Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, MIKU said:

Meanwhile in Japan 

Πραγματικά Δεν ξέρω τι να πω. 

IMG_6824.jpeg

• 3 weeks later...

Καλημερα μια ερώτηση πόσα. mb χρειάζομαι για χρήση στο συναγερμό ;  Για τα σήματα στο κέντρο λήψης . Τα 200 mb του vodafone on the spot επαρκούν ; Ευχαριστώ και καλή Ανάσταση.

London for ever

έκανα μεταφορά αριθμού από cosmote σε vodafone, στον φάκελο που μου στείλανε είχε μέσα κι άλλο ένα πακετάκι cu, το οποίο το ενεργοποίησα και μου δώσε 15gb για 2 μήνες, 4800 λεπτά προς ολους για 2 χρόνια και 1200 sms προς όλους για 2 χρόνια, πολύ καλή προσφορά από τη vodafone!!!

Cosmote Whats up (κύριο) - Vodafone CU - Nova Free2go (your mobile fun pack)!!!!!

17 minutes ago, odim said:

έκανα μεταφορά αριθμού από cosmote σε vodafone, στον φάκελο που μου στείλανε είχε μέσα κι άλλο ένα πακετάκι cu, το οποίο το ενεργοποίησα και μου δώσε 15gb για 2 μήνες, 4800 λεπτά προς ολους για 2 χρόνια και 1200 sms προς όλους για 2 χρόνια, πολύ καλή προσφορά από τη vodafone!!!

Και το υπόλοιπο πότε λήγει;

16 minutes ago, cu2goup said:

Και το υπόλοιπο πότε λήγει;

8/5/2027

Edited by odim

Cosmote Whats up (κύριο) - Vodafone CU - Nova Free2go (your mobile fun pack)!!!!!

2 ώρες πριν, odim said:

8/5/2027

Εσύ πέρασες και εμένα. Λήγει το δικό μου 9 Μαρτίου του ίδιου έτους 

Edited by aektzhs 1

• 3 weeks later...

Καλησπέρα στην παρέα. 

Μία ερώτηση εάν γνωρίζετε. 

Δεν μου εμφανίζει το vodafone Tv στην εφαρμογή my vodafone κάποια ιδέα; 

Στο my vodafone από web το δείχνει κανονικά απλά δεν μπορώ να επεξεργαστω τις συσκευές θέασης. 

Έκανα έξοδο και είσοδο ξανά τίποτα, διαγραφή και ξανά είσοδο τίποτα. 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

Στην εφαρμογή δεν εμφανίζεται.

Για να επεξεργαστείς συσκευές θέασης, συνδέσου με τους κωδικούς που έχεις για το TV (για την εφαρμογή που βλέπουμε), στο vodafone.gr και όχι με τα στοιχεία που διαχειρίζεσαι τις συνδέσεις τηλεφωνίας 

Άρχοντα Παναγιώτη το έφτιαξα άλλαξα και κωδικούς σε ευχαριστώ πολύ!! 

Έναρξη τσατ: 11:07.

Μπαίνει 11:13 και με συνδέει με τεχνικό.

Ακόμη περιμένω, ώρα 11:26.

Θέλω να τους πω για το σήμα, αλλά δεν...

20250509_232314.jpg

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

35 minutes ago, MIKU said:

Έναρξη τσατ: 11:07.

Μπαίνει 11:13 και με συνδέει με τεχνικό.

Ακόμη περιμένω, ώρα 11:26.

Θέλω να τους πω για το σήμα, αλλά δεν...

20250509_232314.jpg

Ρώτα τη κυρία, έχει κάποια συγγένεια με τη Σάντυ Φουντούκη από τον Μπομπ Σφουγγαράκη στον βυθό του Μπικίνι; :classic_laugh:

Την καλημέρα μου σε όλη την ομάδα καλό Σκ σε όλους.

Εχω μια δύσκολη ερώτηση. 

Η ξαδέρφη μου είχε vodafone unlimited στα 23€ στην ανανέωση της ήρθε προσφορά στα 24€, λέω μην ανησυχείς θα κάνουμε φορητοτητα κάνουμε αίτημα σε καρτοκινητο online την πήραν τηλ 15€ τελική τιμή, φυσικά και το δέχτηκε, αυτό έχει πάνω από 6 μήνες. 

Έληξε το συμβόλαιο της vodafone στην σταθερή 100 mbps με vodafone Tv στα 32€, η προσφορά ανανέωσης χωρίς την Tv που δεν την ήθελε ήταν στα 28€, παει μόνη της σε ένα Γερμανό και κάνει φορητοτητα για Cosmote 50 αρι απλά για να πάρει προσφορά ούτε ρώτησε τι πρόγραμμα ήταν ούτε τιμή 😅

Την πήραν από την Vodafone και τις δίνουν το 100 αρι στα 18€ πολύ καλή τιμή αλλά η φορητοτητα αφού είναι από κατάστημα δεν μπορεί να σταματήσει και τις λένε όταν σας καλέσει ο τεχνικός από την Cosmote πέιτε του ότι θα μείνετε στον παροχο σας, και αυτό έκανε και ο άνθρωπος δεν είπε κάτι δεν πήγε καν. 

Γιατί νομίζω ότι τα έκανε σαλάτα και ο αριθμός της είναι στον αέρα;; 

Τώρα τι γίνετε; 

Πρώτη φορά το ακούω αυτό, ήξερα ότι αφού πήγε σε κατάστημα και γεν έκανε την αίτηση τηλεφωνικά, πρέπει να συνδέθει με την Cosmote να πληρώσει ρήτρα και να γυρίσει πίσω στην vodafone.. 

Από κατάστημα νομίζω πως η αίτηση πρέπει να υλοποιηθεί. Διαφορετικά αν δεν συνδέθηκε στην Cosmote, λόγω ότι η αίτηση έγινε σε κατάστημα, υπάρχει περίπτωση να βγει ρήτρα. 

Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς εάν τον εξοπλισμό της υπηρεσίας Super Wi-Fi (extender), τον κρατάς μετά την λήξη της σύμβασης? Γιατί έψαξα και δεν βρήκα κάτι σχετικό.

1 ώρα πριν, CaptainNickGR said:

Από κατάστημα νομίζω πως η αίτηση πρέπει να υλοποιηθεί. Διαφορετικά αν δεν συνδέθηκε στην Cosmote, λόγω ότι η αίτηση έγινε σε κατάστημα, υπάρχει περίπτωση να βγει ρήτρα. 

1 ώρα πριν, Antonio21 said:

Την καλημέρα μου σε όλη την ομάδα καλό Σκ σε όλους.

Εχω μια δύσκολη ερώτηση. 

Η ξαδέρφη μου είχε vodafone unlimited στα 23€ στην ανανέωση της ήρθε προσφορά στα 24€, λέω μην ανησυχείς θα κάνουμε φορητοτητα κάνουμε αίτημα σε καρτοκινητο online την πήραν τηλ 15€ τελική τιμή, φυσικά και το δέχτηκε, αυτό έχει πάνω από 6 μήνες. 

Έληξε το συμβόλαιο της vodafone στην σταθερή 100 mbps με vodafone Tv στα 32€, η προσφορά ανανέωσης χωρίς την Tv που δεν την ήθελε ήταν στα 28€, παει μόνη της σε ένα Γερμανό και κάνει φορητοτητα για Cosmote 50 αρι απλά για να πάρει προσφορά ούτε ρώτησε τι πρόγραμμα ήταν ούτε τιμή 😅

Την πήραν από την Vodafone και τις δίνουν το 100 αρι στα 18€ πολύ καλή τιμή αλλά η φορητοτητα αφού είναι από κατάστημα δεν μπορεί να σταματήσει και τις λένε όταν σας καλέσει ο τεχνικός από την Cosmote πέιτε του ότι θα μείνετε στον παροχο σας, και αυτό έκανε και ο άνθρωπος δεν είπε κάτι δεν πήγε καν. 

Γιατί νομίζω ότι τα έκανε σαλάτα και ο αριθμός της είναι στον αέρα;; 

Τώρα τι γίνετε; 

Πρώτη φορά το ακούω αυτό, ήξερα ότι αφού πήγε σε κατάστημα και γεν έκανε την αίτηση τηλεφωνικά, πρέπει να συνδέθει με την Cosmote να πληρώσει ρήτρα και να γυρίσει πίσω στην vodafone.. 

Αν έγινε αντιπρόταση από τμήμα διακράτησης της vf, τότε σε περίπτωση που γίνει ενεργοποίηση στην πράσινη, επιστρέφει πίσω στη Vodafone, πληρώνει το πέναλτι στην Cosmote, στέλνει στο τμήμα αυτό την πληρωμή και η vf το πιστώνει 

1 ώρα πριν, CaptainNickGR said:

Να βγει ρήτρα ενώ δεν έχει συνδεθεί επειδή αρνήθηκε, λογικό, και ο αριθμός που ανήκει αυτήν την στιγμή στην Vodafone η στην Cosmote. 

46 minutes ago, Antonio21 said:

Να βγει ρήτρα ενώ δεν έχει συνδεθεί επειδή αρνήθηκε, λογικό, και ο αριθμός που ανήκει αυτήν την στιγμή στην Vodafone η στην Cosmote. 

Η γραμμή ανήκει στην Vodafone. Εξάλλου για οποιαδήποτε αλλαγή πάντοτε ενημερώνεται ο πελάτης. Αν θες να βλέπεις live που ανήκε ο αριθμός σου μπορείς να το βλέπεις στο foritotita.gr