ttroo Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 το εχεισ ναι 'η ιχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttroo Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρεΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ttroo (20 Νοέ. 2004 , 23:55) ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρεΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡ Για σεμνά λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ttroo (20 Νοέ. 2004 , 23:06) το εχεισ ναι 'η ιχι ποιός να έχει τί??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 ttroo be calm please. Ότι θέλεις να ρωτήσεις ή να ζητήσεις μπορείς να το κάνεις με ευγενικό τρόπο και αν μπορείς να είσαι λίγο πιο αναλυτικός στα ποστ σου για να καταλαβαίνουμε τί ακριβώς θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Παιδιά χτες το κινητό και συγκεκριμένα ο φορτιστής και το κινητό τα παίξανε κανονικά... Ενώ δοκίμασα να καθαρίσω τις επαφές και με οδοντόβουρτσα και με οδοντογλυφίδα (και καθάρισαν) το έβαλα μετά από λίγη ώρα να φορτίσει...(αρχικά ανοιχτό) Ε παιδιά έδειχνε ότι φόρτιζε για 15 δευτερόλεπτα και σταματούσε... το κουνούσα πάλι... και δώστου .... αυτό γινόταν για πολύ ώρα.. μέχρι που μου έσπασε τα νεύρα.. και λέω θα το κλείσω να δω αν φορτίζει έτσι... εκείνο συνέχισε... έδειχνε ένδειξη φόρτιση ... άναβε και το κόκκινο στο joystick και μετά από 15 δευτερόλεπτα σταματούσε.. περνούσε 1 λεπτό άρχισε πάλι... αυτό για κανά 10 λεπτο συνέχεια (το παρατηρούσα..) αλλάζω μπρίζα τα ίδια... και ανοιχτό και κλειστό τα ίδια... Κάποια στιγμή μετά από προσπάθειες 4!!!! ωρών!!!! κατάφερα να το φορτίσω ... ανοιχτό...ώστε να βλέπω και την ένδειξη... το πρωί (σήμερα) είχε φορτίσει... το κλείνω για να δω κιόλας αν με δουλεύει (οπως χτες...) δείχνει την ένδειξη φόρτιση... γεμίζει το κουτάκι με πράσινο.. και κλείνει... Τώρα έχει φουλ μπαταρία.. Δεν ξέρω.. πάντως αν το ξανακάνει άλλη φορά .. δεν ξέρω... αλλά θα το πετάξω από το μπαλκόνι... και δεν με νοιάζει.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Mariel, πριν πετάξεις το κινητακι σου απο το παράθυρο, δοκίμασε να το φορτίσεις με καποιον άλλο φορτιστη (απο καποιον φιλο/η σου, η αν εχεις και δευτερο φορτιστη). Μου εκανε το ιδιο το Τ610 μου και με εναν αλλο φορτιστη δεν παρουσιαζε το παραμικρο. Εαν αυτο δεν δουλεψει, τοτε η μονη ριζικη λυση ειναι η αλλαγή του υποδοχέα του βυσματος στο κινητο, αρκει βεβαια να εχεις εγγυηση, αλλιως πρεπει να κοστιζει γυρω στα 30 € σε εξουσιοδοτημενο service. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Παιδιά ξέρετε τι πρόβλημα έχω? Με το joystick...τώρα τελευταία χάνει πολλά κλίκ και τα παίρνω!!! Θα το πάω αύριο για φτιάξιμο αλλά φοβάμαι μην κάνουν καμιά αναβάθμιση μόνο και μου πούν είναι έτοιμο...γιατί ξέρετε το μόνο που ξέρουν είναι να κάνουν είναι αναβαθμίσεις....ελπίζω να γίνει καμιά αλλαγή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 na prosekseis mipws sou to kratisoun kana mina ekei kai den mporeis na kaneis tin douleia sou file beze.akou emena-kserw ti sou lew. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sponsii Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 πως γινεται με το τ630 να γραφεις κατευθειαν στην μνημη της SIM και να αποθηκευεις τηλεφωνα εκει ??? αν δεν γινεται αυτο, γινεται μεταφορα/update : μνημη τηλεφωνου -----> SIM ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sponsii (23 Νοέ. 2004 , 18:22) πως γινεται με το τ630 να γραφεις κατευθειαν στην μνημη της SIM και να αποθηκευεις τηλεφωνα εκει ??? αν δεν γινεται αυτο, γινεται μεταφορα/update : μνημη τηλεφωνου -----> SIM ??? katefthian stin sim den ginetai...wmos oti apothikeveis sto til mporeis na ta peraseis stin sim.pas evretirio,meta proigmenes nomizw kai meta antigrafi stin sim. tha sou perasei oti exeis ston katalogo stin sim...prosexe omws oti exeis stin sim tha svistei.afta :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alkis (22 Νοέ. 2004 , 16:22) Mariel, πριν πετάξεις το κινητακι σου απο το παράθυρο, δοκίμασε να το φορτίσεις με καποιον άλλο φορτιστη (απο καποιον φιλο/η σου, η αν εχεις και δευτερο φορτιστη). Μου εκανε το ιδιο το Τ610 μου και με εναν αλλο φορτιστη δεν παρουσιαζε το παραμικρο. Εαν αυτο δεν δουλεψει, τοτε η μονη ριζικη λυση ειναι η αλλαγή του υποδοχέα του βυσματος στο κινητο, αρκει βεβαια να εχεις εγγυηση, αλλιως πρεπει να κοστιζει γυρω στα 30 € σε εξουσιοδοτημενο service. Δυστυχώς κανένας φίλος/η μου δεν έχουν φορτιστή (ούτε καν κινητό ) ericsson! ολοι είναι υποχείρια της ΝΟΚΙΑ. Η αλήθεια είναι ότι εγγύηση έχω.. αλλά δεν υπάρχει και εξουσιοδοτημένο κατάστημα εδώ στη Μυτιλήνη για να πάω να το φτιάξω κιόλας.. Στο γερμανό ούτε με σφαίρες φυσικά.. από την άλλη σκέφτομαι να το πάω σε κανά NOKIA SHOP, αλλά δεν νομίζω να μου το φτιάξουν.. Δεν ξέρω τι να κάνω.. ακόμη δεν έχει τελειώσει η μπαταρία.. όταν θα έρθει η μέρα που θα το ξαναφορτίσω θα σας πω αν μου έκανε τα ίδια νούμερα.. Αααα! τώρα που το θυμάμαι... είχα πάρει πριν κανά μήνα το περιoδικό tommorow (αν δεν κάνω λάθος ) που είχε δώρο φορτιστές αυτοκινήτου και είχε υποδοχή για ericsson..λέτε να το δοκιμάσω στο αυτοκίνητό μου? χμ... δεν πιστεύω να τρώει πολύ μπαταρία από το αυτοκ?ξέρετε? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (23 Νοέ. 2004 , 19:43) Δυστυχώς κανένας φίλος/η μου δεν έχουν φορτιστή (ούτε καν κινητό ) ericsson! ολοι είναι υποχείρια της ΝΟΚΙΑ. Η αλήθεια είναι ότι εγγύηση έχω.. αλλά δεν υπάρχει και εξουσιοδοτημένο κατάστημα εδώ στη Μυτιλήνη για να πάω να το φτιάξω κιόλας.. Στο γερμανό ούτε με σφαίρες φυσικά.. από την άλλη σκέφτομαι να το πάω σε κανά NOKIA SHOP, αλλά δεν νομίζω να μου το φτιάξουν.. Δεν ξέρω τι να κάνω.. ακόμη δεν έχει τελειώσει η μπαταρία.. όταν θα έρθει η μέρα που θα το ξαναφορτίσω θα σας πω αν μου έκανε τα ίδια νούμερα.. Αααα! τώρα που το θυμάμαι... είχα πάρει πριν κανά μήνα το περιoδικό tommorow (αν δεν κάνω λάθος ) που είχε δώρο φορτιστές αυτοκινήτου και είχε υποδοχή για ericsson..λέτε να το δοκιμάσω στο αυτοκίνητό μου? χμ... δεν πιστεύω να τρώει πολύ μπαταρία από το αυτοκ?ξέρετε? αχααχααχα...όχι ρε συ...σιγά το ρεύμα που θα σου καταναλώσει...α επειδή υπάρχουν πάρα πολλά θέματα για τους φορτιστές των έρικσον, κάπου είχα διαβάσει για τον φορτιστη που λές του tomorrow...ένας που τον δοκίμασε τον βρήκε καλύτερο από τον αυθεντικό :) οπότε λογικά θα σου είναι μια χαρά...επίσης εγώ λέω να το πάς στον γερμανό...και να σου ελένξουν τον φορτιστή,πες τους να σου δώσουν έναν καινούριο ή να δοκιμάσεις εκεί επιτόπου κάποιον. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Συμφωνω κι εγω με τον bezos. Η καλυτερη λύση είναι να πας στον Γερμανο, να εξηγησεις το προβλημα και να ζητησεις να δοκιμασεις εναν αλλο φορτιστη. Απο την εμπειρια μου πιστευω οτι θα δεις διαφορα, γιατι συνηθως το προβλημα ειναι στα πλαστικα κλιπ του φορτιστη. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 λέτε,ε? εγώ δεν τον εμπιστευομαι το γερμανό όμως... Να φανταστείτε πήγα μια μέρα να πληρώσω έναν λογαριασμό (σύνδεση) και τους λέω έχω ένα προβληματάκι με το joystick γίνεται να το δείτε..? και μου λένε... μπα άστο.... θέλει αθήνα και δεν λέει... μιλάμε .... μέσα στην προθυμία να βοηθήσουν!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (24 Νοέ. 2004 , 12:03) εγώ δεν τον εμπιστευομαι το γερμανό όμως... Και καλά κάνεις ;) . Πάντως για να εξυπηρετηθείς άμεσα θα πρέπει μάλλον να επισκεφτείς ένα se service point :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gka (24 Νοέ. 2004 , 13:06) Και καλά κάνεις ;) . Πάντως για να εξυπηρετηθείς άμεσα θα πρέπει μάλλον να επισκεφτείς ένα se service point :) Ακριβώς ;) Μακριά από Γερμανούς. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 το πιο κοντινό είναι στη χίο... που θα τρέχω τώρα.... ? Μόνος τρόπος είναι πλοίο και αεροπλάνο... λεφτά δεν υπάρχουν...τα απαγορευτικά δίνουν και παίρνουν...οπότε... λίγο ως πολύ αδύνατο... απλα θα υπομείνω την κατάσταση...χρησιμοποιώντας τον φορτιστή αυτοκινήτου απο το tomorrow!! και ο θεός βοηθός! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Απλά προσπαθησε να το δοκιμασεις με εναν αλλο φορτιστη mariel. Ετσι θα μπορεις να πεις στον Γερμανο οτι εχει προβλημα ο φορτιστης και να ζητησεις αντικατάστασή του. Η αν θελεις δοκιμασε να ανοιξεις λιγο τα πλαστικα κλιπ του φορτιστη, πιεζοντας τα προς τα μεσα, αν και αυτο δεν ειναι μονιμη λυση Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 πήγαινε στον Γερμανό και πες τους να σου καθαρίσουν τις επαφές του κινητού. Δεν είναι και τόσο δύσκολο για αυτούς Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αν το κάνεις αυτό για κανένα λόγο μην τους το αφήσεις εκεί. :!: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 egw ixa mia fwra provlima sto t610 me fortisti kolage kai de fortise to fortisa me to z600 fortisti tis sister, kai meta eftiaxe kai o dikos mou twra pws kai ti den xerw prepei na exei kapio mikroprovlimataki i epafi eswterika afta ta mikra siderakia tou vismatos, to idio ixa pathei kai sto R320 to prwto wap ths se Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 παιδιά το φόρτισα το βράδυ... μια χαρά φόρτισε!!χωρίς κανένα πρόβλημα... 3 μερούλες είχε κρατήσει πάντως η προηγούμενη φόρτιση... τι να πω...? είναι τρελό όπως ο ιδιοκτήτης του?!! ? μαλλον! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bezoss (22 Νοέ. 2004 , 17:28) Παιδιά ξέρετε τι πρόβλημα έχω? Με το joystick...τώρα τελευταία χάνει πολλά κλίκ και τα παίρνω!!! Θα το πάω αύριο για φτιάξιμο αλλά φοβάμαι μην κάνουν καμιά αναβάθμιση μόνο και μου πούν είναι έτοιμο...γιατί ξέρετε το μόνο που ξέρουν είναι να κάνουν είναι αναβαθμίσεις....ελπίζω να γίνει καμιά αλλαγή.... telika ok to allaksan kai ola ok..elpizw na min ksanaxalasei i vlakioula!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Παιδια αυτές τις μέρες θα πάρω κινητό και είμαι μεταξύ των Siemens CX65 και Sony Ericsson T630.Ποια είναι τα κατά και τα υπέρ τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts