Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmmour (13 Απρ. 2004 , 15:53)

Όλα τα τηλέφωνα εξυπηρέτησης στη Vodafone είναι δωρεάν για κλήσεις από κινητό Vodafone που βρίσκεται εντός Ελλάδας. Ενδεικτικά αναφέρω ότι δωρεάν είναι τα 122, 13830, 1289, 1397.

Προσωπικά δεν έχω πετύχει αριθμό εξυπηρέτησης πελατών που να μην είναι δωρεάν. Μάλιστα υπάρχει και μήνυμα σε όλους αυτούς τους αριθμούς που ενημερώνει για το δωρεάν του πράγματος.

Γιώργος

Το 122 πρέπει να χρεώνεται...

• Απαντήσεις 15,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

dokimase na kaneis to eksis...

pigaine sto katastima me tin tautotita sou kai ton kodiko xristi kai zita na kaneis dilosi stoixeion...

zita apo ton upeuthino tou katastimatos na steilei ena mail (kserei autos pou) to opoio na zitaei dwrean antikatastasi kartas sim logo tou provlimatos pou proekipse...

pigaine meta apo dio meres kane antikatastasi kartas (cu) kai ola tha einai ok...

to provlima dimiourgithike eite logo lanthasmenou serial number tis kartas (diskolo auto) eite logo lathous apo to tmima aposindesewn...

opws kai na xei esi den fereis kamia euthini... steile parallila kai ena mail pou na eksigei to peristatiko kai pisteuo oti me ton ena i ton allo tropo ola tha diorthtoun...

στην αίτηση απόσυνδεσης που υπέγραψες είχαν επίλεξει ότι θέλεις cu και όχι alc? πάντως και εμένα δεν μου το έκαν cu άπό τη ν αρχή (δεν υπήρχαν λέει σιμακια στο καταστημα) και έτσι αναγκάστηκα να κάνω μετατροπή που μου κόστισε κ 15ε (τότε)

πάλιοτερα κάποια χρεωνόντουσαν ορισμένα όπως το παλίο 127 (νυν 1397)... τώρα νομίζω ότι όλα είναι free..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CptBill (14 Απρ. 2004 , 08:26)

http://www.vizzavi.gr/alerts/Category?selected=briefing

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... :D :D :D

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (14 Απρ. 2004 , 03:22)

Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

kalytera na petaksei th karta sim tou :p :whistle:[/b]

H kaluteri lush!:p

I APANTISI VRETHIKE!! AYTO DEN ITAN LISI DIOTI EINAI SINDESI. TIN EKOPSE EKANE KAINOYRGIA KAI XANARXOTAN, PANTOS THANKS GIA TO ENDIAFERON :D

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gka (16 Απρ. 2004 , 20:01)

Το 122 πρέπει να χρεώνεται...

Το 122 κανει divert στο 1251 και 13830 αναλογα με το τι εισαι (credit or prepay). Τα παντα ειναι δωρεαν.

καλησπερα και παλι!!

soulman καλα εκαανες και εκανες την αλλαγη,μετα που το εστειλα το ειδα και εγω,και επειδη ειμαι νεα στα φορουμ δεν εχω μαθει τα κολπα ακομα :o

guys thanks για τις συμβουλες αλλα πραγματικα δεν βρισκω λογο και κυριως δεν εχω και χρονο να κανω τετοιες διαδικασιες και να μπαινωβγαινω στα vod shops..βλακεια μου βεβαια(αλλα με την λογικη του κλασσικου ελληνα)ντρεπομαι να κανω ολη αυτη τη φασαρια για 7 ευρω

παραυτα μπορω και θα στειλω μαιλ στη vodafon ετσι για το γαμωτο,και για να μην ξαναγινει στο μελλον...και αν το δει καποιος το ειδε...

αυτα για την ωρα,οταν εχω νεοτερα θα ενημερωσω!!

καλα να περνατε!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TakeOverNet (17 Απρ. 2004 , 00:55)

Το 122 κανει divert στο 1251 και 13830 αναλογα με το τι εισαι (credit or prepay). Τα παντα ειναι δωρεαν.

Είχα μείνει πίσω, τότε που υπήρχε χρέωση για το 122, 127 :whistle:

Εχω ενα SPV.

Ξερει κανεις τις ρυθμισεις για GPRS και MMS? :worry:

Ειμαι συνδρομητης Vodafone (εννοειτε). :o

edw http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001010703&vars=1200000000 einai oi rithmiseis gprs gia to t68i.. rikse mia matia kai prospathise na prosarmoseis ip, apn ktl sto spv..

edw einai gia mms http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001010704&vars=1300000000

good luck..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Leolipop (17 Απρ. 2004 , 19:13)

Θα δω τι παιζει, ευχαριστω παντως.

Αν δεν βγάλεις άκρη υπάρχει και το 13830 (λέμε τωρα :p ) :)

είναι η εξυπήρετηση πελάτων voda με συμβόλαιο (χωρίς χρέρωση).

άμα έχεις καρτοκινητό το αντίστοιχο νούμερο είναι 1251 (επίσης χωρίς χρεώση)

δοκίμασε και το 1397 που είναι υπότιθεται εξειδικευμένο τμήμα για mms,gprs,internet κλπ...

Παίζει ρόλο το ποσό που πληρώνω κάθε μήνα;Ξέρω ότι το συμβόλαιο λέει 12 μήνες..αλλά υπάρχει καμμιά πατέντα;

Aν εννοείς ότι θέλεις να διακόψεις το συμβόλαιο πριν από τους 12 μήνες, τότε θα πρέπει να πληρώσεις τμήμα της επιδότησης.

κατι αντιστοιχο προσφερει η orange uk,με 30 ευρω το μηνα προσφερει 1000 λεπτα ομιλιας για 7 απογευμα-7 πρωι και ολο το σ/κ στις κλησεις στο ιδιο δικτυο και σε σταθερα.επισης προσφερει 150 μηνυματα δωρεαν.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Aek21r (18 Απρ. 2004 , 19:50)

nai kai egw etsi 3erw oti plhrwneis ola ta pagia mprosta pou tha afhseis aplhrwta afou diakopteis th sundesh den 3erw an exei kai kapia epibarunsh

Άλλο τα υπολοιπομενα παγια και αλλο το υπολοιπο ποσοστο επιδοτησης!

Στην ΤΙΜ ισχυει αυτο που λες ενω στην βονταφον αυτο που λεει ο mcde ενα ποστ πιο πανω.

Ναι, δεν υπαρχει τροπος να διακοψεις πριν την ληξη του συμβολαιου σου (γιαυτο και αλλωστε το εχεις υπογραψει).

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Παιδιά μια ερώτηση. Έκανα συμβόλαιο στη vodafone 120. Προφανώς αφου ο λογαριασμός ξεπερνάει τα 17 € έχω και δωρεάν Internet. Εχω γραμμη ISDN όμως στο σπιτι μου. Θα μπορώ να συνδέομαι με αυτή τη 'δωρεάν' συνδρομή έστω και στα 56K?

ΥΓ: Δεν έχω εγκατεστημένο modem εκτός του netmod

Ευχαριστώ πολύ

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned