Jump to content

[MOTO] Γουρούνες (Quads)

geotech22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατι παιζει με το τιμονι μου ειναι πολυ βαρυ και δεν στριβει ευκολα η πιεση ειναι μια χαρα γιατι και πριν που εχα 10 psi μια χαρα εστριβε. τι αλλο μπορει να φται εκτος απο την πιεση?

ρουλεμαν τιμονιου.τα εχεις γρασαρει ποτε??

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 303
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρουλεμαν τιμονιου.τα εχεις γρασαρει ποτε??
οχι λες να δω διαφορα αν τα γρασσαρω?
υπογραφή εκτός ορίων

οχι λες να δω διαφορα αν τα γρασσαρω?

Δεν ξερω και τι γουρουνα εχεις..παιζουν ρολο τα ρουλεμαν..ομως παιζουν ρολο και οι αναρτησεις.ισως δεν εχουν λαδι..ισως θελουν εξαερωση..

καλυτερα να το πας σε συνεργειο..γιατι μονος σου δεν μπορεις να τις κανεις αυτες τι εργασιες.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξερω και τι γουρουνα εχεις..παιζουν ρολο τα ρουλεμαν..ομως παιζουν ρολο και οι αναρτησεις.ισως δεν εχουν λαδι..ισως θελουν εξαερωση..

καλυτερα να το πας σε συνεργειο..γιατι μονος σου δεν μπορεις να τις κανεις αυτες τι εργασιες.:cool:

η γουρουνα μου ειναι kymco mxu 300
υπογραφή εκτός ορίων

παρατηρησα οτι δεξια στριβει μια χαρα αριστερα οως ειναι σαν κατι να μου κραταει αντισταση για να το κοψω πρεπει να βαλω ολη μου την δυναμη. μηπως φταινε τα ακρομπαρα? τι γινεται ρε ****το αυτο το εκανε ξαφνικα
υπογραφή εκτός ορίων

παρατηρησα οτι δεξια στριβει μια χαρα αριστερα οως ειναι σαν κατι να μου κραταει αντισταση για να το κοψω πρεπει να βαλω ολη μου την δυναμη. μηπως φταινε τα ακρομπαρα? τι γινεται ρε ****το αυτο το εκανε ξαφνικα

μηπως επεσες μεσα σε καμια λακουβα και στραβωσε πχ το ψαλιδι,, η ζαντα????

σε λακουβες εχω πεσει σε πολλες μαλιστα το θεμα πως βλεπουμε αν στραβωσε το ψαλιδι?
υπογραφή εκτός ορίων

σε λακουβες εχω πεσει σε πολλες μαλιστα το θεμα πως βλεπουμε αν στραβωσε το ψαλιδι?

πρεπει να λυσεις το μπροστινο συστημα.επισης γιατι δεν το πας σε εναν μαστορα?? :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
ρε παιδια επειδη ειμαι ανηλικος και θελω να παρω μια 250cc γουρουνα ξερετε τι επιπτωσεις θα υπαρχουν αμα με πιασουν?θα βγαλω διπλωμα αμαξιου στα 21 επειδη η γουρουνα θελει διπλωμα αμαξιου?

ρε παιδια επειδη ειμαι ανηλικος και θελω να παρω μια 250cc γουρουνα ξερετε τι επιπτωσεις θα υπαρχουν αμα με πιασουν?θα βγαλω διπλωμα αμαξιου στα 21 επειδη η γουρουνα θελει διπλωμα αμαξιου?

Μερικες γουρουνες οδηγουνται και με διπλωμα αμαξιου.Αν σε πιασουν χωρις διπλωμα τρως δικαστιριο.Τι γουρουνα θες να παρεις?????Εχεις εμπειρια??????:O

Youtube΄s Channel:Kamilaririder

check out my bikepics account

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

Ολες δεν οδηγουνται με διπλωμα αμαξιου?Εκτος βεβαια απ αυτες που δεν βγαζουν αδεια κυκλοφοριας.

Ολες δεν οδηγουνται με διπλωμα αμαξιου?Εκτος βεβαια απ αυτες που δεν βγαζουν αδεια κυκλοφοριας.

Δεν νομιζω να οδηγιουνται ολες.Η δικια μου ειναι 100αρα με αδεια κυκλοφοριας κανονικα και πινακιδα αλλα δεν οδηγιεται με διπλωμα αυτοκινητου.

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

Γιατι ετσι?Εμας εδω στα ενοικιαστηρια για μηχανακια τις γουρουνες τις δινουν στους τουριστες με το διπλωμα αμαξιου.

Γιατι ετσι?Εμας εδω στα ενοικιαστηρια για μηχανακια τις γουρουνες τις δινουν στους τουριστες με το διπλωμα αμαξιου.

Και τις 100αρες???Αμα ειναι ετσι τοτε θα οδιεγιεται και η δικια μου με τετοιο διπλωμα.......

Και τις 150αρες που νοικιαζουν μερικοι μου λενε οτι τις νοικιασαν με διπλωμα αμαξιου.

Καλημερα!!!! Θελω να αγορασω ενα 5οαρι ΑΤV eimai αναμεσα σε KYMCO, YMC (Sphinx) kai AMS (FE FOX EYE). Μπορει κανενας βρε παιδια να με διαφωτισει?

Απο φιλους οι περισσοτεροι μου λενε να αποφυγω τα YMC επειδη ειναι κινεζικα σε σχεση με τα αλλα δυο που ειναι Ταιβανεζικα, εγω βεβαια εκτος απο την KYMCO (και αυτη ακουστα) τις αλλες δυο εταιριειες δεν τις ξερω καθολου.

Επισης ποιος ειναι προτιμοτερος κινητητας ο διχρονος ή ο τετραχρονος και γιατι?

Τελος εαν εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο μοντελο ATV 50αρι μεχρι 2900Ε παρακαλω καντε το.........Απο οτι καταλαβατε ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΗ με το θεμα......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Καλημερα!!!! Θελω να αγορασω ενα 5οαρι ΑΤV eimai αναμεσα σε KYMCO, YMC (Sphinx) kai AMS (FE FOX EYE). Μπορει κανενας βρε παιδια να με διαφωτισει?

Απλα Kymco:)

Απο φιλους οι περισσοτεροι μου λενε να αποφυγω τα YMC επειδη ειναι κινεζικα σε σχεση με τα αλλα δυο που ειναι Ταιβανεζικα, εγω βεβαια εκτος απο την KYMCO (και αυτη ακουστα) τις αλλες δυο εταιριειες δεν τις ξερω καθολου.

+ 1 Oι φιλοι σου εχουν απολυτο δικιο!! Μακρια απο YMC και λοιπες κινεζικες σκοτωστρες;)

Ο 4 χρονος φυσικα.Αξιοπιστος - καλες επιδοσεις - ευκολη και οικονομικη συντηρηση θα αντεξει πολλα χρονια (συνιστατε).Ο 2 χρονος εχει πολυ καλες επιδοσεις - θελει πολυ συχνη συντηρηση και δεν ξερεις τι αλλο θα προκυψει αργοτερα αναλογα με τη χρηση που θα γινει (δεν συνιστατε).

Τελος εαν εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο μοντελο ATV 50αρι μεχρι 2900Ε παρακαλω καντε το.........Απο οτι καταλαβατε ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΗ με το θεμα......

Απλα Κymco!!Η καλυτερη λυση στα λεφτα που διαθετεις:)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!

Οτι απορια εχεις μη διστασεις να ρωτησεις;)

http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ...

"Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής"

Ευχαριστω πολυ!!!!!:):) Αν και ημουνα πιο κοντα στο AMS γιατι ειναι πιο ομορφο απο το KYMCO....Βεβαια και τα 2 εχουν 2χρονο αεροψυκτο κινητηρα αυτο ειναι καλο ή μπαααα??Και οταν λες συντηρηση δηλαδη τι θα πρεπει να κανω?

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Ευχαριστω πολυ!!!!!:):) Αν και ημουνα πιο κοντα στο AMS γιατι ειναι πιο ομορφο απο το KYMCO....Βεβαια και τα 2 εχουν 2χρονο αεροψυκτο κινητηρα αυτο ειναι καλο ή μπαααα??Και οταν λες συντηρηση δηλαδη τι θα πρεπει να κανω?

Moυ διεφυγε τελειως οτι θες 50αρι ΑTV,λαθος μου.Οι 50αρες ειναι με 2χρονο κινητηρα γιατι τα κυβικα ειναι πολυ λιγα για ενα τετοιο 4τροχο οχημα και πρεπει να μπορει να "κινειτε" καπως;)Απο συντηρηση δεν χρειαζεται να κανεις κατι εσυ,απλα πας στην αντιπροσωπεια που θα το αγορασεις θα σου δωσουν το βιβλιαρακι εγγυησης (service) και σου γραφει στα ποσα χιλιομετρα πρεπει να το πηγαινεις για service στην αντιπροσωπεια.Οσο για τους αεροψυκτους κινητηρες δεν τρεχει τιποτα...εδω ολα τα παπια με αεροψυκτο κινητηρα δεν παθαινουν τιποτα;)

Στα 50cc η καλυτερη προταση για μενα http://www.kymco.gr/product.asp?catid=908

http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ...

"Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής"

Ευχαριστω πολυ!!!! αυτο πηγα και ειδα σημερα....2740Ε εχει, και μου προτειναν να του περασω και ενα κιτ (180Ε) για να γινει 80αρι, (χωρις να φαινετε στα χαρτια :):)) Να το κανω?

Ευχαριστω πολυ!!!! αυτο πηγα και ειδα σημερα....2740Ε εχει, και μου προτειναν να του περασω και ενα κιτ (180Ε) για να γινει 80αρι, (χωρις να φαινετε στα χαρτια :):)) Να το κανω?

Κάντο γιατί όχι,αφού έτσι κι αλλίως θα την βαρεθείς αμέσως την 50αρα.

Me το κιτ θα δεις διαφορα στη δυναμη αλλα γνωμη μου ειναι οτι μιας και πας για καινουργιο να το αφησεις ετσι, μαματο (γι αρχη τουλαχιστον)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Το θεμα με την επιλογη κινητηρα ειναι με βαση την χρηση που θελει ο καθενας.

Αν η χρηση ειναι απλα για μια τυπικη μετακινηση χωρις ιδιατερες απαιτησεις τοτε ναι 4χρονος.Αλλιως 2χρονος.

Οσο για τα σερβις ειναι ακριβως οπως με τα 4χρονα.Στα ιδια χιλιομετρα θελουν λαδια και μπουζι και γενικα σερβις.Υπ οψην τα 2χρονα εχουν πιο ευκολο σερβις και πιο απλο.Δεν εχουν εκκεντροφορους και βαλβιδες που καθιστουν τον 4χρονο πιο δυσκολο.

Και για την καταναλωση.Αναλογα με την χρηση.Αν τον δουλευεις στα ψηλα θα σου φαει βενζινη.Αλλιως αν δουλευει στα χαμηλα τρωει λιγο παραπανω απο εναν 4χρονο στα ιδια κυβικα.Για παραδειγμα.Με το παπι μου οταν παω με χαλαρη 6η ολα τα 4χρονα παπακια στα 125 κυβικα αναγκαζονται να πηγαινουν τερμα για να με φτασουν.Με αποτελεσμα να τρωνε σχεδον την ιδια βενζινη με μενα.

Κάντο γιατί όχι,αφού έτσι κι αλλίως θα την βαρεθείς αμέσως την 50αρα.

Me το κιτ θα δεις διαφορα στη δυναμη αλλα γνωμη μου ειναι οτι μιας και πας για καινουργιο να το αφησεις ετσι, μαματο (γι αρχη τουλαχιστον)

Το θεμα με την επιλογη κινητηρα ειναι με βαση την χρηση που θελει ο καθενας.

Αν η χρηση ειναι απλα για μια τυπικη μετακινηση χωρις ιδιατερες απαιτησεις τοτε ναι 4χρονος.Αλλιως 2χρονος.

Οσο για τα σερβις ειναι ακριβως οπως με τα 4χρονα.Στα ιδια χιλιομετρα θελουν λαδια και μπουζι και γενικα σερβις.Υπ οψην τα 2χρονα εχουν πιο ευκολο σερβις και πιο απλο.Δεν εχουν εκκεντροφορους και βαλβιδες που καθιστουν τον 4χρονο πιο δυσκολο.

Και για την καταναλωση.Αναλογα με την χρηση.Αν τον δουλευεις στα ψηλα θα σου φαει βενζινη.Αλλιως αν δουλευει στα χαμηλα τρωει λιγο παραπανω απο εναν 4χρονο στα ιδια κυβικα.Για παραδειγμα.Με το παπι μου οταν παω με χαλαρη 6η ολα τα 4χρονα παπακια στα 125 κυβικα αναγκαζονται να πηγαινουν τερμα για να με φτασουν.Με αποτελεσμα να τρωνε σχεδον την ιδια βενζινη με μενα.

Σας ευχαριστω πολυ ολους!!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ με βοηθησατε πολυ και εμαθα αι την διαφορα 2χρονου με 4χρονου....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!

• 8 months later...

Το έβγαλα σημερα μια βόλτα να δω πως πάει χαχαχαχα

http://p1.bikepics.com/pics/2010%5C06%5C04%5Cbikepics-1990574-800.jpg

http://p1.bikepics.com/pics/2010%5C06%5C04%5Cbikepics-1990590-800.jpg

http://p1.bikepics.com/pics/2010%5C06%5C04%5Cbikepics-1990602-800.jpg

http://p1.bikepics.com/pics/2010%5C06%5C04%5Cbikepics-1990608-800.jpg

http://p1.bikepics.com/pics/2010%5C06%5C04%5Cbikepics-1990617-800.jpg