Germak Δημ. April 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Αν θες να περάσεις την τελευταία προτίμησε να την περάσεις καθαρή και μετά κάνε restore το backup σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 (edited) Όταν custom recovery και root, μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα άλλο custom recovery χωρίς τη βοήθειαPC? (Κάτι σαν όπως με το mobileuncle για τους MTK) Edited April 25, 2018 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros7 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Έχω δοκιμάσει εγώ xposed . Δουλεύει οκ ,πέρασα και μερικά modules για να αποφεύγω διαφημίσεις σε apps και YouTube. Απλά αν περάσεις xposed ξεχνάς το SafetyNet check του magisk, δεν θα περνάει θα βλέπει δηλαδή το rootarisma. ποιο exposed περασες γιατι εγω δεν μπορω ρε ****το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Liquid_21 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Δες αυτό για το Xpose https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 (edited) Λέω να δοκιμάσω αυτή MIUI https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=890855&st=980#entry72060407 post 991. Γράφει ότι δουλεύει και το διπλό ταπ. Δηλαδή στην ουσία δουλεύουν όλα. Τώρα κατεβάζω την 9.5.2.0 Miui pro stable. Την έχει δοκιμάσει κάποιος; Τι λέτε; Edited May 10, 2018 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. May 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Δοκιμασε την! Εγω ειμαι ποιο πολυ του μαμα στυλ. Για μενα το καλυτερο ειναι απλα ενας launcher και τελος. με την 2.10 rom νομιζω ολα ειναι τελεια.Στην τελικη αν ηθελα xiaomi θα το επαιρνα απ την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 (edited) Η Germakrom v2.1 είναι μια χαρά (όπως ήταν κι η v2). Όμως εμένα η MIUI μ αρέσει! Από κει και πέρα, xiaomi στα ίδια λεφτά με τόσο καλό πακέτο χαρακτηριστικών, δεν υπάρχει. Edited May 12, 2018 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. May 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Η Germakrom v2.1 είναι μια χαρά (όπως ήταν κι η v2). Όμως εμένα η MIUI μ αρέσει! Από κει και πέρα, xiaomi στα ίδια λεφτά με τόσο καλό πακέτο χαρακτηριστικών, δεν υπάρχει. Υπάρχει και το έχω δοκιμάσει και πίστεψέ με είναι ακριβώς το ίδιο. Mi A1. Απλά έχει stock Android που δεν το ήθελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Υπάρχει και το έχω δοκιμάσει και πίστεψέ με είναι ακριβώς το ίδιο. Mi A1. Απλά έχει stock Android που δεν το ήθελα. Έχει δύο αξιόλογες διαφορές. Η οθόνη του δεν είναι amoled και το σημαντικότερο, η μπαταρία του είναι στα 3080 mAh, που για 5,5 ιντσες τα θεωρώ λίγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim_Pal Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Έχει δύο αξιόλογες διαφορές. Η οθόνη του δεν είναι amoled και το σημαντικότερο, η μπαταρία του είναι στα 3080 mAh, που για 5,5 ιντσες τα θεωρώ λίγα.Καλησπέρα θα πρόσθετα και το υψηλό sar 1.75 στα κατά.Χωρις να είμαι σίγουρος κατέχει την πρώτη θέση νομίζω. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 (edited) Είμαι Germakrom v2.1. Δυο φορές μέσα σε διάστημα 3 - 4 εβδομάδων, άλλαξε μόνο του την ταπετσαρία από την εικόνα που το είχα εγώ. Germak, κάποια ιδέα γιατί; Για την ώρα απεγκατεστησα όλες τις εφαρμογές για ταπετσαρίες, πλην της google που είναι εφαρμογή συστήματος. Edited May 13, 2018 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Liquid_21 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Και εμένα μου το έκανε αυτό (germak ROM) .Μου άλλαξε wallpaper με άλλο που δεν υπάρχει καν σε κάποιον φάκελο του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Μιας και θέλω να την περάσω σε ένα τηλ φίλου, αν δεν έχω κάρτα μνήμης έχω πρόβλημα; Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Μιας και θέλω να την περάσω σε ένα τηλ φίλου, αν δεν έχω κάρτα μνήμης έχω πρόβλημα; Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γίνεται και με usb otg αν εννοείς αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Γίνεται και με usb otg αν εννοείς αυτό!Εννοούσα αν το αποθηκεύσω στο κινητό, μήπως δεν σβήνετε λόγω διαφορετικόυ partition Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Εννοούσα αν το αποθηκεύσω στο κινητό, μήπως δεν σβήνετε λόγω διαφορετικόυ partition Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δε κάνεις wipe την internal memory, τότε μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 (edited) Εδω και περίπου 2 εβδομάδες έχω τη MIUI απο το 4pda, που αναφέρω εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7566558#post7566558 Μ αρέσει πολύ, δουλεύουν όλα καλά εκτός της λειτουργίας των led για τις ειδοποιήσεις, που μπερδεθεται. Επίσης, υπερτερεί στη φωτογραφία. Έχει την εφαρμογή κάμερας της ΜΙUI η οποία έχει καλύτερη αποθορυβοποιηση. Όμως η μπαταρία δεν κρατάει τόσο όσο στην Germakrom. Γι αυτό και μόνο, μόλις βρω χρόνο θα την αλλάξω. Απλά σκέφτομαι αν θα δοκιμάσω και την άλλη έκδοση MIUI που έχει στο ίδιο site και λογικά θα είναι εξ ίσου καλή στη φωτογραφία, ή αν θα γυρίσω κατ ευθείαν στη Germakrom. Edited June 2, 2018 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Περί MIUI: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7584978#post7584978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleep_not Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Πέρασα κι εγώ την 2.1 και προς το παρόν πλήρως ικανοποιητική εμπειρία εκτός από το μπέρδεμα με τα capacitive που αν θυμάμαι καλά κάπου είπε ο germak οτι δε μπορούσε αλλιώς. Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Germak πότε υπολογίζεις να είναι έτοιμη η version για την 1.11? Επίσης θα έχει τα ίδια καλούδια με την 2.1? Ελπίζω να έχουμε πάλι αναλυτικές οδηγίες. Τι να κάνουμε, μας έχεις κακομάθει!!!!! Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Γύρισα στην Germakrom V2.1 και μένω εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. June 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) Παιδιά βγήκε lineagerom . Ακόμα είναι σε αρχικό στάδιο αλλά αξίζει να δοκιμάσει όποιος θέλει. https://forum.xda-developers.com/android/development/rom-lineageos-cm-13-0-nubia-m2-t3800019 Edited June 21, 2018 by Germak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Παιδιά βγήκε lineagerom . Ακόμα είναι σε αρχικό στάδιο αλλά αξίζει να δοκιμάσει όποιος θέλει. https://forum.xda-developers.com/android/development/rom-lineageos-cm-13-0-nubia-m2-t3800019 Μετά την τελευταία ενημέρωση: "The bugs now are: Notification Led; DT2W." Νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 και εδώ https://forum.xda-developers.com/android/development/rom-lineageos-14-1-nubia-m2-t3811496 7.1.2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Ίσως δοκιμάσω την έκδοση που είναι Android 6. Για την άλλη, νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts