aras Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Έχει κανένα καινούργιο θέμα με την αντροιντ 10 η όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Έχει έρθει σε κανέναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Παιδια σε ποια αναλυση πρεπει να βαλω το βιντεο για να τραβαει καθαρα;Ρωταω γιατι τα προσωπα βγαινουν θολα.Ξερετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Γιατι βγαίνουν θολά ; Σε 1080 ειτε 30fps ειτε 60 για ομαλή κίνηση ειναι ότι πρέπει. Τα 4κ τα θεωρώ αχρειαστα σε τοσο μικρο αισθητηρα. Αλλα αυτο το θολα πολύ περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Μου βγαινουν θολα αλλα οι φωτογραφιες που βγαζει ειναι παρα πολυ καλες ακομα και τη νυχτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Δε θα έπρεπε , ισα ισα που εχει καλη ευκρίνεια το βίντεο. Για δοκιμασε να τραβήξεις βιντεο μεσο κάποιου αλλου app . Θα βγει κουνημενο γιατι το eis δουλεύει μεσα απο το μαμα app αλλα να δουμε απο θολούρα εαν κανει και εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Στη σονυ που πήρα, μου είπαν ότι κυκλοφορεί ήδη στην Ελλάδα η 10αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Θα φτασει, μην σκας. Δεν την παιρνουν ολοι μαζι. Και σε μενα τα ιδια ειπαν πριν μερικες μερες. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Δε σκάω. Πρώτα ο Θεός κάποια στιγμή θα την πάρουμε κι εμείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Παίδες, γιατί στην εφαρμογή καιρος όταν την ανοιγω, μου εμφανίζεται μια λευκή οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Παίδες, γιατί στην εφαρμογή καιρος όταν την ανοιγω, μου εμφανίζεται μια λευκή οθονη; Δοκιμασες απο τις ρυθμισεις να πας στις εφαρμογες και να κανεις μια εκκαθαριση στα δεδομενα και την cashe; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Oχι φίλε.Θα το κάνω να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Διάβασα ότι σταμάτησαν την αντροιντ 10 λόγω πολλών προβλημάτων. Ελπίζω για προσωρινά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Που το διάβασες αυτό; Όταν είχα μιλήσει με Sony μέσα στο Γενάρη μου είχαν πει πως η διανομή έχει ξεκινήσει. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Από το notebookcheck.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Καλημέρα. Μου ήρθε ενημέρωση που τελειώνει σε 618. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Είναι τελικά η αντροιντ 10! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Μόλις την εγκατέστησα! Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Παρατηρήσατε ότι τα χρώματα της οθονης με την 10αρα έγιναν πιο έντονα η ιδέα μου είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Εγω περιμενα πως με το 10αρι θα υπηρχε η δυνατοτητα αφαιρεσης απο την αρχικη οθονη της γραμμης πλοηγησης και αντικατασταση αυτης με gestures..... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Καλη κι ευλογημενη Κυριακη! Παιδιά με την αντροιντ 10 δε βλέπω να υπάρχει απόκρυψη στα κουμπιά πλοήγησης. Ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Καλη κι ευλογημενη Κυριακη! Παιδιά με την αντροιντ 10 δε βλέπω να υπάρχει απόκρυψη στα κουμπιά πλοήγησης. Ισχύει; Ναι ισχύει προς το παρόν! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Τσιμπίσαμε και μια αναβάθμιση σήμερα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Ναι, ήρθε και σε εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 εχετε να μου προτεινετε μια ποιοτικη διαφανη θηκη σιλικονης που να μην κανει το κινητο γονδολα οταν το εχω πανω στο γραφειο και γραφω? εννοω να μην κουνιετε δεξια αριτερα πολυ, λογω του αυγοειδους σχηματος του. Αυτο με τις θηκες τυπου βιβλιου δεν γινετε αλλα δεν μπορω με αυτες τις θηκες Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts