kostas133 Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Κατι ακομα. Γιατι ολες τις φωτογραφιες τις αποθηκευει στα 35 kb ενω κανονικα ειναι πολυ μικροτερες????????????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Για να φορτώνουν πιο γρήγορα. ******* αλλά τέλος πάντων. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 paidia to t630 ektos apo midi paizei kai mmf? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalias23 Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 θελω να παρω bluetooth στο pc κ να συνδεομαι με ολα τα κινητα που εχουν bluetooth κ οχι να υποστηριζει 2-3 κινητα μονο.επειδη ειμαι εντελως ασχετος με bluetooth ποιο μου προτεινετε?και ποσο κανει περιπου: Παράθεση !Viva La RaZZa! www.wwe.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastoul Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 παιδιά βοηθήστε με σε κάτι.Έχω το Τ630 και στο αυτοκίνητο το συνδέω με το handsfree.Όταν χτυπάει όμως και το έχω στο αυτί μου το μόνο που ακούγεται είναι ένα διπλό μπίπ και μετά τίποτα στο ακουστικό.Συνεχίζει να χτυπάει όμως το τηλέφωνο κανινικά.Υπάρχει καμιά ρύθμιση για να ακούω το κουδούνισμα και απο το ακουστικό του handsfree??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Δέν έχω handsfree οπότε ότι και να σου πω.. => .. αν με πάρει κάποιος τηλ. με απ΄΄οκρυψη, γνωρίζεται εαν αποθηκεύεται (το συμβάν τέλος πάντων) στη λίστα κλήσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος androu (27 Απρ. 2004 , 12:17) Δέν έχω handsfree οπότε ότι και να σου πω.. => .. αν με πάρει κάποιος τηλ. με απ΄΄οκρυψη, γνωρίζεται εαν αποθηκεύεται (το συμβάν τέλος πάντων) στη λίστα κλήσεων? ναι αποθηκεύεται Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas133 Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 35kb για καθε εικονα ειναι ασκοπη σπαταλη μνημης.eχει κανει κανενας τις ρυθμισεις sto t630 για το e-mail της cosmote????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastoul Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 παιδιά απάντηση κανείς για την απορεία μου???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 paidia to t630 ektos apo midi paizei kai mmf? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ikariwths (28 Απρ. 2004 , 19:56) paidia to t630 ektos apo midi paizei kai mmf? δυστυχως οχι!! δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 πώς μπορώ να αντιστοιχίσω επαφές καταλόγου σε διαφορετικό ήχο?? Γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indigo Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος androu (29 Απρ. 2004 , 16:45) πώς μπορώ να αντιστοιχίσω επαφές καταλόγου σε διαφορετικό ήχο?? Γίνεται? στο λέω σε αγγλικό menu και κάνε τη μετάφραση .... Phonebook | Personal Rings | Add Contact κτλ κτλ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxalis Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Paidia geia mia erotisi exo mono:Exo to 61 0 kai thelo na paro to 630. Axizi H oxi? Παράθεση HALOOOOOO!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indigo Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xaxalis (30 Απρ. 2004 , 23:01) Paidia geia mia erotisi exo mono:Exo to 61 0 kai thelo na paro to 630. Axizi H oxi? δυστυχώς ( ή ευτυχώς ) θα πρέπει να διαβάσεις όλο αυτό το threαd καθώς και όσα αναφέρονται στο Τ610 ώστε να βγάλεις συμπέρασμα .... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hotmanolo (14 Φεβ. 2004 , 00:40) Δεν μου λετε τωρα πως θα γινει να βρουμε την special εκδοση του Τ630 'Liquid Black" απο την T-Mobile???? http://www.clubsonyericsson.com/products/t630/t630black_front.jpg http://www.clubsonyericsson.com/products/t630/t630black_backzoom.jpg Το ερωτευτηκα!!!!! Τελικά φαίνεται ότι θα έρθει και στην Ελλάδα!Λίγη υπομονή ακόμη... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Εξωτερική εννοείς?? Τι παραπάνω έχει απο το απλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xaxalis (30 Απρ. 2004 , 23:01) Paidia geia mia erotisi exo mono:Exo to 61 0 kai thelo na paro to 630. Axizi H oxi? μικρές διαφορές, καλύτερα περίμενε 1 μήνα να πάρεις το καινούργιο K700 της SE Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos845 Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 geia sas mipws iparxi neteri ekdosi logismikoy gia to t630!!!!!!!?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 υπαρχει περιπτωση οταν δεχομαστε κλησεις να μην χτυπαει πρωτα μια φορα ντριιννννν αλλα να παιζει κατευθειαν το ringtone που εχουμε επιλεξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 οχι απ΄ότι έψαξα σε ξένα fora δεν γίνεται να αλλαχθεί.. .εχω και την εντυπωση οτι ενώ έχω απενεργοποιήσει τον αυξανόμενο ήχο.. αυτός συνεχίζει να υπάρχει,,, Ερώτηση έχει εσένα σαν ήχο ΄πληκτρολογίου μόνο τόνους ή και το κλικ?? εμενα κλικ δεν έχει αλλά με ένα πρόγραμμα .. το εβαλα,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas133 Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Αυτο με το ντριιιιιν δε γινεται να το αλλαξεις.Ουτε να βγαλεις το ρολοι απο screen saver ουτε να βαλεις πολυφωνικη σαν ηχο μηνυματος(grrrrrrrrrr) Πως βλεπω το firmware μου????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος androu ( 7 Μάι. 2004 , 10:40) Ερώτηση έχει εσένα σαν ήχο ΄πληκτρολογίου μόνο τόνους ή και το κλικ?? εμενα κλικ δεν έχει αλλά με ένα πρόγραμμα .. το εβαλα,,, μονο τονους εχει εμενα σαν ηχο πληκτρολογιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Οταν κανω συγχρονισμο με το outlook στο ονομα μου τα κοβει αν ειναι μεγαλα. Ξερει κανεις πως γινεται να χωρεσει μεγαλα ομοματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts