tempes Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) Δοκίμασες να κάνεις μια επανεκκίνηση στο κινητό? ναι εκανα και παραμενει η θερμοκρασια απο τον καιρο αν και τωρα που το σκεφτομαι ισως να ειναι απο το accuweather επανερχομαι σε λιγο edit τελικα ηταν απο το accuweather κολλαει συχνα το μυαλο ευχαριστω το Viber WhatsApp και fb όταν τα πρασινοποιησες με τις ειδοποιησης τι εκανες;σου ερχόντουσαν κανονικα; δεν λαμβανω ειδοποιησεις , καπου ειδα τετοια δυνατοτητα αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι στο greenify ή στο bootmanager απο το xposed Edited October 27, 2014 by tempes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Sheep Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 να το δοκιμάσω και αυτο, αλλα που θα βρω την επομενη της 1.13.40.51; να το βαλω μεσω της εσωτερικης μνημης ή με Adb Για δοκίμασε την Version V0625(WW), υάρχει στο support της asus, βάλτην για αρχή στη μνήμη και βλέπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkirikis Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Για δοκίμασε την Version V0625(WW), υάρχει στο support της asus, βάλτην για αρχή στη μνήμη και βλέπεις την εβαλα μεσα στην μνημη του κινητου αλλα δεν μου βγαζει το τριγωνακι οταν αποσυνδεω το USB απο τον υπολογιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Sheep Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 την εβαλα μεσα στην μνημη του κινητου αλλα δεν μου βγαζει το τριγωνακι οταν αποσυνδεω το USB απο τον υπολογιστή... Τι να πω, δεν ξέρω κάτι άλλο να σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 την εβαλα μεσα στην μνημη του κινητου αλλα δεν μου βγαζει το τριγωνακι οταν αποσυνδεω το USB απο τον υπολογιστή... Επανεκκίνηση έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouro Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Παιδια σημερα τσεκαρα την βιντεοκαμερα του κινητου και εχω προβλημα.Σε οτι αναλυση και αν την βαλω απο 1920*1080 εως και 1280*720 τραβαει βιντεο απο 5-60 δευτερα και μετα κλεινει η καμερα και με γυριζει στην επιφανεια..το βιντεο δεν αποθηκευεται πουθενα ανεξαρτητως αν θα επιλεξω εσωτερικο χωρο ή MicroSD.Εσβησα διαφορα που ειχα εκανα και unroot το τηλεφωνο μηπως εφταιγε αυτο και περασα και την V2.19.40.18 απο V2.19.40.6 που ειχα αλλα τιποτα..μου κανει παλι τα ιδια...στις φωτο δεν εχω προβλημα.Μπορειτε να βοηθησετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Μάλλον πας για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Android L 5.0 on Zenfone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Android L 5.0 on Zenfone Ποια είναι τα μοντέλα A500CG και Α501CG; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) Ποια είναι τα μοντέλα A500CG και Α501CG; To πρώτο είναι η dual sim έκδοση και το δεύτερο η single sim έκδοση. Edited October 27, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 To πρώτο είναι η WW (ευρωπαϊκή) έκδοση και το δεύτερο η TW (κινέζικη) έκδοση. Δεν παίζει δηλαδή ρόλο ποια χαρακτηριστικά έχει(επξεργαστής, ραμ κλπ) για το αν θα πάρει αναβάθμιση έτσι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Δεν παίζει δηλαδή ρόλο ποια χαρακτηριστικά έχει(επξεργαστής, ραμ κλπ) για το αν θα πάρει αναβάθμιση έτσι; Δίορθωσα το post μου... ξαναδες το. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Android L 5.0 on Zenfone μέχρι τότε θα πάρουμε καμιά σοβαρή αναβάθμιση άραγε?? πέρασε μηνάς από την τελευταία και δεν φαίνεται να κινείτε τίποτα όπως γινόταν μέχρι τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos0160 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Παιδια ειναι αληθεια οτι σταματαει η παραγωγη του Zenfone 5? Στο vickmall μου ειπανε οτι τα μαυρα τελειωσαν και οτι δεν θα βγουν αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkirikis Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 τελικα μετα απο πολλες προσπαθειες για αναβαθμηση του τηλ καταφερα να περασω την UL-ASUS_T00F-WW-1.18.40.10-user αφου πρωτα επρεπε να περασω την UL_ASUS_T00F_WW_1_14_40_16_user μονο τοτε μπορεσα να περασω την αναβαθμηση σε 1.18. ευχαριστω ολους οσους προσφεραν την βοηθεια τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BilleRiuM Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Παιδες το πισω καπακι ειναι αλουμινιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkirikis Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Παιδες το πισω καπακι ειναι αλουμινιο; οχι δεν ειναι αλουμινιο ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θελω να στειλω κενο μηνυμα για να δω τον εναπομειναντα χρονο ομιλιας μου αλλα δεν μπορω να το κανω γιατι το κινητο βλεπει οτι ειναι κενο και δεν το στελνει. ενω αν γραψω εστω και ενα γραμμα (χαρακτηρα) τοτε ξεκλειδωνει η καρτα και το στελνει. καμια ιδεα προς επιλυση; (εχω wind και το μηνυμα πρεπει να σταλει στο 1212) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BilleRiuM Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Πλαστικο δηλαδη; τοτε γιατι γραφουν aluminium body..πφφ δεν ξερω αξιζει η αγορα λετε; (2.0ghz & 2ara ram sta 16gb).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkirikis Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Πλαστικο δηλαδη; τοτε γιατι γραφουν aluminium body..πφφ δεν ξερω αξιζει η αγορα λετε; (2.0ghz & 2ara ram sta 16gb).. body λενε οχι cover εγω το βλεπω οτι αξιζει, αλλα αυτο το θεμα ειναι καθαρα αποψη του καθε ενος αν δεν σε ενοχλει το μεγεθος του τοτε εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BilleRiuM Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 body λενε οχι cover εγω το βλεπω οτι αξιζει, αλλα αυτο το θεμα ειναι καθαρα αποψη του καθε ενος αν δεν σε ενοχλει το μεγεθος του τοτε εισαι οκ Οκ τελεια! Οχι εχω το Inew v3 επισης 5ιντζο,θα το δωσω 100σταρικο κ θα κουμπωσω αλλα 54€ και θα το τσιμπισω αποψε κιολας! Τι λετε; inew v3 για το asus zenfone 5 !ευχαριστω !;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wnet Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Οκ τελεια! Οχι εχω το Inew v3 επισης 5ιντζο,θα το δωσω 100σταρικο κ θα κουμπωσω αλλα 54€ και θα το τσιμπισω αποψε κιολας! Τι λετε; inew v3 για το asus zenfone 5 !ευχαριστω !;) προσωπικά θα προχωρούσα! (για την ακρίβεια έτσι έκανα και γω.... έδωσα το THL W200 ένα κατοστάρικο και πήγα στο Asus... δε μετάνοιωσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 βρηκα το τηλ. σε αυτο το σαιτ http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_72170.html και λεει οτι εχει RAM 2GB και ROM 8GB με επεξεργαστη CPU: Intel Atom Z2560 Cores: Cortex-A7, Dual Core, 1.6GHz ,στα 128,68 ευρω στο http://www.vickmall.com/asus-zenfone-5-smartphone-dual-sim-android-dual-core-intel-8gb-rom-white.html λει οτι εχει RAM 1GB και με επεξεργαστη Cpu Intel Z2560 Dual Core 1.6 Ghz 1 Gb Ram - 8 Gb Rom στα 155 ευρω ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεματα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Κανεις απλα βγαίνει σε τρεις εκδόσεις το κινητό, με Ζ2560 και 1/2gb και με τον Ζ2580 και 2gb ram ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 μέχρι τότε θα πάρουμε καμιά σοβαρή αναβάθμιση άραγε?? πέρασε μηνάς από την τελευταία και δεν φαίνεται να κινείτε τίποτα όπως γινόταν μέχρι τώρα Βγήκε πριν λίγες μέρες η 2.20.40.8. Προχθές βγήκε η 2.20.40.9 που διορθωνε ενα bug της προηγούμενης με τις επαφές. Διάβαζε και το asuszenfoneblog εκτός του επίσημου site. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Basilis_Limpa Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Δοκίμασε κανείς να κάνει root με το towelroot ; Το κατέβασα το έκανα εγκατάσταση αλλά Βαρέζε το antivirus και το έσβησα. Πάντως απ ότι είδα σε βίντεο στο YouTube έδειξε να δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts