crazy_4 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος R.I.P. (11 Αύγ. 2004 , 22:10) Προυποθεσεις? Δικτυο βλεπω και χωρις USIM . Για να εχω δωρεαν βιντεο κλησεις και live , θα πρεπει να κανω την καρτα μου USIM? Αν δεν έχεις την USIM δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δίκτυο τρίτης γενιάς. Βασικότερη προϋπόθεση βέβαια να έχεις συσκευή τρίτης γενιάς! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (12 Αύγ. 2004 , 00:43) Αν δεν έχεις την USIM δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δίκτυο τρίτης γενιάς. Βασικότερη προϋπόθεση βέβαια να έχεις συσκευή τρίτης γενιάς! Για αποδοχη και πραγματοποιηση κλησεων φωνης , αποστολη/ληψη SMS και οσο παραξενο και αν φαινεται και MMS , το χρησιμοποιω ηδη και ας μην εχω USIM καρτα . :) Δουλευει κανονικα με οποιαδηποτε καρτα SIM , αρκει φυσικα να εχεις την αναλογη συσκευη (εγω εχω 2 αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...) . Φυσικα , ειναι λογικο το οτι δεν μπορω να πραγματαποιησω βιντεο κληση και να χρησιμοποιησω τις υπηρεσιες δεδομενων χωρις να αλλαξω την καρτα μου σε USIM Η καημενη η κοπελα στο CC του ala carte παντως , εκανε φιλοτιμες προσπαθειες να με εξυπερετησει οταν ρωτησα τι πρεπει να κανω για να ανοιξω τις βιντεο κλησεις κλπ , εστω και αν δεν την ειχαν ενημερωσει , κατι που ηταν περισσοτερο απο εμφανες... Τελικα μου ειπε να απευθυνθω σε καποιο vodafone shop , ωστε να κανω μια αλλαγη σε USIM . :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Δηλαδη εαν καταλαβα καλα, απαιτειται μονο η αλλαγη της καρτας sim, και τιποτα αλλο; Δε θα βγουν ειδικα διαμορφωμενα προγραμματα; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Wirelessly posted (NEC N331i) Δεν χρειαζεται αλλαγη καρτας. Το μονο που χρειαζεται ειναι να καλεσεις το customer care από αύριο όμως και να ζητήσεις ενεργοποίηση του βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Gia etairikes sindeseis isxeiei pali to idio ? Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lovehacker (12 Αύγ. 2004 , 13:15) Gia etairikes sindeseis isxeiei pali to idio ? οχι! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Είναι νωρίς ακόμα...Μπορεί στο μέλλον να δούμε προγράμματα χρήσης όπως είναι και στην ΤΙΜ. Προς το παρόν χρειάζεται να έχεις την USIM για όλα αυτά που προσφέρει το δίκτυο τρίτης γενιάς (μαζί με την βιντεοκλήση!) Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Θα το ξαναπω: ΔΕΝ χρειαζεται usim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TakeOverNet (12 Αύγ. 2004 , 17:29) Θα το ξαναπω: ΔΕΝ χρειαζεται usim. Για τα MMS kai GPRS ναι δεν χρειάζεται, αλλά για βιντεοκλήση??? Εκεί χρειάζεται!!! ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ!! :blink: :blink: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Κριμα :( Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (13 Αύγ. 2004 , 01:41) Για τα MMS kai GPRS ναι δεν χρειάζεται, αλλά για βιντεοκλήση??? Εκεί χρειάζεται!!! ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ!! :blink: :blink: Tι σχεση εχει η video κληση με την καρτα? ΔΕΝ χρειαζεται, ουτε εκει. Παιζουμε με 2-3 καρτες απλες, ηδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από crazy_4 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TakeOverNet (12 Αύγ. 2004 , 17:29) Θα το ξαναπω: ΔΕΝ χρειαζεται usim. Για τα MMS kai GPRS ναι δεν χρειάζεται, αλλά για βιντεοκλήση??? Εκεί χρειάζεται!!! ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ!! :blink: :blink: Eisai sigouros gia afto pws ginete na mhn xreiazetai usim? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Gnwrizei kaneis poso kostizei to Samsung z105? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Τα καρτοκινητά δίνουν δυνατότητα "ελεγχόμενου" πειραματισμού με τις υπηρεσίες αυτές. Εκτός από συσκευές τελικά χρειάζεται και sim 3ης γενιάς (usim); Έχει δοκιμάσει να τη ζητήσει κανείς για καρτοκινητό; Υπάρχει ενημέρωση για το θέμα στα voda shops; Φοβάμαι πως λόγω ανεπαρκούς κάλυψης δεν θα το διαφημίσουν στο ευρύ κοινό. Αν κάποιος έχει δουλέψει 3G με καρτοκινητό ας μας διαφωτίσει! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beton Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Τις τελευταίες μέρες δε λαμβάνω ειδοποιήσεις με SMS. Έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Όχι! Να φανταστείς για το δικό σου μήνυμα έλαβα sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beton Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Περίεργο. Για τα mails που έρχονται από Yahoo.gr ΔΕΝ με ειδοποιεί ενώ για mails από Vodafone.gr με ειδοποιεί κανονικά... Άλλους providers δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Ενδιαφερον εχουν οι απαντησεις που πηρα σημερα απο το CC του Ala carte... Ζητησα να ενεργοποιηθει στην γραμμη μου η δυνατοτητα χρησης των υπηρεσιων και εμαθα και μερικες ακομα πληροφοριες . Πρωτα απο ολα για τις βιντεο κλησεις . Αυτες ειναι δωρεαν μονο προς καποιο αλλο Vodafone κινητο .... Προς καποιο απο τα αλλα 2 ελληνικα δικτυα , δεν ειναι δωραν απλα γιατι.... δεν μπορεις να πραγματοποιησεις βιντεο κληση προς ενα απο αυτα . Με λιγα λογια , οι βιντεο κλησεις μπορουν να πραγματοποιηθουν μονο προς αλλο vodafone κινητο , και για αυτες δεν υπαρχει χρεωση . Περισσοτερο ενδιαφερον ομως εχουν οι πληροφοριες σχετικα με την χρηση του Vodafone live. Απο την στιγμη που θα ζητηθει η ενεργοποιηση της "προσφορας" για οσους εχουν 3G συσκευη , η πλοηγηση σε αυτο ειναι δωρεαν ακομα και αν ο συνδρομητης βρεθει εκτος καλυψης του WCDMA δικτυο , και χρησιμοποιει το GPRS σε GSM για την πλοηγηση του Aυτο εχει πολλα , μα παρα πολλα θετικα στοιχεια ... Το πρωτο ειναι οτι αν εχεις συσκευης 3ης γενιας , δεν χρειαζεται να ανυσηχεις για το αν υπαρχει καλυψη στην πειροχη σου.... Το δευτερο ειναι οτι στην συνεχεια θα μπορεις να χρησιμοποιησεις την καρτα ακομα και σε συσκευη 2ης γενιας και να εχεις δωρεαν προσβαση και μεσω αυτης . Και φυσικα το τριτο και καλυτερο.... Δεν χρειαζεται καν να εχεις συσκευη 3ης γενιας για να ζητησεις την ενεργοποιηση και να "παρεις" τον 1.5 μηνα δωρεαν πλοηγησης (στο Live και οποιοδηποτε αλλο site μεσω αυτου.) Απλα οταν ζητησει καποιος την ενεργοποιηση , το μονο που χρειαζεται να κανει ειναι να πει οτι εχει ενα Ζ105 :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 μήμπως έχεις κάνει τίποτα με τα φίλτρα ειδοποιήσεων? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kraven Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Μπορείτε να πείτε τις ρυθμίσεις για 7610 με λογαριασμό στο Vodafone Mail? Παράθεση @-{--- Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι κακό πλέον!!! Αποδεκτείτε την!!! Εγώ είμαι...εσύ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lovehacker (13 Αύγ. 2004 , 11:20) Κριμα :( nomizw isxiei gia ola ta simvolea vodafone arkei o logariasmos na ksepernaei ta 17 euro an den kanw lathos Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marla Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 ki an mporeite kai gia ry8miseis nokia 5510 gia yahoo mail :) Παράθεση legalize mary jane ;p :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Poses fores eimaste se kapio magazi kafeteria, club, bar kai akoume ena kommati to opio psaxnume. Tora me tin nea ypiresia Vodafone Mad Scanner mporoume na mathoume ana pasa stigmh ton titlo toy "epithymitou" kommatiou". Apla kaloume gia 20 deyterolepta sto 1432. An yparxei sto database to tragoudi tha sas erthei ena akomi minima (2 synolika diladi 1 i klisi kai 1 to mynhma) me ton titlo DIAFORETIKA pali tha sas erthei 1 mhnyma xwris xrewsi pou apla tha anaferei oti to tragoudi den yparxei. Den xerw posoi to dokimasate mias kai i xrewsi (den tin thymamai) pantws ores ores mas erxete na mathoum,e ti akoume ;) Dimitris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2004 Vodafone Mad Scanner Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2004 Παλιοοοοοοοοοοοοο! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts