Jump to content

Οι πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιοί

xar03
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Panagiotalvladii.jpg

Respect

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδώ ένας βρίσκει ωραία την Σκαφιδά :eek:.

F*** Νικόλα!!!! :lol::lol:

Τελικά έχουμε πολλές ωραίες....

Και η Κλέλια που ανέφερε κάποιος πιο πάνω... παίζει σε άλλη κατηγορία. Μιλάμε για γυναικάρα!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 195
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

F*** Νικόλα!!!! :lol::lol:

Τελικά έχουμε πολλές ωραίες....

Και η Κλέλια που ανέφερε κάποιος πιο πάνω... παίζει σε άλλη κατηγορία. Μιλάμε για γυναικάρα!

Σαν την Βλαντή δεν έχει.

Αυτή μπήκε?

c55ad04ebed2ac6703d00f8eff0443fc.jpg

Μπορεί να μην είναι τόσο ωραία στο πρόσωπο αλλά είναι αυτό που λέμε τούμπανο.

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom

Ιδέα δεν έχω ποια είναι.

Εύα Λάσκαρη έχει παίξει στο οικογενεια βλάπτει βασιλιάδες.

Ως όνομα την έχω ακουστά. Επίσης όταν πήγα και είδα το πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης με τον Σπύρο Πούλη είδα αυτήν εδώ

Konklapsinou.JPG

Καλούτσικη είναι και η κόρη της Κωνσταντινίδου που παίζει στην μουρμούρα.

Edited by xar03

H Ιωαννα Παππα, πριν γινει ανορεξικη και ψιλογερασει, δεν παιζοταν. Με χαλαει ομως που σε ολους τους

ρολους της επρεπε να κλαιει και να παθαινει υστεριες. Ειμαι σιγουρος οτι αν γκουγκλαρω 'Ιωαννα Παππα γελιο',

δε θα βρεθουν αποτελεσματα.

Παναγιώτα Βλαντή.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Αυτή μπήκε?

c55ad04ebed2ac6703d00f8eff0443fc.jpg

Μπορεί να μην είναι τόσο ωραία στο πρόσωπο αλλά είναι αυτό που λέμε τούμπανο.

Είναι γειτόνισσα, όχι και διπλανό σπίτι βέβαια, αλλά εγώ που είμαι 1,81 85 κιλά, όταν ήρθε δίπλα μου στο beach bar, λέω χρειαζόμαστε δύο για να την αγκαλιάσουμε, ο ορισμός του τούμπανου! Βέβαια τα τελευταία χρόνια έχει χάσει κι άλλο στο πρόσωπο, φαίνεται κουρασμένη. Ηθοποιός πάντως κατά τύχη έπαιξε κάτι ρόλους τηλεόραση και θέατρο

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Είναι γειτόνισσα, όχι και διπλανό σπίτι βέβαια, αλλά εγώ που είμαι 1,81 85 κιλά, όταν ήρθε δίπλα μου στο beach bar, λέω χρειαζόμαστε δύο για να την αγκαλιάσουμε, ο ορισμός του τούμπανου! Βέβαια τα τελευταία χρόνια έχει χάσει κι άλλο στο πρόσωπο, φαίνεται κουρασμένη. Ηθοποιός πάντως κατά τύχη έπαιξε κάτι ρόλους τηλεόραση και θέατρο

Τυχερέ το καλύτερο μωρό έχεις για γειτόνισσα. 1.90 πρέπει να είναι και σίγουρα έχει το πακέτο. Λογικό να έσπασε είναι πάνω από 40 σίγουρα. Σαν guest star έπαιξε αλλά έχει αρκετά επεισόδια. Στο οικογενεια βλάπτει ήταν χάρμα οφθαλμών με αυτά που φόραγε.

Όχι ρε, 33 είναι, μια χρονιά μικρότερη μου, και αντε να είναι 1,84(κοντή) όπως την έχω δει

Edited by dgeorge4

Όχι ρε, 34 είναι και αντε να είναι 1,84(κοντή) όπως την έχω δει

Τόσο μικρή και τόσο σπασμένο πρόσωπο γιατί έτσι? Για 40+ την είχα. 1.84 με πιασίματα από τον πλανήτη Άρη όμως.

Τόσο μικρή και τόσο σπασμένο πρόσωπο γιατί έτσι? Για 40+ την είχα. 1.84 με πιασίματα από τον πλανήτη Άρη όμως.

Στη φωτό που ανεβασες είναι μπουμπούκι, άμα τη δεις από κοντά ή μπεις στο Instagram θα καταλάβεις

Στη φωτό που ανεβασες είναι μπουμπούκι, άμα τη δεις από κοντά ή μπεις στο Instagram θα καταλάβεις

Άστο δεν μπαίνω προτιμώ να την έχω στο μυαλό μου ως γυναικάρα από πρόσωπο όντως δεν λέει και πολλά αλλά στα υπόλοιπα...

αν θες γυναικα να μην σπαει, κοιτα σε μικροκαμωμενη ;)

αν θες γυναικα να μην σπαει, κοιτα σε μικροκαμωμενη ;)

Ή παχουλή. ;)

Ή παχουλή. ;)

H Ασιάτισσα. 50 φεύγα αρκετές και είναι μπουμπούκια. Λίγες Ελληνίδες κρατάνε έτσι ειδικά όσες από μικρές πίνουν και καπνίζουν γίνονται σαν ανάποδο ****το στα 40 φεύγα.

H Ασιάτισσα. 50 φεύγα αρκετές και είναι μπουμπούκια. Λίγες Ελληνίδες κρατάνε έτσι ειδικά όσες από μικρές πίνουν και καπνίζουν γίνονται σαν ανάποδο ****το στα 40 φεύγα.

Οι Ασιάτισσες επειδή είναι μικροκαμωμένες, όπως είπε και ο φίλος πιο πριν.

Η πιο όμορφη της φετινής σεζόν πια είναι κατά την γνώμη σας; Εγώ λέω Κωνσταντίνα Κλαψινού (φώτο πιο πάνω) και Μαρία Χάνου (μουρμούρα).

ακριβως!

ειδικά όσες από μικρές πίνουν και καπνίζουν γίνονται σαν ανάποδο ****το στα 40 φεύγα.

μμμ δεν το ειχα σκεφτει ετσι, ειδικα την δευτερη προταση, καλα που προλαβα και την εκανα νωρις,

μιας και ειχα μια τετοια (οχι τοσο του ποτου, οσο του τσιγαρου),

αν και ηταν μικροκαμωμενη, οποτε ποιο νικαει; το τσιγαρο ή το μικροκαμωμα; :D

σιγουρα παιζουν κι αλλα ρολο ομως, π.χ. κι ο ηλιος κανει ζημια

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η πιο όμορφη της φετινής σεζόν πια είναι κατά την γνώμη σας; Εγώ λέω Κωνσταντίνα Κλαψινού (φώτο πιο πάνω) και Μαρία Χάνου (μουρμούρα).

ποιες ειναι τουτες παλι; για κατσε να δω

μμμ ωραιο το κλαψινακι, αν και πολυ.. μωρουδιακιζει:

https://www.google.com/search?newwindow=1&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=851&ei=UIm7WvuwEa2HmwWsyJ2oCg&q=%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1+%CE%9A%CE%BB%CE%B1%CF%88%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D&oq=%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1+%CE%9A%CE%BB%CE%B1%CF%88%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D&gs_l=img.3..0l4.576.576.0.1040.3.3.0.0.0.0.402.402.4-1.1.0....0...1ac..64.img..2.1.402.0...0.YC0a6zxgafY

χανου αυτη εδω;

https://www.google.com/search?newwindow=1&safe=active&biw=1280&bih=851&tbm=isch&sa=1&ei=VIm7WsefAo75wQLSupD4CA&q=%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1+%CE%A7%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85&oq=%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1+%CE%A7%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85&gs_l=psy-ab.3..0l2j0i24k1.53116.53116.0.53562.1.1.0.0.0.0.294.294.2-1.1.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.1.294....0.qXYLGKcrqjI

μπα οχι, ευκολα κλαψινακι >> χανου

ακριβως!

μμμ δεν το ειχα σκεφτει ετσι, ειδικα την δευτερη προταση, καλα που προλαβα και την εκανα νωρις,

μιας και ειχα μια τετοια (οχι τοσο του ποτου, οσο του τσιγαρου),

αν και ηταν μικροκαμωμενη, οποτε ποιο νικαει; το τσιγαρο ή το μικροκαμωμα; :D

σιγουρα παιζουν κι αλλα ρολο ομως, π.χ. κι ο ηλιος κανει ζημια

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ποιες ειναι τουτες παλι; για κατσε να δω

μμμ ωραιο το κλαψινακι, αν και πολυ.. μωρουδιακιζει:

https://www.google.com/search?newwindow=1&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=851&ei=UIm7WvuwEa2HmwWsyJ2oCg&q=%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1+%CE%9A%CE%BB%CE%B1%CF%88%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D&oq=%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1+%CE%9A%CE%BB%CE%B1%CF%88%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D&gs_l=img.3..0l4.576.576.0.1040.3.3.0.0.0.0.402.402.4-1.1.0....0...1ac..64.img..2.1.402.0...0.YC0a6zxgafY

χανου αυτη εδω;

https://www.google.com/search?newwindow=1&safe=active&biw=1280&bih=851&tbm=isch&sa=1&ei=VIm7WsefAo75wQLSupD4CA&q=%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1+%CE%A7%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85&oq=%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1+%CE%A7%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85&gs_l=psy-ab.3..0l2j0i24k1.53116.53116.0.53562.1.1.0.0.0.0.294.294.2-1.1.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.1.294....0.qXYLGKcrqjI

μπα οχι, ευκολα κλαψινακι >> χανου

Επειδή και εγώ είχα μια τέτοια 1.60 45 κιλά ξανθιά αλλά κάπνιζε και έπινε 4 5 ποτά όταν βγαίναμε έφαγε σουτ στο μήνα. Αν και προτιμώ αυτές με πιασίματα όχι χοντρές αλλά να σαν την παραπάνω που έβαλα η πολύ αδύνατες θα βάλουν αργότερα αλλά όταν είναι μικρές πιάνεις κόκαλα μόνο. Να μια σαν τη φελισια από το survivor φέρτε μου.

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι και το σκαρί θεωρώ το DNA τους. Πως οι περισσότερες Ρωσίδες Ουκρανες Σουηδέζες είναι ψηλές με γαλάζια ματιά ίσιο μαλλί κτλ. Κάπως έτσι.

H Ασιάτισσα

Οι ασιατισες εχουν 2 ηλικιες. 25 μεχρι τα 55 τους, γεροντισσα του βουνου αμεσως μετα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Τις μανάδες να κοιταται παιδιά. Δύσκολα να πέσεις έξω. Κι η κόρη ανάλογη πορεία θα χει

Sent from my OnePlus 5T

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12