mpampis81 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Έχω πρόβλημα στην σύνδεση του Τ630 με το pc μέσω υπέρυθρες μπορεί να βοηθήσει κανείς?Έχω τρέξει κανονικά τον οδηγό του ΜΑ620,χρειάζομαι και τον οδηγό του Τ630? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Διάβασα όλες τις σελίδες για το Τ630 αλλά δεν έβγαλα άκρη.ΗΕLP!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Δοκιμασε να βγαλεις τους drivers των υπερυθρων και να τους ξαναβαλεις Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Το δοκίμασα και αυτό αλλα τίποτα.Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Η αντίστροφη διαδικασία δουλεύει κανονικά; Από το κινητό μπορείς να στείλεις στον υπολογιστή με τις υπέρυθρες; Μήπως έχεις εγκαταστήσει κανένα τείχος προστασίας και μπλοκάρει την εφαρμογή; Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelboy69 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 mipos exeis balei tin siskeuei sou na einai aorati kai na min tin blepei allo mixanima.iparxei kai auto! Παράθεση MAY THE FORCE BE WITH US ALL!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jara Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 boro na kano anavathmisi meso tou pc monos mou?an nai pos? efxaristo! :) Παράθεση fully working iwhore!:drool: Yeah baby! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 mipos exeis balei tin siskeuei sou na einai aorati kai na min tin blepei allo mixanima.iparxei kai auto! Αυτό που λές δεν γίνεται με τις υπέρυθρες παρά μόνο με το BT. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 boro na kano anavathmisi meso tou pc monos mou?an nai pos? efxaristo! :) Δυστυχώς,όχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jara Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 xm efxaristo... Παράθεση fully working iwhore!:drool: Yeah baby! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Όταν ανοίγω το Handset Manager συνδέομαι κανονικά με το κινητό και βλέπω τα τηλέφωνα που έχω περασμένα και όλα οκ.Αν κλείσω την εφαρμογή δεν μου το δείχνει πουθενά το Τ630,σαν κοντινό υπολογιστή για να μπορώ να στείλω δεδομένα με ασύρματη σύνδεση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Να πάρετε άλλες υπέρυθρες ή να μην χρησιμοποιείτε το handset manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 mhpws einai xalasmenes oi yperu8res tou kinhtou?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpanos Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 απεγκατασταση drivers, manual εγκατασταση, επανεκκινηση και θα δουλεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλά δεν γίνεται.Οι υπέρυθρες δουλεύουν κανονικά αφού όπως είπα το Handset Manager δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogas Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Καλησπέρα, Θα μας βοηθήσει κάποιος για τη συντόμευση των κλήσεων απευθείας από το πληκτρολόγιο του t630. Δηλαδή: πατάω παρατεταμένα το 2 ας πύμε και καλεί κάποιο νούμερο που έχω δηλώσει εγώ στον τηλ. κατάλογο. Δοκίμασα στα μενού κήσεων και επαφών αλλά δεν βρήκα κάτι. thanx Παράθεση '70s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogas Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Καλησπέρα, Θα μας βοηθήσει κάποιος για τη συντόμευση των κλήσεων απευθείας από το πληκτρολόγιο του t630. Δηλαδή: πατάω παρατεταμένα το 2 ας πύμε και καλεί κάποιο νούμερο που έχω δηλώσει εγώ στον τηλ. κατάλογο. Δοκίμασα στα μενού κήσεων και επαφών αλλά δεν βρήκα κάτι. thanx εγινε κάτι???μήπως??? Παράθεση '70s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakalex Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Ρε παιδια εχετε υποψιν σας κανενα καλο παιχνιδι HEARTS(το γνωστο παιχνιδι υπολογιστη) για το Τ6xx-Z600? Εχω φαει τον κοσμο :wacko: αλλα απολυτως τιποτα :cry: Αν καποιο παιδι ξερει κατι ας κανει ενα κοπο να απαντησει... Thanks :) Παράθεση http://www.aeknews.gr/resources/aeklogo.gif Short man_make my dreams come true.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 εγινε κάτι???μήπως??? πήγαινε στο ευρετήριο πήγαινε προηγμένες μετά στη λίστα θέσεων βάλε στις 9 πρώτες θέσεις τα τηλέφωνα που καλείς πιο συχνά μετά πάτα το 1 και μετά κλήση (όχι παρατεταμένα το 1) και θα παίρνει τηλ αυτόν που έχεις στην πρώτη θέση, κλπ αν θες μπορεις να πατάς και 1# και όλα τα νούμερα και # (ακόμα και μετά το 9 τα νούμερα και #) και κάνει κλήση από την sim card. Δοκίμασέ το και πες μου Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 pou mporw na vrw free logotipa gia sony ericsson T630; Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 τι εννοείς λογότυπα? δεν παίρνει λογότυπα, όπως κανένα se. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 oute to logotipo tis cosmote den mporw na alaxw; Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 όχι δεν γίνεται. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 όχι δεν γίνεται. sta sony ericsson den ginete;i genika;enow gia alagi tou logotipou tis eterias. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 όχι σε κανένα se απ' όσα ξέρω. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts