manos74 Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Exei o aderfos mou ena t630 edw kai ena xrono kai toy parousiase twra ena provlimataki... Se eiserxomenes kliseis meta apo ligo kanei epanekinisi apo mono tou... Ti ftaiei? Exei paratiri8ei se kanenan allo to idio provlima? Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Exei o aderfos mou ena t630 edw kai ena xrono kai toy parousiase twra ena provlimataki... Se eiserxomenes kliseis meta apo ligo kanei epanekinisi apo mono tou... Ti ftaiei? Exei paratiri8ei se kanenan allo to idio provlima? as to paei sto service ths S.E na tou to kanoun mia anaba8mish kai isws strwsei!!!einai akoma sthn egguhsh h perase o 1as xronos?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 η αναβάθμιση χρεώνεται με 15Ε... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Παιδες αν ενδιαφερεται κανεις για Τ630 ας μου στειλει ενα ΡΜ η στο κινητο που εχω στην υπογραφη μου!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takiskl Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Γεια χαρα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει δυνατοτητα να βρουμε και να κατεβασουμε μονοι μας firmware για το t630. Εαν καποιος γνωριζει κατι, θα βοηθουσε πολυ! Ευχαριστω. Παράθεση εσεται ημαρ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Γειά σας παιδιά, Εχω ενα Τ630 με vodafone CU. Το σήμα στο σπίτι μου μέσα με αυτό το κινητό είναι μέτριο. Οταν το βάζω στην τσέπη μου τότε δεν έχει καθόλου σήμα. Βγάζω την κάρτα από το Τ630 και την βάζω στο V800. Με αυτό το κινητό έχει σήμα παντού πιο πάνω απο την μέση... και μέσα στην τσέπη μου. Τώρα τί γίνεται και το Τ630 δεν έχει σήμα καλό; Πραγματικό σήμα δείχνει το V800 ή το Τ630; Επίσης το σήμα στο Τ630 παίζει πάνω κάτω πιό συχνά απο τα άλλα... :X Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Γειά σας παιδιά, Εχω ενα Τ630 με vodafone CU. Το σήμα στο σπίτι μου μέσα με αυτό το κινητό είναι μέτριο. Οταν το βάζω στην τσέπη μου τότε δεν έχει καθόλου σήμα. Βγάζω την κάρτα από το Τ630 και την βάζω στο V800. Με αυτό το κινητό έχει σήμα παντού πιο πάνω απο την μέση... και μέσα στην τσέπη μου. Τώρα τί γίνεται και το Τ630 δεν έχει σήμα καλό; Πραγματικό σήμα δείχνει το V800 ή το Τ630; Επίσης το σήμα στο Τ630 παίζει πάνω κάτω πιό συχνά απο τα άλλα... :X Είχα το Τ630 για αρκετό καιρό! Πραγματικό σήμα αυτό το κινητό δεν δείχνει ποτέ!!!! Ακόμα και δίπλα στην κεραία (που λέει ο λόγος) να είσαι το σήμα του κινητού σου θα παίζει διαρκώς και ειδικά άμα ακουμπάς κεραία ή το βάζεις σε τσέπες...αυτά κάνει! κοίτα όσα sony ericsson έχω παρατηρήσει έχουν πολύ ασταθές σήμα και εκτός αυτού δεν νομίζω να λένε και ποτέ την αλήθεια! νομίζω οτι το θέμα του σταθερού πομποδέκτη το έχει λύσει η νόκια....αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 mou fenete.... alli fora mono NOKIA 8a pernw. EIpa na parw SE (vlepe V800/630/K750) alla to ena xalase to portaki (V800), sto K750i sta kala ka8oymena kati epa8e to firmware kai den egrafe sms... (kata GERMANO)... 630 mesa sti tsepi/asanser den exei sima (eno ta alla exoyn)... E FTANEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! N70 sou rxomai ;) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 vasika afto pou kserw egw einai oti ta joystick twn sony ericsson kai oi pompodektes den einai katholou kaloi! ta joystick einai poli evaisthita:P a kai epipleon ta vismata twn fortistwn einai gia ta mpaza.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Swsta, 3exasa na pw oti to V800 fortizei meta tin 3h fora.. (mexri na kanei kali epafh).. krima SE .. krima... antioz Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 thelo na kanw anavathmisi logismikou sto t630 mou, pou einai to service tis sony ericsson? Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 thelo na kanw anavathmisi logismikou sto t630 mou, pou einai to service tis sony ericsson? στην αθήνα αυτο που ξέρω είναι κοντά στην στουρνάρη..σε έναν κάθετο της στουρνάρη...γιατι δεν μπαίνεις στο site της sony ericsson να μάθεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts