Nickchris36 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν (edited) 1 minute ago, elkons said: Εμείς edge Εγγυηση το ετζ σα σερφαρεις άνετα 😛🤌🥳 Ούτε του παπά μη το πεις Edited 12 ώρες πριν by Nickchris36 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 3 minutes ago, Nickchris36 said: Έχει πέσει πανελλαδικα η βφ ονλι εγγυηση η είναι ιδέα μου? Σερνεται τ συμπαν ακόμα και κλήσεις με δυσκολία βγαινουν Ίντερνετ ουτε κρομ δεν ανοιγει Βφ εγγυηση στη καταντια Εμείς εδώ, κάτω από το αυλάκι, όλα καλά... 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Just now, memoriesradio said: Εμείς εδώ, κάτω από το αυλάκι, όλα καλά... Εδώ σουρνεται 3 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Επιβεβαιώνω Θήβα ότι είναι όλα καλά βαράει 400 Mbps Από τις 16:00 έως τώρα που λόγω υποχρεώσεων είμαι πάνω από τηλέφωνο δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Just now, aektzhs 1 said: Επιβεβαιώνω Θήβα ότι είναι όλα καλά βαράει 400 Mbps Μάλλον λόγω αναβάθμισης στην ευρύτερη περιοχή εκτός πόλης Λιβαδειάς γίνεται αυτό.. Θηβα πρέπει να έχει αναβαθμιστει για αυτό. 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 1 hour ago, Nickchris36 said: Έχει πέσει πανελλαδικα η βφ ονλι εγγυηση η είναι ιδέα μου? Σερνεται τ συμπαν ακόμα και κλήσεις με δυσκολία βγαινουν Ίντερνετ ουτε κρομ δεν ανοιγει Βφ εγγυηση στη καταντια Σε ποια περιοχή βρίσκεστε; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 1 hour ago, Nickchris36 said: Εγγυηση το ετζ σα σερφαρεις άνετα 😛🤌🥳 Ούτε του παπά μη το πεις Το ετζ της νοντ είναι ανώτερο 2 4 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 1 hour ago, Nickchris36 said: Έχει πέσει πανελλαδικα η βφ ονλι εγγυηση η είναι ιδέα μου? Σερνεται τ συμπαν ακόμα και κλήσεις με δυσκολία βγαινουν Ίντερνετ ουτε κρομ δεν ανοιγει Βφ εγγυηση στη καταντια Γιάννενα που είμαι δεν έχω θέμα πάντως. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 1 ώρα πριν, Nickchris36 said: Έχει πέσει πανελλαδικα η βφ ονλι εγγυηση η είναι ιδέα μου? Σερνεται τ συμπαν ακόμα και κλήσεις με δυσκολία βγαινουν Ίντερνετ ουτε κρομ δεν ανοιγει Βφ εγγυηση στη καταντια Τοπικό είναι το θέμα. Μίλησα με 3 άτομα διάσπαρτα στην Ελλάδα και δεν έχουν θέμα. Κατά τα άλλα εγώ σας το είπα και χθές περιμένω διάφορα black out τώρα με τα πολλά unlimited.. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 25 minutes ago, Antonio21 said: Σε ποια περιοχή βρίσκεστε; Στην Περιοχή Άγιος Γεώργιος Βοιωτίας 10 λεπτά έξω από Λιβαδειά. 21 minutes ago, VIPdriver said: Το ετζ της νοντ είναι ανώτερο Εννοείται κλάσης ανώτερο θα ελεγαα 5 minutes ago, cu2goup said: Τοπικό είναι το θέμα. Μίλησα με 3 άτομα διάσπαρτα στην Ελλάδα και δεν έχουν θέμα. Κατά τα άλλα εγώ σας το είπα και χθές περιμένω διάφορα black out τώρα με τα πολλά unlimited.. Μάλλον λόγω αναβάθμισης στη περιοχή λογικά. 4 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Λειτουργεί τελικά κατέβηκα Χαλκίδα κέντρο λειτουργεί μια χαρά 250mbps ! Μόνο σπίτι είχα Ε τελικά 6 minutes ago, Nickchris36 said: Μάλλον λόγω αναβάθμισης στη περιοχή λογικά. Η κεραία της περιοχής του είναι ολοκαίνουρια,αλλά δεν είχε Ν78. @Nickchris36 Τι έξαλλη φωτογραφία προφίλ ✨️ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Nickchris36 said: Έχει πέσει πανελλαδικα η βφ ονλι εγγυηση η είναι ιδέα μου? Σερνεται τ συμπαν ακόμα και κλήσεις με δυσκολία βγαινουν Ίντερνετ ουτε κρομ δεν ανοιγει Βφ εγγυηση στη καταντια Καλαμάτα μια χαρά είναι δεν είχαμε κανένα θέμα 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 54 minutes ago, elkons said: Λειτουργεί τελικά κατέβηκα Χαλκίδα κέντρο λειτουργεί μια χαρά 250mbps ! Μόνο σπίτι είχα Ε τελικά Η κεραία της περιοχής του είναι ολοκαίνουρια,αλλά δεν είχε Ν78. @Nickchris36 Τι έξαλλη φωτογραφία προφίλ ✨️ Πάντα πρωτοπόρος ο Νικ κρις Ετζ σα φορεβερ 🥳😛🤣🤌 6 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 1 7 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 2 minutes ago, VIPdriver said: https://youtu.be/l0de2aCQ4p8?si=uqbn0B_KdGwXohBr 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) 8 minutes ago, VIPdriver said: Ναι γιατί η βφ εγγυηση ονλι δεν έχει ετζ? Τίγκα είναι και αυτή 🥳🤣 Ξέχασες να βάλεις το σα και το ονλυ δίπλα.. 🤣 Edited 8 ώρες πριν by Nickchris36 5 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 1 minute ago, Nickchris36 said: Ναι γιατί η βφ εγγυηση ονλι δεν έχει ετζ? Τίγκα είναι και αυτή 🥳🤣 Ξέχασες να βάλεις το σα και το ονλυ δίπλα.. 🤣 Έπρεπε να λέει τότε νοντ ονλυ ετζ σα τσίτα και κοσμοτεονλι με βονταφοναρα εκτός δικτύου 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Έπρεπε να λέει τότε νοντ ονλυ ετζ σα τσίτα και κοσμοτεονλι με βονταφοναρα εκτός δικτύου Έτσι 🥳🤣🤣🤣🤌😛 1 3 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 2 6 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 1 minute ago, VIPdriver said: Tσιτα τα γκάζια😜🤣 Χαχά πολύ καλο 6 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts