mythos_bt Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Θα βάλεις από τις ρυθμίσεις -τύπος λογαριασμού συμβόλαιο . Μετα θα δημιουργήσεις νέο λογαριασμό ονόμασε τον vod και βάλε apn webkarta.vodafone.gr σε πετάει στο καρτοInternet αν του πεις προπληρωμένη Μηπως γνωριζεις εαν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα πακετα καρτοιντερνετ χωρις την ειδικη sim;Δηλαδη εαν μπορουν να ενεργοποιηθουν σε μια οποιαδηποτε sim καρτοκινητου απλα χρησιμοποιωντας το apn του καρτοιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Ναι μπορούμε και με μία απλή κάρτα καρτοκινητού να χρησιμοποιήσουμε το καρτοinternet. Το έχω κάνει πολλές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Ναι μπορούμε και με μία απλή κάρτα καρτοκινητού να χρησιμοποιήσουμε το καρτοinternet. Το έχω κάνει πολλές φορές. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Next_Level Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Με εχουν καλεσει αρκετες φορες με αποκρυψη αλλα καμια φορα δεν απαντησα εκτος απο σημερα. Ολες οι επαφες μου γνωριζουν οτι δεν απαντω σε αποκρυψη αρα και τις αλλες φορες πρεπει να ηταν καμια vofafone η wind.. Παράθεση ''Absence of evidence is not evidence of absence'' - Carl Sagan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 καλησπερα αυριο παω να γεμισω το στικακι μου του καρτοιντερνετ με λεφτα θελω ομως για 3 μερες και δεν υπαρχει τετοιο πακετο στο καρτοιντερνετ...πρεπει να παρω το 15αρι??? η πρεπει να πληρωσω 3 μερες 15 ευρω δηλαδη? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Το πακέτο με τα 50€ - 30 μέρες, σημαίνει 30 συνεχόμενες μέρες; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Το πακέτο με τα 50€ - 30 μέρες, σημαίνει 30 συνεχόμενες μέρες; :wacko: Ναι................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Δηλαδή κάποιος που φέυγει 3ημερα τι πρέπει να βάλει, ανεξαρτήτου εταιρείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Δηλαδή κάποιος που φέυγει 3ημερα τι πρέπει να βάλει, ανεξαρτήτου εταιρείας. και εγω για 3ημερο ρωταω...ενα 10ημερο νομιζω...εγω ρωταω...3ημερο υπαρχει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Δεν φεύγω κάθε 3ήμερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Δεν φεύγω κάθε 3ήμερο... δεν ειπα αυτο...απλος στις χρεωσεις τις βοντα στο site της υπαρχει 2.5 ωρες μια μερα και 15 μερες...τιποτα αλλο...για αυτο ρωτησα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Το πακέτο με τα 50€ - 30 μέρες, σημαίνει 30 συνεχόμενες μέρες; :wacko: Αν εννοείς την προσφορά του καρτοInternet που τρέχει μπορείς να το σπάσεις, γιατί έχει μεσα 2 κάρτες των 15 ημερών η κάθε μία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Αν εννοείς την προσφορά του καρτοInternet που τρέχει μπορείς να το σπάσεις, γιατί έχει μεσα 2 κάρτες των 15 ημερών η κάθε μία. μπορουμε να παρουμε και 3 τις μιας μερας?? για 3ημερο μιλαω Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 μπορουμε να παρουμε και 3 τις μιας μερας?? για 3ημερο μιλαω Όχι.. υπάρχει μόνο αυτή η προσφορά.. οι κάρτες είναι μέσα στο πακέτο.. δεν στις δίνουν στο κατάστημα Δεν ξέρω αν θες μόνο να πάρεις ένα παλιό πακέτο (να ζητήσεις από το κατάστημα) που δεν ισχύει αυτό με τις 30 μέρες (2 κάρτες των 15) και έχει μόνο 1 κάρτα μέσα των 10 ημερών. η 1 κάρτα των 10 ημερών έχει σαν πολιτική χρήσης 3GB που είναι ακριβώς το ίδιο με τις 2 κάρτες μαζί των 15 ημερών (από 1,5 gb η μία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 εχω το στικακι απο περυσι καρτα ανανεωσης για 3 μερες δεν μπορω να παρω? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Πείτε ότι ενδιαφέρεστε, ζητήστε το ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και στείλτε μια ωραία καταγγελία στους αρμόδιους φορείς. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 εχω το στικακι απο περυσι καρτα ανανεωσης για 3 μερες δεν μπορω να παρω? Κάρτα sim έχεις να φανταστώ? Οπότε μόνο κάρτα θέλεις.. Δεν υπάρχει για 3 μέρες.. Υπάρχει 2 ευρώ για μισή ώρα, 5 ευρώ για μία μέρα και 20 ευρώ για 15 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Κάρτα sim έχεις να φανταστώ? Οπότε μόνο κάρτα θέλεις.. Δεν υπάρχει για 3 μέρες.. Υπάρχει 2 ευρώ για μισή ώρα, 5 ευρώ για μία μέρα και 20 ευρώ για 15 μέρες. πηγα στην βοντα...και ηθελαν να μου δωσουν sim...δεν πηγα εγω αλλα κατι γνωστοι μου ναιι εχω sim... μπορω να παρω τρεις πενταευρες? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 πηγα στην βοντα...και ηθελαν να μου δωσουν sim...δεν πηγα εγω αλλα κατι γνωστοι μου ναιι εχω sim... μπορω να παρω τρεις πενταευρες? Φυσικά και μπορείς... Αν έχεις κινητό με συμβόλαιο voda μπορείς να χρεώσεις το κινητό σου και να μην τρέχεις σε καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Εχω Cosmote και πριν απο λιγο με καλεσε με αποκρυψη μια κυρια που φερεται να ειναι υπαλληλος της Vodafone. Ηθελε να με ενημερωσει για τα οικονομικα πακετα που προσφερει η εταιρια.. αλλα αρνηθηκα. Και ερωτω..: Πως βρηκε τον αριθμο μου ?? Ειναι scam ? Επιτρεπεται στις εταιριες κινητης τηλεφωνιας να καλουν με αποκρυψη.. συνδρομητες αλλης εταιριας και να προσπαθουν να τους "φερουν" στην δικια τους ? Ποια ακριβως ειναι η παρανομια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Φυσικά και μπορείς... Αν έχεις κινητό με συμβόλαιο voda μπορείς να χρεώσεις το κινητό σου και να μην τρέχεις σε καταστήματα. πηγα χτες βοντα και τους ζητησα 3 μερες...αλλα μου εδιναν καρτα...τι πρεπει να πω ακριβως δηλαδη...γιατι ισως δεν καταλαβαν...η εκτος ηθελαν να μην πουλησουν 3 πενταευρες.... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Έλα ντε... Ποια είναι η χρησιμότητα του παρόντος θέματος; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Είναι επιθετική διαφήμιση, κάτι που συνιστά παράνομη πρακτική. Η χρησιμότητα του θέματος έγκειται στο ότι αναδεικνύει ένα υπαρκτό πρόβλημα. Δεν είναι όλη μας η ζωή η κατανάλωση. Μας βομβαρδίζουν από παντού με διαφημίσεις δεν χρειάζεται να μας ενοχλούν και στο τηλέφωνό μας που είναι και προσωπικό δεδομένο. Καταγγελία στο Υπουργείο εμπορίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Είναι επιθετική διαφήμιση, κάτι που συνιστά παράνομη πρακτική. Η χρησιμότητα του θέματος έγκειται στο ότι αναδεικνύει ένα υπαρκτό πρόβλημα. Δεν είναι όλη μας η ζωή η κατανάλωση. Μας βομβαρδίζουν από παντού με διαφημίσεις δεν χρειάζεται να μας ενοχλούν και στο τηλέφωνό μας που είναι και προσωπικό δεδομένο. Καταγγελία στο Υπουργείο εμπορίου. εντάξει νομικά έχεις δίκιο βεβαια αλλά ρε παιδιά κι αυτοι εργαζομενοι ειναι και παιρνουν ενα κομματι ψωμι κυριολεκτικά η ακομα και τίποτα αν δε κλεισουν καποια πώληση και επειδη εχω δουλέψει σε διάφορες τέτοιες και έχω και φίλους που το κανουν ακομα δε φταινε σε τίποτα να βρουνε το μπελά τους τα παιδιά οπότε απλά ενα ευγενικο δεν ενδιαφερομαι και να το κλεισετε θα ηταν το πιο σωστο απο μηνυσεις και λοιπά εγώ αυτο κανω πάντοτε και ειδικά αφου δουλεψα σε κατι τετοιο και ξερω πως φερονται σαν ζώα οι απο πάνω Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 ενταξει ρε φιλε και πρεπει να την πληρωσω εγω?αν με παρει ο αλλος την ωρα που κοιμαμαι η κανω καποια σημαντικη δουλεια(και τα δυο για εναν φοιτητη εχουν την ιδια βαρυτητα:lol:)γιατι να μην στραφω εναντιον του?εχει καποιο δικαιωμα να με ενοχλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts