Jump to content

Κινητο μεχρι 250€

gech
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε.

250€

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε.

Πάνω απο 5

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος;

Δεν με ενδιαφέρει η εγγύηση, η αγορά μπορει να γίνει και από την Κίνα

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα)

Θα προτιμούσα να έχει αλλα δεν είναι απαραίτητο

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc?

Δεν με ενδιαφέρει

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα;

Οχι

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono.

Όσο το δυνατόν καλύτερα χρώματα για την οθόνη

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία.

Κάμερα, Αυτονομία, Smooth experience (δεν παίζω καθόλου παιχνίδια στο κινητό), Οθόνη

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Σκέφτομαι να πάρω το Xiaomi Mi Note 3 (6/64) παρόλο που δεν έχει την 800

Πιο πολύ απ' όλα με ενδιαφέρει η κάμερα (μπροστινή και πισινές)

Δεν έχει 250. Το ένα είναι εξαντλειμενο και το άλλο τιμή χωρίς ΦΠΑ

Καλα οι τυποι ειναι απαράδεκτοι ε;Απεξω 250 και αν μπεις στο κατάστημα 320;Πως γινεται να αναγράφουν τιμη χωρις φπα;

Εγώ πάλι απορώ πως γίνεται να γραψα τοσο ανορθόγραφα το εξαντλημένο :lol: (σόρρυ όποιον στραβωσα)

Όσον αφορά τη τιμή το κανα αναφορά στο Σκρουτζ.

Εγώ πάλι απορώ πως γίνεται να γραψα τοσο ανορθόγραφα το εξαντλημένο :lol: (σόρρυ όποιον στραβωσα)

Όσον αφορά τη τιμή το κανα αναφορά στο Σκρουτζ.

Χαχαχα ενω Εμεις που δεν το καταλάβαμε;;Μπραβο πολυ καλα έκανες!

Οσο για τον φίλο που ανοιξε το θέμα.

Πολυ καλη τιμη το ultra που πέφτει ακόμα!Καλο ομως και το mi note 3,οποτε αν δεν εχεις θεμα με την 800αρα το χτυπάς..

Edited by Giannis114

Χαχαχα ενω Εμεις που δεν το καταλάβαμε;;Μπραβο πολυ καλα έκανες!

Οσο για τον φίλο που ανοιξε το θέμα.

Πολυ καλη τιμη το ultra που πέφτει ακόμα!Καλο ομως και το mi note 3,οποτε αν δεν εχεις θεμα με την 800αρα το χτυπάς..

Ποιο από τα 2 έχει καλύτερη κάμερα;

Ισως ενα κλικ καλύτερο το u ultra. Αλλά από την άλλη, σε σχέση με το Mi Note 3 υστερεί αρκετά σε αυτονομία (πρέπει να χει την διπλάσια το mi note).

Δεν το ειχα δει Antretng οταν μου το ειπες το ειδα,αλλοι ειχαν χωρις φπα αλλοι με τιμολογιο αλλοι με παραλλαβη απο το καταστημα :lol::lol:

Ισως ενα κλικ καλύτερο το u ultra. Αλλά από την άλλη, σε σχέση με το Mi Note 3 υστερεί αρκετά σε αυτονομία (πρέπει να χει την διπλάσια το mi note).

Τοτε αναμεσα στα 2 θα προτιμουσα το Mi note 3, ξερεις καποιο αλλο που ειναι στο συγκεκριμενο budget?

Το U Ultra φαίνεται πολύ δυνατό αλλά μια απορία...4πυρηνο;;Σε ποσο απαιτητική χρήση αρχίζει να λαγκαρει και να χει κολλήματα;;Η μήπως τα χω πολύ λάθος στο μυαλό μου;

Το U Ultra φαίνεται πολύ δυνατό αλλά μια απορία...4πυρηνο;;Σε ποσο απαιτητική χρήση αρχίζει να λαγκαρει και να χει κολλήματα;;Η μήπως τα χω πολύ λάθος στο μυαλό μου;

O 821 που φοράει είναι πολύ δυνατός επεξεργαστής και ενδεικτικά είναι αρκετά ανώτερος από τον 660 που έχει το Mi Note 3...

O 821 που φοράει είναι πολύ δυνατός επεξεργαστής και ενδεικτικά είναι αρκετά ανώτερος από τον 660 που έχει το Mi Note 3...

Σωστα αν και στο kimovil του mi note 3 τον επεξεργαστη τον βαθμολογει με 9.7 ενω του u ultra με 9.6

Σωστα αν και στο kimovil του mi note 3 τον επεξεργαστη τον βαθμολογει με 9.7 ενω του u ultra με 9.6

Δεν ξέρω πως προκύπτει η βαθμολογία του επεξεργαστή στο kimovil το οποίο είναι πολύ καλό και κοιτάζω και εγώ... Ούτε επίσης λέω πως τα ξερά specs λένε πολλά ή λίγα σε καθημερινή εμπειρία χρήστης... Αυτό πάντως που είναι γεγονός είναι ότι ο 821 είναι ανώτερος και high end από τον 660 που είναι mid range...

Δεν το βαθμολογεί το kimovil αλλά απλοί χρήστες. Αν λοιπόν κάποιος πάει από 410 σε 660 θα του φανει ότι πιο δυνατό έχει δεί στη ζωή του ;)

Οπότε προφανώς δεν αποτελει κάποιο αντικειμενικό μέτρο σύγκρισης. Βέβαια η διαφορά του 660 από 821 ειναι κυρίως στη gpu.

Ξερετε εαν βγει καποιο κινητο μεσα σε 1 μηνα max, κοντα στα 250 ευρω που να εχει καλη μπαταρια και καμερα?

Το νεο nokia 6 (2018) με zeiss καμερα, αλλα μαλλον θα παιξει στα 280...