Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια μικρή επισήμανση ##002# και το πλήκτρο της κλήσης είναι για απενεργοποίηση όλων των προωθήσεων και μόνο!!!

Για να κάνεις προσωρινή και χειροκίνητη φραφή εισερχομένων κλήσεων πατάς

για ενεργοποίηση :

*35*αριθμός φραγής (1234 διαφορετικά καλείς CC για να κάνουν Reset)# και το πλήκτρο της κλήσης

για απενεργοποίηση :

#35*αριθμός φραγής# και το πλήκτρο της κλήσης

Επίσης σε περίπτωση που θέλεις να απενεργοποιήσεις όλων των ειδών των φραγών που έχουν γίνει πατάς #330*αριθμός φραγής# και το πλήκτρο της κλήσης.

http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001040105&vars=0000000000

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από swiffer

Απενεργοποιει ολες τις ενεργες προωθησεις. ΚΑΙ ειδοποιηση ΚΑΙ φραγη εισερχομενων ΚΛΗΣΕΩΝ.... Δ Ε Ν γινεται!

Ειτε το ενα, ειτε το αλλο!

To 3erw. Mono fragh h8ela!

Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από SuRfer

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (25 Φεβ. 2004 , 11:50)

surfer με τις υπέρυθρες τελικά τι παίζει? θα είνια κλειδωμένες όπως και στα άλλα live!?

Μην ανησυχείς... υπάρχει τρόπος να "μεταφέρεις" τις φωτογραφίες σου! :)

Κόστος συσκευής? Περίπου €600!

Tα επόμενα Sharp handsets (GSM/UMTS) θα έχουν και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ "καλούδια"! :happy:

Dhl 8a einai 3ekleidwtes k gia metafora copyrighted ulikou katevasmenou px apo to live!

Αρχικά δεν τίθεται θέμα πρώτου ποστ...Παρακολούθω το συγκεκριμένο φόρουμ από αρχές του unwired και έχω συζητήσει προσωπικά γι αυτό αρκέτα με τον MsK , καθώς επίσης συμμέτεχω και σε άλλα φόρα <<εγχώρια>> και μη τουλάχιστον επί μια πεντάετια....αλλά δεν καλούμαι εδώ να αποδείξω τα αυτονόητα...

Επί της ουσίας τώρα, θεώρησα ιδιαιτέρως επιθετική αν όχι προσβλητική την απάντηση ανεξαρτήτως ουσιαστικού περιεχομένου και γι αυτό εξεμάνην.

Κάθε τέτοια κοινότητα χαρακτηρίζεται από την πληρότητα των πληροφοριών που προσφέρει αλλά κυριως και για την ποιότητα με την οποία αυτες προσφέρονται.

Για να τελειώνουμε η συγγνώμη γίνεται αποδεκτή και φυσικά εξακολουθώ να μην έχω κάτι προσωπικό με τιν συγκεκριμένο χρήστη.

Παρακάλω το θέμα να θεωρηθεί λήξαν.

Ωραια.... :D

Λοιπον... τι θα γινει με τα MMS προς εξωτερικο; Για ποτε περιπου προβλεπεται η αποστολη/ληψη MMS προς δικτυα Vodafone; :cool:

Infinite loneliness

Δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος... Παρόλο που στις περιοχές που κινούμαι ( Βούλα, Γλυφάδα ) έχω πάντα φουλ σήμα, πολλές φορές οι κλήσεις γίνονται με την δεύτερη προσπάθεια και πάνω, τα sms φεύγουν πολλές φορές μόνο με την δεύτερη προσπάθεια, την ώρα που μιλάω κάνει διακοπές λες και δεν έχει σήμα ( ενώ είναι φουλ όπως είπα παραπάνω ), πέφτει η γραμμή, έχω άσχημη ποιότητα, χάνεται το σήμα... Αυτά τα λέω ενάμιση χρόνο στο customer care τους αλλά παρόλο που με έχουν πάρει για αυτό το θέμα αρκετές φορές και έχουμε μιλήσει αναλυτικά και έχω δώσει στοιχεία και από το netmonitor, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα... Έχω δοκιμάσει 4 συσκευές και έχω τα ίδια προβλήματα. Και το customer care τους είναι για τα μπάζα που περιμένεις τουλάχιστον 4 λεπτά για να μιλήσεις ( ορισμένες φορές ή περιμένω λιγότερο ή απαντάνε αμέσως )... Το μόνο καλό είναι το πακέτο που έχω ( το παλιό Vodafone 500 )
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αυτο που ηθελα να σου εξηγησω ειναι οτι για να κανεις φραγη εισερχομενων κλησεων πρεπει πρωτα να απενεργοποιησεις τις ενεργες προωθησεις (##002#).

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (26 Φεβ. 2004 , 01:45)

Δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος... Παρόλο που στις περιοχές που κινούμαι ( Βούλα, Γλυφάδα ) έχω πάντα φουλ σήμα, πολλές φορές οι κλήσεις γίνονται με την δεύτερη προσπάθεια και πάνω, τα sms φεύγουν πολλές φορές μόνο με την δεύτερη προσπάθεια, την ώρα που μιλάω κάνει διακοπές λες και δεν έχει σήμα ( ενώ είναι φουλ όπως είπα παραπάνω ), πέφτει η γραμμή, έχω άσχημη ποιότητα, χάνεται το σήμα... Αυτά τα λέω ενάμιση χρόνο στο customer care τους αλλά παρόλο που με έχουν πάρει για αυτό το θέμα αρκετές φορές και έχουμε μιλήσει αναλυτικά και έχω δώσει στοιχεία και από το netmonitor, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα... Έχω δοκιμάσει 4 συσκευές και έχω τα ίδια προβλήματα. Και το customer care τους είναι για τα μπάζα που περιμένεις τουλάχιστον 4 λεπτά για να μιλήσεις ( ορισμένες φορές ή περιμένω λιγότερο ή απαντάνε αμέσως )... Το μόνο καλό είναι το πακέτο που έχω ( το παλιό Vodafone 500 )

Pes ta re file giati o takeovernet nomizei oti einai to teleio diktyo me thn teleia kalypsh,hmarton :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SeCtoR (26 Φεβ. 2004 , 02:13)

Pes ta re file giati o takeovernet nomizei oti einai to teleio diktyo me thn teleia kalypsh,hmarton :whistle:

Σε σχεση με την Telestet εχει μεγαλυτερο δικτυο σε χωρητικοτητα και καλυψη. Τελειος ουδεις.

pantws blepw polla arnhtika gia th vodafone apo orismenous,isws oi diafimhseis kanoun kako

take over net kai h cosmote exei kalyterh kalypsh kai diplasia xwrhtikothta apo vodafone,ayto shmainei oti ola einai kala kai oti to diktyo ths douleyei apsoga?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer (26 Φεβ. 2004 , 01:56)

Αυτο που ηθελα να σου εξηγησω ειναι οτι για να κανεις φραγη εισερχομενων κλησεων πρεπει πρωτα να απενεργοποιησεις τις ενεργες προωθησεις (##002#).

α οκ. και μόλις βγάλω την φραγή δηλ θα πρέπει να ενεργοποίησω πάλι ειδοποίηση κλπ από την αρχή? :!:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SeCtoR (26 Φεβ. 2004 , 13:36)

pantws blepw polla arnhtika gia th vodafone apo orismenous,isws oi diafimhseis kanoun kako

take over net kai h cosmote exei kalyterh kalypsh kai diplasia xwrhtikothta apo vodafone,ayto shmainei oti ola einai kala kai oti to diktyo ths douleyei apsoga?

Θα αρχισω να εξοργιζομαι. ΑΠΟ ΠΟΥ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ γνωριζεις τη χωρητικοτητα των δικτυων και θα πεις οτι ειναι διπλασια η Cosmote απο τη Vodafone? Εχει τις χωρητικοτητες σε erfalags για τα 2 δικτυα και στην Cosmote σου βγαινει διπλασια?

Καλυτερα να μην μιλαμε για πραγματα που δεν γνωριζουμε. ΤΗν καλυψη την βλεπουμε. Την χωρητικοτητα ΟΧΙ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (25 Φεβ. 2004 , 21:56)

Dhl 8a einai 3ekleidwtes k gia metafora copyrighted ulikou katevasmenou px apo to live!

To © VF live! content δε νομίζω ότι θα μπορείς να το "μεταφέρεις".

Επίσης, έχει σημασία που θα "αποθηκεύεται" το "υλικό" σου... δηλαδή στην SD Card ή στη μνήμη της συσκευής ... οπότε και θα είναι εφικτό ή όχι να "μεταφέρεις" τα αρχεία σου!

Περιμένετε λίγες μέρες... και ΟΛΕΣ οι απορίες μας θα λυθούν!

Τα reviews που κυκλοφορούν στο internet είναι ελλιπή ή λανθασμένα!

Προς Vodafone Greece: Θα ήταν πολύ καλό να υπάρχει ένα prototype Sharp GX30 στα καταστήματα Vodafone πριν ακόμα "κυκλοφορήσει" ώστε o πελάτης να το "εξερευνά" και να γνωρίζει ότι θα είναι προς πώληση π.χ. σε 14 μέρες! Το "Σύντομα θα σας προσφέρουμε" που βλέπουμε στα ενημερωτικά έντυπα των VF Shops θα ήταν πολύ καλό να το βλέπαμε και στην πράξη-στα καταστήματα... "μέσα" από πραγματική δοκιμή και αναμονή... ο πελάτης δε θα "φύγει" για CosmOTE ή ΤΙΜ! Ας ελπίσουμε ότι κάποιος θα "ακούσει" ... δεν είναι κάτι τρομερό ή δύσκολο.... σε πολλές VF xώρες "εφαρμόζεται" με επιτυχία! :)

Vodafone :: H No1 εταιρία κινητής τηλεφωνίας και στην Ελλάδα? ;)

Vodafone Thursday said that it has further increased its direct and indirect holding in Panafon from 98.228% as at Feb. 2, 2004 to 99.323% as at Feb. 26, 2004.

The increase in shareholding was effected through market purchases at a price per Panafon share of EUR 6.18 for an aggregate consideration of approximately EUR 35.6 million.

Vodafone intends to make market purchases at a price per Panafon share of EUR 6.18 until Mar. 26, 2004.

At the request of Vodafone, Panafon has invited its shareholders to attend an Extraordinary General Meeting on Mar. 18, 2004 at which Panafon will seek approval for the submission to the Capital Markets Commission of an application to de-list the shares of Panafon from the Athens Exchange.

Nα βαλουμε και τις πηγες?

1.http://www.biz.yahoo.com/prnews/040126/nym129_1.html

2.http://www.money.cnn.com/services/tickerheadlines/ prn/nym129.P1.01262004092450.21982.htm

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

ΑΚΟΥΤΕ ΣΤΗ VODAFONE???

TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ???

ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ???

ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ! ΘΕΛΟΥΜΕ aDSL συνδέσεις στα προγράμματα VF480, VF600 +++

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΤΟ ADSL και σε ιδιώτες!

ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΡΕΛΑ! ΓΙΑΤΙ ΔΕ "ΒΛΕΠΕΤΕ" ... "ΜΑΚΡΙΑ" ???

Το aDSL μόλις ξεκίνησε να "αναπτύσσεται" στην Ελλάδα! To πακέτο aDSL 256/128, θα πουλήσει ΤΡΕΛΑ, σε συνδυασμό με τα "υψηλά" οικονομικά προγράμματα! ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ότι απαιτείται καμία τρελή επένδυση για να παρέχετε αυτό το service!

ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΜΕ 'Η ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ E-MAIL ME TO REQUEST :: TI ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ AΠΟ ΤΗ VODA KAI ΓΙΑΤΙ???

ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ :happy: ... "ΑΚΟΥΣΤΕ" ΤΟΥΣ VF myPhone customers ... ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ :!:

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ VODA:

http://www.vodafone.gr/live1/extp.jsp?type=contact&lang=0&langSTR=gr&daMailTo=ccsupport.gr@vodafone.com

ΚΑΙ ΕΔΩ "ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ" (πρέπει να είστε μέλη στο myPhone και να έχετε "συνδεθεί" στο forum) ... ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ service, τουλάχιστον από την πλευρά των μελών του myPhone!

ΑΚΟΥΤΕ ΣΤΗ VODAFONE???

TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ???

ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ???

ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ! ΘΕΛΟΥΜΕ aDSL συνδέσεις στα προγράμματα VF480, VF600 +++

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΤΟ ADSL και σε ιδιώτες!

ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΡΕΛΑ! ΓΙΑΤΙ ΔΕ "ΒΛΕΠΕΤΕ" ... "ΜΑΚΡΙΑ" ???

Το aDSL μόλις ξεκίνησε να "αναπτύσσεται" στην Ελλάδα! To πακέτο aDSL 256/128, θα πουλήσει ΤΡΕΛΑ, σε συνδυασμό με τα "υψηλά" οικονομικά προγράμματα! ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ότι απαιτείται καμία τρελή επένδυση για να παρέχετε αυτό το service!

ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΜΕ 'Η ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ E-MAIL ME TO REQUEST :: TI ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ AΠΟ ΤΗ VODA KAI ΓΙΑΤΙ???

ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ :happy: ... "ΑΚΟΥΣΤΕ" ΤΟΥΣ VF myPhone customers ... ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ :!:

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ VODA:

http://www.vodafone.gr/live1/extp.jsp?type=contact&lang=0&langSTR=gr&daMailTo=ccsupport.gr@vodafone.com

ΚΑΙ ΕΔΩ "ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ" (πρέπει να είστε μέλη στο myPhone και να έχετε "συνδεθεί" στο forum) ... ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ service, τουλάχιστον από την πλευρά των μελών του myPhone!

Πολύ καλή η σκέψη σου Surfer. Θα πρότεινα να δωθεί, εκτός από το VF480 kai VF600 και η δυνατότητα και σε εμάς τους κατόχους άλλων πακέτων (VF120 εγώ) να έχουμε dsl πρόσβαση με την καταβολή κάποιου αντιτίμου το οποίο θα είναι ανάλογο του οικονομικού προγράμματος που έχουμε ;)
I Am The One, Orgasmatron...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer (27 Φεβ. 2004 , 14:55)

Nα βαλουμε και τις πηγες?

1.http://www.biz.yahoo.com/prnews/040126/nym129_1.html

2.http://www.money.cnn.com/services/tickerheadlines/ prn/nym129.P1.01262004092450.21982.htm

No!

Source: VF World press centre @ VF World intranet! :o

I think... it's Dow Jones News. :)

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned