GVangos Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Σωστά, μόνο θέλει λίγο προσοχή με το πιστολάκι λόγω του ότι η μπαταρία δεν αφαιρείται σ'αυτή τη συσκευή. Από σχετικά ασφαλή απόσταση για την αποφυγή υπερθέρμανσης, δοκίμασε με βγαλμένο καπάκι και κάρτες SIM & SD εκτός. Κάθε τόσο δοκίμασε με το χέρι να μην κάψει η πλάτη της συσκευής απ'τον θερμό αέρα. Μετά από κάνα 10λεπτο "περιποίησης" περίμενε να επανέρθει σε θερμοκρασία δωματίου και δοκίμασε κατά πόσο συνήρθε στα καλά του το κινητό. Συνήθως αν δεν έχει μπει νερό στην οθόνη, τον επεξεργαστή και την μπαταρία, τα υπόλοιπα μέρη όταν στεγνώσουν επανέρχονται. Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις (με προσοχή είπαμε). Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 το εχω ηδη σε μπωλ με ρυζι μεχρι να μιλησω την δευτερα για επισκευη. Μετα πιστολακι. Και ο θεος βοηθος. Και παλι ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Το είχα ψάξει κι εγώ για το δικό μου, τελικά δεν χρειάστηκε. Είχα βρει αυτό και το έχω στα υπ' όψιν -αχρείαστο αν είναι :p Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Το είχα ψάξει κι εγώ για το δικό μου, τελικά δεν χρειάστηκε. Είχα βρει αυτό και το έχω στα υπ' όψιν -αχρείαστο αν είναι :p Υπερβολικες τιμες..... Οπως ειπες "αχρειαστο να ειναι" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς -νομίζω πως σε κάποιο παλιότερο ποστ το έχω ξαναδιαβάσει- αλλά το κινητό δείχνει μια υπερβολική "προτίμηση" στην φόρτιση με τον δικό του φορτιστή! Είτε το φορτίσω με τροφοδοτικό μικρότερου ρεύματος εξόδου (500 mAh), είτε με μεγαλύτερο (4000 mAh) η χωρητικότητα τουλάχιστον στην αρχική χρήση/εκφόρτιση από 100 στα ~80% έχει σημαντική διαφορά, σε σχέση με όταν έχει φορτιστεί με τον original. Ξεφορτίζει πιο γρήγορα και πιο εύκολα δηλαδή, σ'αυτά τα πρώτα 20-25%. :what: Για την ιστορία, ο μετασχηματιστής της ASUS αναγράφει στην έξοδο "5,2V 1,35A LPS". Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 ναι το εχω παρατηρησει και εγω αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς -νομίζω πως σε κάποιο παλιότερο ποστ το έχω ξαναδιαβάσει- αλλά το κινητό δείχνει μια υπερβολική "προτίμηση" στην φόρτιση με τον δικό του φορτιστή! Είτε το φορτίσω με τροφοδοτικό μικρότερου ρεύματος εξόδου (500 mAh), είτε με μεγαλύτερο (4000 mAh) η χωρητικότητα τουλάχιστον στην αρχική χρήση/εκφόρτιση από 100 στα ~80% έχει σημαντική διαφορά, σε σχέση με όταν έχει φορτιστεί με τον original. Ξεφορτίζει πιο γρήγορα και πιο εύκολα δηλαδή, σ'αυτά τα πρώτα 20-25%. :what: Για την ιστορία, ο μετασχηματιστής της ASUS αναγράφει στην έξοδο "5,2V 1,35A LPS". με οσους φορτιστες εχω δοκιμασει δεν το φορτιζε κανενα σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_L Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Καλημερα σε ολους. Ηθελα να ρωτησω, αμα εχεις καποιος αλλαξει οθονη στο κινητο μας ??? Και ποσο του εχει κοστισει ??? Μιλησα με την Asus, και μου ειπαν 90 ευρω το ανταλλακτικο και 30 η εργασια, και εννοειται οτι γελασα με το που ακουσα την τιμη. Μιλησα με το Vickmall για ανταλλακτικο, και μου ειπε οτι δεν εχει αυθεντικο ( μονο η Asus εχει) και μου ειπε οτι εχει ΟΕΜ ανταλλακτικο με 30 ευρω. Γενικα τι αποψη εχετε για τα ΟΕΜ ανταλλακτικα, θα παιξουν σωστα με το κινητο η ειναι ρισκο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Ότι είναι ρίσκο, είναι. Μου έχουν έρθει και καλά ανταλλακτικά, μου έχουν έρθει (σπανίως) και φόλα. Περιμένω ταινία διπλής όψεως για να αλλάξω την οθόνη ενός. Θα σου πω μόλις έρθει, αν και μάλλον θα αργήσει λόγω εορτών. Σου είπαν ότι δεν μπορούνε να βρούνε την αυθεντική της Asus; Συνήθως πάνε και αγοράζουν αυθεντικά ανταλλακτικά αν ζητηθούνε, αλλά υπολόγισε περίπου 50€ για εκείνη. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_L Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ότι είναι ρίσκο, είναι. Μου έχουν έρθει και καλά ανταλλακτικά, μου έχουν έρθει (σπανίως) και φόλα. Περιμένω ταινία διπλής όψεως για να αλλάξω την οθόνη ενός. Θα σου πω μόλις έρθει, αν και μάλλον θα αργήσει λόγω εορτών. Σου είπαν ότι δεν μπορούνε να βρούνε την αυθεντική της Asus; Συνήθως πάνε και αγοράζουν αυθεντικά ανταλλακτικά αν ζητηθούνε, αλλά υπολόγισε περίπου 50€ για εκείνη. Φιλε talos_2002 απο που ψωνιζεις συνηθως ανταλλακτικα ??? απο vickmall ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Κατά κανόνα, ναι. Ξέρω ότι όταν λέει αυθεντικό ανταλλακτικό, είναι αυθεντικό. Και δεν έχω παράπονο από τις τιμές του. Είναι στα επίπεδα της αγοράς, ενώ καμιά φορά είναι σημαντικά φθηνότερος (π.χ. οθόνες που πήρα για ταμπλέτα Chuwi). Επίσης, με βοηθάει να βρω ανταλλακτικά που δεν κυκλοφορούν αλλά υπάρχουν μόνο κατευθείαν από την εταιρία, όπως οι προαναφερθείσες για Chuwi. Αλλά και επικοινωνεί κατευθείαν με κάποια εργοστάσια, πχ Chuwi και Jiayu. Νομίζω και Asus, καθώς είπε ότι θα πάει από το after sales της αυτές για μια ερώτηση περί κόλλας για digitizer που του έθεσα, θα δούμε από εβδομάδα αν είναι όντως έτσι. Το Vickmall γενικώς κοιτάει να εξυπηρετήσει τον πελάτη που θέλει να λύσει κάποιο πρόβλημα και μπορώ να συνεχίσω για πολλή ώρα γράφοντας θετικότατες εμπειρίες από αυτούς, αλλά και βγαίνω εκτός θέματος :p Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 +1 για το vickmall κι από μένα, συμφωνώ απολύτως με πολλά προσωπικά παραδείγματα σωστής υποστήριξης (σε ανταλλακτικά και software/formware ζητήματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Χρονια πολλα με υγεια. Ενα προβλημα ,αν γνωριζει κανεις.... Δεν μπορω να κανω βιντεοκληση μεσω viber.... Χρειαζοντε καποιες ρυθμησεις ή μπορει να υπαρχει προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirparis Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, πάντα με υγεία ευτυχία και χαρά. Έχω ένα μικρό θεματάκι εδώ και 1 βδομάδα πάω να τραβήξω φωτογραφία και με το που πατάω την κάμερα μου λέει "No camera is found". Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα για να με βοηθήσει; *Έκανα και αναβάθμιση αλλά τίποτα. ASUS_T00F Παράθεση sirparis is always here. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Αυτό συμβαίνει με τη "μαμά" εφαρμογή φωτογραφιών Asus PixelMaster ή κάποια άλλη που έβαλες; Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirparis Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Με την μαμα εφαρμογη φωτογραφίας Παράθεση sirparis is always here. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios0 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Χρονια πολλα με υγεια. Ενα προβλημα ,αν γνωριζει κανεις.... Δεν μπορω να κανω βιντεοκληση μεσω viber.... Χρειαζοντε καποιες ρυθμησεις ή μπορει να υπαρχει προβλημα? Δες τις οδηγίες εδώ. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, πάντα με υγεία ευτυχία και χαρά. Έχω ένα μικρό θεματάκι εδώ και 1 βδομάδα πάω να τραβήξω φωτογραφία και με το που πατάω την κάμερα μου λέει "No camera is found". Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα για να με βοηθήσει; *Έκανα και αναβάθμιση αλλά τίποτα. ASUS_T00F Δοκίμασε επανεγκατάσταση του Firmware με (Wipe cache partition) και (Wipe Data Factory Reset). Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, τότε μάλλον είναι Ηardware! Παράθεση Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennia Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Μάγκες καλη χρονια, εχω ενα προβλημα με το κινητο..... δεν μου ανοιγει τα δεδομενα. οταν θελω να μπω στο ιντερνετ. παταω αλλα δεν κανει τιποτα. ενω wifi κανονικα. πειτε και λυση. εχω το android 4.4.2 Παράθεση Mobile: XIAOMI REDMI PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Να ελέγξεις τις ρυθμίσεις του ΑΡΝ που δίνει η εταιρία κινητής τηλεφωνίας που έχεις. Αν το λογισμικό του κινητού σου είναι από το κινέζικο κατάστημα που το πήρες, ίσως χρειαστεί να του περάσεις απείραχτο το αυθεντικό. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennia Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Απειραχτο είναι; πιο παλιά έμπαινα κανονικά. ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα δεν ανοίγει. Παράθεση Mobile: XIAOMI REDMI PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zk750 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Καλησπέρα, στο δικό μου μετά από πέσιμο έσπασε η οθόνη, όμως το touch λειτουργεί κανονικά. Λογικά τα χρειάζομαι και τα 2. Εγώ κοίταζα στο ebay, κατι τέτοιο http://www.ebay.com/itm/TOUCH-SCREEN-DISPLAY-LCD-PER-ASUS-ZENFONE-5-A501-A501CG-A502CG-T00J-ASSEMBALTO-/291581067480?hash=item43e39600d8:g:wREAAOSw9r1WEVFw Από το geekbying στέλνουν το αυθεντικό ή κάτι αντίστοιχο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Δες τις οδηγίες εδώ. Το ειδα αυτο , δεν μπαινει στην καμερα. Το ιδιο παρουσιαζει και με το skype. Δεν κανει βιντεοκληση. Καποια ιδεα? Και κατι ακομη... για να κανω αναβαθμηση βαζω την τελευταια εκδοση ή το κανω σταδιακα???? Τωρα εχει την ASUS_T00F_WW_user_1.18.40.10_20140903 Edited January 6, 2016 by jogatore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios0 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) Το ειδα αυτο , δεν μπαινει στην καμερα. Το ιδιο παρουσιαζει και με το skype. Δεν κανει βιντεοκληση. Καποια ιδεα? Και κατι ακομη... για να κανω αναβαθμηση βαζω την τελευταια εκδοση ή το κανω σταδιακα???? Τωρα εχει την ASUS_T00F_WW_user_1.18.40.10_20140903 Για να κάνεις εγκατάσταση της τελευταίας Version*WW_3... Κάνεις διαδοχικά και με την παρακάτω σειρά, εγκατάσταση των αναβαθμίσεων. 1) Version*V2.19.40.18(WW) 2) Version*WW_2.22.40.54(MR11.2) 3) Version*WW_3.24.40.78 Μετά εγκατάσταση του τελευταίου Firmware εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, δοκίμασε (Wipe cache partition) και (Wipe Data Factory Reset) απο το Recovery της λειτουργίας Fastboot mode. Εάν και πάλι το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται τότε μάλλον είναι Ηardware! Edited January 7, 2016 by kapoios0 Παράθεση Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Για να κάνεις εγκατάσταση της τελευταίας Version*WW_3... Κάνεις διαδοχικά και με την παρακάτω σειρά, εγκατάσταση των αναβαθμίσεων. 1) Version*V2.19.40.18(WW) 2) Version*WW_2.22.40.54(MR11.2) 3) Version*WW_3.24.40.78 Μετά εγκατάσταση του τελευταίου Firmware εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, δοκίμασε (Wipe cache partition) και (Wipe Data Factory Reset) απο το Recovery της λειτουργίας Fastboot mode. Εάν και πάλι το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται τότε μάλλον είναι Ηardware! Πηγα εδω " Version*WW_2.22.40.54" και ολα ειναι οκ....... Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennia Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 μετα απο την αναβάθμιση στην τελευταια έκδοση του android όταν έχω συνδεμένο το κινητό στο ρεύμα δεν χτυπάει το ξυπνητήρι. έχει κανεις αλλος παρόμοιο θέμα? Παράθεση Mobile: XIAOMI REDMI PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts