VIDEOMIX Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Εγώ ζητώ συγγνώμη που δεν ήρθα τελικά, αν και πιστεύω πωs δεν θα σαs έλλειψα και πολύ, καθ΄ότι νέο μέλοs. Εύχομαι στο επόμενο να ειμαι στην παρέα σαs και να μην αργείσετε να το κάνετε. Ελπίζω τέλοs, να γίνει στο Μαρούσι. Νά'στε καλά και συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία των οργανωτών, διοτι οι ανθρώπινεs σχέσειs δημιουργούνται και μέσα απ'αυτέs τιs συναντήσειs σπάνε το "απρόσωπο" του nick και του υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop® Ειδικά όταν ο MsK ομολόγησε http://www.langkawi.dk/u199.gif ότι κυλιόταν http://www.langkawi.dk/p87.gif κάτω 20 λεπτά http://www.langkawi.dk/d8.gif από τα γέλια http://www.langkawi.dk/t5.gifόταν πρωτοείδε http://www.langkawi.dk/u196.gifτο knick μουhttp://www.langkawi.dk/griner.gif...εκεί ήταν http://www.langkawi.dk/m77.gif το έλα να δεις!!! Αλλά τους Συγχαρητήρια για τα καλικατζαράκια σου. Πραγματικά δημιουργούν χιουμοριστική χροιά στα μηνύματά σου. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον VIDEOMIX Συγχαρητήρια για τα καλικατζαράκια σου. Πραγματικά δημιουργούν χιουμοριστική χροιά στα μηνύματά σου. :D Αυτά τα "καλικατζαράκια" δεν είναι μυστικό ξέρεις...και σίγουρα όχι δικιά μου ιδέα. Αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός τους: Η χιουμοριστική χροιά. Να πω επίσης ότι εγώ ελπίζω η επόμενη συνάντηση να γίνει στην Καισαριανή και κατά προτίμηση κοντά στο σπίτι μου! Καληνύχτα φίλε μου... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Είσαι φοβερόs. Moυ έδωσεs και ιδέεs καμμιά φορά που θα έχω όρεξη να δανειστώ την ιδέα σου. Την καληνύχτα μου επίσηs. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Εγώ δυστυχώς δεν ήρθα, ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω! Πότε λέτε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bill_viper Καλησπέρα κι από εμένα!Προσωπικά μου άρεσε το meeting γιατί είδαμε και τα πρόσωπα πίσω από τα nicks!Γενικά η όλη η κατάσταση είχε γέλιο!Ανέβασα κάποιες photos,να δούμε αν θα γίνουν acceptable! :-) EDIT Το μόνο αρνητικό ότι πολλοί έγραψαν ότι θα έρχονταν όπου και αν γινόταν και δεν φάνηκαν πουθενά!Κρίμα γιατί κάποιοι άλλοι είχαν έρθει από Πάτρα,Ναύπλιο,Λειβαδιά... kai ego eixa pei oti tha ertho alla telika den eirtha :( viastika na miliso(i na grapso ;) ) :o .eixa mathimatika kai teleiona 5:30 xoria oti den eixa kai parea na ertho... :( :o .krima :'( tin epomeni fora omos elpizo na eimai ekei... :D byezzz :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 και εγω μονος μου ηρθα ασε καποιοι ηρθαν κατα τις 6. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 να βρασω την κινηση στην Πετρου Ραλλη και στην εθνικη , τεσπα , μια χαρα περασαμε , ηταν φοβερα , τα ειπαμε , τα γελασαμε , και ειμαι σιγουρος οτι θα τα πουμε παλι και πολυ συνομα , χαρηκα που γνωρισα τα ατομα με τα οποια μιλαμε εδω καθημερινως και την επομενη φορα θα φροντισω να μεινω παραπανω στην συναντηση. Επισης θελω να δωδω συγχαρητηρια στους φιλους μας τον hunk και Trobocop® για την υπομονη τους που κανονισαν τα τραπεζια. Υ.Γ , Αλεξη ακομα να ποσταρεις???????? :p , RIP φοβερο το NEC Υ.Γ #2 Θελω να μαθω ποιος κυριος ειχε το μουφα 6600 :p Y.Γ #3 Hunk -τραβα σε κανα NetCafe να φτιαξεις τα ποστ σου Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Ξεκουραζει τα χερια του.... :D Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter RIP φοβερο το NEC Hunk -τραβα σε κανα NetCafe να φτιαξεις τα ποστ σου Obrigadissimo!!! Όντως! Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι I actually touched an alive 3G Cell Phone with my very hands!!! Για κάποιους βέβαια είναι δεδομένο :mad: Nαι ρε hunk! κρίμα μετά από τόσο κόπο να 'σαι ακόμα newbie :p ! Αλλά θα μου πεις...κατέχεις την τρίτη θέση στους wireless posters!!! Οπότε...τι να σου λέμε εμείς... :p Εdit: Ο Vampyre όμως δεν ήρθε τελικά και ας τον περιμέναμε εμείς... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον hunk Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) thn photo me ton admin me skymeno kefali thn anebases? :lol: Yeap!Θα την κάνει δεκτή όμως?Ελπίζω πως ναι γιατί μια χαρά άνθρωπος φάνηκε ο Μάνος!!! :) :D :rolleyes: :p :alien: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Phoenix 1. Που ειναι οι φωτογραφιες;; :rolleyes: 2. ελπιζω να μην με περιλαμβανεις κι εμενα με την κακη εννοια, καθως ειπα απο την αρχη οτι δεν ειναι συγουρο οτι θα ερθω* + οτι ειδοποιησα δημοσια πριν την εκκινηση οτι τελικα δεν μπορω... :o Ελπιζω την επομενη φορα να ειμαστε (και οχι εισαστε) περισσοτεροι :) Αν αξιζε (που το πιστευω) να κανονιζουμε σχετικα συχνα ;) ΥΓ: αλλο ειναι το να ερθω οπου και να ειναι, και αλλο το αν γινετε να βγω ή οχι... 1.Τις photos τις έκανα upload αλλά προτού μπουν στο site πρέπει να γίνουν αποδεκτές από τα υψηλά πρόσωπα κι έπειτα να γίνουν edit σε κανά photoshop!Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται! :D :alien: :p 2.Οκ,την επόμενη φορά όμως πρέπει να έρθεις!Δε στο ζητάω,σε διατάζω!Χεχεχε! :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fumantsu και εγω μονος μου ηρθα ασε καποιοι ηρθαν κατα τις 6. ki oxi mono irthan stis 6 alla figan kai stis 8 :p re gmt einai 1.30 kai akoma typonw tin paraggelia kai eimai stin mesi me blepw na koimamai stis 3.00 :( oriste ti trabame gia na trexoume sta meeting :p thn epomeni fora kanoniste na min eimai pigmenos giati den tha kanw thisies aaaaaaaaaaaaaaaaaaa vampyre sou arese re to meeting???? irhta mono kai mono gia na sou xaidepsw tin kefala kai ant autou emeina na blepw ton MsK na kanei mathimata photoshop ston Dromeas!!! oups auto den eprepe na to pw e? :blink: :alien: :whistle: :lol: :!: Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bill_viper Καλησπέρα κι από εμένα!Προσωπικά μου άρεσε το meeting γιατί είδαμε και τα πρόσωπα πίσω από τα nicks!Γενικά η όλη η κατάσταση είχε γέλιο!Ανέβασα κάποιες photos,να δούμε αν θα γίνουν acceptable! :-) Που ακριβώs τιs ανέβασεs; Στο member galleries; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 απο τα χρονια του unwired εχω μαθει τι χανω! ελπιζω στο επομενο και πιο συντομα να ειμαι εαν ειναι δυνατον. Αντε και με τα νεα τηλ στα χερια για ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ.....Ρ900vs6600.. xexexexe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 ιδου τα αποτελεσματα μας :p Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 Οι photos έγιναν update!Στα σχόλια θα βρείτε τα nicks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. November 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter ιδου τα αποτελεσματα μας :p Αλλέs δεν έβγαλεs; Πάντωs δυστηχώs ειναι σκοτεινέs. :( Δεν είχε κανείs φίλοs το sharp;;;;; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. November 4, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop® Ο Vampyre όμως δεν ήρθε τελικά και ας τον περιμέναμε εμείς... :whistle: Κατ'αρχήν ως ο επίσημος event moderator του myPhone να σας συγχαρώ γιατί όπως φαίνεται το θέμα με τα τραπέζια "το είχατε". Μπράβο και σε σένα και στους υπόλοιπους. :) Οσο για την απουσία μου. Βρέθηκα εκτός Αθηνών ξαφνικά και έφτασα πίσω Αθήνα στις 9 το βράδυ. :( Ισως είναι η πρώτη φορά που λέιπω από meeting ή/και τουρνουά μπιλιάρδου ή/και τουρνουά bowling. :rolleyes: Στο επόμενο event ελπίζω να τα πούμε από κοντά. ;) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. November 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 Kαι εγω πηγα εκτακτως στη δουλεια ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!Τα ρεμαλια ουτε σε ενα meeting δε με αφησανε να παω...... :mad: :mad: :mad: Με μερικους απο σας θα τα πουμε στην ΕΚΘΕΣΗ ELECTRONICA στο ΕΚΕΠ,με τους υπολοιπους σε επομενο meeting........ :cool: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον VIDEOMIX Αλλέs δεν έβγαλεs; Πάντωs δυστηχώs ειναι σκοτεινέs. :( Δεν είχε κανείs φίλοs το sharp;;;;; ;) Οι φωτογραφιες ετυχε να βγουν καποια στιγμη που για εναν περιεργο λογο ειχαν χαμηλωσει τα φωτα στο τυFLO Cafe. Οποτε εκει ηθελε μονο φλας. Υποσχομαι να φερω την φηφιακη την επομενη φορα. Δεν ειναι καμια τρομερη μαρκα, αλλα για τετοια ειναι οτι πρεπει. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. November 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) tyFLOCAFE... gamato... pws sou hrthe re? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 Το λεει ενας φιλος. Βλεπεις τα επισκεφτομαστε συχνα :D Edit: Τι θα γινει θα γραψεις κανενα κανονικο post; :p :p :p :lol: Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. November 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την fumantsu Το λεει ενας φιλος. Βλεπεις τα επισκεφτομαστε συχνα :D Edit: Τι θα γινει θα γραψεις κανενα κανονικο post; :p :p :p :lol: aurio mallon tha kanw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. November 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 Hunk, αν δεν πας να ποστάρεις σε κανένα ιντερντ καφέ, θα μείνεις ένας αιώνιος newbie έστω και με 20000000 post.... :p Βέβαια μάλλον έχεις ανακαλύψει έτσι το μυστικό ελιξήριο της νεότητας (!), ενώ ο alexkass ποστάρει ανελέητα... :p :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts