Jump to content

Soundtracks διαφημίσεων & εκπομπών [III]

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Περιττό να σας πω οτί εδώ και 2 μέρες έψαξα όλο το θέμα αυτό και βρήκα πολλά κομμάτια που έψαχνα... και ευχαριστώ πολύ...

Με τη σειρά μου τώρα ήθελα να σας ζητήσω κάποια κομμάτια:

- μια διαφήμιση νομίζω με μια μωρουδιακή κρέμα η κάτι άλλο δεν θυμάμαι γιατί έχω καιρό να τη δω... παντως μοιάζει με νανούρισμα και το μόνο που συγκρατώ είναι το ....morola..ή κάτι τέτοιο που λέει..

- ακόμα τώρα τελευταία στο treiler του θα βρείς το δάσκαλό σου παίζει ένα κομμάτι ίσως να το έλεγα ροκ στυλ...

- και κάτι ασχετο... υπάρχει ένα ελληνικό τραγούδι ναύτης βγήκε στη στεριά για περιπολία... εχμμ κάπου το πήρε το αυτί μου στην ΤV.

ευχαριστώ προκαταβολικά...

Ο καθένας έχει τρεις χαρακτήρες, αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει, και αυτόν που νομίζει ότι έχει!!!

- και κάτι ασχετο... υπάρχει ένα ελληνικό τραγούδι ναύτης βγήκε στη στεριά για περιπολία... εχμμ κάπου το πήρε το αυτί μου στην ΤV.

ευχαριστώ προκαταβολικά...

Βίκυ Μοσχολιού - Ναύτης βγήκε στη στεριά

Στίχοι: Μάνος Ελευθερίου

Μουσική: Γιάννης Σπανός

[sIGPIC][/sIGPIC]

@jiannisk εχω το limewire pro 4.11.0 και μου βγαζει 5-6 τωρα..:confused:

πανε στο <ΗΧΟΙ> και μετα βαλε title La la mac & artist Sid ;)

Με τη σειρά μου τώρα ήθελα να σας ζητήσω κάποια κομμάτια:

- μια διαφήμιση νομίζω με μια μωρουδιακή κρέμα η κάτι άλλο δεν θυμάμαι γιατί έχω καιρό να τη δω... παντως μοιάζει με νανούρισμα και το μόνο που συγκρατώ είναι το ....morola..ή κάτι τέτοιο που λέει..

Αυτή η μελωδία είναι διασκευή του θέματος της ταινίας "Απουσίες", την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Κατακουζηνός.

@jiannisk εχω το limewire pro 4.11.0 και μου βγαζει 5-6 τωρα..:confused:

πανε στο <ΗΧΟΙ> και μετα βαλε title La la mac & artist Sid ;)

Ευχαριστώ προφανως πρεπει να κανω αναβάθμιση στο Lime.

SV9PFY

- ακόμα τώρα τελευταία στο treiler του θα βρείς το δάσκαλό σου παίζει ένα κομμάτι ίσως να το έλεγα ροκ στυλ...

Placebo - Every me and every you

Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις ...

Ευχαριστώ προφανως πρεπει να κανω αναβάθμιση στο Lime.

το πρωι κατεβασα την φρεσκια εκδοση 4.11.2 :happy:

Placebo - Every me and every you

ναι...δεν ντρέπονται λίγο...σε λίγο θα το βάζουν και σε άλλα από τα "διαμάντια" τους... Αστυνομία μουσικής θέλουμε, μου φαίνεται!!! :mad: :mad:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ LIFE & STYLE. EINAI ENA ΧΑΛΑΡΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ!!!

Καλημέρα

Μήπως ξέρει κάποιος ποιο είναι το τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση

του WOLKSVAGEN TOYAREG

Εκ των προτέρων ευχαριστώ

Εχουμε κάτι νεώτερο από τη διαφήμιση αυτή?

Καλημέρα παιδιά

Τώρα τελευταία ξαναπαίζει την διαφήμιση του Noxzema με την κοπέλα που βγαίνει στο δρόμο και πάει στη δουλειά φορώντας μία πετσέτα. Μήπως πρόσεξε κανείς το jinglάκι; Το ρεφραίν λέει "right now"....

Αν κάποιος το ξέρει... ας μας πεί ποιό είναι. Έχω ψάξει πολύ χωρίς αποτέλεσμα

Ευχαριστώ

Βασίλης

Καλημέρα παιδιά! Μια ερώτηση έχω κι εγώ... Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανένας με τη διαφήμιση της τηλεόρασης Sony Bravia??? Το τραγουδάκι που παίζει δηλαδή...Ένα χαλαρό τραγουδάκι...Η διαφήμιση δείχνει έναν αμερικάνικο δρόμο και σιγά σιγά αυτός, γεμίζει με πολύχρωμα μπαλάκια... Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε για ποια διαφήμιση λέω και να με βοηθήσει και μένα κάποιος...

Ευχαριστώ!!!

Δεν το'χουμε...έτσι...??? :(

Τώρα η διαφήμηση αυτή έχει κοπεί σε μήκος λίγο και δείχνει μόνο την SONY Bravia την οθόνη και κάτι για το Mundial... Μου είχε πει ο liapos7 ότι το τραγούδι είναι το: Jose Gonzalez - Heartbeats , το κατέβασα, το άκουσα, αλλά δεν ήταν αυτό...:( Ήταν από άλλη διαφήμηση... Κανείς παιδιά μια βοήθεια..??:worry:

Ευχαριστώ..!

[sIGPIC][/sIGPIC] ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι... ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ... Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή...

Γι'αυτό γίναμε Π.Α.Ο.Κ. ρε μάγκες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ...

το τραγουδι για την διαφημιση με τα μπαλακια στον δρομο για την sony bravia ειναι αυτο που σου ειπα,δηλαδη το Jose Gonzalez - Heartbeats οτι και να λες. για την αλλη διαφημιση που λες με το μουντιαλ δεν ξερω να σου πω γιατι δεν την εχω δει.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

ειδα και την αλλη διαφημιση,δειχνει μια πολυχρωμη μπαλα και μετα την sony bravia,και σε αυτη την διαφημιση ειναι το ιδιο τραγουδι,το Jose Gonzalez - Heartbeats!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

gia sas paidia to tragoudi pou akougetai stin diafimisi tou peugeot 207 vrethike ???

eyxaristw

Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

To soundtrack pou paizei sti seira "Σαν Όνειρο" ston alpha,to komati pws legete?
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Το τραγούδι της καινούριας διαφήμισης των Goody's το ξέρει κανείς; Αυτή που είναι τα πόδια αποκομμένα από το υπόλοιπο σώμα εννοώ.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

ειδα και την αλλη διαφημιση,δειχνει μια πολυχρωμη μπαλα και μετα την sony bravia,και σε αυτη την διαφημιση ειναι το ιδιο τραγουδι,το Jose Gonzalez - Heartbeats!

΄

Χίλια συγνώμη φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο....:X :O :O

Γι'αυτό γίναμε Π.Α.Ο.Κ. ρε μάγκες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ...

το τραγουδι για την διαφημιση με τα μπαλακια στον δρομο για την sony bravia ειναι αυτο που σου ειπα,δηλαδη το Jose Gonzalez - Heartbeats οτι και να λες. για την αλλη διαφημιση που λες με το μουντιαλ δεν ξερω να σου πω γιατι δεν την εχω δει.

sdasdasdaass- vlakas....sorry....

To soundtrack pou paizei sti seira "Σαν Όνειρο" ston alpha,to komati pws legete?

Δεν ξέρω αν η σειρά έχει κάποιο δικό της κομμάτι, αλλά σήμερα που το είδα τυχαία, ακουγόταν σε διάφορα σημεία, που είχαν κάποια συναισθηματική φόρτιση, το «Escape» του Philip Glass, από το OST του «The Hours». :)

Το τραγούδι απο τη διαφήμιση του OPEL Astra που παίζει αυτές τις μέρες στις μεταδόσεις για το Μουντιάλ το ξέρει κανένας?

Είναι η διαφήμιση για την sport έκδοση του 5πορτού (όχι το GTC).

Είναι ροκ κομμάτι...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...