l3ft3r1s Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 den kserw an exei anfer8ei (epsaksa alla den eida na to eipe kapoios) alla to t630 ipostirizei to Gameboard EGB-10, se anti8esi me to t610 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος l3ft3r1s den kserw an exei anfer8ei (epsaksa alla den eida na to eipe kapoios) alla to t630 ipostirizei to Gameboard EGB-10, se anti8esi me to t610 ;) ti einai to Gameboard????? :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolito Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Pragmatika to ipostirizei to gameboard... http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος deos24 (14th December 2003, 20:49 ) ti einai to Gameboard????? :whistle: Αυτό: http://dias.aueb.gr/~p3020118/z600%20gameboard.jpg Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Αληθεια αν εχετε κανενα σαιτ με παιχνιδια για το κινητο να το ποσταρετε γιατι βελπω υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Ρίξε μια ματιά σε αυτά: http://www.myt610.com http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=678 Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yositosi Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Λοιπόν έχουμε και λέμε.... στο Γερμανό (Αλ. Παπαναστασίου Θεσσαλονίκη) πήρα το Τ630 με 153€ (χρέωση πιστωτικής) στο Vodafone120. Οι εντυπώσεις μου μέτριες και μακράν από τα threads που έχω διαβάσει στο forum!! Πριν πέσετε να με φάτε εξηγώ. Πριν από 3 εβδομάδες αγόρασα συσκευή Τ610 (non-live) για την κοπέλα μου, την προηγούμενη Δευτέρα πήρα με σύνδεση το Z600 για εμένα (είναι Live), και χθές πήρα το Τ630 (non-live) πάλι για εμένα (το Z600 έγινε πάσα στον αδερφό μου). Επομένως πιστεύω ότι έχω πλήρη άποψη επί των νέων μοντέλων. Για το θέμα οθόνη: το Τ610 έχει TFT, to Z600 έχει TFD, και το T630 TFT. Απο διαστάσεις, του Τ630 είναι ελαφρά μεγαλύτερη από του Τ610, ενώ το Ζ600 έχει την μεγαλύτερη από όλες!!! Στα χρώματα, το Ζ600 δίνει τα ρέστα του, ενώ αντιθέτως στο Τ630 εμφανίζονται κάποιες μικρές "πιτσιλιές" στην οθόνη (σαν μικρές κουκίδες που προκαλούν θολότητα!!). Στο φως της ημέρας κάτω από ήλιο η οθόνη του Ζ600 φαίνεται, για το Τ630 δεν ξέρω ακόμα γιατί σήμερα είχε συννεφιά. Κάμερα: Μια από τα ίδια και στα 3, αλλά στο Ζ600 η απεικόνιση στο κινητό είναι η καλύτερη (ελέω καθαρότερης οθονίτσας). Μνήμη: 2ΜΒ και στα 3. Συνδεσιμότητα: Για το ΜΑ-620 δεν υπάρχει ακόμα manager T630 και ΔΕΝ κάνει αυτός του Τ610!!!! Λειτουργικό: Τ610 R3C, Ζ600 R2B, Τ630 R4B Αυτονομία: το Τ610 και το Τ630 είναι στα ίδια. Το Ζ600 κρατάει παραπάνω μιας και στο standby έχει κλειστή την οθόνη του και δουλεύει μόνο η μικρή εξωτερική (T630 770ma, Z600 780ma). Σταθερότητα: Μέχρι τώρα κανένα εκ των 3 κινητών δεν έβγαλε κανένα κόλλημα Κουδούνισμα: Το Ζ600 έχει το δυνατότερο χτύπημα χάρη στο ανεξάρτητο πίσω ηχείο. Το κακό όμως είναι ότι αν είναι ξαπλωμένο (σύνηθες) σε κάποιο τραπέζι, τότε ό ήχος ψιλοχάνεται. Στο Τ630 όπως και στο Τ610 υπάρχει μόνο ένα ηχείο οπότε το εκνευριστικό βήμα στο κουδούνισμα παραμένει και εδώ!!! Πλήκτρα: Τα πλήκτρα του Τ630 είναι σαφώς καλύτερα από του Τ610 μιας και είναι μεγαλύτερα και μαλακότερα! Από την άλλη πάλι το Ζ600 δίνει ρέστα μιας και έχει πολύ μαλακά και μεγάλα πλήκτρα που είναι πιο αραιά τοποθετημένα. Επίσης στο Ζ600 η χρήση σταυρού αντι του joystick είναι σαφώς πιο ακριβής και άνετη (προσωπική άποψη). Ποιότητα: Το Ζ600 είναι εξ'ολοκλήρου πλαστικό αλλά πολύ στιβαρό αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις! Το Τ630 σε αντίθεση με το Τ610 δεν έχει καθόλου αλουμίνιο (αν και το πλαστικά είναι πολύ καλά και η αίσθηση είναι αυτή του στιβαρού!). Σημείωση ότι το Τ630 είναι βαρύτερο του Τ610. Προέλευση: T610 made in China, T630 made in China, Z600 made in France Συμπέρασμα: Θεωρώ το Ζ600 κορυφή έναντι των άλλων 2 μιας και είναι το μόνο πραγματικά νέο τηλέφωνο, ενώ το Τ630 είναι μια απλή βελτίωση του Τ610. Το μόνο που μπορεί να χαλάσει κάποιους είναι το αυξημένο πάχος του. Το μέγα κακό είναι ότι το Ζ600 είναι Live με αποτέλεσμα να χάνει πολλά με τα κ@#λομενού της Vodafone. Επομένως πιστεύω ότι από τα 3 αξίζει κάποιος να περιμένει να βγεί το Ζ600 non-live. Τιμολογιακά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το Τ630 είναι ακριβότερο του Ζ600!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yositosi (14th December 2003, 23:18 ) Λοιπόν έχουμε και λέμε.... στο Γερμανό (Αλ. Παπαναστασίου Θεσσαλονίκη) πήρα το Τ630 με 153€ (χρέωση πιστωτικής) στο Vodafone120. Οι εντυπώσεις μου μέτριες και μακράν από τα threads που έχω διαβάσει στο forum!! Πριν πέσετε να με φάτε εξηγώ. Πριν από 3 εβδομάδες αγόρασα συσκευή Τ610 (non-live) για την κοπέλα μου, την προηγούμενη Δευτέρα πήρα με σύνδεση το Z600 για εμένα (είναι Live), και χθές πήρα το Τ630 (non-live) πάλι για εμένα (το Z600 έγινε πάσα στον αδερφό μου). Επομένως πιστεύω ότι έχω πλήρη άποψη επί των νέων μοντέλων. Για το θέμα οθόνη: το Τ610 έχει TFT , to Z600 έχει TFD, και το T630 TFT. Απο διαστάσεις, του Τ630 είναι ελαφρά μεγαλύτερη από του Τ610, ενώ το Ζ600 έχει την μεγαλύτερη από όλες!!! Στα χρώματα, το Ζ600 δίνει τα ρέστα του, ενώ αντιθέτως στο Τ630 εμφανίζονται κάποιες μικρές "πιτσιλιές" στην οθόνη (σαν μικρές κουκίδες που προκαλούν θολότητα!!). Στο φως της ημέρας κάτω από ήλιο η οθόνη του Ζ600 φαίνεται, για το Τ630 δεν ξέρω ακόμα γιατί σήμερα είχε συννεφιά. Κάμερα: Μια από τα ίδια και στα 3, αλλά στο Ζ600 η απεικόνιση στο κινητό είναι η καλύτερη (ελέω καθαρότερης οθονίτσας). Μνήμη: 2ΜΒ και στα 3. Συνδεσιμότητα: Για το ΜΑ-620 δεν υπάρχει ακόμα manager T630 και ΔΕΝ κάνει αυτός του Τ610!!!! Λειτουργικό: Τ610 R3C, Ζ600 R2B, Τ630 R4B Αυτονομία: το Τ610 και το Τ630 είναι στα ίδια. Το Ζ600 κρατάει παραπάνω μιας και στο standby έχει κλειστή την οθόνη του και δουλεύει μόνο η μικρή εξωτερική (T630 770ma, Z600 780ma). Σταθερότητα: Μέχρι τώρα κανένα εκ των 3 κινητών δεν έβγαλε κανένα κόλλημα Κουδούνισμα: Το Ζ600 έχει το δυνατότερο χτύπημα χάρη στο ανεξάρτητο πίσω ηχείο. Το κακό όμως είναι ότι αν είναι ξαπλωμένο (σύνηθες) σε κάποιο τραπέζι, τότε ό ήχος ψιλοχάνεται. Στο Τ630 όπως και στο Τ610 υπάρχει μόνο ένα ηχείο οπότε το εκνευριστικό βήμα στο κουδούνισμα παραμένει και εδώ!!! Πλήκτρα: Τα πλήκτρα του Τ630 είναι σαφώς καλύτερα από του Τ610 μιας και είναι μεγαλύτερα και μαλακότερα! Από την άλλη πάλι το Ζ600 δίνει ρέστα μιας και έχει πολύ μαλακά και μεγάλα πλήκτρα που είναι πιο αραιά τοποθετημένα. Επίσης στο Ζ600 η χρήση σταυρού αντι του joystick είναι σαφώς πιο ακριβής και άνετη (προσωπική άποψη). Ποιότητα: Το Ζ600 είναι εξ'ολοκλήρου πλαστικό αλλά πολύ στιβαρό αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις! Το Τ630 σε αντίθεση με το Τ610 δεν έχει καθόλου αλουμίνιο (αν και το πλαστικά είναι πολύ καλά και η αίσθηση είναι αυτή του στιβαρού!). Σημείωση ότι το Τ630 είναι βαρύτερο του Τ610. Προέλευση: T610 made in China, T630 made in China, Z600 made in France Συμπέρασμα: Θεωρώ το Ζ600 κορυφή έναντι των άλλων 2 μιας και είναι το μόνο πραγματικά νέο τηλέφωνο , ενώ το Τ630 είναι μια απλή βελτίωση του Τ610. Το μόνο που μπορεί να χαλάσει κάποιους είναι το αυξημένο πάχος του. Το μέγα κακό είναι ότι το Ζ600 είναι Live με αποτέλεσμα να χάνει πολλά με τα κ@#λομενού της Vodafone. Επομένως πιστεύω ότι από τα 3 αξίζει κάποιος να περιμένει να βγεί το Ζ600 non-live. Τιμολογιακά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το Τ630 είναι ακριβότερο του Ζ600!!! 1. Αυτό δεν ισχύει, το Τ610 έχει οθόνη STN. :happy: 2. Kανένα δεν είναι πραγματικά νέο, και τα δύο είναι Τ610 με αισθητικές επεμβάσεις και εσωτερικές μικροαλλαγές (τις ίδιες και στα δύο). 3. Γιατί απλά το Ζ600 είναι live. ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scott Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 mhpws 3erei kaneis an to t630 exei synh8ismeno problhma me t9 le3iko pou exoun ola ta ericsson? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliashan Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος scott (15th December 2003, 00:22 ) mhpws 3erei kaneis an to t630 exei synh8ismeno problhma me t9 le3iko pou exoun ola ta ericsson? ...το οποίο πρόβλημα είναι ποιο; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος scott (15th December 2003, 00:22 ) mhpws 3erei kaneis an to t630 exei synh8ismeno problhma me t9 le3iko pou exoun ola ta ericsson? Τι εννοείς; :worry: Το Τ610 αν εξαιρέσουμε κάποιες ελάχιστες λέξεις με τις οποίες είχε κόλλημα και δεν τις έγραφε είναι αρκετά καλό και εύχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lestrange Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Oxi bebaia an eisai apo ton "magiko" kosmo tis nokia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lestrange (15th December 2003, 14:05 ) Oxi bebaia an eisai apo ton "magiko" kosmo tis nokia... Εεεε καλά ναι... άμα το θέτεις έτσι... :p :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Το κουφο της υποθεσης ειναι οτι το T630 δεν εχει ερθει ακομα στην Αγγλια :rolleyes: Ουτε καν σε online UK shops δεν ειναι διαθεσιμο ακομα, κι ομως στην Ελλαδα υπαρχει ηδη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manolito (14 Δεκ. 2003 , 22:30) Pragmatika to ipostirizei to gameboard... http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=512 Θέμα software είναι... και πιό πιθανό για την επόμενη αναβάθμιση του Τ610 τέλος Γενάρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thos Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 pios gnorizei na mas pei mia gnomi ti paizei me ta T630 parallilis eisagogis simenei pos i SE hellas den se mas kaluptei ? pos mporo na gnoriso ean einai parallili i 'kanoniki' eisagogi euraxisto Παράθεση RESISTANCE IS FUTILE.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Οτι και να λετε το 630 πραγματικα με τα θεματα που του εχω βαλει επανω μπορει και αλλαζει στη στιγμη αναλογα με την διαθεση που εχουμε Οσο για τις φωτο εστειλα 2 μεσω bt στο Νοκια 3650 τις πηρε κανονικα καθαρα αλλα η φωτο ειναι μικρες σαν πορτραιτο . Γιατι αυτο μηπως θελει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thos (16 Δεκ. 2003 , 20:12) pios gnorizei na mas pei mia gnomi ti paizei me ta T630 parallilis eisagogis simenei pos i SE hellas den se mas kaluptei ? pos mporo na gnoriso ean einai parallili i 'kanoniki' eisagogi euraxisto ...εχει μια κάρτα SE Hellas για όρους εγγύησης στο κουτί ,ή άλλο αναγνωριστικό στο κουτί..... Αν είναι "παράλληλη" εισαγωγή από χώρα της ΕΕ (συνήθως από Αγγλία τα φέρνουν) η εγγύηση αναγνωρίζεται στην διάρκειά της ,μετά όμως (ή σε βλάβη που δεν καλύπτεται από την εγγύηση) θα σε χρεώσουν περισσότερο από ότι εάν ήταν αντιπροσωπείας.....Πιθανόν το παράλληλης εισαγωγής προιόν να έχει κάποιες ψιλοδιαφορές στα συνοδευτικά συνήθως στην συσκευασία πχ άλλο κωδικό τύπου φορτιστή ,οδηγίες και σε άλλες γλώσσες κλπ σύμφωνα με τις προδιαγραφές της αγοράς που προοριζόταν αρχικά.. Οι παράλληλες εισαγωγές καλύπτουν πάνω από το 30% της αγοράς κινητής τηλεφωνίας και συνήθως κοιτάνε να εκμεταλλευτούν την κατάσταση στην αγορά πρίν τις επίσημες κυκλοφορίες από την αντιπροσωπεία (που επειδή παραγγέλνει μεγαλύτερες ποσότητες καθυστερεί συνήθως...) ....αλλά πολλές φορές πωλούν και σε καλύτερες τιμές !......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. December 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 re paides exo to t630 me syndesi stin voda. pira tin kyriaki til gia na energopiiso ta MMS kai mou eipan oti tha nou steiloun ena minima me tis rithmiseis. den mou eirthe tipota se rithmiseis alla simera to proi ypthe ena MMS me titlo welcome alla den mporw na to diabasw giati otan paw na to anoikso mou leei "apaiteitai diamorfosi tou MMS. eisagete plirofories." kai meta mou zitzei dieuthinsi kentrou minimaton. mipos mporei kapoios na me boithisei??? Thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος deos24 (17 Δεκ. 2003 , 10:45) re paides exo to t630 me syndesi stin voda. pira tin kyriaki til gia na energopiiso ta MMS kai mou eipan oti tha nou steiloun ena minima me tis rithmiseis. den mou eirthe tipota se rithmiseis alla simera to proi ypthe ena MMS me titlo welcome alla den mporw na to diabasw giati otan paw na to anoikso mou leei "apaiteitai diamorfosi tou MMS. eisagete plirofories." kai meta mou zitzei dieuthinsi kentrou minimaton. mipos mporei kapoios na me boithisei??? Thanks... γιατι δεν μπαινεις στο site της vodafone στις αυτοματες ρυθμισεις συσκευων γραψε το τηλ σου και θα στα στειλουν αμεσως. δεν θα βρεις τ630, αλλα του τ610 δουλευουν κανονικα. δε σου λεω να παρεις τηλεφωνο γιατι θα χασεις την ωρα σου περιμενοντας στην αναμονη. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lestrange Δημ. December 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 21century (16 Δεκ. 2003 , 22:53) Οτι και να λετε το 630 πραγματικα με τα θεματα που του εχω βαλει επανω μπορει και αλλαζει στη στιγμη αναλογα με την διαθεση που εχουμε Οσο για τις φωτο εστειλα 2 μεσω bt στο Νοκια 3650 τις πηρε κανονικα καθαρα αλλα η φωτο ειναι μικρες σαν πορτραιτο . Γιατι αυτο μηπως θελει κατι? Αν έπαιρνες κάποιο σήμερα θα έπαιρνες το 3650 ή το Τ630?Σε ρωτάω γιατί φαίνεται οτι τα έχεις και τα δύο οπότε ξέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 Για οποιον ενδιαφερεται υπαρχει στο Γερμανο στη Στουρναρη στα 347€ φυσικα.....σιγουρα θα το εχουν και τα περισσοτερα αλλα καταστηματα Γερμανος.... Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artech Δημ. December 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 339 στα Telestet Centres... Παράθεση παυσίφωνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. December 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 λέει πολλά το κινητό και με αυτη τη τιμή ειδικά θα σκίσει πάρε κόσμε! Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lestrange Δημ. December 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 Paidia to epiasa sta xeria mou kai einai poli plastikoura.Kamia sxesi me to T610.Tora strefomai pros to 3650 pou einai kai smartphone.Einai sxedon stin idia timi pantos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts