Romanos Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Εκτός ότι δνε είναι μόνο μερικές βίδες η αλλαγή της Μπαταρίας. Η μπαταρία έχει κόστος γύρω στα 60 ευρώ.. :confused: http://www.asusparts.eu/en/partfinder/Asus/Mobile/ZenFone/ZenFone%205%20A500CG#Battery Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 βρηκα αυτο για το πως βγαινει η μπαταρια του δειτε το ποια ειναι η πρακτικη εφαρμογη να το κανεις φυλλο και φτερο? τρελο νυχι οντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Εκτός ότι δνε είναι μόνο μερικές βίδες η αλλαγή της Μπαταρίας. Η μπαταρία έχει κόστος γύρω στα 60 ευρώ.. :confused: http://www.asusparts.eu/en/partfinder/Asus/Mobile/ZenFone/ZenFone%205%20A500CG#Battery το θεμα ειναι οτι ειναι η μαμισια του a500cg λεμε μηπως εχουν και του a502cg που ειναι 2500...γινεται η asus να φτιαξει δικο της kernel που να κοβει πχ τον ενα πυρινα οταν δεν χρειαζεται?δηλαδη να δουλευει ο ενας με τα 2 thread ετσι δεν εχουμε καλυτερη διαχειριση σε μπαταρια? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 την ώρα που γίνεται το update με πετάει στο recovery και γράφει "Wrong SKU, TW to WW" ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο. Αν μετονομάσω το αρχείο σε TW δεν το διαβάζει. Τι κάνουμε;; Προσπαθώ ν βάλω το τελευταίο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpsar Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 την ώρα που γίνεται το update με πετάει στο recovery και γράφει "Wrong SKU, TW to WW" ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο. Αν μετονομάσω το αρχείο σε TW δεν το διαβάζει. Τι κάνουμε;; Προσπαθώ ν βάλω το τελευταίο update. Καλησπέρα φίλε μου. Και σε εμένα το ίδιο ακριβώς συμβαίνει. Και εγώ δοκίμασα τα πάντα για να περάσω την WW Αλλά τζάμπα κόπος. Τελικά πέρασα την TW χωρίς κανένα πρόβλημα και τροποποίηση. Έιναι πολύ παράξενο γιατί φαίνεται ότι το κινητό είχε recovery TW και ρομ WW. Απο εχθές λοιπόν έχει μόνο TW :p προσωρινά φυσικά. Παράθεση Greece From Above http://myquadcopter.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 εχει ενας φίλος το tf100 εκδοση ASUS_T00F-WW_user 1.98.40.9_20190827_0215....το οποιο του κανει διαφορα προβληματα και θελει να του κανει μια αναβαθμιση. Του εχει σπασει τα νευρα και σε μενα που το εχω τωρα στα χερια μου το live demo που εχει που δεν ξερω πως απενεργοποιείτε να μην ανοιγει καθε τρεις και λιγο. Επισης η εφαρμογή του facebook, και καποιες ακομα του πετανε ενα pop up μήνυμα, οτι θελει να διαβασει τις επαφές, αλλα το κανει συνεχώς και δεν κλεινει. Μιλαμε 50 με 100 φορες να ανοιγει το ιδιο και το ιδιο σαν να μην κλεινει. Με καποιο τροπο καταφερα και του εβγαλα με unistall την εφαρμογή του facebook και λιγο ηρέμησε...Θελω να του κανω μια αναβαθμιση αλλα στην πρωτη σελιδα δεν εχει καποιον οδηγο που να εξηγεί .... Λεει ο φίλος που εγραψε για την rom κιτ κατ οτι βαλτε αυτην την εκδοση που δινει στο link και καντε επανεκινηση και θα την περασει...Αλλα με αυτο τον τροπο δεν το κανει. Επισης παρατήρησα οτι αυτη η rom 2.16 νομίζω κιτ κατ ειναι διπλοζιπαρισμένη δηλαδη zip μεσα σε zip. Την Εβγαλα απο μεσα το αλλο zip και το εβαλα και αυτο στην μνημη του κινητου αλλα παλι δεν ....Δοκιμασα με πληκτρο power + αλλα δεν μου βγαζει οπως σε αλλα κινητα να κανω αναβαθμιση μεσω zip....install from zip file....Δεν ξερω υπαρχει καπου ολοκληρωμενος ο οδηγός για την αναβαθμιση??? Να πω οτι δεν ειναι root καθως εβαλα το root checker και δεν ειναι τωρα root αλλα απ οτι μου ειπε ειχε ερθει root. Πριν γραψω προσπαθησα να διαβασω αλλα δεν εβγαλα ακρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Τι γίνεται ρε παιδιά πολύ νεκρά εδώ μεσα.... Πως γίνεται τελικα το update της νέας Ρομ.... ψάχνω επί τρεις ώρες εδώ και δεν βρίσκω άκρη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παρατήρησα ότι δεν υπάρχει εφαρμογή file explorer γιατί έβαλα μέσα το αρχείο της Ρομ 2.19 αλλά μέσω υπολογιστή το βλέπω μόνο.... Δεν έχει το τηλέφωνο file explorer η διαχείριση αρχείων? Πολύ μπέρδεμα τι γίνεται με αυτό το τηλέφωνο.... Μόνος μου γράφω μόνος απαντάω μάλλον......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=ASUS%20ZenFone%205&p=39&s=1&os=32&hashedid=96nqlxHp1VKV4Rdz ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο εκει στα firmware θα δεις ολες τις αναβαθμισεις για το πως θα τις κανεις εκει που λεει manual πατας και στην συνεχεια βλεπεις sofrware upfate sop ειναι οι οδηγιες για update ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=ASUS%20ZenFone%205&p=39&s=1&os=32&hashedid=96nqlxHp1VKV4Rdz ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=ASUS%20ZenFone%205&p=39&s=1&os=32&hashedid=96nqlxHp1VKV4Rdz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ειδα καποιο φως με ξανα εισαγωγή του αρχείου του πρωτου post που λεει για την ρομ της kit kat 2.19.40.18 αφού το εβαλα στη μνήμη το UL_ASUS_T00F_WW_2_19_40_18.zip δεν εκανε τιποτα εκανα unzip το αρχείο αυτο και μου βγηκε ενα νεο αρχείο zip αυτο UL-ASUS_T00F-WW-2.19.40.18-user.zip ....Τοτε το ειδε το συστημα στην ειδοποιηση στη μπαρα μου ηρθε μήνυμα οτι υπαρχει αναβαθμιση. Το κανα και με εβγαλε μετα απο επανεκίνηση στο πρασινο ανθρωπακι αλλα δεν το περασε γραφοντας σφαλμα οποτε δεν ολοκληρωθηκε η διαδικασία. Προσπαθησα απο το ιδιο μενου να κανω wipe data και επαναφορα και μου εκανε το ιδιο παλι σφαλμα.... Εντωμεταξύ ανοιγοντας το συνεχεια πεταει τα γνωστα μηνύματα....πχ ενα απο αυτο γραφει πανω με μπλε γραμματα Read Contacts και απο κατω με ασπρα internet tries to read Contacts Do not swo next time. deny kai allow....πατωντας check στο do not και μετα είτε allow ειτε deny φευγει αλλα μετα απο λιγο παλι ξανα ερχεται και ανοιγει ξαφνικα το live demo της Asus το οποιο πισμώνει και δεν λεει να φύγει.... .Δωστε ρε παιδια καμια βοήθεια τι σας επιασε τετοια μούγκα ........Τι να κανω....το παιδι καινουριο το πηρε και τον εχει πιασει το παραπονο....γιατι το δικο μου δεν δουλευει...καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ειδα καποιο φως με ξανα εισαγωγή του αρχείου του πρωτου post που λεει για την ρομ της kit kat 2.19.40.18 αφού το εβαλα στη μνήμη το UL_ASUS_T00F_WW_2_19_40_18.zip δεν εκανε τιποτα εκανα unzip το αρχείο αυτο και μου βγηκε ενα νεο αρχείο zip αυτο UL-ASUS_T00F-WW-2.19.40.18-user.zip ....Τοτε το ειδε το συστημα στην ειδοποιηση στη μπαρα μου ηρθε μήνυμα οτι υπαρχει αναβαθμιση. Το κανα και με εβγαλε μετα απο επανεκίνηση στο πρασινο ανθρωπακι αλλα δεν το περασε γραφοντας σφαλμα οποτε δεν ολοκληρωθηκε η διαδικασία. Προσπαθησα απο το ιδιο μενου να κανω wipe data και επαναφορα και μου εκανε το ιδιο παλι σφαλμα.... Εντωμεταξύ ανοιγοντας το συνεχεια πεταει τα γνωστα μηνύματα....πχ ενα απο αυτο γραφει πανω με μπλε γραμματα Read Contacts και απο κατω με ασπρα internet tries to read Contacts Do not swo next time. deny kai allow....πατωντας check στο do not και μετα είτε allow ειτε deny φευγει αλλα μετα απο λιγο παλι ξανα ερχεται και ανοιγει ξαφνικα το live demo της Asus το οποιο πισμώνει και δεν λεει να φύγει.... .Δωστε ρε παιδια καμια βοήθεια τι σας επιασε τετοια μούγκα ........Τι να κανω....το παιδι καινουριο το πηρε και τον εχει πιασει το παραπονο....γιατι το δικο μου δεν δουλευει...καλα... Σου απάντησα ποιο πάνω κατέβασε τις αναβαθμίσεις από το επίσημο site που σου έδωσα http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=ASUS%20ZenFone%205&p=39&s=1&os=32&hashedid=96nqlxHp1VKV4Rdz εκεί γράφει αναλυτικά τις οδηγίες για κάθε αναβάθμιση Note: Please make sure update software version V1.18.40.10 first before update to software version V2.19.40.18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=ASUS%20ZenFone%205&p=39&s=1&os=32&hashedid=96nqlxHp1VKV4Rdz ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο εκει στα firmware θα δεις ολες τις αναβαθμισεις για το πως θα τις κανεις εκει που λεει manual πατας και στην συνεχεια βλεπεις sofrware upfate sop ειναι οι οδηγιες για update ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=ASUS%20ZenFone%205&p=39&s=1&os=32&hashedid=96nqlxHp1VKV4Rdz ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=ASUS%20ZenFone%205&p=39&s=1&os=32&hashedid=96nqlxHp1VKV4Rdz Φιλε μου ευχαριστω για την βοήθεια σου ξανακατεβαζω τις rom απο εδω που μου δωσες και θα δοκιμασω αλλα περνωντας αυτην που εχει στην πρωτη σελιδα μου βγαζει σφαλμα στο πρασινο ανθρωπακι οπως εγραψα και στο τελευταιο μου ποστ....Δεν ξερω ισως να περασω καμια ποιο παλια πρωτα και μετα να παω σε 4.4 κιτ κατ...μηπως γιαυτο δεν την περναει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Φιλε μου ευχαριστω για την βοήθεια σου ξανακατεβαζω τις rom απο εδω που μου δωσες και θα δοκιμασω αλλα περνωντας αυτην που εχει στην πρωτη σελιδα μου βγαζει σφαλμα στο πρασινο ανθρωπακι οπως εγραψα και στο τελευταιο μου ποστ....Δεν ξερω ισως να περασω καμια ποιο παλια πρωτα και μετα να παω σε 4.4 κιτ κατ...μηπως γιαυτο δεν την περναει... Νομίζω ότι δεν δίνεις βάση σε αυτά που σου γράφω μην κάνεις πράγματα αν δεν μπορείς να διαβάσεις τις οδηγίες η asus σου λέει στην αναβάθμιση που προσπαθείς να βάλεις Note: Please make sure update software version V1.18.40.10 first before update to software version V2.19.40.18 Μην βάλεις την V2.19.40.18 αν δεν έχεις βάλει πρώτα την V1.18.40.10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Σου απάντησα ποιο πάνω κατέβασε τις αναβαθμίσεις από το επίσημο site που σου έδωσα http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=ASUS%20ZenFone%205&p=39&s=1&os=32&hashedid=96nqlxHp1VKV4Rdz εκεί γράφει αναλυτικά τις οδηγίες για κάθε αναβάθμιση Note: Please make sure update software version V1.18.40.10 first before update to software version V2.19.40.18 Αρα μαλλον πρεπει να περασω την 1.18.40.10 στου φίλου ομως εχει περασμενη μια 1.98.40.9 ειναι δυνατόν??? υπαρχει τετοια ρομ???Που την βρήκανε και του την βαλανε....?? λοιπον δοκιμαζω οποτε την 1.18.40.10 πρωτα και μετα την επόμενη....Σταθερη ποια ειναι η 2.19???ή 2.20 η τελευταία??. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω ότι δεν δίνεις βάση σε αυτά που σου γράφω μην κάνεις πράγματα αν δεν μπορείς να διαβάσεις τις οδηγίες η asus σου λέει στην αναβάθμιση που προσπαθείς να βάλεις Note: Please make sure update software version V1.18.40.10 first before update to software version V2.19.40.18 Μην βάλεις την V2.19.40.18 αν δεν έχεις βάλει πρώτα την V1.18.40.10 ναι δεν σε προλαβαίνω τωρα σου γραφω αυτα πριν μου γραψεις τα δικα σου....οκ καταλαβα παω να κατεβασω την 1.18.... Παντως παρεπιπτοντως αυτα πρεπει να γραφονται στην πρωτη σελιδα γιατι ειναι λιγο μπερδεμενα....Αν το ειχε αυτο που μου πες στην πρωτη σελιδα δεν θα τρωγα αδικα 7 ώρες ψαξιμο...anyway...οπως και να εχει σε ευχαριστώ για το ξεστραβωμα.... Edited November 18, 2014 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkirikis Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Φιλε μου ευχαριστω για την βοήθεια σου ξανακατεβαζω τις rom απο εδω που μου δωσες και θα δοκιμασω αλλα περνωντας αυτην που εχει στην πρωτη σελιδα μου βγαζει σφαλμα στο πρασινο ανθρωπακι οπως εγραψα και στο τελευταιο μου ποστ....Δεν ξερω ισως να περασω καμια ποιο παλια πρωτα και μετα να παω σε 4.4 κιτ κατ...μηπως γιαυτο δεν την περναει... Ποια ρομ φοραει τωρα επανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Ποια ρομ φοραει τωρα επανω; αυτην 1.98.40.9 Δεν ξέρω δεν την εχω συναντήσει καπου μεσα εδω...γιαυτο λεω τι rom του βαλανε.....????δηλαδη τωρα εγω κατεβαζω την 1.18.40.10 που σημαίνει αν δεν κανω λαθος ειναι προγενεστερη αυτης που φοραει αν κρινω απο τον αριθμο....??? Αντε η 2.ΧΧΧΧ ΟΚ ειναι μετα την 1.98....Γιαυτο με παρεξένεψε....Ειμαι στο κατεβασμα σε λιγο θα αναφερω αποτελεσμα... ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τωρα δεν βλεπει μετα την αποσυνδεση του usb οπως λεει ο οδηγός της Asus την ενημέρωση....(εβαλα το zip αρχείο μεσα στην μνήμη του κινητού) βαζω την 1.18.40.10 οπως μου ειπατε αλλα δεν την βλεπει εκανα επανεκινηση αλλα παλι τιποτα....Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται...το αρχειο που βαζω μεσα ειναι αυτο UL-ASUS_T00F-WW-1.18.40.10-user.zip Edited November 18, 2014 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αυτό το stock barckground μεμονωμένο; http://i.imgur.com/Qi5TyIdm.png Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Βαζοντας την 2.19 και 2.20 τις βλεπει αλλα βγαζει σε σφαλμα.....στο τελος....Βαζοντας την 1.18.40.10 δεν την βλεπει καν....ουτε με επανεκίνηση ουτε με βγαλσιμο το καλωδιο usb τιποτα...τωρα κατεβαζω και ποιο παλια 1.17......τι να πω δεν ξερω ....ww γραφει λετε να ειναι αλλη ??? Ελληνικα παντως εχει.... Αλλος τροπος να περασει????η ρομ? Edited November 18, 2014 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Βαζοντας την 2.19 και 2.20 τις βλεπει αλλα βγαζει σε σφαλμα.....στο τελος....Βαζοντας την 1.18.40.10 δεν την βλεπει καν....ουτε με επανεκίνηση ουτε με βγαλσιμο το καλωδιο usb τιποτα...τωρα κατεβαζω και ποιο παλια 1.17......τι να πω δεν ξερω ....ww γραφει λετε να ειναι αλλη ??? Ελληνικα παντως εχει.... Αλλος τροπος να περασει????η ρομ? Απάντηση σε κάποιον με το ίδιο πρόβλημα με εσένα http://forum.xda-developers.com/android/help/asus-zenfone-5-zenfone-6-to-t2839984/page198 Quote: Originally Posted by uttille really i have a problem: i've been buyed from China an zenfone 5 z2580 2gb/16gb and before to install a new firmware i've seen my SKU in a build number section and was it: ASUS _T00F_WW_user_ 1.98.40.9_20190827!. Follow these steps to flash the proper firmware: Download the first available WW firmware from Asus site (it's 1.14.something). Rename the file to anything above your current version, for example UL-ASUS_T00F-WW-1.99.40.16-user.zip Put that zip file to your phone root via USB. When you unplug the USB, you'll be asked to update, do that. Now you can upgrade to any other firmware the normal way (no need to rename the files anymore) At least that worked for me, now I have the latest KitKat and everything is working fine These are the firmwares I used: UL-ASUS_T00F-WW-1.14.40.16-user.zip (renamed to UL-ASUS_T00F-WW-1.99.40.16-user.zip) UL-ASUS_T00F-WW-1.18.40.10-user.zip for last JB UL-ASUS_T00F-WW-2.20.40.13-user.zip to upgrade to KitKat Note: you will probably lose root in the process, I didn't care to keep it so maybe someone else can tell you how to keep it. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελπίζω με αυτό να λύσεις το πρόβλημα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Απάντηση σε κάποιον με το ίδιο πρόβλημα με εσένα http://forum.xda-developers.com/android/help/asus-zenfone-5-zenfone-6-to-t2839984/page198 Quote: Originally Posted by uttille really i have a problem: i've been buyed from China an zenfone 5 z2580 2gb/16gb and before to install a new firmware i've seen my SKU in a build number section and was it: ASUS _T00F_WW_user_ 1.98.40.9_20190827!. Follow these steps to flash the proper firmware: Download the first available WW firmware from Asus site (it's 1.14.something). Rename the file to anything above your current version, for example UL-ASUS_T00F-WW-1.99.40.16-user.zip Put that zip file to your phone root via USB. When you unplug the USB, you'll be asked to update, do that. Now you can upgrade to any other firmware the normal way (no need to rename the files anymore) At least that worked for me, now I have the latest KitKat and everything is working fine These are the firmwares I used: UL-ASUS_T00F-WW-1.14.40.16-user.zip (renamed to UL-ASUS_T00F-WW-1.99.40.16-user.zip) UL-ASUS_T00F-WW-1.18.40.10-user.zip for last JB UL-ASUS_T00F-WW-2.20.40.13-user.zip to upgrade to KitKat Note: you will probably lose root in the process, I didn't care to keep it so maybe someone else can tell you how to keep it. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελπίζω με αυτό να λύσεις το πρόβλημα σου α μαλιστα ακριβως την ιδια εκδοση εχω θελει μετονομασια δηλαδη σε καποια μεγαλύτερη στο ονομα...για να δουμε...γιατι θα με φανε τα μαυρα σκοταδια...σημερα... ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και παλι τιποτα. Μου βγαζει και παλι σφαλμα και με αυτο τον τροπο. Γραφω ακριβως τι σφαλμα μου γραφει..τα γραφω ολα ισως για να καταλαβετε τι μπορει να φταιει finding update package... Opening update package... Verifying update package Installin update Device image SKU: WW assert failed: getprop(''ro.build.asus.sku'')==''WW'' return code 8E: Error in /data/media/0/UL-ASUS_TOOF-WW-1.99.40.16-user.zip (Status 8) E: fota_return_code 403 E: install of /data/media/0/UL-ASUS_TOOF-WW-1.99.40.16-user.zip failed with status 1 Installation aborted. E:Installation failed with status 1 E:Cannot load volume /misc! Αυτα μου επιστρέφει στην system recovery <3e> και πλεον μου δινει επιλογες για reboot για apply update from ADB, wipe data/factory reset (το οποιο ειχα κανει πριν 2 ώρες και μου επεστρεψε και παλι σφαλμα) και wipe cash partition... Δεν ξέρω τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 α μαλιστα ακριβως την ιδια εκδοση εχω θελει μετονομασια δηλαδη σε καποια μεγαλύτερη στο ονομα...για να δουμε...γιατι θα με φανε τα μαυρα σκοταδια...σημερα... ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και παλι τιποτα. Μου βγαζει και παλι σφαλμα και με αυτο τον τροπο. Γραφω ακριβως τι σφαλμα μου γραφει..τα γραφω ολα ισως για να καταλαβετε τι μπορει να φταιει finding update package... Opening update package... Verifying update package Installin update Device image SKU: WW assert failed: getprop(''ro.build.asus.sku'')==''WW'' return code 8E: Error in /data/media/0/UL-ASUS_TOOF-WW-1.99.40.16-user.zip (Status 8) E: fota_return_code 403 E: install of /data/media/0/UL-ASUS_TOOF-WW-1.99.40.16-user.zip failed with status 1 Installation aborted. E:Installation failed with status 1 E:Cannot load volume /misc! Αυτα μου επιστρέφει στην system recovery <3e> και πλεον μου δινει επιλογες για reboot για apply update from ADB, wipe data/factory reset (το οποιο ειχα κανει πριν 2 ώρες και μου επεστρεψε και παλι σφαλμα) και wipe cash partition... Δεν ξέρω τι να πω... Δοκιμασες να κάνεις downgrade σε 1.14?γιατι όλοι στο xda ετσι ελυσαν το προβλημα τους..αν δεν έχει λινκ και περιγραφη στην πρώτη σελίδα εχει στο xda.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Δοκιμασες να κάνεις downgrade σε 1.14?γιατι όλοι στο xda ετσι ελυσαν το προβλημα τους..αν δεν έχει λινκ και περιγραφη στην πρώτη σελίδα εχει στο xda.. την 1.14 που βρισκουμε??? να την βαλουμε και αυτην. Δεν την βρήκα και εβαλα την 1.18 την 1.17 την 1.16 μεχρι εκει δοκιμασα αυτες εχει στο site η Asus. Νομίιζω την βρηκα την κατεβαζω κανω με τον τροπο ποιο πανω και δοκιμαζω....για να δουμε καπου διαβαζα και για μετονομασίες της ww σε CN , ή το αναποδο...δεν ξερω φοβαμε μην το brikaro....κιολας ξενο τηλεφωνο... Edited November 18, 2014 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 την 1.14 που βρισκουμε??? να την βαλουμε και αυτην. Δεν την βρήκα και εβαλα την 1.18 την 1.17 την 1.16 μεχρι εκει δοκιμασα αυτες εχει στο site η Asus. Νομίιζω την βρηκα την κατεβαζω κανω με τον τροπο ποιο πανω και δοκιμαζω....για να δουμε καπου διαβαζα και για μετονομασίες της ww σε CN , ή το αναποδο...δεν ξερω φοβαμε μην το brikaro....κιολας ξενο τηλεφωνο... Ξεπερασα τον σκοπελο τελικα με την 1.14 ολα οκ την εκανε τελικα την αναβαθμιση παω για την 1.18.40.10 και μετα την 2 για κιτ κατ...Το μονο θεμα που με απασχολεί ειναι οτι και με την 1.14 κανει παλι τα κουφα του ανοιγει μονο του το demo μου βγαζει livedemosercvice εχει σταματήσει μολις ανοιγει το τηλεφωνο....δεν ξερω πως να το παρακαμψω....Wipe data Πως γινετε τωρα??? παω πρωτα για την 2.20 και μετα θα δω για το wipe data....και reset..ισως. και με τη 1.18 τα ιδια κουφα ανοιγοκλεινει την livedemo κρασαρει ξανανοιγει μπαινει ο ηχος ....οτι ναναι... τωρα περναω την 2.20 και για να δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) Ξεπερασα τον σκοπελο τελικα με την 1.14 ολα οκ την εκανε τελικα την αναβαθμιση παω για την 1.18.40.10 και μετα την 2 για κιτ κατ...Το μονο θεμα που με απασχολεί ειναι οτι και με την 1.14 κανει παλι τα κουφα του ανοιγει μονο του το demo μου βγαζει livedemosercvice εχει σταματήσει μολις ανοιγει το τηλεφωνο....δεν ξερω πως να το παρακαμψω....Wipe data Πως γινετε τωρα??? παω πρωτα για την 2.20 και μετα θα δω για το wipe data....και reset..ισως. και με τη 1.18 τα ιδια κουφα ανοιγοκλεινει την livedemo κρασαρει ξανανοιγει μπαινει ο ηχος ....οτι ναναι... τωρα περναω την 2.20 και για να δουμε.... Καλημερα!σου δινω το thread στο xda που εχει τα παντα και για το demo http://forum.xda-developers.com/android/help/asus-zenfone-5-zenfone-6-to-t2839984 ειναι στην πρωτη σελιδα δευτερο απο το τελος στις κοκκινες επικεφαλιδες..:) Edited November 19, 2014 by Shinig Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλημερα!σου δινω το thread στο xda που εχει τα παντα και για το demo http://forum.xda-developers.com/android/help/asus-zenfone-5-zenfone-6-to-t2839984 ειναι στην πρωτη σελιδα δευτερο απο το τελος στις κοκκινες επικεφαλιδες..:) ευχαριστώ πολυ Shinig για την βοήθεια...Το κανω βαζω και τον κωδικο και δεν κανει επανεκινηση οπως γραφει... Δεν ξερω τι φταιει...το live demo εντωμεταξύ συνεχως ανοιγει και κρασάρει...και ξανα βγαινουν μηνυματα συνεχόμενα οτι θα κλεισει. Μαλλον το τηλεφωνο απ οτι καταλαβα ήταν εκθεσιακο...σε μαγαζι κατι τετοιο...γιατι δεν σε αφηνει τιποτα να κανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts