Γιάννης Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το συγκεκριμένο στικάκι με κάρτα q; Άν ναι ποιος είναι ο τρόπος; Με wind σιγουρα αρα και με q πιστευω με το WIND Hellas Connection Manager Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 περαστικα αντιγραφο της αιτησης ταυτοποιησης σου εδωσαν; Αν δεν κάω λάθος έχουν τύχει περιπτώσεις που συνδρομητές πήραν αντίγραφο και πάλι έγινε φραγή. Το αντίγραφο δεν σου πιστοποιεί τίποτα (τουλάχιστον στις άλλες εταιρίες). PS: ¨περαστικά¨ ;;;;:cry: Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Αν δεν κάω λάθος έχουν τύχει περιπτώσεις που συνδρομητές πήραν αντίγραφο και πάλι έγινε φραγή. Το αντίγραφο δεν σου πιστοποιεί τίποτα (τουλάχιστον στις άλλες εταιρίες). PS: ¨περαστικά¨ ;;;;:cry: Εχουν συμβει τρελα πραγματα .. γνωριζω περιπτωση γνωστου μου που ειχε παει 3 φορες για ταυτοποιηση του στελνανε μηνυματα για ελλειπη δηλωση στοιχειων περναμε επανελλημενα στην εξ πελατων και μας λεγανε δεν εχει δηλωση σωστη η δεν εχουν στειλει την αιτηση απο το καταστημα..και στις 31/7 του στειλανε sms οτι ταυτοποιηθηκε κανονικα... ... Ελλαδαρα το χαος σου τελειωμο δεν εχει :lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Με καταγγελιες στην ΕΕΤΤ οταν υπαρχουν καραμπινατες λαθος χρεωσεις γινεται τιποτα? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Με καταγγελιες στην ΕΕΤΤ οταν υπαρχουν καραμπινατες λαθος χρεωσεις γινεται τιποτα? Για τις οποίες δεν βρήκες λύση μιλώντας με τη voda? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Σε μια απόπειρα με Q και Wind connection manager δεν το αναγνώριζε, με ZTE Join air έπαιξε μια χαρά. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Με καταγγελιες στην ΕΕΤΤ οταν υπαρχουν καραμπινατες λαθος χρεωσεις γινεται τιποτα? Εξαρτάται από το τί εννοείς καραμπινάτες. Έχει αρμοδιότητα να λάβει μέτρα η ΕΕΤΤ κατά κάποιου παρόχου (πχ σύσταση, πρόστιμο) όχι όμως και να υποχρεώσει τον πάροχο να αποζημιώση τον καταναλωτή. Για το θέμα αυτό αρμόδια είναι τα πολιτικά δικαστήρια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Εγω το δηλωσα πριν 2 μηνες και το σμς που ελεγε οτι εγινε η ταυτοποιηση ηρθε 29-7-2010.Το ταυτοποιησα σε ενα απο τα κινητα σημεια που ειχαν βγει.Η γυναικα μου που το δηλωσε σε καταστημα ελαβε το sms την ιδια μερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 εγω παντως και σε vodafone και σε wind ολα μια χαρα.... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Αναβάθμισα ένα 3GS με 3.0.1 που είχα, χωρίς να έχω δεχτεί ποτέ να κάνει Update τα carrier settings, στην 4.01. Με voda σε βγάζει στη γνωστή σελίδα για να σου ξαναπουλήσει όγκο δεδομένων. Με κοσμοτέ κανένα πρόβλημα. Κρίμα, θα χάσει πελάτες από αυτό. Ούτε με ικανοποιεί να μου δίνει κωδικούς λες και μου κάνει χάρη. Και μετά τη λήξη του συμβολαίου; Όχι κυρία βόδιφον, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και μου τα πουλάνε μία φορά, όχι δύο... Εννοείται πως είναι εντελώς ανεγκέφαλος όποιος είχε αυτή τη φαεινή ιδέα!!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Εναλλακτικός τίτλος: Γιατί να ΜΗΝ επιλέξετε την Vodafone αν πάρετε κινητό με δυνατότητα tethering, δηλαδή χρήση του κινητού ως "μοντεμ" ωστε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα που ΕΣΕΙΣ πληρώσατε σε υπολογιστή, όταν ενα τέτοιο τηλέφωνο είναι σαν μινι υπολογιστής. Εν προκειμένω, έχω iphone σε σύνδεση με την κυρία "αγγίζω το 100% καλυψη (και μετα ξύπνησα)" (aka Vodafone) με διαθέσημα περι το 1 GB data στο πρόγραμμα μου, ~1024ΜΒ τα οποία ΕΓΩ πληρώνω και έρχεται τώρα η κυρία να μου υπαγορεύσει πως και που θα χρησιμοποιήσω αυτό το οποίο πληρώνω. Πριν ενα διάστημα είχε βγεί update στα carrier settings που αν κάποιος "πρόλαβαινε" να περάσει ξεχνούσε το δωρεάν tethering των δεδομένων που αυτός πλήρωνε και έπρεπε πλέον να πληρώνει πέραν αυτών και ενα ΧΑΡΑΤΣΙ που να του επιτρέπει να χρησιμοποιεί, το επαναλαμβάνω, το data plan που αυτός πληρωνε, με το entry plan στα 3,5 Ευρώ για 2 ώρες. Ωραία, μεχρι εδώ καλά ας λέμε, καθώς κάποιος ψιλιασμενος θα έψαχνε τι έκανε η αναβάθμιση και απλά δεν θα την έκανε... Αξίζει να σημειώσουμε οτι και τότε και τώρα το tethering ειναι ΔΩΡΕΑΝ, δηλαδη το αυτονόητο, απο την Cosmote. Χθές όμως κυκλοφόρησε η νέα (και πραγματικά αξιόλογη!) έκδοση λογισμικού για το iphone ( iOS 4 οπως λέγεται πλέον) έχοντας όμως ενσωματωμένα τα προηγούμενα carrier settings. Έτσι σε αποκλείει ουσιαστικά από μια σημαντική αναβάθμιση αν θέλεις να κρατήσεις αυτό που είναι και αυτονόητο και δικαίωμά σου, δηλαδή να χρησιμοποιείς αυτό το οποίο αγόρασες και πληρώνεις. Στο -με χρέωση- 13830, εξυπηρετηση πελατών δηλαδη, η πρώτη αντίδραση είναι να τα μασάνε και να προσπαθήσουν να περάσουν στον άσχετο καταναλωτή οτι όλοι οι carriers το εφάρμοσαν αυτο και άλλα τέτοια ψεύδη και ανακρίβειες. Α συγνώμη, αυτό κάνουν αν δούν οτι είσαι κάπως ψαγμένος άσχετος, γιατι αρχικά κάνουν πως δεν ξέρουν! Αν πάλι δεν πιάσει αυτό απλά σου λένε οτι δεν μπορεί να γίνει τίποτα με άλλα λόγια και αρχίζουν τα κινέζικα. Φυσικά δεν φταίνε οι εργαζόμενοι στην Εξυπ. πελατών, αυτοί αναγκαστικά ακολουθούν την άνωθεν γραμμή, προφανώς για να κρατήσουν την δουλεια τους σε μια δύσκολη εποχή. Οι επιλογές μου λοιπόν είναι 2, να μείνω ως έχει και να μην επωφεληθώ της νέας και πολύ βελτιωμένης έκδοσης που δικαιούμαι Ή να αναβαθμήσω με αποτέλεσμα να μην έχω την δυνατότητα να χρησιμοποιώ αυτό που δικαιούμαι (και πληρώνω με αυτονόητους όρους). Ά ναι, υπάρχει και η δυνατότητα να αλλάξω πάροχο. Για την wind δεν ξέρω, πάντως η Cosmote (που υποστηρίζει και επίσημα το iPhone) εχει... τι εχει; Δωρεαν Tethering Καμπανα. Συμβουλή ενός κατα τα άλλα "ικανοποιημένου" καταναλωτή-πελάτη της VODAFONE, Ξανασκεφτήτε πρίν πάτε αν το σκέφτεστε στην Βοντα, εκτός και αν έχετε Φετίχ την έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού στον πελάτη- δηλαδή εσάς. Αλλαξε εταιρεία, πάνε στην Cosmote και μόλις καταργήσουν και αυτοί το tethering πάνε στη Wind να πιάνεις με το ζόρι 40kbps. Επίσης, όταν ενεργοποίησες την υπηρεσία, υπέγραψες ενα χαρτί. Αυτό το χαρτί λέει κάπου οτι ο προπληρωμένος όγκος αφορά χρήση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ απο το κινητό. Ακόμα και πριν που το tethering ήταν ανοιχτό (και ακόμα συνεχίζει να είναι για άλλες συσκευές εκτός iPhone) αυτό αναφερόταν μέσα ξεκάθαρα. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Αλλαξε εταιρεία, πάνε στην Cosmote και μόλις καταργήσουν και αυτοί το tethering πάνε στη Wind να πιάνεις με το ζόρι 40kbps. Επίσης, όταν ενεργοποίησες την υπηρεσία, υπέγραψες ενα χαρτί. Αυτό το χαρτί λέει κάπου οτι ο προπληρωμένος όγκος αφορά χρήση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ απο το κινητό. Ακόμα και πριν που το tethering ήταν ανοιχτό (και ακόμα συνεχίζει να είναι για άλλες συσκευές εκτός iPhone) αυτό αναφερόταν μέσα ξεκάθαρα. Είναι ένα ρίσκο να το κόψει και η κοσμοτέ αλλά επί του παρόντος δεν το κόβει άρα υπερτερεί. Και αν είναι έξυπνοι δεν θα το κόψουν για να πάρουν πελάτες από τη βόδιφον... Όσο για το τί λέει το συμβόλαιο για το θέμα αυτό, το ίδιο λογικά λέει και στους τρεις. Όπως πχ στα απεριόριστα λέει ότι απαγορεύεται να βάλεις τη sim σε τηλεφωνικό κέντρο αλλά πολύς κόσμος το κάνει και δεν τρέχει τίποτα. Είναι ηθικό το θέμα, έχεις ήδη πληρώσει όγκο δεδομένων και είτε από το κινητό σου είτε από τον υπολογιστή τον φας δεν επιβαρύνεις το δίκτυο. Αντίθετα είναι αισχρό να σου ζητάει να ξαναπληρώσεις για να έχεις το κινητό ως modem... Και όπως αποδείχτηκε σε αυτή τη χώρα, ότι είναι νόμιμον, ΔΕΝ είναι αναγκαστικά και ηθικόν... Συμπέρασμα: θα πάμε στην κοσμοτέ και θα πάρουμε το ρίσκο μας. Και ακόμα και αν το κάνει και η κοσμοτέ, θα έχουμε κάνει κάτι περισσότερο από το να αποδεχτούμε την κοροιδία... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Για τις οποίες δεν βρήκες λύση μιλώντας με τη voda? Σχετικα με το ιντερνετ .... δεν εχω κανει ακομα παραπονο αλλα νομιζω οτι εχω χρεωθει 28ΜΒ παραπανω...διοτι πολυ απλα σχεδον ενα χρονο με βαση τον μετρητη του iphone δεν ειχα πεσει ποτε μα ποτε εξω στον δωρεαν ογκο και τον Ιουλιο ο μετρητης εδειχνε 100ΜΒ και απο το 13830 μου ειπαν 128 απο της 1/7 ... και δεν γινεται να εχει πεσει ο μεητρητης 28 ΜΒ ολοκληρα εκτος! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Περιμενε στο τελος του μηνα την αναλυτικη να δεις. Εμενα με ειχαν χρεωσει πανω απο 300€ με ιντερνετ και με την αναλυτικη βρηκα ακρη και μου τα πιστωσαν τα χρηματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Καλησπέρα σας. Έχω ένα HTC Touch Cruise (07) ενός φίλου με συμβόλαιο vodafone και προσπαθεί χωρίς κάποιο data plan να μπει στο 0.facebook.com που σύμφωνα με την vodafone μπορείς να μπεις χωρίς να χεις πρόγραμμα ίντερνετ στο κινητό. Αλλά ενώ έχει βρει κάποιο δικό του apn αυτόματα και έχει κανει profile, αν ανοίξω τα data και πάω να μπω στην σελίδα, δεν ανοίγει και πετάει το error page. Πρέπει να ρυθμίσει τπτ άλλο πουθενά; Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Κάπου διάβασα ότι το 0.facebook.com δεν υποστηρίζεται πλέον από τη Vodafone.. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Σοβαρά; το χει δει κανείς άλλο αυτό; Εδώ έχει την ανακοίνωση ακόμα στο site: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9075 Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Κάπου διάβασα ότι το 0.facebook.com δεν υποστηρίζεται πλέον από τη Vodafone.. συνεχιζω να μπαινω χωρις κανενα προβλημα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Χτες δοκίμασα να μπω με vodafone συμβόλαιο χωρίς data plan με apn το Internet.vodafone.gr και μου έγραψε ότι δεν υποστηρίζεται από τον πάροχο. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Μονο wap.vodafone.gr ή wapkarta.vodafone.gr Το internet.vodafone.gr χρεωνε το 0.facebook.com και το εκοψαν για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 μια ερωτηση. οταν περασει την ωρα η ενεργη συνδεση μου στο internet μου κολλαει το στικακι και πρεπει να το βγαλω και να το ξαναβγαλω...επισης μου λεει πως ο χρονος μου τελειωσε! σας το κανει εσας αυτο; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 μια ερωτηση. οταν περασει την ωρα η ενεργη συνδεση μου στο internet μου κολλαει το στικακι και πρεπει να το βγαλω και να το ξαναβγαλω...επισης μου λεει πως ο χρονος μου τελειωσε! σας το κανει εσας αυτο; Κοίτα από το Settings - Usage -limits Αν χρειάζετε αύξησε τα Limits ( σε ώρες ή σε ΜΒ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 τα αλλαξα... για να δουμε... κανονικα δεν θα επρεπε να γραφει ο μετρητης τα δεδομενα; γιατι σε εμενα δεν το κανει! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 μια ερωτηση. οταν περασει την ωρα η ενεργη συνδεση μου στο internet μου κολλαει το στικακι και πρεπει να το βγαλω και να το ξαναβγαλω...επισης μου λεει πως ο χρονος μου τελειωσε! σας το κανει εσας αυτο; και εμένα μου το έκανε συχνά πυκνα το τελευταίο διάστημα που τη χρησιμοποιούσα. Εννοείται δεν είχα περάσει το όριο των 10 gb. Επίσης το έκανε ανεξάρτητα από το όριο που το είχα ορίσει πολύ ψηλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 (edited) παιδιά μου ήρθε το ακόλουθο μήνυμα: "vodafone internet όλη-μέρα: τώρα έχεις απεριόριστο ιντερνετ στο κινητό όποια μέρα θες με 1ευρώ /μέρα. ενεργοποίησε δωρεάν στο 1350. για ρυθμίσεις ιντερνετ κάλεσε 1392." έχω τις εξής απορίες: μπορώ να βάλω την κάρτα σε stickaκι και να το χρησιμοποιήσω σαν το mobile broadband? από ότι βλέπω είναι 10mb/day, άλλη διαφορά΄από το kartointernet υπάρχει? το έχει δουλέψει κάποιος να μας πει τη γνώμη του? http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9141 Edited August 11, 2010 by macovet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts