Jump to content

Asus Zenfone 5 / 5Z

focusinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή ακόμα δεν έχει βγει στο support site η 2.20.40.9, την εγκατέστησα μέσα από το fota update (http://www.asus-zenfone.com/p/fota-center.html).

Η εγκατάσταση έγινε κανονικά και φαίνεται ότι λύθηκαν κάποια προβλήματα: Το ραδιόφωνο παίζει κανονικά (χωρίς να σταματάει) & λίγο καλύτερα με τη μπαταρία.

Το αρχείο που κατεβάζουμε (http://fota.asus.com/delta_package/phone/WW_a500cg/formal/WW_user_2.19.40.18_20141003_8008-user-WW_a500cg-WW_user_2.20.40.9_20141021_4378-user-WW_a500cg-20141021/WW_500_1003_1021_20141021.zip) πρέπει να μετονομαστεί σε UL-ASUS_T00F-WW-2.20.40.9-user.zip και να το αντιγράψουμε στην εσωτερική μνήμη.

Αυτο σε εμενα δεν δουλεψε , εβγαλε "καμια εντολη" και μετα μπρικαρε

Τωρα βγαζει το usb και το εχω συνδεμενο με τον υπολογιστη . Την προηγουμενη φορα που εγινε αυτο εφτιαξε μονο του .

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδια......εχω ενα θεμα με το update του facebook.....οταν παω να το κανω μου βγαζει διπλοτυπη εφαρμογη παροχεα....μηπως ξερει κανεις τι ειναι?

εχω το ιδιο προβλημα... ξερεις κανεις τι κανουμε τοτε???

Καλη σας ημερα,

Μολις ειδα εδω http://www.asus-zenfone.com/p/fota-center.html

οτι βγηκε η 2.20.40.13

Την εχει βαλει κανενας?

Εχει καμια διαφορα με την 2.20.40.9 που ηδη φοράω?????

Καλη σας ημερα,

οτι βγηκε η 2.20.40.13

Την εχει βαλει κανενας?

γιατι δεν περιμενεις την πληρη εκδοση;

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Καλη σας ημερα,

οτι βγηκε η 2.20.40.13

Την εχει βαλει κανενας?

Την έβαλα μόλις...

Είναι μικρή (μόλις 16 MB).

Στα γρήγορα δεν είδα καμιά διαφορά (ούτε προσθήκη ούτε όμως έχει χαλάσει και κάτι από τα βασικά που κοίταξα..)

Τώρα για μπαταρίες και τέτοια θα δούμε αύριο πως θα τα πάει.

Την έβαλα μόλις...

Είναι μικρή (μόλις 16 MB).

Στα γρήγορα δεν είδα καμιά διαφορά (ούτε προσθήκη ούτε όμως έχει χαλάσει και κάτι από τα βασικά που κοίταξα..)

Τώρα για μπαταρίες και τέτοια θα δούμε αύριο πως θα τα πάει.

ok σε ευχαριστω...και εγω την περασα και δεν ειδα διαφορα μεχρι στιγμης...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προσπαθω να του περασω εφαρμογες οπως shake 2 unlock / shake to lock-unlock και δεν δουλευουν με τιποτα....

Θα τα παιξει το power button με τα πολλα πατηματα....

Υπαρχει τροπος να ξεκλειδώνει με τα κουμπια της εντασης?

Το Clock/Weather widget που υπάρχει από την μάνα του στο zenui δεν γίνεται transparent;

Πήγαινε να αλλάξεις background και επέλεξε και το "background tint" ;)

Πήγαινε να αλλάξεις background και επέλεξε και το "background tint" ;)

ΣΣΣσσσωραίος! Ψάχνω κάτι αντίστοιχα μινιμαλιστικό από πληροφορίες αλλά με ωραίο weather animation! Γνωρίζεις κανένα;

ΣΣΣσσσωραίος! Ψάχνω κάτι αντίστοιχα μινιμαλιστικό από πληροφορίες αλλά με ωραίο weather animation! Γνωρίζεις κανένα;

Δεν κοίταξα άλλα γιατί μου άρεσε όπως ήταν. Αν μάλιστα μεγαλώσεις λιγάκι το ύψος του widget βλέπεις και εβδομαδιαία πρόβλεψη.

Επανέρχομαι.

Με λίγη έρευνα και διάλογο, έχω φτιάξει το κινητό.

Του πέρασα την παγκόσμια έκδοση η οποία έχει play και τα σχετικά.

Το ρουταρα και όλα καλά.

Το έχω κάποιες μέρες τώρα και το μόνο που έχω να πω, είναι πόσο καλό είναι και αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση με mediatek. -

Δουλεύει εντελώς απροβληματιστα και γενικά πετάει, με μηδενικό "lag" στην οθόνη.

Το gps κλειδώνει σε δευτερόλεπτα και δε κάνει τις χαζομάρες των mt, ούτε του παίρνει ένα - δυο λεπτά να κλειδώσει όπως σε Qualcomm υλοποιήσεις όπως το g525.

Από παιγνίδια, δοκίμασα μόνο το injustice goods amongst us. Το οποίο έτρεχε εξαιρετικά.

Η φωτογραφική του είναι πάρα πολύ καλή και με 10000000000 ρυθμίσεις κολπάκια κλπ. Βέβαια έχω d5200 οπότε..

Αυτονομία.. Λοιπόν το αποσυνδεσα απο φορτιστή στις 9 το πρωί, με συνεχές wifi και 3g,τώρα που γράφω είναι στο 80%.

Έχω παρατηρήσει μόνο ότι το Opera classic, καμία φορά κάνει κάτι σε Battery drain.

Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή και καθόλου δε φέρνει σε πλαστικούρα.

Καλησπέρα σας

και συγνώμη για την ενόχληση

θέλω σας παρακαλώ το link για την έκδοση πού βάλατε στο asus καθώς και κάποιο link με οδηγιες

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων

και συγνώμη αν έχετε ηδη απαντήσει σε τέτοιο ερώτημα απλα ειναι πολλές οι σελίδες στο forum και δεν μπορώνα τις δω όλες

να είστε καλα

Συγγνωμη παιδες μια διευκρινηση θελω . Ειμαι σιγουρος οτι εχει αναφερθει και σε παλιοτερο Post αλλα για να περασω την νεοτερη WW χρειαζεται unroot και μετα την περναω ή κατευθειαν με το ροοτ?

Συγγνωμη παιδες μια διευκρινηση θελω . Ειμαι σιγουρος οτι εχει αναφερθει και σε παλιοτερο Post αλλα για να περασω την νεοτερη WW χρειαζεται unroot και μετα την περναω ή κατευθειαν με το ροοτ?

Και με root γίνεται αλλά μετά το flashάρισμα θα χαθεί οπότε αν θες το ξαναrootάρεις!

στην σελιδα τηνς ασους ανεβηκε η 2,20,40,13 . την κατεβαζω

ειναι μερες τωρα και διορθωνει πολλα bug! οπως και το bug του proximity

H WW αυτες τις μερες ανεβηκε και παραδοξος σε εμενα δεν δουλεψε , αλλα δεν ειχα και χρονο να ασχοληθω. το βραδυ θα το κοιταξω καλυτερα Edited by tempes

Καλησπερα

Αρκετοι απο εμας εχουμε δυστυχως ενα θεμα με τη μπαταρια ( μικρη διαρκεια )

Εδω καιρο χρησιμοποιω ενα συγκεκριμενο power bank το οποιο δινει εως και 4 γεματες φορτισεις απο 5 εως 100% , ειναι μικρο και κομψο ( χωραει παντου ) κι εχει μολις 20€ .

Το εχω παρει απο εκει που αγορασα και το κινητο:

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-enough-10400mah-portable-power-bank-external-battery-charger.html

Πραγματικα, σωθηκα. Δεν εχω το αγχος να ψαχνω να βρω φορτιστη και μπριζα.

Καλησπερα

Αρκετοι απο εμας εχουμε δυστυχως ενα θεμα με τη μπαταρια ( μικρη διαρκεια )

Εδω καιρο χρησιμοποιω ενα συγκεκριμενο power bank το οποιο δινει εως και 4 γεματες φορτισεις απο 5 εως 100% , ειναι μικρο και κομψο ( χωραει παντου ) κι εχει μολις 20€ .

Το εχω παρει απο εκει που αγορασα και το κινητο:

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-enough-10400mah-portable-power-bank-external-battery-charger.html

Πραγματικα, σωθηκα. Δεν εχω το αγχος να ψαχνω να βρω φορτιστη και μπριζα.

Εχω πάρει και εγώ το συγκεκριμένο από το ίδιο μαγαζί.Είναι πάρα πολύ εξυπηρετικό αλλά θα προτιμούσα να έβγαζα την ημέρα χωρίς την ανάγκη power bank

Κορυφαίο και απροβλημάτιστο το συγκεκριμένο power bank. Το προτείνω και εγώ.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

μια ερωτηση για κατοχους - παιδια απο πτωσεις και κραδασμους γενικα πως τα παει?

με silicone/leather case το εχετε φανταζομαι?

μια ερωτηση για κατοχους - παιδια απο πτωσεις και κραδασμους γενικα πως τα παει?

με silicone/leather case το εχετε φανταζομαι?

δεν υπαρχουν καθολου!!εγω τωρα εβαλα την σιλικον που ηταν δωρο γιατι το εχω σωσει απο 2-3 τουμπες

και το ψιλοφοβαμαι!!

επισης συμφωνα με το cpuz η μπαταρια ειναι 2050mha

Edited by Shinig

εχω την leather case της nilkin και εχει φαει αρκετες πτωσεις βεβαια τις περισσοτερες ειναι με το μπροστα το καλυμα ανοιχτο.

εχει κανει αρκετα σημαδια αλλα μεχρι στιγμης δουλευει μια χαρα.

ειναι απαραιτητη η θηκη για κινητα με τοσο μεγαλη οθονη

Προσπαθώ να κάνω το τελευταίο update UL-ASUS_T00F-WW-2.20.40.13-user

Μόλις αποσυνδέω το καλώδιο αφού έχω βάλει αποσυμπιεσμένα τα αρχεία στο τηλέφωνο δεν μου βγάζει την ένδειξη system update file detect

Καμιά ιδέα τι συμβαίνει?

Μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις όλες είχαν γίνει απροβλημάτιστα

• The title was changed to Asus Zenfone 5 / 5Z