crazy_4 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Φορητότητα.Kαι εγω θα ξεκουμπιστώ απο τη βόδα :) μαζί σου! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Φορητότητα για που καλύτερα...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Φορητότητα για που καλύτερα...? Cosmote εννοείται!!! μα η κατάσταση είναι τραγική! από χθες που άρχισε να βρέχει τα μηνύματα τα έχω ξεχάσει! και πολλοί γνωστοί μου με Vodafone! και για να σας προλάβω στην εξυπηρέτηση δεν παίρνω για το λόγο ότι δεν θέλω πάλι να ακο΄σω τα ίδια,, ότι θα ελεγχθεί η γραμμή μου και θα με ενημερώσουν και....μετά σύνδεση με Κάϊρο! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Cosmote εννοείται!!!! Τι ακριβως εννοειται? Θελεις να πεις κατι? Επιχειρηματολογωντας αν ειναι εφικτο αγαπητε.. μα η κατάσταση είναι τραγική! από χθες που άρχισε να βρέχει τα μηνύματα τα έχω ξεχάσει! Αυτο μηπως επρεπε να γραφει σε αλλο Thread( :lol: ) Περα απο αυτο, το πιστευεις αυτο που γραφεις πραγματικα αυτο το πραγμα που γραφεις? Βροχη-sms???? Ποια η σχεση μεταξυ τους:wacko: και για να σας προλάβω στην εξυπηρέτηση δεν παίρνω για το λόγο ότι δεν θέλω πάλι να ακο΄σω τα ίδια,, ότι θα ελεγχθεί η γραμμή μου και θα με ενημερώσουν και....μετά σύνδεση με Κάϊρο! Δεν ειναι θεμα της γραμμης σου! Υπαρχει προβλημα δικτυου σε καποιο κεντρο λογικα γι αυτο εχεις προβληματα. Ενημερωθηκα γι αυτο και δημιουργησα αυτο το θεμα. ΥΓ.: Μη λαβεις τιποτα προσωπικα απο τα παραπανω. Συζητηση κανουμε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 1.Τι ακριβως εννοειται? Θελεις να πεις κατι? Επιχειρηματολογωντας αν ειναι εφικτο αγαπητε.. 2.Αυτο μηπως επρεπε να γραφει σε αλλο Thread( :lol: ) Περα απο αυτο, το πιστευεις αυτο που γραφεις πραγματικα αυτο το πραγμα που γραφεις? Βροχη-sms???? Ποια η σχεση μεταξυ τους:wacko: 3.Δεν ειναι θεμα της γραμμης σου! Υπαρχει προβλημα δικτυου σε καποιο κεντρο λογικα γι αυτο εχεις προβληματα. Ενημερωθηκα γι αυτο και δημιουργησα αυτο το θεμα. ΥΓ.: Μη λαβεις τιποτα προσωπικα απο τα παραπανω. Συζητηση κανουμε ;) 1. Παλιότερα χρησιμοποιούσα Cosmote και είχα μείνει ποοοοοολύ ευχαριστημένος. επίσης σε σύγκριση με φίλους που χρησιμοποιούν Cosmote βλέπω ότι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως εγώ για παράδειγμα. επίσης και ΤΙΜ χρησιμοποιούσα και δεν με ικανοποίησε καθόλου. ένα θα σου πω, εγώ μπορεί να μείνω με 0 υπόλοιπο μέρες, δεν γίνεται τότε το κινητό μου να "νεκρώνει". 2. κοίταξε, εγώ παρατήρησα από χθες που άρχισε να βρέχει εδώ (Ηράκλειο) ότι δεν λαμβάνω SMS! δεν είναι ιδέα μου και ούτε υπερβάλω. ακόμα και τώρα με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε για SMS Που δεν απάντησα και ας μην έχω λάβει τπτ. και ξαναλέω ότι δεν το έχω μόνο εγώ το πρόβλημα αυτό! 3. δεν ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει αλήθεια αλλά οκ! τόσα λεφτά τους δίνουμε, δεν γίνεται κάθε τόσο να υπάρχει πρόβλημα. πιστεύω είναι λογικό αυτό που ζητάω. δεν λαμβάνω τίποτα προσωπικά, απλά το συζητάμε.και να σου πω ότι εγώ την Vodafone κάποτε την υποστήριζα φανατικά! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 επίσης σε σύγκριση με φίλους που χρησιμοποιούν Cosmote βλέπω ότι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως εγώ για παράδειγμα. Δεν ειναι επιχειρημα αυτο...Τυχαιο θα το ελεγα και υποκειμενικο. Τον καθενα τον εξυπηρετει καλυτερα κατι διαφορετικο. και να σου πω ότι εγώ την Vodafone κάποτε την υποστήριζα φανατικά! Το συμπερασμα ειναι οτι υποστηριζω την Vodafone κατα την κριση σου? Νομιζω οτι μιλαω αντικειμενικα και ζηταω επιχειρηματα για το τι ειναι καλυτερο απο το αλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Το συμπέρασμα είναι ότι το δίκτυο της vodafone δεν είναι πια αυτό που ήταν κάποτε και η αξιοπιστία της έχει χαθεί προ πολλού... Μετά θέλει και να ανεβάσει τους συνδρομητές της στα 300άρια... Θα δοκιμάσω 1 καρτοκινητό που πρέπει να έχω κάπου στο συρτάρι... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Μα είναι δυνατό να ακούγονται αυτά από καταναλωτές; "Κόβουν την υπηρεσία μόνο στους νέους και άρα δεν μας πειράζει";;; Πέραν του ότι θα κοπεί σε ΟΛΟΥΣ όσους δεν το έχουν ενεργοποιήσει, προφανώς διότι τα στατιστικά της έδειξαν ότι χάνει λεφτά από την μεταφορά του χρόνου ομιλίας και πάει με βάρβαρο τρόπο να τα αρπάξει χοντρά από τους συνδρομητές της, δεν σας λέει κάτι αυτό για τη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ της εταιρείας και την επίσημη πολιτική της "αρπάξτε τα με όποιον τρόπο μπορείτε, ακόμα και χωρίς προσχήματα" ;;; Φωνάζουμε γιατί είμαστε καταναλωτές. Αν και προσωπικά δεν έχω συμβόλαιο vodafone, ούτε φυσικά θα αποκτήσω, τέτοιες πρακτικές με θίγουν... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Μα είναι δυνατό να ακούγονται αυτά από καταναλωτές; "Κόβουν την υπηρεσία μόνο στους νέους και άρα δεν μας πειράζει";;; Πέραν του ότι θα κοπεί σε ΟΛΟΥΣ όσους δεν το έχουν ενεργοποιήσει, προφανώς διότι τα στατιστικά της έδειξαν ότι χάνει λεφτά από την μεταφορά του χρόνου ομιλίας και πάει με βάρβαρο τρόπο να τα αρπάξει χοντρά από τους συνδρομητές της, δεν σας λέει κάτι αυτό για τη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ της εταιρείας και την επίσημη πολιτική της "αρπάξτε τα με όποιον τρόπο μπορείτε, ακόμα και χωρίς προσχήματα" ;;; Φωνάζουμε γιατί είμαστε καταναλωτές. Αν και προσωπικά δεν έχω συμβόλαιο vodafone, ούτε φυσικά θα αποκτήσω, τέτοιες πρακτικές με θίγουν... Εγω σημερα που εκανα συνδεση vodafone μου ειπαν πως δεν μπορω να ενεργοποιησω την υπηρεσια.Παντως μεγαλη μ...α της vodafone Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Εγω σημερα που εκανα συνδεση vodafone μου ειπαν πως δεν μπορω να ενεργοποιησω την υπηρεσια.Παντως μεγαλη μ...α της vodafone gegonos... protinw bombardismo paraponwn (an kai den 8a alla3ei kati)... apla na katalaboun oti o kosmos katalabainei ti kanoun (an kai isws na exoun sunennoh8ei kai na akolou8hsoun ki oi alles ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Cosmote εννοείται!!! μα η κατάσταση είναι τραγική! από χθες που άρχισε να βρέχει τα μηνύματα τα έχω ξεχάσει! και πολλοί γνωστοί μου με Vodafone! και για να σας προλάβω στην εξυπηρέτηση δεν παίρνω για το λόγο ότι δεν θέλω πάλι να ακο?σω τα ίδια,, ότι θα ελεγχθεί η γραμμή μου και θα με ενημερώσουν και....μετά σύνδεση με Κάϊρο! Εγώ πάλι κανένα πρόβλημα. Άσε που ενημερώθηκα ότι λόγω πρόβληματος της Cote καθυστερούν τα μυνήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Μα δεν χαμπαριάζουν οι συνδρομητές της βόδιφον, και αυτή το έχει καταλάβει και τους μαμάει χωρίς καν προκαταρκτικά. Και αύριο να βγει να πει ότι επιβάλλεται νέο τέλος (Vodaφονικός φόρος) 5 ευρώ το μήνα, πόσοι θα φύγουν από αυτή; Δεσμεύει τον κόσμο σε ανανεώσεις συμβολαίων με φτηνο-sharp συσκευές των 100-130 ευρώ και μετά αρχίζει το γλέντι! Στην τελική όμως, το πρόβλημα ΔΕΝ είναι στη vodafone, αλλά στους συνδρομητές της που μένουν εκεί ό,τι και να τους κάνει και σε όσους, ενώ βλέπουν την πολιτική της, πάνε και κάνουν νέα συμβόλαια... Προσωπικά δεν βρίσκω κάποια τραγική διαφορά υπέρ της βόδιφον, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να μην προτιμήσει κανείς τους άλλους 2 παίκτες, οι οποίοι έχουν τουλάχιστο λιγότερο θράσσος !!! Μια ευχή για τους παρόντες και τους μέλλοντες συνδρομητές vodafone: Περαστικά (ή μάλλον "ας προσέχατε!")... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Δεν ειναι επιχειρημα αυτο...Τυχαιο θα το ελεγα και υποκειμενικο. Τον καθενα τον εξυπηρετει καλυτερα κατι διαφορετικο. Το συμπερασμα ειναι οτι υποστηριζω την Vodafone κατα την κριση σου? Νομιζω οτι μιλαω αντικειμενικα και ζηταω επιχειρηματα για το τι ειναι καλυτερο απο το αλλο! είπα ότι χρησιμοποιούσα Cosmote Παλιότερα για πολύ καιρό! και τέλος σου λέω ότι η Vodafone με έχει απογοητεύσει τόσο πολύ ακόμα κι εμένα που την υποστήριζα πολύ! δεν είπα ότι είναι συμπέρασμα. edit: δεν είπα ότι υποστηρίζεις τη Vodafone.είπα ότι εγώ υποστήριζα κάποτε τη Vodafone. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Εγώ πάλι κανένα πρόβλημα. Άσε που ενημερώθηκα ότι λόγω πρόβληματος της Cote καθυστερούν τα μυνήματα. Το προβλημα συνεχιζεται ομως? Αυτο ειναι το πιο σημαντικο τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Την Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα έγινε χαμός από την βροχή. Ήταν 9:00 το πρωί και ήταν λες και είναι 6:00 το απόγευμα και νυχτώνει... Κατά τις 11:30-12:00 το σήμα χάθηκε εντελώς. Κλείνω το κινητό, βγάζω μπαταρία και κάρτα και τα ξαναβάζω μετά από 3 λεπτά. Δεν διορθώθηκε. Κάνω αναζήτηση δικτύου και μου βγάζει μόνο την TIM και την Cosmote. Όταν επανήλθε το δίκτυο δεν μπορούσα για 5 λεπτά να κάνω κλήσεις. Με το που πατούσα το πλήκτρο κλήσης, έλεγε το κινητό ( Samsung D600 ) Τέλος κλήσης. Όταν επανήλθε πλήρως πήρα το 13830 για να τους αναφέρω το πρόβλημα (πριν καλέσω ήμουν 1000% σίγουρος ότι δεν θα παραδεχτούν το πρόβλημα και θα πουν ότι όλα είναι εντάξει, όπως και έγινε) . Τους ξέχεσα πολύ άσχημα (εννοείται χωρίς βρισιές, αλλά με πολύ έντονο ύφος) . Επιγραμματικά τους είπα ότι "αναφέρω σοβαρά προβλήματα για το δίκτυο εδώ και 3-4 χρόνια, λένε ότι θα με καλέσουν και είτε δεν καλούν ποτέ, είτε απαντάνε με γενικόλογα του στυλ 'βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας' ) και κάποια στιγμή λέω (γράφω ακριβώς όπως τα είπα. Ε=εγώ , V=Vodafone) E=Με έχετε γραμμένο, αν και κάνω λογαριασμούς 300-400 ευρώ τον μήνα. V=Αφού σας έχουμε καλέσει αρκετές φορές. Ε=Ναι αλλά όσοι καλούν δεν μου λένε κάτι ουσιαστικό, του στυλ "υπάρχει το τάδε πρόβλημα στο δίκτυο και κάνουμε τις τάδε ενέργειες ώστε να διορθωθεί" , αλλά λένε ή ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ή ότι δεν μας έχει αναφερθεί ξανά κάτι τέτοιο ή ότι συνεχώς βελτιώνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας. V=Μπορείτε να αποστείλετε φαξ ή e-mail για να έχετε μια σίγουρη απάντηση. Ε=Το έχω κάνει και μου γράφουν τα ίδια που λένε και στο τηλέφωνο. V=Δεν γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει. Ε=Αφού δεν γνωρίζετε καταγράψτε εσείς τα παράπονά μου και μεταφέρετέ τα στους αρμόδιους. V=Δεν μπορώ γιατί έχουμε καταγράψει ξανά παράπονα και θα έχετε την ίδια απάντηση Μετά από λίγο της λέω Ε=αφού είστε έτσι δεν καταλαβαίνω τίποτα και κάνω φορητότητα όποτε γουστάρω V=Αυτό είναι δικαίωμά σας. Εδώ όμως βλέπω ότι πήρατε επιδότηση πριν λίγο καιρό Ε=Πήρα την επιδότηση γιατί δεν πρόκειται να σας χαρίσω τα λεφτά, τα οποία στο κάτω-κάτω τα έχω πληρώσει με τους λογαριασμούς μου. Ξέρετε πολύ καλά ότι μπορώ όποτε θέλω να κόψω την σύνδεση πληρώνοντας το ποσό της επιδότησης. Δεν γράφω τα υπόλοιπα γιατί δεν έχουν νόημα. Αυτή είναι λοιπόν η συμπεριφορά της Vodafone :mad: Κάθονται και μου λένε ότι όλες οι εταιρίες έχουν προβλήματα. Γιατί ρε ηλίθιοι η TIM και η Cosmote (που έχω καρτοκινητά τα οποία χρησιμοποιώ) δεν αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα; Που ακούστηκε με την παραμικρή βροχή να χάνεται εντελώς το δίκτυο σε ολόκληρη πόλη, η οποία μάλιστα είναι γεμάτη από εταιρίες για τις οποίες το κινητό είναι εργαλείο και αν δεν λειτουργεί θα χάσουν ένα σωρό λεφτά; Την ώρα που δεν είχε δίκτυο ούτε το 112, ούτε το 100, ούτε το 166 μπορούσα να πάρω. Αν π.χ. πέσω και τσακιστώ στον δρόμο ή τρακάρω πως θα με βοηθήσουν αν δεν έχω κινητό να επικοινωνήσω; Συγχαρητήρια αλήτες που σας πληρώνουμε κάθε μήνα τα μαλιοκέφαλά μας και μας αντιμετωπίζετε με αυτό τον τρόπο :mad: Μην βγει κανένας και αρχίσει να τους δικαιολογεί γιατί απλά δεν δικαιολογούνται... Άκου λέει ολόκληρη πόλη χωρίς δίκτυο (ενώ οι άλλες λειτουργούσαν ΤΕΛΕΙΑ) από μια σκατοβροχή :mad: :mad: EDIT Έχω συμβόλαιο στην Vodafone αλλά έγραψα εδώ γιατί μιλάμε για κάτι παρόμοιο. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Η Vodafone, η μεγαλύτερη εταιρία κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2006, εγκαινιάζει με τη νέα κάρτα δεδομένων Vodafone Mobile Connect 3G Broadband την εμπορική διάθεση 3G ευρυζωνικών υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. H νέα κάρτα υποστηρίζει την τεχνολογία HSDPA που αποτελεί την εξέλιξη της τεχνολογίας 3G. To HSDPA ή 3G broadband προσφέρει μέγιστες θεωρητικές ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων έως 1,8Mbps, με πραγματικές παρατηρούμενες μέγιστες ταχύτητες της τάξης των 1,4 Mbps. Έτσι η πλοήγηση στο internet, η αποστολή / λήψη email και η πρόσβαση στο εταιρικό δίκτυο αποκτούν άλλη διάσταση και η εργασία εκτός των στενών ορίων του γραφείου γίνεται ακόμα ταχύτερη. Αρχικά, η ευρυζωνική τεχνολογία 3G Broadband θα είναι διαθέσιμη σε περιοχές κάλυψης 3G σε Αθήνα και Θεσ/νίκη. Η Vodafone θα συνεχίσει την ανάπτυξη του δικτύου με στόχο την άρτια παροχή υπηρεσιών δεδομένων σε ευρυζωνικές ταχύτητες στους πελάτες της. Όπου δεν υπάρχει ακόμα υποστήριξη από τη νέα τεχνολογία η κάρτα δεδομένων Vodafone Mobile Connect 3G Broadband, χρησιμοποιεί αυτόματα το δίκτυο 3G ή GPRS. Το δίκτυο 3G broadband (HSDPA) της Vodafone είναι ήδη διαθέσιμο σε 20 χώρες και επεκτείνεται διαρκώς. Καλώντας το 1399 από κινητό Vodafone χωρίς χρέωση μπορείτε να ενημερώνεστε για τις χώρες και τα δίκτυα, καθώς και για τις ανταγωνιστικές χρεώσεις που έχει εξασφαλίσει, για τους συνδρομητές της, η Vodafone στο εξωτερικό. Η Vodafone Mobile Connect 3G broadband συνδυάζεται με όλα τα υπάρχοντα προγράμματα Vodafone Mobile Connect. Επιπλέον, οι συνδρομητές που θα συνδεθούν από 3/11/2006 έως 31/12/2006 στα προγράμματα 3GVMC 25, 3GVMC 80, 3GVMC 150, αποκτούν με το ίδιο πάγιο απεριόριστη χρήση έως 31/01/2007, ενώ οι συνδρομητές που θα συνδεθούν στα προγράμματα 3GVMC 1GB & 3GVMC 5GB από 3/11/2006 έως 30/04/2007 με το ίδιο πάγιο αποκτούν απεριόριστη χρήση έως 31/05/2007 (δεν περιλαμβάνεται η περιαγωγή) χωρίς καμία άλλη επιπλέον χρέωση. H κάρτα δεδομένων είναι δωρεάν με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα 3GVMC 80, 3GVMC 150, 3GVMC 1GB & 3GVMC 5GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Όταν επανήλθε πλήρως πήρα το 13830 για να τους αναφέρω το πρόβλημα (πριν καλέσω ήμουν 1000% σίγουρος ότι δεν θα παραδεχτούν το πρόβλημα και θα πουν ότι όλα είναι εντάξει, όπως και έγινε) . Τους ξέχεσα πολύ άσχημα (εννοείται χωρίς βρισιές, αλλά με πολύ έντονο ύφος) . Επιγραμματικά τους είπα ότι "αναφέρω σοβαρά προβλήματα για το δίκτυο εδώ και 3-4 χρόνια, λένε ότι θα με καλέσουν και είτε δεν καλούν ποτέ, είτε απαντάνε με γενικόλογα του στυλ 'βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας' ) Εχεις δικιο που διαμαρτυρεσαι! Το θεμα προφανως ειναι η καταρρευση του δικτυου λογω δυνατης βροχοπτοσης. Αυτο οφειλεται στη διακοπη των ασυρματων ζευξεων μεταξυ των κεραιων! Η Vodafone ειναι υποχρεωμενη να εχει εναλλακτικους τροπους επικοινωνιας οπως και πρατει σε πολλες περιοχες! Εσυ δινεις τα λεφτα σου σ' αυτη την εταιρια και αυτη ειναι υποχρεωμενη να επενδυει για τη βελτιωση των υπηρεσιων της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Το καλυτετρο βημα μετα απο την εναρξη αυτης της υπηρεσιας ειναι μια προσφορα με σταθερο παγιο και απεριοριστη κινηση δεδομενων... Τερμα στην Ογκοχρεωση...Η Vodafone θα κανει τη διαφορα! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Kala ta nea tis Bonta;)Ante twra na megalwsei to diktuo kai na bgei mia flat tariffa always ON!! Paideia auto polu fobamai omws pws den tha ginei POTE!Kapote sthn Italia eixa mesw GPRS tarifa tetoiou eidous kai teleika h Vodafone edw thn ekane me ogoxrewsh h xronoxrewsh. Den prepei na tous sumferei na to afhnoun panta anoixto giati tha prepe na exoun afthonei xwrhthkothta... Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Ola einai polu sxetika paideia! Eimai apo Thasso kai mporw na sas pw oti s emas pali problhmata me broxes kai kakokairies exei MONO h COTE!To kserw apo prwto xeri giati o mpampas mou einai texnikow ths DEH kai einai autos pou trexei kathe fora panw sta bouna kai stis kairees ths gia na ksandwsei eite reuma eite gia na anaferei mia blabh;) Opote ti tha sas elege an enas keraunos epefte panw sth keraia ths Tim proxtes anti ths Voda?H ths Cote?Den epilegei me tetoia kritiria o keraunos alla oute oi etairies epilegoun na ton fane sto kefali:) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Η αναβάθμιση σε HSDPA, δεν προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα; Εαν ισχύει αυτό τότε θα μπορούσαν να δώσουν flatrate χρεώσεις έστω και μόνο σε αυτούς που χρησιμοποιούν τις κάρτες broadband (πλέον όλοι δηλαδή γιατί απ' ότι αντιλαμβάνομαι, τώρα πια θα πωλλούνται μόνο broadband κάρτες). Άρα, αν ισχύουν τα παραπάνω, θα πρέπει να αναπτύξουν πολύ το δίκτυό τους για να είναι σε θέση να προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες. Άρα φέξε μου και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Η αναβάθμιση σε HSDPA, δεν προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα; Το εντελως αντιθετο. Απαιτει πολυ μεγαλυτερη χωρητικοτητα απο το gsm και το 3G. Σκεψου οτι χρειαζεται η καθε κεραια να παραχωρει 1,4Mbps/συνδρομητη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 akribws;) Kai na exeis parapanw xwrhtikothta gia fantasoy esy 15 20 xrhstes se kathe keraia me 1,4 mb always on!!!! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 akribws;) Kai na exeis parapanw xwrhtikothta gia fantasoy esy 15 20 xrhstes se kathe keraia me 1,4 mb always on!!!! Θα πρεπει να δωθει bandwidth 30mbit ανα σταθμο! Ισως να ειναι λιγο και αυτο που λεω αλλα οχι ακατορθωτο! Το βασικοτερο ειναι οτι ολα αυτα καταληγουν στο δικτυο κορμου και αυτο πρεπει να ενισχυθει πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Ήταν αναμενόμενη η κίνηση της Vodafone καθώς πολύ σύντομα θα λανσάρει κινητά με HSDPA δυνατότητες (όπως RAZR MAXX με 3,6 Mbps.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts