Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx

¨οσο το χρησιμοποιούσα πάτνως πήγαινε μια χαρά... Όταν έμπαινες είχες καλό σήμα?

Αν ρωτάς εμένα ναι πάντα ήταν φουλ. Η κεραία είναι περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου αλλά έχω καθαρή οπτική επαφή (την βλέπω από την βεράντα μου). Με cosmote έχω 2-3 γραμμές σήμα αλλά είναι πάντα σφαίρα... Τι να πω. Και θέλει η vodafone να λέει ότι έχει το ποιο αξιόπιστο δίκτυο. Όταν μου απορρίπτει 2 στις 5 κλήσεις είναι αξιόπιστο το δίκτυό της; Με Telestet που μερικοί λένε διάφορα δεν έχω ΠΟΤΕ τέτοια προβλήματα. Ακόμα και με cosmote που γενικά είναι μαύρο χάλι δεν αντιμετωπίζω προβλήματα. Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια κατάντια από την Vodafone...

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Έχει κανείς καμία ιδέα για το πώς να ρυθμίσω το xdaII μου (το οπόίο τρέχει Windows Pocket PC 2003 Phone Edition και έχει mms composer της ArcSoft (default μαζι με τα windows...)) έτσι ώστε να παίξει με τα mms της Vodafone??

Έχω δοκιμάσει άπειρες ρυθμίσεις, έχω καλέσει αρκετες φορές το 1397 της Vodafone, και ναί η συνδεσή μου έχει ενεργοποιημένα τα mms, GPRS κτλ.......

GPRS παίζει άψογα, βλέπω internet κανονικότατα, κατεβάζω e-mail κτλ... αλλά mms ...τίποτα.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150

φαντάζομαι όσοι έχουν καινούργιες κάρτες SIM μόλις ανοίγουν το κινητό θα τους βγαίνει το μήνυμα "How are you?" από την κάρτα SIM..

επειδή εγώ βαριέμαι να απαντάω κάθε μέρα πως είμαι.. και γενικά να ανοίγω κουβέντα με το κινητό μου.. ξέρει κανείς αν μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε?

:: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..::

:: SY1EBE ::

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την NiKant

φαντάζομαι όσοι έχουν καινούργιες κάρτες SIM μόλις ανοίγουν το κινητό θα τους βγαίνει το μύνημα "How are you?" από την κάρτα SIM..

επειδή εγώ βαριέμαι να απαντάω κάθε μέρα πως είμαι.. και γενικά να ανοίγω κουβέντα με το κινητό μου.. ξέρει κανείς αν μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε?

File nomizo pos den ginete!Diorthoste me an kano lathos!

Ειναι γραμμενο στην μνημη της συσκευης και δυστυχως δεν βγαινει...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Μπορεί κάποιος να μου πει τι ποσό από την επιδότηση πρέπει να επιστρέψω στην Vodafone για διακοπή συμβολαίου vodafone120 στον 5ο μήνα; ευχαριστώ!

Δε νομίζω ότι είναι στη συσκευή. Αυτή η καφρίλα της vodafone υπάρχει στις sim εδώ και καιρό. Και δυστυχώς δεν απενεργοποιείται...

Φυσικά και δεν είναι στη συσκευή.. αλλιώς θα την είχα σπάσει..

στην κάρτα είναι..

:: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..::

Για να στείλει ένα MMS κάνει περισσότερο από ένα λεπτό. Είναι φυσιολογικό?

Στην αρχή έκανε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα. Για μια εικόνα 20 Kb περίπου.

Παιδιά, πρέπει να είναι στη συσκευή. Γιατί στη δική μου (SonyEricssonT300), ακόμα κι όταν βάζω sim της Cosmote ή της Telestet, μου βγαίνει και το σήμα της vodafone στην εκκίνηση και το "How are you?".

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος artech

Παιδιά, πρέπει να είναι στη συσκευή. Γιατί στη δική μου (SonyEricssonT300), ακόμα κι όταν βάζω sim της Cosmote ή της Telestet, μου βγαίνει και το σήμα της vodafone στην εκκίνηση και το "How are you?".

αν έχεις Live συσκευή ναι.. εγώ όμως δεν έχω.

και το μήνυμα μου το βγάζει η ίδια SIM και σε άλλα κινητά που τη βάζω (π.χ. 6210, 3310).

Kι εμενα μου εχει σπασει τα νευρα.Το μυνημα ειναι στην sim.Σε οποιο κινητο την εβαλα το ιδιο μου βγαζει.Το δοκιμασα και σε nokia μηπως ειναι εκει που εχει το μυνημα υποδοχης αλλα τιποτα :mad:

http://www.myphone.gr/mp1/myphone7.gif

P900/P910i/V3i/K800i/iPhone 2G/C510/Galaxy 3/Galaxy Ace/Galaxy S2/Galaxy S3/LG G2/OpO/Galaxy Alpha/S7 Edge

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος leondim77

Έχω 2 βδομάδες και πάνω να το δοκιμάσω. Είχα στείλει γύρω στα 40 kb εικόνα και κείμενο μαζί και το έστειλε σε 30-40 δευτερόλεπτα περίπου. Με το Nokia 6600 το δοκίμασα. Εσύ ποιο κινητό έχεις;

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Kai ego ithela na rotiso akrivos afto! To ehei i vodafone stis kartes tis edo kai ena hrono.Den nomizo na vgenei einai kati san tin startup screen ton windows..(an kai akoma kai afti vgenei me kati rithmiseis..)
Mutilator :shifty:

Παιδιά να ρωτήσω κάτι?

Τι το κακό έχει αυτό το μήνυμα? Σας προδιαθέτει, ότι θα πιάσετε κουβέντα με το κινητό σας? :whistle: :p

Don't criticize... what you can't understand...!

Den einai afto apla kathisterei na vgalei tin arhiki othoni kai ginetai eknevristiko otan to anoigeis meta apo ligo kairo,horia oti mou erhontai sto mialo diafimiseis tis vodafone...

Alla ti anagi eheis esi me tin stet...Skepsou na sou lege kai sena ''telestet-odeigei stis ekseliksis''!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid

Στις γιορτές σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα cu ή a la carte. Έτσι και μου βγάλει τέτοιο μήνυμα ( δεν έχω live συσκευή ) θα πάω στο κατάστημα της Γλυφάδας να τους ρίξω μερικά καντήλια και για αυτό αλλά και για άλλα που τους έχω μαζεμένα εδώ και καιρό ( προβλήματα στην ποιότητα επικοινωνίας, δεν βγάζει γραμμή πολλές φορές κ.λ.π. ) . Ας μου πουν μόνο ότι δεν βγάζουν αυτό το μήνυμα... Θα είναι η πρώτη φορά που κάνω φασαρία σε μαγαζί. Εμένα δεν με ρώτησαν αν θέλω να έχω αυτό το πράγμα στο κινητό μου. Και μάλιστα χωρίς την επιλογή να το απενεργοποιήσω...

Γιατί να κάνεις φασαρία;;;

Η Voda είναι γνωστό οτι βάζει αυτό το μήνυμα στην sim της!

Εσύ αν δεν γουστάρεις μην παίρνεις κάρτα Vodafone! Τόσες εταιρίες υπάρχουν! Έβαλες σκοπό της ζωής σου να βριστείς με τους υπάλληλους της Vodafone!

Πρέπει σε κάθε πτυχή της ζωής μας να επιβεβαιώνουμε την ζωώδη συμπερίφορά μας!

Φίλε, λυπάμαι πραγματικά που διαβάζω τέτοιες βλακείες!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid

Στις γιορτές σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα cu ή a la carte. Έτσι και μου βγάλει τέτοιο μήνυμα ( δεν έχω live συσκευή ) θα πάω στο κατάστημα της Γλυφάδας να τους ρίξω μερικά καντήλια και για αυτό αλλά και για άλλα που τους έχω μαζεμένα εδώ και καιρό ( προβλήματα στην ποιότητα επικοινωνίας, δεν βγάζει γραμμή πολλές φορές κ.λ.π. ) . Ας μου πουν μόνο ότι δεν βγάζουν αυτό το μήνυμα... Θα είναι η πρώτη φορά που κάνω φασαρία σε μαγαζί. Εμένα δεν με ρώτησαν αν θέλω να έχω αυτό το πράγμα στο κινητό μου. Και μάλιστα χωρίς την επιλογή να το απενεργοποιήσω...

Κιομως 8α σου βγαλει... Εκτος και αν παρεις παλιο πακετο. Αν οντως σου ειναι τοσο προβλημα ψαξε σε κανα μαγαζι που δεν πουλαει ή σε καποιον κορασιδη που θα βρεις παλια πακετα...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Τόσο διαφόρα έχει δηλαδήγ να βγαίνει το how are you? από πχ. το λογότυπο της νόκια με τα χέρια????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος leondim77

εμένα με voda σθνήθως μου κάνει για mms των 25kb περίπου γύρω στο μισό λεπτό!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx

Τόσο διαφόρα έχει δηλαδήγ να βγαίνει το how are you? από πχ. το λογότυπο της νόκια με τα χέρια????

Auto apenergopoieitai omos!! :alien:

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned