sxetikos_asxetos Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 ΑΑαααα γιατί μπήκα εδώ? Τι παγωτά ρε και πονάει ο λαιμός μου ;/ μαζόχες. Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Häagen-Dazs :D Διαλέχτε...:cool: Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Häagen-Dazs :D Διαλέχτε...:cool: Μπήκα το μεσημέρι στο σάιτ και καλοέβλεπα τις μπάλες με τη σοκολάτα!!! :happy: :w00t: :food: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 πολλες μπαλες εκμεκ καταιφι...πραγματικα πολλες ομως...κι ολο το ψυγειο να μου δινατε, θα το ετρωγα, χωρις καμμια ενοχη....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 agriokeraso apo tin pagotomania, apisteuto Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 το χυμα παγωτο ειναι το πιο τελειο!:happy: ευελπιστω να δοκιμασω και απο το παγωτομανια! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niobi Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 να προτεινω στην Παπαναστασιου παραδιπλα απο τα Γκουντις εναν φουρνο με μια φαντατικη βιτρινα φουλ παγωτο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] You are Beautiful Its True... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 το χυμα παγωτο ειναι το πιο τελειο!:happy: ευελπιστω να δοκιμασω και απο το παγωτομανια! Ασφαλώς.Το συσκευασμένο δεν έχει τόσο ωραία γεύση. Απολαμβάνω πολύ περισσότερο ένα παγωτό από τη Δωδώνη παρά ένα από τη Δέλτα ή την Algida. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Πολύ ωραίο Chicago στη Χαρά στην Πατησίων - ξέρω, δεν ανακάλυψα την Αμερική - και αγαπημένο μου της Haagen-Dazs, με σοκολάτα και κεράσι.... Πολύ νόστιμα, όπου τα βρείτε δοκιμάστε τα, τα Kayak Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Ρε συ freak, πού είναι αυτό; Ανεβαίνω το μεσημέρι Salonica... αχ δε σε προλαβα ε? εγω ξερω 2 το 1ο ειναι Μαρτιου με Παπαναστασιου, επι της Παπαναστασιου το 2ο στο εμπορικο κεντρο Cosmos αν καποιος ξερει κι αλλο, ας βοηθησει ;-)το μαρτιου με παπαναστασιου δε λειτουργει νομιζω.σημερα που περασα καναν εργασιες να προτεινω στην Παπαναστασιου παραδιπλα απο τα Γκουντις εναν φουρνο με μια φαντατικη βιτρινα φουλ παγωτο :) την εστια λες. φημιζεται για τα κουλουρακια ,οχι για το παγωτο της Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 pantos paidia kai auto tis mihanis einai polu soft kai oraio, mono pou tora pia den vriko toso eukola, ti sto kalo :blink: Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Εμένα από την άλλη μου έχει κάνει εντύπωση ένα μαγαζάκι στην στοά Κοραή λέγεται Gelato Home και έχει ότι γεύση μπορείς να φανταστείς. Όλα τα παγωτά τα φτιάχνουν μόνοι τους. Αν πάτε και έχει προτείνω τιραμισού και φυστίκι. Και από τιμές άψογοι! Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Magic Five Senses, με λευκή σοκολάτα από έξω και φράουλα από μεσα! Algida φυσικά! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Την άλλη φορά freak. Ποια άλλη φορά, εδώ ήρθα Blagoevgrad και Sofia και δεν βρεθήκαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Την άλλη φορά freak. Ποια άλλη φορά, εδώ ήρθα Blagoevgrad και Sofia και δεν βρεθήκαμε... αααααααα δε φταιω εγω.. ειχαμε μιλησει στο τηλεφωνο αλλα ειχες κουραστει απο τα "ψωνια":lol: :lol: :lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Φραπες με παγωτο πιανει?:lol: Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Algida και συγκεκριμενα ενα φοβερο που κανει 0,50 ε...τρωω 5 καθε μερα.... Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 που μπορουμε να βρουμε την διαφημιση της ΒOSS..; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 cornetto και το cucciolone . Επισης εχει ενα ωραιο σαντουιτς το κρι κρι. Μικρος τρελενομουν για αναμεικτο μηχανης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 συνηθως ετρωγα παγωτα μπαλες και σπανια ετρωγα απο το περιπτερο. αλλα απο τοτε που δοκιμασα το boss που ειναι μεσα εξω σοκολατα τρωω καθε μερα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 παγωτό γιαούρτι Δωδώνη σκέτο...λευκό σα χιόνι (μα τι έχω πάθει σήμερα με τα στιχάκια) δε μπορώ να αντισταθώ με τίποτα...αλλά δε τρώω πολύ συχνά... Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Το καινούριο (νομίζω) Boss Brownies με μαλακή σοκολατά απ'έξω είναι θεϊκό!:love::drool::food::w00t: Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Το καινούριο (νομίζω) Boss Brownies με μαλακή σοκολατά απ'έξω είναι θεϊκό!:love::drool::food::w00t: αν το boss brownies ειναι και μεσα σοκολατα ειμαστε φανατικοι οπαδοι του ιδιου παγωτου!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Ναι,και μέσα όλο σοκολάτα είναι,και έχει και κάτι κομματάκια brownies!Απλά πειρασμός!:p Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Γενικά της Algida είναι τα αγαπημένα μου! Είχε βγάλει μια χρονιά το Magic EGO... ΦΟΒΕΡΟ! ΚΑι το πρώτο Carte D'or καραμέλα ήταν άπαιτο... Και τα 5 senses πολύ καλά.... αυτό που μένει σταθερό και στις προτιμήσεις μου είναι το Cornetto φράουλα! αχχ τι μου κάνατε, τρέχω για παγωτό!!!!!! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts