ddd13 Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Παιδια ηθελα να ρωτησω κατι αν ξερετε.Τον Δεκεμβριο τελειωνει η συνδεση μου στη vodafone.Ειμαι στο προγραμμα vodafone 150 και εχω το Sony Ericsson t630.Γινεται με καποιο τροπο αλλαζοντας συσκευη π.χ παιρνοντας το Κ700 (διακοπτοντας τη συνδεση) να γλιτωσω καποια χρηματα επιστρεφοντας το κινητο μου.Δεν ξερω αν καταλαβατε τι εννοω. Θελω δηλαδη με καποιο τροπο επιστρεφοντας αυτη τη συσκευη μου με το τελος της συνδεσης να γλιτωσω χρηματα απο την αλλη που θελω να παρω!;) Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Μόνο πουλώντας το σε μαγαζί μεταχειρισμένων. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Πώς μπορούμε να δούμε το firmware του κινητού;Υπάρχει κάποια τελευταία αναβάθμιση; Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος drkaltsas ( 9 Νοέ. 2004 , 16:11) Πώς μπορούμε να δούμε το firmware του κινητού;Υπάρχει κάποια τελευταία αναβάθμιση; >*<<*<* patas afta kai vgaineis sto "mistiko" menou kai to vlepeis apo ekei....elpizw na to vreis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος naxiand ( 8 Νοέ. 2004 , 17:23) pia i xrisimotita to na pezi *.amr arxia an den mporoun na pexoun os ixos klisis? pezi tipota alo ektos apo *.mid os ixo klisis? thanks giati prepei na exei mia xrisimotita? i xrisimotita tou einai na ixografeis opoion/a thes kai na to xrisimopoieieis wpws theleis..eite ws simiwsi eite gia na thimasai kapoia stigmi me filous...den einai kako!!!!!!!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 na rwtisw kati antexei stis ptwseis??? mou exei faei soupa 2 fores kai apla ekane ena restart...ti exete na peite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 σημερα το πηρα και εγω σε μαυρο.Ηρ8α στο κλαμπ της ΣΕ μετα απο το π900 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος galinios (10 Νοέ. 2004 , 17:47) σημερα το πηρα και εγω σε μαυρο.Ηρ8α στο κλαμπ της ΣΕ μετα απο το π900 welcome to the club... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bezoss ( 9 Νοέ. 2004 , 17:39) >*<<*<* patas afta kai vgaineis sto "mistiko" menou kai to vlepeis apo ekei....elpizw na to vreis... thanks man!Κ κάτι άλλο, σήμερα διαπίστωσα πώς το κινητό έχει το κλασσικό πρόβλημα με τους 60 ελληνικούς χαρακτήρες.Διορθώνεται με κάποια αναβάθμιση; Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος drkaltsas (12 Νοέ. 2004 , 10:00) thanks man!Κ κάτι άλλο, σήμερα διαπίστωσα πώς το κινητό έχει το κλασσικό πρόβλημα με τους 60 ελληνικούς χαρακτήρες.Διορθώνεται με κάποια αναβάθμιση; Ψάξε λίγο τις επιλογές και απεργοποίησε το "ελληνικά πεζά" ή κάπως έτσι. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sponsii Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 θυμαμαι παλαιοτερα υπηρχε ενα σιτε απο το οποιο επαιρνες το τελευταιο firmaware το οποιο τωρα δεν παιζει... 1)υπαρχει καποιο αντιστοιχο site τωρα μια και η SE δεν το δινει ?????? ποιο το ρισκο μια τετοιας αναβαθμησης ??? 2)κοστιζει η αναβαθμηση στα εξουσιοδοτημενα καταστηματα της SE και ποσο??? να τονισω οτι με το τελευταιο firmware μπορεις να στειλεις games+java μεσω BT/IR :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 α και γω θέλω μαθε αν είναι free να πάω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bezoss (10 Νοέ. 2004 , 15:37) na rwtisw kati antexei stis ptwseis??? mou exei faei soupa 2 fores kai apla ekane ena restart...ti exete na peite? tha apantisei kaneis??? kserei??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αυτό που ρωτάς είναι καθαρά υποκειμενικό βρε φίλε μου... Τι να σου πω...? το δικό μου έχει φάει τις τούμπες της ζωής του..προχτές το έριξε η μάνα μου από 1ο όροφο, του έχω θήκη (απο νοκια 5210) και δεν έκανε restart.. Από τούμπα να έχει κάνει restart 2-3 φορές στις 20 που έχει πέσει.. αλλά γενικότερα γιατί να φάει τούμπα το κινητό? εγώ το προσέχω πολύ..το'χω μισό χρονο.. το'χω και σε θήκη.. προστατεύεται μια χαρα! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (12 Νοέ. 2004 , 16:12) Αυτό που ρωτάς είναι καθαρά υποκειμενικό βρε φίλε μου... Τι να σου πω...? το δικό μου έχει φάει τις τούμπες της ζωής του..προχτές το έριξε η μάνα μου από 1ο όροφο, του έχω θήκη (απο νοκια 5210) και δεν έκανε restart.. Από τούμπα να έχει κάνει restart 2-3 φορές στις 20 που έχει πέσει.. αλλά γενικότερα γιατί να φάει τούμπα το κινητό? εγώ το προσέχω πολύ..το'χω μισό χρονο.. το'χω και σε θήκη.. προστατεύεται μια χαρα! mou exei pesei 2 fores kai tis 2 ekane restart :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sponsii Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος androu (12 Νοέ. 2004 , 15:56) α και γω θέλω μαθε αν είναι free να πάω.. να πω κατι που ξεχασα..κακως... διαβασα οτι με το τελευταιο firmware μπορεις να στειλεις games+java μεσω BT/IR αλλα ηταν developer edition ..το post βεβαια ηταν 1-2 μηνες παλιο μου φαινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Παθαίνει ζημιά η μπαταρία οταν παίζεις με το φορτιστη για να δεις που πιάνει επιτέλους να φορτιζει? Μου αρχισε κι εμένα χτες τα γνωστα προβλήματα. Τι φταει λετε? Ο φορτιστής ή το κινητο? Και το χω προσέξει πολύ ρε γαμώτο :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 δεν κάνει καλή επαφή.. αστα μην μου το θυμίζεις αυτό το "παιχνίδι" σε ποιο σημείο του γραφείου πιάνει ο φορτιστής..γιατί όσο σκέφτομαι ότι έχω μόνο μια γραμμούλα με αγχώνει κ μόνο το γεγονός ότι πρέπει να μπω στη διαδικασία "ψάξε ψάξε.. κτλ" Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (18 Νοέ. 2004 , 01:27) δεν κάνει καλή επαφή.. αστα μην μου το θυμίζεις αυτό το "παιχνίδι" σε ποιο σημείο του γραφείου πιάνει ο φορτιστής..γιατί όσο σκέφτομαι ότι έχω μόνο μια γραμμούλα με αγχώνει κ μόνο το γεγονός ότι πρέπει να μπω στη διαδικασία "ψάξε ψάξε.. κτλ" Πάρε μια οδοντόβουρτσα, καθάρισε την υποδοχή του φορτιστή για κανένα δίλεπτο και θα είναι σαν καινούριο. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 ρε παιδιά μου την σπάει πάρα πολύ η διαδικασία ψάξε ψάξε σε ποιο σημείο φορτίζει το κινητό... δηλαδή αν είναι ποτέ δυνατόν... δεν μπορεί η εταιρία να φτιάξει ένα άλλο σύστημα καλύτερο? από την πρώτη μέρα που το πήρα το κινητό αυτό γίνεται.. Εχω τρομερές υποψίες ότι δεν φορτίζει ποτέ 100%... αλήθεια όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της φόρτισης σας γράφει τπτ του τύπου ολοκληρώθηκε ή κάνει κανέναν ήχο..? γιατί όταν εγώ το φορτίζω κλειστό (τη νύχτα το βάζω κυρίως) το πρωί συνεχίζει να λέει φόρτιση... δεν ξέρω.. μου σπάει τα νεύρα ώρες ώρεσ! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 mia zwi asxoloumaste asxoloumaste me tous kolofortistes twn sony ericsson...prepei na ginei kati wntws...einai poli spastiki istoria!!! tis epafes mporeite na tis ksisete kai me mia odontoglifida miteri fisika na figoun oi pithanes "vrwmies" apo pithanes spithes metaksi vismatos kai epafis...to gnwsto ark an den kanw lathos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Να κάνω μια χαζή ερώτηση;Όταν βγάζετε το βύσμα από τη συσκευή το σηκώνετε προς τα επάνω όπως λέει το manual η απλά το τραβάτε;;Γιατί εγώ χρησιμοποιώ τον φορτιστή από το πρώτο μου t68i,έχω αποκτήσει άλλα 5-6 SE τηλέφωνα από τότε συν 2 bt hands-free,τα φορτίζω όλα μα όλα με τον ίδιο φορτιστή ο οποίος χρησιμοποιείται κάθε μέρα και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα και πιστέψτε με δεν τους φέρομαι και με "το γάντι"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spykom (18 Νοέ. 2004 , 15:32) Να κάνω μια χαζή ερώτηση;Όταν βγάζετε το βύσμα από τη συσκευή το σηκώνετε προς τα επάνω όπως λέει το manual η απλά το τραβάτε;;Γιατί εγώ χρησιμοποιώ τον φορτιστή από το πρώτο μου t68i,έχω αποκτήσει άλλα 5-6 SE τηλέφωνα από τότε συν 2 bt hands-free,τα φορτίζω όλα μα όλα με τον ίδιο φορτιστή ο οποίος χρησιμοποιείται κάθε μέρα και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα και πιστέψτε με δεν τους φέρομαι και με "το γάντι"... egw pantws to vgazw wpws leei i ericsson :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Exei kaneis to 4 pige tou mazonaki gia ringtone???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Επαναλαμβάνω: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (18 Νοέ. 2004 , 09:30) Πάρε μια οδοντόβουρτσα, καθάρισε την υποδοχή του φορτιστή για κανένα δίλεπτο και θα είναι σαν καινούριο. :) Μην το πω και τρίτη φορά. :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts