Germak Δημ. March 31, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 (edited) Πάνω στην κινεζική 2.4 δεν μπορείς να δουλέψεις; Κατ εμε δεν αξίζει να ασχοληθείς. Θα έχεις μια rom 3gb με άχρηστα κινεζικά πράγματα που εδώ στην ελλαδα δεν δουλεύουν. Ακόμα και να τα αφαιρέσεις και να βάλεις google apps για καθημερινή χρήση δεν βολεύει.Δεν συνεργάζεται πλήρως με τα ελληνικά δίκτυα και ας έχει μέσα την 800αρα και γενικά ρε φίλε δεν....... Έχει το ui 5 που δεν δουλεύουν τα πράγματα που έχει εκτός Κίνας. Οι εφαρμογές που έχει αναβαθμισμένες πχ camera,gallery,κ.α είναι ακριβώς ίδιες χωρίς τπτ παραπάνω. Τώρα αν θες να ασχοληθείς να σου δόσω λινκ να την κατεβάσεις, να σου δόσω και τα google apps και να την περάσεις να δεις αν σου κάνει. Edited March 31, 2018 by Germak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Liquid_21 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Germak με την GermakRom v2.10 δεν χρειάζεται να μετατρέπουμε τις εφαρμογές (π.χ. viber, whatsApp) σε εφαρμογές συστήματος ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 @Germak. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώνεις και τη δουλειά που κάνεις! Την νέα έκδοση την κατέβασα και θα την περάσω μόλις έχω τον απαραίτητο χρόνο. Επίσης, ένα ευχαριστώ στο φίλο που φρόντισε ώστε να έχεις και πάλι το τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε την σειρά των κουμπιών να γυρίσουν σε στοκ λειτουργία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. March 31, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Germak με την GermakRom v2.10 δεν χρειάζεται να μετατρέπουμε τις εφαρμογές (π.χ. viber, whatsApp) σε εφαρμογές συστήματος ??? Ελπίζω πως ναι.για όσο καιρό το έχω δοκιμάσει δουλεύει. τουλαχιστον το Gmail το messenger και το Facebook δουλεύουν μια χαρά.το Viber να σου πω δεν το έχω τσεκαρει αλλά λογικά και αυτό θα είναι οκ. Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε την σειρά των κουμπιών να γυρίσουν σε στοκ λειτουργία; Όχι φίλε αυτό είναι χαρακτηριστικό της 1.11 Στην 1.10 που είναι βασισμένη αυτή η rom δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Liquid_21 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Germak ευχαριστούμε πολύ, την πέρασα την 2.10 . Δουλεύει πολύ καλά. Δοκίμασα Viber και watchapp και δουλεύουν σωστά χωρίς να τα κάνω system apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 (edited) Ελπίζω πως ναι.για όσο καιρό το έχω δοκιμάσει δουλεύει. τουλαχιστον το Gmail το messenger και το Facebook δουλεύουν μια χαρά.το Viber να σου πω δεν το έχω τσεκαρει αλλά λογικά και αυτό θα είναι οκ. Όχι φίλε αυτό είναι χαρακτηριστικό της 1.11 Στην 1.10 που είναι βασισμένη αυτή η rom δεν γίνεται. Για αυτο το λεω ηταν πιο βολικες οι λειτουργιες σε εκεινη την εκδοση, αναμενω το εγχειρημα σου με την 1,11 , φορωντας παντα την τελεια germakrom 2.10 που εφτιαξες μεχρι τοτε Edited April 1, 2018 by archiezulu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. April 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 ναι παντα 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Κάποια πρόταση file manager που θα μπορέσει να μεταφέρει κάποια ringtones μέσα στο root/system/media?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Liquid_21 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Τον root explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 (edited) Έβαλα να κατεβάσω μια ταινία με torrent και άρχισε να κολλάει το σύμπαν. Η απόκριση, η αυτόματη φωτεινότητα, ακόμα κι η περιστροφή οθόνης. Στο τελος, κι ενώ ήταν στο ~90% έκανε μόνο του επανεκκίνηση κι έχασα και το κατεβασμένο. Εφαρμογή torrdroid, Germak rom2.1. Νομίζω είχα ορίσει σα χώρο αποθήκευσης την sd. Δε κατάλαβα τι εφτεξε. Πάντως έχω ξανακατεβασει ταινία με torrent, με αλλη ROM, δε θυμάμαι με ποια. Για την ώρα απεγκατεστησα την εφαρμογή. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω μ άλλη εφαρμογή και σα χώρο αποθήκευσης την εσωτερική μνήμη. E d I t Κατέβασα με το BitTorrent. Δε κόλλησε. Βέβαια μ αυτό, μόλις έσβηνε η οθόνη, μετά από λίγο σταματούσε το κατέβασμα. Παρόλο που το είχα κλειδώσει στις πρόσφατες εφαρμογές. Εκτός κι αν το τηλέφωνο φόρτιζε, οπότε στην ουσία η ταινία κατέβηκε το βράδυ με το κινητό να φορτίζει. Edited April 11, 2018 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 @Germak Μέσα στις Ρυθμίσεις-other system settings- μπαταρία, δε μου ανοίγει το performance mode. Πατάω πάνω και δε κάνει τίποτα. Είμαι με τη germakrom 2.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. April 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Έβαλα να κατεβάσω μια ταινία με torrent και άρχισε να κολλάει το σύμπαν. Η απόκριση, η αυτόματη φωτεινότητα, ακόμα κι η περιστροφή οθόνης. Στο τελος, κι ενώ ήταν στο ~90% έκανε μόνο του επανεκκίνηση κι έχασα και το κατεβασμένο. Εφαρμογή torrdroid, Germak rom2.1. Νομίζω είχα ορίσει σα χώρο αποθήκευσης την sd. Δε κατάλαβα τι εφτεξε. Πάντως έχω ξανακατεβασει ταινία με torrent, με αλλη ROM, δε θυμάμαι με ποια. Για την ώρα απεγκατεστησα την εφαρμογή. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω μ άλλη εφαρμογή και σα χώρο αποθήκευσης την εσωτερική μνήμη. E d I t Κατέβασα με το BitTorrent. Δε κόλλησε. Βέβαια μ αυτό, μόλις έσβηνε η οθόνη, μετά από λίγο σταματούσε το κατέβασμα. Παρόλο που το είχα κλειδώσει στις πρόσφατες εφαρμογές. Εκτός κι αν το τηλέφωνο φόρτιζε, οπότε στην ουσία η ταινία κατέβηκε το βράδυ με το κινητό να φορτίζει. Έλα Παναγία μου πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοια.εγω πάντως που κατεβάζω torrent μια χαρά πάει.δεν είχα τέτοια προβλήματα. @Germak Μέσα στις Ρυθμίσεις-other system settings- μπαταρία, δε μου ανοίγει το performance mode. Πατάω πάνω και δε κάνει τίποτα. Είμαι με τη germakrom 2.1. Ναι έχουν απενεργοποιηθεί για να μπορούν να τρέχουν οι εφαρμογές και να μην κλείνουν.φαντασου είναι σαν να δουλεύει το κινητό συνέχεια σε performance mode αλλά χωρίς να καίει μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Με ποιο app κατεβάζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. April 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 (edited) Με ποιο app κατεβάζεις; uTorrent :O:O:O Μήπως έχεις κάνα παράξενο app που δημιουργεί conflict? Edited April 11, 2018 by Germak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 (edited) @Germak Μέσα στις Ρυθμίσεις-other system settings- μπαταρία, δε μου ανοίγει το performance mode. Πατάω πάνω και δε κάνει τίποτα. Είμαι με τη germakrom 2.1. Και εμένα δεν άνοιγει το performance mode, sorry τώρα είδα ότι είναι σκόπιμο Edited April 11, 2018 by archiezulu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Μετά την εξήγηση του Germak, δε μας απασχολεί. Για τα υπόλοιπα που έγραψα, πρέπει να έφταιγε το app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 (edited) @Germak Στην v2.1 πως μπορώ να δω το screen on time? Edited April 16, 2018 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. April 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Δεν σε πιάνω ποιο screen on time Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Δεν σε πιάνω ποιο screen on time Εννοεί στις ρυθμίσεις μπαταρία είχε και μια ακόμα μπάρα που έλεγε τις καταναλώσεις των εφαρμογών σε μπαταρία αλλά και το πόση ώρα είναι αναμμένη η οθόνη ...το sot δλδ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. April 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Το ειπα και ποιο πανω δειτε το post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7543676#post7543676 Eχουν απενεργοποιηθεί για να μπορούν να τρέχουν οι εφαρμογές και να μην κλείνουν.φαντασου είναι σαν να δουλεύει το κινητό συνέχεια σε performance mode αλλά χωρίς να καίει μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. April 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 (edited) λαθος post Edited April 17, 2018 by Germak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Άλλη ερώτηση για την Germakrom v2.1: Χρησιμοποιώ το Kodi για να βλέπω τα βίντεο και ταινίες. Όταν λοιπόν βλέπω μια ταινία και κάνω παύση για λίγη ώρα, για να κάνω για λίγο κάτι άλλο στο τηλέφωνο, για λίγα λεπτά και μετά ξαναγυρίσω Kodi, είναι σαν να ανοίγω Kodi εκείνη τη στιγμή. Εχει φύγει απ'την ταινία που έβλεπα και πρέπει να την ξαναβάλω απ'την αρχή. Να είναι Kodi ή θέμα ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. April 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 μαλον θεμα εφαρμογης.δοκιμασε να την κλειδωνεις στη μνημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 μαλον θεμα εφαρμογης.δοκιμασε να την κλειδωνεις στη μνημη. Ευχαριστουμε φιλε για την πολυ καλη δουλεια σου!! Εχω περασει την 2.01 να την περασω dirty την φρεσκια η διαφωνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts