egodemis Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Εγώ έχω την 8.4 ιντσών. Πάλι μεγάλη είναι για να την βάλεις στο αφτί αλλά θεωρητικά θα μπορούσες.Και πάλι ούτε θεορετικα ούτε πρακτικά μπορείς εκτός και αν είσαι κάνα hulk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Ναι ξέχασα να το αναφέρω και αυτό με το Hulk. Είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Ναι ξέχασα να το αναφέρω και αυτό με το Hulk. Είμαι. :luck::luck::luck::love::love::love::love::love::love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Να ρωτήσω πώς σας φαίνεται σε βίντεο και ταινίες; Εμένα η ποιότητα ειναι χάλια μαυρα. Δεν παιζει σε HD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Να ρωτήσω πώς σας φαίνεται σε βίντεο και ταινίες; Εμένα η ποιότητα ειναι χάλια μαυρα. Δεν παιζει σε HD; με vlc μερικα bluray rip (mkv) που εβαλα τέλεια φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Youtube και σειρές και ταινίες στο tainiomania χάλια ποιοτητα. Το ίδιο και στο popcorn time.Γενικως φωτογραφιες και βίντεο κακιστη ποιοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Youtube και σειρές και ταινίες στο tainiomania χάλια ποιοτητα. Το ίδιο και στο popcorn time.Γενικως φωτογραφιες και βίντεο κακιστη ποιοτητα. youtube αψογα (απο το firefox) tainiomania κλπ ειναι απο browser δεν τολμαω να δω τοσο σκατενια ποιοτιτα popcorn παιζει μια χαρα (τα ιδια βασικα με το iapd air 2 (jailbroken) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Έχει βάλει κανείς Netflix? Παίζει 4κ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 8, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Μόλις δοκίμασα 1080 και παίζει πολύ καλά. 4κ θα κοιτάξω αύριο. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Υπάρχει κάποια ρύθμιση πού πρέπει να βαλω; Στο YouTube πως επιλέγω την αναλυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Youtube και σειρές και ταινίες στο tainiomania χάλια ποιοτητα. Το ίδιο και στο popcorn time.Γενικως φωτογραφιες και βίντεο κακιστη ποιοτητα. Ναι... η ποιοτητα ομως οπως το θετεις δε σχετιζεται με το ταμπλετ και τις δυνατοτητες του αλλα με την ποιοτητα που το τροφοδοτεις. Την καλυτερη οθονη του κοσμου να εχεις, αμα την δινεις να παιξει υλικο με VGA αναλυση, χαλια θα φαινεται. Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Υπάρχει κάποια ρύθμιση πού πρέπει να βαλω; Στο YouTube πως επιλέγω την αναλυση; Αν πατήσεις τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά (στην εφαρμογή) μπορείς να αλλάξεις την ανάλυση. Η εφαρμογή του YouTube πάντως διαλέγει αυτόματα ανάλυση ανάλογα με την ποιότητα της σύνδεσης σου ώστε να μην κάνεις διακοπές. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Αυτό ακριβώς στο YouTube στις 3 τελίτσες δεν μου έχει την επιλογή για ανάλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 GPUturbo & September security update, Mediapad 8.4 LTE Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Αυτό ακριβώς στο YouTube στις 3 τελίτσες δεν μου έχει την επιλογή για ανάλυση Μπες στο Youtube απο τον browser κι οχι απο την εφαρμογη και επελεξε να ανοιξει για υπολογιστη. Για τον Chrome πατας πανω δεξια στις 3 τελιτσες και μετα στο "Για Υπολογιστη", μετα η σελιδα θα κανει refresh και θα εχει την ιδια εμφανιση που εχει οταν την ανοιγεις απο υπολογιστη. Για την αναλυση πατας κλασικα στο γραναζι και επιλεγεις αυτην που θες. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 GPUturbo & September security update, Mediapad 8.4 LTE στο mediapad 10 LTE ακόμα είμαι στην .161, security updates Ιουνίου, καλά το πάει η huawei στα tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Όλα θα πάρουν το Android 9 όμως! Οπότε μία χαρά τα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 στο mediapad 10 LTE ακόμα είμαι στην .161, security updates Ιουνίου, καλά το πάει η huawei στα tabletΓιατί άργησε τόσο σε εσένα; Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 στο mediapad 10 LTE ακόμα είμαι στην .161, security updates Ιουνίου, καλά το πάει η huawei στα tablet Στο WiFi έχει έρθει εδώ και ενά μήνα περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Παιδιά χρεισιμοπιητε gmail? Σε εμένα και στα 2 ταμπλετ όταν πατάω την ειδοποίηση του Gmail μου βγάζει αυτήν την εικόνα. Μετά πρέπει να πατήσω σε ένα άλλο μειλ και πάλι στο νέο μειλ που ήρθε για να με εμφανίσει το μειλ κανονικά. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Παιδιά χρεισιμοπιητε gmail? Σε εμένα και στα 2 ταμπλετ όταν πατάω την ειδοποίηση του Gmail μου βγάζει αυτήν την εικόνα. Μετά πρέπει να πατήσω σε ένα άλλο μειλ και πάλι στο νέο μειλ που ήρθε για να με εμφανίσει το μειλ κανονικά. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, δεν θυμάμαι αν ξεκίνησε αμέσως μετά την τελευταία ενημέρωση ή αργότερα. Πάντως δεν χρειάζεται να πατήσεις σε άλλο μέιλ, πατάς στο ίδιο και εμφανίζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Νέο update (187) με security patch Οκτωβρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Εδώ ακόμα στο .161 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Ήρθε και σε εμένα. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Παιδιά για διάβασμα ebooks και pdf πώς τα πάει? Είναι full screen?? Έλεγα να το παραγγειλω αλλά το pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts