Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος R.I.P. (11 Αύγ. 2004 , 22:10)

Προυποθεσεις?

Δικτυο βλεπω και χωρις USIM .

Για να εχω δωρεαν βιντεο κλησεις και live , θα πρεπει να κανω την καρτα μου USIM?

Αν δεν έχεις την USIM δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δίκτυο τρίτης γενιάς. Βασικότερη προϋπόθεση βέβαια να έχεις συσκευή τρίτης γενιάς!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (12 Αύγ. 2004 , 00:43)

Αν δεν έχεις την USIM δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δίκτυο τρίτης γενιάς. Βασικότερη προϋπόθεση βέβαια να έχεις συσκευή τρίτης γενιάς!

Για αποδοχη και πραγματοποιηση κλησεων φωνης , αποστολη/ληψη SMS και οσο παραξενο και αν φαινεται και MMS , το χρησιμοποιω ηδη και ας μην εχω USIM καρτα . :)

Δουλευει κανονικα με οποιαδηποτε καρτα SIM , αρκει φυσικα να εχεις την αναλογη συσκευη (εγω εχω 2 αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...) .

Φυσικα , ειναι λογικο το οτι δεν μπορω να πραγματαποιησω βιντεο κληση και να χρησιμοποιησω τις υπηρεσιες δεδομενων χωρις να αλλαξω την καρτα μου σε USIM

Η καημενη η κοπελα στο CC του ala carte παντως , εκανε φιλοτιμες προσπαθειες να με εξυπερετησει οταν ρωτησα τι πρεπει να κανω για να ανοιξω τις βιντεο κλησεις κλπ , εστω και αν δεν την ειχαν ενημερωσει , κατι που ηταν περισσοτερο απο εμφανες...

Τελικα μου ειπε να απευθυνθω σε καποιο vodafone shop , ωστε να κανω μια αλλαγη σε USIM . :cool:

Δηλαδη εαν καταλαβα καλα, απαιτειται μονο η αλλαγη της καρτας sim, και τιποτα αλλο; Δε θα βγουν ειδικα διαμορφωμενα προγραμματα;

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Wirelessly posted (NEC N331i)

Δεν χρειαζεται αλλαγη καρτας. Το μονο που χρειαζεται ειναι να καλεσεις το customer care από αύριο όμως και να ζητήσεις ενεργοποίηση του βίντεο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lovehacker (12 Αύγ. 2004 , 13:15)

Gia etairikes sindeseis isxeiei pali to idio ?

οχι!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Είναι νωρίς ακόμα...Μπορεί στο μέλλον να δούμε προγράμματα χρήσης όπως είναι και στην ΤΙΜ. Προς το παρόν χρειάζεται να έχεις την USIM για όλα αυτά που προσφέρει το δίκτυο τρίτης γενιάς (μαζί με την βιντεοκλήση!)

Amanitou City

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TakeOverNet (12 Αύγ. 2004 , 17:29)

Θα το ξαναπω: ΔΕΝ χρειαζεται usim.

Για τα MMS kai GPRS ναι δεν χρειάζεται, αλλά για βιντεοκλήση??? Εκεί χρειάζεται!!! ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ!! :blink: :blink:

Amanitou City

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (13 Αύγ. 2004 , 01:41)

Για τα MMS kai GPRS ναι δεν χρειάζεται, αλλά για βιντεοκλήση??? Εκεί χρειάζεται!!! ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ!! :blink: :blink:

Tι σχεση εχει η video κληση με την καρτα? ΔΕΝ χρειαζεται, ουτε εκει. Παιζουμε με 2-3 καρτες απλες, ηδη.

Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από crazy_4

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TakeOverNet (12 Αύγ. 2004 , 17:29)

Θα το ξαναπω: ΔΕΝ χρειαζεται usim.

Eisai sigouros gia afto pws ginete na mhn xreiazetai usim?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg

Τα καρτοκινητά δίνουν δυνατότητα "ελεγχόμενου" πειραματισμού με τις υπηρεσίες αυτές.

Εκτός από συσκευές τελικά χρειάζεται και sim 3ης γενιάς (usim); Έχει δοκιμάσει να τη ζητήσει κανείς για καρτοκινητό; Υπάρχει ενημέρωση για το θέμα στα voda shops; Φοβάμαι πως λόγω ανεπαρκούς κάλυψης δεν θα το διαφημίσουν στο ευρύ κοινό.

Αν κάποιος έχει δουλέψει 3G με καρτοκινητό ας μας διαφωτίσει!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Περίεργο. Για τα mails που έρχονται από Yahoo.gr ΔΕΝ με ειδοποιεί ενώ για mails από Vodafone.gr με ειδοποιεί κανονικά... Άλλους providers δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.

Ενδιαφερον εχουν οι απαντησεις που πηρα σημερα απο το CC του Ala carte...

Ζητησα να ενεργοποιηθει στην γραμμη μου η δυνατοτητα χρησης των υπηρεσιων και εμαθα και μερικες ακομα πληροφοριες .

Πρωτα απο ολα για τις βιντεο κλησεις .

Αυτες ειναι δωρεαν μονο προς καποιο αλλο Vodafone κινητο ....

Προς καποιο απο τα αλλα 2 ελληνικα δικτυα , δεν ειναι δωραν απλα γιατι.... δεν μπορεις να πραγματοποιησεις βιντεο κληση προς ενα απο αυτα .

Με λιγα λογια , οι βιντεο κλησεις μπορουν να πραγματοποιηθουν μονο προς αλλο vodafone κινητο , και για αυτες δεν υπαρχει χρεωση .

Περισσοτερο ενδιαφερον ομως εχουν οι πληροφοριες σχετικα με την χρηση του Vodafone live.

Απο την στιγμη που θα ζητηθει η ενεργοποιηση της "προσφορας" για οσους εχουν 3G συσκευη , η πλοηγηση σε αυτο ειναι δωρεαν ακομα και αν ο συνδρομητης βρεθει εκτος καλυψης του WCDMA δικτυο , και χρησιμοποιει το GPRS σε GSM για την πλοηγηση του

Aυτο εχει πολλα , μα παρα πολλα θετικα στοιχεια ...

Το πρωτο ειναι οτι αν εχεις συσκευης 3ης γενιας , δεν χρειαζεται να ανυσηχεις για το αν υπαρχει καλυψη στην πειροχη σου....

Το δευτερο ειναι οτι στην συνεχεια θα μπορεις να χρησιμοποιησεις την καρτα ακομα και σε συσκευη 2ης γενιας και να εχεις δωρεαν προσβαση και μεσω αυτης .

Και φυσικα το τριτο και καλυτερο.... Δεν χρειαζεται καν να εχεις συσκευη 3ης γενιας για να ζητησεις την ενεργοποιηση και να "παρεις" τον 1.5 μηνα δωρεαν πλοηγησης (στο Live και οποιοδηποτε αλλο site μεσω αυτου.)

Απλα οταν ζητησει καποιος την ενεργοποιηση , το μονο που χρειαζεται να κανει ειναι να πει οτι εχει ενα Ζ105 :whistle:

Μπορείτε να πείτε τις ρυθμίσεις για 7610 με λογαριασμό στο Vodafone Mail?

@-{---

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι κακό πλέον!!! Αποδεκτείτε την!!!

Εγώ είμαι...εσύ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lovehacker (13 Αύγ. 2004 , 11:20)

Κριμα :(

nomizw isxiei gia ola ta simvolea vodafone arkei o logariasmos na ksepernaei ta 17 euro an den kanw lathos
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Poses fores eimaste se kapio magazi kafeteria, club, bar kai akoume ena kommati to opio psaxnume. Tora me tin nea ypiresia Vodafone Mad Scanner mporoume na mathoume ana pasa stigmh ton titlo toy "epithymitou" kommatiou".

Apla kaloume gia 20 deyterolepta sto 1432. An yparxei sto database to tragoudi tha sas erthei ena akomi minima (2 synolika diladi 1 i klisi kai 1 to mynhma) me ton titlo DIAFORETIKA pali tha sas erthei 1 mhnyma xwris xrewsi pou apla tha anaferei oti to tragoudi den yparxei.

Den xerw posoi to dokimasate mias kai i xrewsi (den tin thymamai) pantws ores ores mas erxete na mathoum,e ti akoume ;)

Dimitris

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned