Jump to content

Sony Ericsson T630

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω πρόβλημα στην σύνδεση του Τ630 με το pc μέσω υπέρυθρες μπορεί να βοηθήσει κανείς?Έχω τρέξει κανονικά τον οδηγό του ΜΑ620,χρειάζομαι και τον οδηγό του Τ630?

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η αντίστροφη διαδικασία δουλεύει κανονικά; Από το κινητό μπορείς να στείλεις στον υπολογιστή με τις υπέρυθρες; Μήπως έχεις εγκαταστήσει κανένα τείχος προστασίας και μπλοκάρει την εφαρμογή;

Όταν ανοίγω το Handset Manager συνδέομαι κανονικά με το κινητό και βλέπω τα τηλέφωνα που έχω περασμένα και όλα οκ.Αν κλείσω την εφαρμογή δεν μου το δείχνει πουθενά το Τ630,σαν κοντινό υπολογιστή για να μπορώ να στείλω δεδομένα με ασύρματη σύνδεση!

Καλησπέρα,

Θα μας βοηθήσει κάποιος για τη συντόμευση των κλήσεων απευθείας από το πληκτρολόγιο του t630. Δηλαδή: πατάω παρατεταμένα το 2 ας πύμε και καλεί κάποιο νούμερο που έχω δηλώσει εγώ στον τηλ. κατάλογο. Δοκίμασα στα μενού κήσεων και επαφών αλλά δεν βρήκα κάτι.

thanx

'70s

Καλησπέρα,

Θα μας βοηθήσει κάποιος για τη συντόμευση των κλήσεων απευθείας από το πληκτρολόγιο του t630. Δηλαδή: πατάω παρατεταμένα το 2 ας πύμε και καλεί κάποιο νούμερο που έχω δηλώσει εγώ στον τηλ. κατάλογο. Δοκίμασα στα μενού κήσεων και επαφών αλλά δεν βρήκα κάτι.

thanx

εγινε κάτι???μήπως???

'70s

Ρε παιδια εχετε υποψιν σας κανενα καλο παιχνιδι HEARTS(το γνωστο παιχνιδι υπολογιστη) για το Τ6xx-Z600?

Εχω φαει τον κοσμο :wacko: αλλα απολυτως τιποτα :cry:

Αν καποιο παιδι ξερει κατι ας κανει ενα κοπο να απαντησει...

http://www.aeknews.gr/resources/aeklogo.gif

Short man_make my dreams come true..

εγινε κάτι???μήπως???

πήγαινε στο ευρετήριο

πήγαινε προηγμένες

μετά στη λίστα θέσεων

βάλε στις 9 πρώτες θέσεις τα τηλέφωνα που καλείς πιο συχνά

μετά πάτα το 1 και μετά κλήση (όχι παρατεταμένα το 1) και θα παίρνει τηλ αυτόν που έχεις στην πρώτη θέση, κλπ

αν θες μπορεις να πατάς και 1# και όλα τα νούμερα και # (ακόμα και μετά το 9 τα νούμερα και #) και κάνει κλήση από την sim card.

Δοκίμασέ το και πες μου

Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

c_k / ck_test

• 4 weeks later...
pou mporw na vrw free logotipa gia sony ericsson T630;
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

oute to logotipo tis cosmote den mporw na alaxw;
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

όχι δεν γίνεται.

sta sony ericsson den ginete;i genika;enow gia alagi tou logotipou tis eterias.

• The title was changed to Sony Ericsson T630