Jump to content

[MOTO] Γουρούνες (Quads)

geotech22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια γουρούνα θα τη αγοράσεις για έναν απο τους 4 παρακάτω λόγους:

1.)Δεν αφήνει η "Μαμα",γιατί φοβάται τα δίκυκλα

2.)Για δουλειές,φορτόματα κ.τ.λ.

3.)Πίστα,πειράγματα και Trails

4.)SM,Xύμα στην άσφαλτο με full χαμηλώματα

Φίλε okapi,μια γουρούνα δεν μπορεί να συγκριθή με ένα παπί ή σκούτερ,διότι όπως είπες και πρίν,τα 50αρια δεν έχουν τελικές.Μην κοιτάς το δικό μου που έχω ρίξει $$$$ για να το φτάσω στα σημεία που ηθελα με 120χλμ τελ.(Πρός το Παρών) :)

blah..

• Απαντήσεις 303
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια γουρούνα θα τη αγοράσεις για έναν απο τους 4 παρακάτω λόγους:

1.)Δεν αφήνει η "Μαμα",γιατί φοβάται τα δίκυκλα

2.)Για δουλειές,φορτόματα κ.τ.λ.

3.)Πίστα,πειράγματα και Trails

4.)SM,Xύμα στην άσφαλτο με full χαμηλώματα

Φίλε okapi,μια γουρούνα δεν μπορεί να συγκριθή με ένα παπί ή σκούτερ,διότι όπως είπες και πρίν,τα 50αρια δεν έχουν τελικές.Μην κοιτάς το δικό μου που έχω ρίξει $$$$ για να το φτάσω στα σημεία που ηθελα με 120χλμ τελ.(Πρός το Παρών) :)

1) Ταιριαζει στην περιπτωση μου.

2) οχι ιδιαιτερα αλλα ολο και κανα χαμαλικι θα κανα

3) Δασος rulez!

4) Μ...με ψηνεις αλλα χωρις γουρουνι... !

Τελος, εμενα για να ειμαι ειλικρινης και 80 τελικη να χε δεν με χαλουσε αυτα φτιαχνονται οπως λες και εσυ..αλλα αρκει να χα ενα καημενο γουρουνακι και γω!

Το μονο κακο ειναι οτι ειναι κατι το πολυ αγριο και ατιθασο στις στροφες και στα 120 δεν ξερω τι μπορει να κανει καποιος..

Απο εκει και περα, εχει ολα τα μειονεκτηματα ενος οχηματος που δεν ειναι μηχανη. Δηλαδη δεν χωνεται, δεν κρυβεται , δεν παρκαρεται ...

Προσπάθησε να βρείς κανένα να οδηγήσεις και θα καταλάβεις πως θα έιναι οταν πάρεις το "κολλάει" και θα με θυμηθείς...:)
blah..

• 3 weeks later...
@exosceleton: Leo na paro kana gourouni 50cc gia na min exo provlima me to diploma (to thelo na to pao xalkidiki gia na pigenoerxomai sta xoria kai gi auto de thelo megalitero, epeidi ksirizoun oi mpatsoi ekei). Metaxeirismeno mporo na bro? An nai pou? Ti tha proteines? Se kainourio paizei tipota pou na min einai poli akribo?

PORSCHE BoxsterS 3.2

Mini CooperS

KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N

Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D

• 1 year later...

Μιας και μιλάτε για γουρούνες, εγώ πρόσφατα πορώθηκα με ένα Buggy. Πήρα λοιπόν ένα στα 150 κυβικά και τώρα ψάχνω απεγνωσμένα μεγαλύτερο. Πουλάω λοιπόν το 150άρι για 250άρι. Αν κάποιος θέλει να κάνει τέτοια ανταλλαγή, εδώ είμαι. Επίσης, αν κάποιος ενδιαφέρεται γι΄αυτό που πουλάω, ας ρίξει μια ματιά εδώ:

http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=5234458

-----------------

Σ.Ζωγράφος

• 6 months later...

Quads, ATV , γουρουνες, οπως γουσταρετε πειτε τα:X ....Εδω, σε αυτο το thread καλοδεχουμενοι ειναι οσοι εχουνε γουρουνα αλλα και οσοι θελουν να παρουν.

Αποριες, προβληματα, αγγελιες, αγωνες, κολπα ολα εδω.....

Let's see....:ninja:

blah..

Quads, ATV , γουρουνες, οπως γουσταρετε πειτε τα:X ....Εδω, σε αυτο το thread καλοδεχουμενοι ειναι οσοι εχουνε γουρουνα αλλα και οσοι θελουν να παρουν.

Αποριες, προβληματα, αγγελιες, αγωνες, κολπα ολα εδω.....

Let's see....:ninja:

oraios file eprepe na mpei tetoio thread...eimai poromenos apo ta 12 mou alla dn etixe na agoraso(logo kai ilikias to 50ari dn axizei kai polla)ma dn rixeis fraga kai pali dn exei to idio neuro me ena 250,450 i 700 xero sxedon para polla giro apo to anteikimeno...gia peite empeiries paidia osoi asxoleiste....

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

Απο την κοντρα 2-stroke vs 4-stroke στην κοντρα 2-ροδες vs 4-ροδες!!!!!!!

exosceleton σπασε λιγο το τιμονι.....................

[sIGPIC][/sIGPIC]

Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24

exosceleton σπασε λιγο το τιμονι.....................

Ηταν μια μετα-τραυματικη εμπειρια-παγος, στην προσπαθεια να μαθω τον φιλο μου τον Deltonakia να το πηγενει με τις 2 πλαινες ροδες....

Τελικα, μας πηγε η καρδια στην κουλουρη.....

It's ok....i think you'll have a second chance buddy....

Λοιπον, ευχαριστο τους mods (δεν θυμομουνα οτι ειχα ανοιξει παλαιοτερα αντιστιχο thread)

Εγω εχω ακομα το Aprilia Quasar 50, στα 80κυβ. πλεον full polini, dellorto 21, εξατμιση απο z-125, και ενα σκασμο Extra.

Παρεπιπτοντος, to quad βρισκετε προς πωληση, μιας και σε λιγες μερες θα εχω το καλυτερο και γρηγοροτερο Yamaha Blaster 200 στα 240 και 46hp στις πισω 2 ροδες και μιας και ειναι 2-stroke (παντααααα....) δεν θα μπορω να τα συντηρισω και τα 2....

Εσεις?Για πειτε...

Υ.Γ. Παρακληση προς τους mods.Αν ειναι ευκολο, σβηστε τα προηγουμενα post του 2005...thx προκαταβολικα

blah..

exosceleton steile kaia foto me to kamari sou na goustaroume kai alitheia apo pou eisai??? a... kai gia osous theloun metaxeirismeno parte til se kana nisaki se grafeia pou noikiazoun kai peite dino tosa kai thelo ena apo auta pou exete (sinithos pgo kai kymco 50,150) giati kathe xrono aui ta allazoun.........

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

Δεν νομιζω να συμφερει η αγορα τετοιων quad (κακη μεταχειριση)

Θα ηταν καλυτερα απο ιδιωτη ή αντιπρωσοπεια.Τουλαχιστον εχεις το κεφαλι σου ησυχο....

Φωτο θα postarο το βραδυ μαλλον....Ειναι κουκλι το αναθεματισμενο....

Α, spoilt Ωροπο μενω.Εσυ γουρουνι εχεις?

blah..

Δεν νομιζω να συμφερει η αγορα τετοιων quad (κακη μεταχειριση)

Θα ηταν καλυτερα απο ιδιωτη ή αντιπρωσοπεια.Τουλαχιστον εχεις το κεφαλι σου ησυχο....

Φωτο θα postarο το βραδυ μαλλον....Ειναι κουκλι το αναθεματισμενο....

Α, spoilt Ωροπο μενω.Εσυ γουρουνι εχεις?

piga poles fores na paro alla olo kai kati ginotan kai meta to afisa perimeno foto sou kai provlepo na poronome pali auton ton kairo....

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

Ειναι να μην πωρονεσε με τα γρουνια....Ειναι @υλα οτι και να πεις...

Τελειως διαφορετικο στυλ οδηγησεις και ενα σκασμο απο stunds που μπορεις να κανεις....:)

blah..

file exosceleton se zilevw pragmatika.....imoun etoimes na parw ena honda trx 250 alla kati stravo pige me to oikonomiko kai pira honda astrea......odigisa quad kai exw na pw oti einai mia entelws diaforetiki kai treli empiria.... to quad sou paei kala???? posa vgazei? poso to poulas?

[sIGPIC][/sIGPIC]

POLICE.....XAXAXAXA

• 3 weeks later...

Τελικα το "μικρο" Aprilia, μπαινει "μεσα" για πληρη ανακατασκευη.

Δηλαδη:

Κοψιμο πλαστικων και βαψιμο μαυρο

Μαυρες ζαντες

Αποστατες Μπρος-Πισω (10cm+10cm) Durablue

Xαμηλωμα

Πισω μπαρα (μακρυτερη)

Front Bumper

και....nerf bars ή απλα μαρσπιεδες (λιγο δυσκολο να ταιριαξω nerf bars απο αλλο quad...)

Θα μπαινει τρενο παντως στις στροφες, αυτο ειναι το μονο σιγουρο....Πιο πολυ γιαυτο θα ειναι.Ασφαλτο και stunts (2 πλαϊνες, σουζες, εντο και ενα σωρο αλλα που μονο οπτικα εξηγουντε...)

Φιλε μου honduck, τωρα οπως ειναι φτιαγμενο, πιστευω μια 90αρα σε καλο χρονο τα βγαζει....Βαλε τωρα και τα χαμηλωματα-ελαφρωματα κτλ....Θα σκωτωνει.Χυμα το δινω 1000€ (τιποτα δλδ...) αλλα τωρα που θα γινει οπως θα γινει, θα το σπρωξω 1300€ μαζι με την προικα του.Πραγματικα το γουρουνι, για τα κυβικα του αξιζει πολλα και το μεγαλο + ειναι οτι βγαζει και πινακιδα!

Ασχετο, εχετε ακουσει για κανενα μεταχειρισμενο Yamaha Banshee 350 μεταχειρισμενο?Ψαχνει ενας φιλος γιαυτο...

ΥΓ. Κανενας εδω με quad????Is anybody hereeeeeeeeeee......

blah..

imoun etoimes na parw ena honda trx 250 alla kati stravo pige me to oikonomiko kai pira honda astrea......

Κριμα παντως.Σου ευχομαι να καταφερεις να αποκτησεις κανενα καλο κτηνακι.Παντως μου αρεσει που κατεληξες παλι σε Honda...lol....:p

Με τα ιδια λεφτα μπορεις να βρεις ενα καλο μεταχειρισμενο Yamaha Raptor 350 με πινακιδα.Το quad ειναι το παλιο-καλο-αεροελαιοψυκτο Warrior με αλλο καλυτερο σασι-αναρτησεις και πλαστικα που κοβουν το ματι σαν λεπιδα.Μπορεις να κοιταξεις στα http://www.superbikes.com και http://www.naxtermotors.com για να βρεις quad και ATV μεγαλων εταιριων, παραεισαγωγης με λιγοτερα χρηματα (π.χ. η Yamaha ζηταει 14.500 για το Raptor 700 χωρις πινακιδα βεβαια...Ενω στα αλλα που σου εγραψα, 11.500 με πινακιδα και 10.800 χωρις πινακιδα)

Δεν συμφερει?

blah..

Ξερει κανεις να μου πει αν γινετε να παρω γουρουνα και να την κυκλοφορω με το διπλωμα αυτοκινητου? Καπου ακουσα οτι γινετε αυτο και ηθελα να το επιβεβαιωσω...Ξερετε η εχετε ακουσει τιποτα?

Λοιπον παλικαρια σκεφτομαι να μπω κ γω στο club τον γουρουνιον:)

Ψαχνω να βρω σε καινουρια παντα καπια 150-200cc κ μεχρι 3000χιλ αντε κ λιγο παραπανω. μια που μου αρεσει ειναι η masai L150 τη λετε??

Τη μου προτηνεται σε αυτα τα λεφτα???

Εγω εχω ενα Masai 150cc εδω και 2 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ενταξει δεν το ζοριζω και εγω τρελα αλλα μου εχει δειξει καλα στοιχεια!!!

Να και μια φωτο απο το γουρουνακι μου!!:O :D

http://img47.imageshack.us/img47/4826/masai150md9.jpg

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Συγγνωμη αλλα μπορει καποιος να μου απαντησει στο ερωτημα? ΜΠορω να οδηγησω γουρουνα χωρις διπλωμα μηχανης?(με διπλωμα αυτοκινητου)?

Συγγνωμη αλλα μπορει καποιος να μου απαντησει στο ερωτημα? ΜΠορω να οδηγησω γουρουνα χωρις διπλωμα μηχανης?(με διπλωμα αυτοκινητου)?

Αυτο το ειχα διαβασει και εγω φιλε μου σε ενα περιοδικο το καλοκαιρι....αλλα οταν πηγα για την αγορα της μου ειπε πωλητης οτι θελει διπλωμα μηχανης!!

To ειδα αυτη την βδομαδα σε ενα φυλλαδιο για αυτο ρωταω..Οχι τιποτα αλλο αλλα βαριεμαι να βγαλω κι αλλο διπλωμα...Εχω ηδη για 50αρι και για αυτοκινητο.....ΕΙναι και εξοδα

Αυτο το ειχα διαβασει και εγω φιλε μου σε ενα περιοδικο το καλοκαιρι....αλλα οταν πηγα για την αγορα της μου ειπε πωλητης οτι θελει διπλωμα μηχανης!!

ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ ΑΥΤΟ για να το ακουν καποια ατομα εδω μεσα...:whistle:

http://www.off-road.gr/albums/album27/Picture1.sized.jpg

Στο Καιμκατσαλαν πριν 2 χρονια,πολυ τουμπα ειχα φαει παιδια..αλλα το μοτορι πηγαινε "φετες" :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω εχω ενα Masai 150cc εδω και 2 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ενταξει δεν το ζοριζω και εγω τρελα αλλα μου εχει δειξει καλα στοιχεια!!!

Να και μια φωτο απο το γουρουνακι μου!!:O :D

http://img47.imageshack.us/img47/4826/masai150md9.jpg

Γαματο ειναι! μου αρεσει κ μενα αρκετα...

Απο ζημιες? Σου εχει βγαλει τιποτα? Του εχεις βαλει αποστατες? Ειναι πιο στενο απο τα αλλα της κατηγοριας του πχ PGO Χ-rider? Δε το εχω δει απο κοντα γιαυτο σε ρωταω.

Του εχεις βαλει τιποτα extra? ετσι οπως ειναι στη φωτο το αγορασες???

Τη αλλες επιλογες εχω σε αυτα τα χρηματα??

ΑΕΟΝ? ΥΜC? Ξερει καπιος γιαυτα?? HELPPPPP!!!!!!:(

Φιλε το εχω 2 χρονια και απο ζημιες δεν μου εχει βγαλει τιποτα. Δεν το ζοριζω κιολας βεβαια οπως προανεφερα ενταξει κανω και τις "ταρζανιες" μου αλλα με μετρο παντα και μην ξεχνας οτι η μηχανη που φοραει ειναι Kawasaki οποτε οτι και να χρειαστεις απο ανταλακτικα θα τα βρεις σιγουρα ακομα και την παραμικρη βιδα!!;) Αμα το προσεχεις να του κανεις το service του με τα λαδακια του, το σφυξιμο αλυσιδας κλπ κλπ δεν θα σου βγαλει κανενα προβλημα. Αποστατες εγω δεν του εχω βαλει. Το οτι ειναι στενο σε σχεση με τα αλλα της ιδιας κατηγοριας ναι ειναι αλλα μην σε απασχολει δυο ατομα τα παιρνει πανω του!!!:p :p

Τιποτα εξτρα δεν εχει πανω το μονο που του εχω βαλει ειναι κοτσαδορο(μη γελατε σας βλεπω:O :p ) αλλα δεν εχω δοκιμασει να συρω τιποτα ετσι για μοστρα τον εβαλα επειδη ειναι ασημενιος και γυαλιζει!!!:p :p

Εγω οταν το πηρα εκανε 2700Ε οπως το βλεπεις στην φωτο στα κυβικα του ειναι πολυ φτηνο!!

Το μονο προβλημα που μου βγαζει ειναι οτι ολο σκαει το λαστιχο...αλλα γι' αυτο δεν ευθυνεται η γουρουνα αλλα εγω που το πηγαινω πανω σε προκες!!!:lol: :lol: :lol: