Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Την κατέβασα την full έκδοση απο το site που έδωσες αλλά βγάζει error στο update. Λέει πως πρέπει να είμαι στην 4.3 πρώτα, οπου και είμαι. Εχω και την 18.40.9. Την έβαλε κάποιος αλλος; Έχει οδηγίες εκεί που την κατέβασες, πρέπει να βάλεις πρώτα την 18.40.10 εκτός και αν κάνεις την εγκατάσταση μέσω adb sideload. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athasand Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Έχει οδηγίες εκεί που την κατέβασες, πρέπει να βάλεις πρώτα την 18.40.10 εκτός και αν κάνεις την εγκατάσταση μέσω adb sideload. Στο site της Asus μου βγάζει μόνο την 18.40.9 για WW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmaster Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Καλύτερα να περιμένουμε το site της asus να βγάλει το σωστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coffeman Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Έχει κανείς πρόβλημα με το 3G "Data Connection" σε on-line παιχνίδια? Μπαίνει κανονικά στα mails μου και στο Chrome αλλά όταν πάω να ανοίξω το clash of clans δεν φορτώνει... Με wi-fi φορτώνει κανονικά. Κάποιος Please... Υπάρχει κάποια ρύθμιση να επιτρέπει σε παιχνίδια για σύνδεση με 3g? Παράθεση http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Coffeman84/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Στο site της Asus μου βγάζει μόνο την 18.40.9 για WW Αφού στο link που έδωσα υπάρχουν όλα, και το 18.40.10 update το οποίο είναι απαραίτητο για να περάσεις σε kitkat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmaster Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 athanaso77 στο support της Asus δεν υπήρξε ποτέ 18.40.10 ww. Το link που παρέθεσες είναι αξιόπιστο; Το έχεις δοκιμάσει εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 root checker και ρυθμισεις->Πληροφοριες->πληροφοριες λογισμικου->αριθμος εκδοσης.. βγηκε και η WW εκδοση!περιμενω να ανεβει στο site.. Φίλε σήμερα πήρα το κινητό . Έχω την 1.14 έκδοση . Να την αναβαθμίσω σε WW 1.18 ή όχι ?? ποια είναι η διαφορά ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 athanaso77 στο support της Asus δεν υπήρξε ποτέ 18.40.10 ww. Το link που παρέθεσες είναι αξιόπιστο; Το έχεις δοκιμάσει εννοώ. Τα link που έχει είναι μέσα από την ASUS. Ναι το έχω δοκιμάσει και έχω 4.4.2 πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Πως φαίνεται η 4.4.2; μιλάμε πάντα για ww sku σωστά; Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 και σε μενα λεει να περασω πρωτα την τελευταια 4.3 και δεν περναει την 4.4.2 απο το λινκ που εδωσε ο φιλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Και αν μπορεί κάποιος να μας πει περα απο εντυπώσεις με την κιτκατ, αν το κινητο κρατάει εφαρμογες και ρυθμίσεις η γυρνάει στις εργοστασιακές.. Δεν χάνεις τίποτα απολύτως. Αν και εμένα δε με συνδέει με data μου κάνει force shutdown όταν πάω από τις ρυθμίσεις να μπω στην επιλογή APN, οπότε δεν το γλυτώνω το στήσιμο από την αρχή. και σε μενα λεει να περασω πρωτα την τελευταια 4.3 και δεν περναει την 4.4.2 απο το λινκ που εδωσε ο φιλος Έχει δίκιο. Το αναφέρει και στο site τηςς ASUS ότι πρώτα περνάς την 40.10 και μετά την KitKat. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 σήμερα πήρα το κινητό . Έχω την 1.14 έκδοση . Να την αναβαθμίσω σε WW 1.18 ή όχι ?? ποια είναι η διαφορά ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) σήμερα πήρα το κινητό . Έχω την 1.14 έκδοση . Να την αναβαθμίσω σε WW 1.18 ή όχι ?? ποια είναι η διαφορά ;;; εχει απαντηθει πολλες φορες , ναι να κανεις την αναβαθμηση εχει αρκετες διαφορες .Η πρωτη που θα καταλαβεις ειναι οτι θα κραταει περισσοτερο η μπαταρια. η γνωμη μου ειναι να κανεις ολες τις αναβαθμησεις Δεν χάνεις τίποτα απολύτως. Αν και εμένα δε με συνδέει με data μου κάνει force shutdown όταν πάω από τις ρυθμίσεις να μπω στην επιλογή APN, οπότε δεν το γλυτώνω το στήσιμο από την αρχή. Έχει δίκιο. Το αναφέρει και στο site τηςς ASUS ότι πρώτα περνάς την 40.10 και μετά την KitKat. ειμαι στο μαγαζι και δεν ειχα χρονο να κοιταξω στην σελιδα της asus θα κατεβασω την 40,10 και βλεπουμε . thn 40.10 την εχει μονο στην σελιδα που εδωσε ο φιλος athanaso77 Edited October 3, 2014 by tempes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 εχει απαντηθει πολλες φορες , ναι να κανεις την αναβαθμηση εχει αρκετες διαφορες .Η πρωτη που θα καταλαβεις ειναι οτι θα κραταει περισσοτερο η μπαταρια. η γνωμη μου ειναι να κανεις ολες τις αναβαθμησεις Μπορείς να με κατευθύνεις λίγο για τις αναβαθμίσεις ;;; Επειδή είμαι ψιλό άσχετος με αυτά !! Χρειάζεται να ρουτάρω το κινητό για την αναβάθμιση ??? Α και δεν θέλω να αλλάξω το android σε 4,4 .. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω την έκδοση WW_1,14,40,16_2014610_3882 ( και κάτι άλλα νούμερα ) Πως μπορώ να κάνω τις καινούριες αναβαθμίσεις !!! και αν έχουν βγει καινούριες αναβαθμίσεις !!! Διάβασα σε διαφορετικό ποστ να μην κάνω ρουτάρισμα το κινητό γτ δε χρειάζεται .... !! Θέλω βοήθεια όμως γτ σήμερα πήρα το κινητό και δεν ξέρω τι και πως με τις αναβαθμίσεις κλπ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Κάνε ενημέρωση λογισμικού μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Root δεν χρειάζεται. Τώρα που είπα για root... η λύση που υπάρχει στο πρώτο post για root σε 4.4.2 δεν δουλεύει όπως και φυσικά λύσεις τύπου framaroot κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 πως περασες την 40,10?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Κάνε ενημέρωση λογισμικού μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Root δεν χρειάζεται. Τώρα που είπα για root... η λύση που υπάρχει στο πρώτο post για root σε 4.4.2 δεν δουλεύει όπως και φυσικά λύσεις τύπου framaroot κτλ. Για την ενημέρωση του λογισμικού πρέπει να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή και να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα ;;; γιατί μόνο μέσα από τις ρυθμίσεις στο κινητό δεν βγήκα κάτι !!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 πως περασες την 40,10?? Με adb sideload, όπως προείπα υπάρχουν όλες οι οδηγίες και τα downloads στο link που έδωσα πιο πάνω. Υπόψιν, ούτε τα root genius ή kingo root μπορούν να κάνουν δουλειά στην 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 προσωπικα δεν χρειαζομαι ρουτ και τωρα δεν εχω. αλλα απο την αλλη αυτη την στιγμη δεν εχω χρονο να το περασω με adb θα περιμενω την ασους να την ανεβασει στην σελιδα της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Μέσω adb είναι πιο γρήγορη η διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 με εψησες (δεν δυσκολευτικα και πολυ :lol::lol::lol:) το βραδυ θα ασχοληθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Θα μας πει κανεις τι λεει η κιτκατ;; :p Εντυπώσεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) προσπαθω να την περασω αλλα δεν καταφερνω να μπω σε recovery οταν εχω πατημενο το volume down και παταω το power δεν ανοιγει καν μονο μια φορα καταφερα και μπηκα (δεν καταλαβα πως) και εκει μου εβγαλε καμια εντολη και αλλη μια φορα σε ασφαλη λειτουργεια Edited October 3, 2014 by tempes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athasand Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Το κινητό μόλις το πήρα και έχει την 1.14.40 μπορώ να βάλω κατευθείαν την 1.18.40 ή πρέπει να τις βάλω όλες με την σειρά? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmaster Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 athasand το πιο σωστό αυτό θα ήταν, να τις βάλεις με την σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts