vampyre Δημοσιεύτηκε October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 20, 2003 Διαλέξτε . Η Δημοσκόπηση θα κλείσει την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. October 20, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Επειδή βλέπω ψήφους χωρίς ποστς , παρακαλώ όσοι θα έρθουν να δηλώνουν και με ποστ τη συμμετοχή τους. Θενξ :cool: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 ΨΗΦΙΣΑ ΡΕΝΤΗ , ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Ψήφισα ήδη, δηλώνω συμμετοχή για Village Μαρούσι :) Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 olympiko giati mou peftei poio konta gia na rthw....alla opou k na ginei i'll be there!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 no can do... imerominia afiksis mou... 19.12.2003... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 mporei kai na erthoume mporei kai oxi. tha xerw sigoura tin kuriaki to prwi Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Stantar ki egw!Psifisa Village Park! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 peite mas kai pou akrbibos tha eiste se periptosi pou ginei i sinantisi!! oxi aplos vilage park! giati opos kserete to vilage park einai terastio!! Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eNeRGy no can do... imerominia afiksis mou... 19.12.2003... Πρέπει να οργανώσουμε άλλο ένα για τα Χριστούγεννα. :p 18-12-2003 εγώ :o Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 πρέπει να είναι απαραίτητα στις 2 Νοέμβρη..??:o έχω φωτογράφιση με το s3 club για γνωστό περιοδικό αυτοκινήτου..:o άλλη μέρα δεν παίζει..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 οκ, μέσα για το ολύμπικο στο νέο φάληρο :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Count me out! :D Ας μην ξεχνάμε ότι στο φορουμ έχουμε και κάτω των 18 ! Δυστυχώς ούτε λεφτά έχουμε να έρθουμε Ελλάδα και έχουμε και σχολείο! :p Εnjoy your meeting! :) Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 καλη διακεδαση παιδια Εμεις δεν μπορουμε αν ρθουμε, οπως ειπε και ο φιλος Xrays μενουμε Κυπρο αρα.... Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Έξω κι εγώ. Δυστυχώς μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο θα είμαι Αθήνα. :( Δε γίνεται να μετατεθεί μια βδομάδα νωρίτερα; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Mia evdomada nwritera poli diskolo!Giati einai 28 Oktwvrh pou ginetai tetrahmero kai polloi 8a thn kanoun apo to kleinon asti,ase pou einai kai tou Agiou Dhmhtriou!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Εγω παντως ειμαι μεσα και ψηφισα και village ρεντη που ειναι και κοντα. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Ψήφισα για Ρέντη, αλλά επειδή πέφτει κ' 28 Οκτωβρίου, κοινώς αράζω 4μερο κι ίσως φύγω... :`( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Ψήφισα Flocafe Μαρούσι, αλλά είμαι μέσα όπου και αν γίνει ;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Θα προσπαθήσω αλλά χλωμό... Το γ...ο διαγώνισμα ιστορίας στο φρόντ... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Αμαν με αυτες τις Κυριακες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Village Park Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KATMAN Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 paidia opou kai na eine na mazeytoume na pate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vg Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 Χαλαρά Νέο Φάληρο!!!!! Κι εγώ εκεί φυσικά!!!! Παράθεση Gugoo.gr - Social Media ειδήσεις & tips Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. October 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2003 paidia an telika erthei kamia isopsifia na protimisoume to meros me tin kaliteri prosbasi!!! enoo pou na boleyei tous perisoteroun na erthoun!! Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts