Zatara Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Kalimera se olous! Mporei kapoios na mou pei an gnwrizei pio kommati paizei stin diafimisi gia to "Xamogelo tou paidiou"? Tin diafimisi me ta mwra sto maieytirio.. Euxaristw a.k.a The Count Of MonteCristo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Kalimera se olous! Mporei kapoios na mou pei an gnwrizei pio kommati paizei stin diafimisi gia to "Xamogelo tou paidiou"? Tin diafimisi me ta mwra sto maieytirio.. Euxaristw +1 Κι εγώ το είχα απόρια... Λογικά είναι το Ain't no sunshine (when she's gone). Ποιος το λέει όμως από τους 500.000 ερμηνευτές που βρήκα; (Λες και δεν υπήρχαν άλλα τραγούδια να πούνε ρε παιδάκι μου :lol: ). [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zatara Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Μεχρι και το ρεμιξ απο DMX κατεβασα μπας και αλλα.... Τζιφος! Ελπιζω καποιος να μπορεσει να βοηθησει! a.k.a The Count Of MonteCristo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Από το Παρά Πέντε, όταν η Ζουμπουλία είναι στο νοσοκομείο και πάνε οι υπόλοιποι να τη βγάλουν, τη στιγμή που βγαίνει η Θεοπούλα με το Φώτη από το ταξί ακούγεται ένα περίεργο τραογυδάκι χωρίς λόγια. Το ξέρει κανείς; The 5.6.7.8's - Woo Hoo (τον DessertMissRain να ευχαριστήσεις, αυτός το βρήκε). εγώ το κατέβασα από τον Windows Media Player:X Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurora Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Καλησπέρα, ψάχνω δυο τραγούδια, ένα είναι το κομμάτι που παίζει στην διαφήμιση καινοτομίας της otenet για την πρωτότυπη ιδέα, και η άλλη είναι η διαφήμιση της sprite, που πέφτουν κάτι τύποι στο έδαφος και είναι νερό τελικά? αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει,γιατί έκανα αναζήτηση αλλά τζίφος ευχαριστώ πολύ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos13 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Paidia psaxnw apegnosmena:lol: to spotaki ths diafhmhshs pou eixe balei o atromhtos gia ta diarkeias tou.An mporouse kapoios na to brei tha tou hmoun eunomwn...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Mipws kserei kaneis to tragoudi tis diafimisis tis vodafone gia tin prosfora twn 1000 leptwn me ananewsi 50 evrw sta vodafone - shop? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 παιδια μηπως ξερει κανεις το τραγουδι που ακουγεται στην διαφημιση της nokia σειρα e?:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Από ότι είδα παραπίσω, δεν έχει απαντηθεί ποιο τραγούδι παίζει στη διαφήμιση του micra. Αν γνωρίζει κανείς, ας μας απαντήσει. :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefter Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Από το Παρά Πέντε, όταν η Ζουμπουλία είναι στο νοσοκομείο και πάνε οι υπόλοιποι να τη βγάλουν, τη στιγμή που βγαίνει η Θεοπούλα με το Φώτη από το ταξί ακούγεται ένα περίεργο τραογυδάκι χωρίς λόγια. Το ξέρει κανείς; Και εκτός από το Woo Hoo των 5,6,7,8's που ακούγεται αμέσως μετά που φεύγουν ο Φώτης κι η Θεοπούλα από την "κατάρρευση τιμών" παίζει ένα ακόμη πολύ γνωστό κομμάτι που βάζουν συχνά στο παρά πέντε και το 50-50. Έχω ανεβάσει την ηχογράφηση εδώ (717 KB) http://rapidshare.de/files/30900784/para_pente.mp3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 «Hellads - Η Ελλάδα μέσα από τη Διαφήμιση» των Φιλήμονα Παπαπολύζου και Κώστα Μαρτζούκου. Είναι το βιβλίο που προέβαλε και η εκπομπή. Σε κάποια έκδοσή του από ό,τι διάβασα,είχε συνοδευτεί από μια βιντεοκασέτα «Hellads Video» με 300 σποτ. Σε κάποιο ενημερωμένο βιβλιοπωλείο θα σε βοηθήσουν καλύτερα :) Μήπως ξέρεις αν κυκλοφορεί με dvd; Δεν έχω βίντεο, αλλά ενδιαφέρομαι πάρα πολύ για το θέμα. Γενικότερα μπορείς να μου δώσεις όσες πληροφορίες ξέρεις; Για το πόσο κάνει, αν θα το βρώ εύκολα, κλπ.(με pm εννοείται:p ) Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Μήπως ξέρεις αν κυκλοφορεί με dvd; Δεν έχω βίντεο, αλλά ενδιαφέρομαι πάρα πολύ για το θέμα. Γενικότερα μπορείς να μου δώσεις όσες πληροφορίες ξέρεις; Για το πόσο κάνει, αν θα το βρώ εύκολα, κλπ.(με pm εννοείται:p ) Όχι όχι, εδώ να τα πει γιατί το θέλω κι εγώ αυτό το DVD! :D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Αχ μήπως ξέρει κανείς και το 2ο κομμάτι που παίζει στη διαφήμιση για το delta club? Από τη συλλογή '80s; Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefter Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Παρακάτω έχω ανεβάσει 4 ηχογραφήσεις από το παρά πέντε. Τα 2,3 και 4 είναι από το πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες σε επανάληψη. Το 1 από το επεισόδιο στο νοσοκομείο με τη Ζούμπι. Ποιοι είναι οι τίτλοι των τραγουδιών που ακούγονται πίσω από τους διαλόγους; [1] [2] [3] [4] Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους όσους τα βρουν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnx Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Παρακάτω έχω ανεβάσει 4 ηχογραφήσεις από το παρά πέντε. Τα 2,3 και 4 είναι από το πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες σε επανάληψη. Το 1 από το επεισόδιο στο νοσοκομείο με τη Ζούμπι. Ποιοι είναι οι τίτλοι των τραγουδιών που ακούγονται πίσω από τους διαλόγους; [1] [2] [3] [4] Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους όσους τα βρουν! Το 2ο είναι το Al Hirt - Green Hornet από το soundtrack του Kill Bill 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veejay Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Μήπως γνωρίζει κανείς τίτλο και καλλιτέχνη απο: α) διαφήμιση στη ΝΕΤ για το νέο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που παίζοταν μέχρι και πρίν μια εβδομάδα περίπου (''...το Μουντιάλ τελείωσε,η -πραγματική- μπάλα τώρα αρχίζει...'' ή κάτι παραπλήσιο μ' αυτό) και β) διαφήμιση της εφημερίδας ''Το βήμα'' που παίζεται συχνά Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.. [sIGPIC][/sIGPIC] ''The only thing in this world that gives orders... is balls.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werty Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Είναι και το It's too late της Carole King!!! :D SORRY παιδιά το μηνυμα μου ήταν εκτός τόπου και χρόνου!!! Λάθος, άκυρο!!! Κάντε πως δεν το είδατε!!!:X :X :X :) How i wish you were here... by Pink Floyd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werty Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Παιδιά το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση της καινούριας σειράς του ΑΝΤ1 "Πάρ'το αλλιώς" το ξέρει κανείς??? Ακούγεται καλούτσικο!!! Αν ξέρει κανείς τίτλο ή καλλιτέχνη ας πει please!!!! :superman: :) :) How i wish you were here... by Pink Floyd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Φιλοι-Συναγωνιστες...Σηκωνω τα χερια ψηλα.. Ψαχνω εδω και μερες,χωρις επιτυχια,να βρω ενα υπεροχο ταγκο που ειναι στο soundtrack της ταινιας FLAWLESS ,με το Ρομπερτ Ντε Νιρο... Το κομματι λεγεται "Tia's tango".. Y.Γ.:anarxaki EIΣAI TEΛEIOΣ "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Ξερει κανείς το τραγούδι στην καινούρια διαφήμιση της Nike:Α little less Heart! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Ξερει κανείς το τραγούδι στην καινούρια διαφήμιση της Nike:Α little less Heart! Σήμερα το μεσημεράκι είδα μία διαφήμιση.Λογικά αυτή θα είναι Johnny Cash - Hurt (Nine Inch Nails Cover) Θεική διασκευή... Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Σήμερα το μεσημεράκι είδα μία διαφήμιση.Λογικά αυτή θα είναι Johnny Cash - Hurt (Nine Inch Nails Cover) Θεική διασκευή...Nα εισαι καλα φιλε....φοβερο κομματι οπως και η δοαφημιση! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Γνωρίζετε το τραγούδι της διαφήμισης της τράπεζας πειραιώς? http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Σήμερα το μεσημεράκι είδα μία διαφήμιση.Λογικά αυτή θα είναι Johnny Cash - Hurt (Nine Inch Nails Cover) Θεική διασκευή... Ευχαριστώ και εγώ για το κομμάτι, συγκλονιστική διαφήμιση! :cry: Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Εχει κανεις το παραπανω τραγουδι της διαφημισης της Nike ετσι οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ακουγεται στη διαφημιση?Αν ναι και μπορει να στο στειλει..pm :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts