Tinkerbell Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Φιλιού 6 ώρες; :confused: Συνεχόμενα εννοείς; :blink: Ναι.Δε σας έχει τύχει να φιλιέστε ένα ολόκληρο βράδυ κλπ? Χωρίς σεξ όμως,ήμουν μικρούλα δεν έκανα τέτοια πράγματα :p Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Ναι.Δε σας έχει τύχει να φιλιέστε ένα ολόκληρο βράδυ κλπ? Χωρίς σεξ όμως,ήμουν μικρούλα δεν έκανα τέτοια πράγματα :p E δεν είναι ρεκόρ αυτό. :O Εγώ νόμιζα συνεχόμενα, κολλημμένοι σα βδέλα 6 ώρες. :p Αυτό ναι θα ήταν ρεκόρ. :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 36 ή 46 ώρες ύπνου; 36..!! :O Το διορθωσα... :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHALISCLK Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 ehmmm...as thimithw tote pou eimoun 18....rekor potou: miso mpoukali vodka....miso whisky kai 18 sfinakia sabuka... :w00t: :w00t: nai exw akoma sykoti....twra pinoume poly ligotero... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Εντάξει έχουμε και λέμε 6 σερί πέναλντι έχω αποκρούσει(πολύ καλοχτυπημένα θα έλεγα - σε επαγγελματικές μεγάλες εστίες) και όσο γι αυτά τα 12 ωρα στην οθόνη δεν θα τα έλεγα ρεκόρ,υπερβολική ******* θα το έλεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heritsa Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 hello! η παρακολούθηση του 2ου κύκλου της σειράς 24 σερί, (ούτε για τουαλέτα λόγω υποχρεωτικής ακινησίας!) μαζί με 2 δίλιτρα παγωτό, 3 πίτσες και 5-6 σακουλάκια πατατάκια!! (και η πάπια πάπια!!!) Παράθεση …Κοιμάται κι ονειρεύεται πως αύριο παντρεύεται…. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 E δεν είναι ρεκόρ αυτό. :O Εγώ νόμιζα συνεχόμενα, κολλημμένοι σα βδέλα 6 ώρες. :p Αυτό ναι θα ήταν ρεκόρ. :w00t: Εγώ για συνεχόμενα μιλάω ;) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Εγώ για συνεχόμενα μιλάω ;) πω,πω πραγματικο ρεκορ.πως αντεξατε βρε??? :w00t: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 πω,πω πραγματικο ρεκορ.πως αντεξατε βρε??? :w00t: Όταν θες κάποιον πολύ τότε ούτε που το καταλαβαίνεις.. ;) Είχε πάει 6 το πρωί αλλιώς θα είχα παραπάνω ώρες ρεκόρ! :p Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 αν ειναι δυνατον. παντως εμενα το πραγματικα μεγαλο μου ρεκορ ειναι αλλου αλλα δεν μπορω να το γραψω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 αν ειναι δυνατον. παντως εμενα το πραγματικα μεγαλο μου ρεκορ ειναι αλλου αλλα δεν μπορω να το γραψω. Καλά δε χρειάζεται να το πείς καταλάβαμε! :p Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbit Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Σε ξύδια το ρεκόρ μου είναι 24 υποβρύχια tequila, 7 ντραμπουί με πάγο, 2 jonny πάγο, 5 πράσινες, 12 σφηνάκια tequila, 1 μεγάλη μπίρα βαρέλι και 1 tequila πάγο που την έριξα μέσα στην μεγάλη για ένα τεράστιο υποβρύχιο. Όλα αυτά τα ήπιαμε 3 άτομα στο μαγαζί μου... Σε ατομικό ρεκόρ έχω κατεβάσει 1 μπουκάλι ντραμπουί και την έχω ακούσει μονο, είναι το ποτό μου βεβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Τα δικά μου ρεκόρ : Α) έβαλα 10 γκολ στο pro evolution soccer 4 με την Μπαρτσα και με αντίπαλο την μισητή Ρεαλ και στο 6 επίπεδο παρακαλώ! :X 3 ο Ροναλντίνιο,2 ο Σαβιόλα , 3 ο Ζιουλί,1 ο Ντέκο και ένα ο Λάρσον!!! :w00t: Αχ! Ρε Κασίγιας! :shifty: Β) άκουγα επί 10 ώρες τον ίδιο σταθμό στο σπίτι μου. (έχτρα σπορτ 103 fm) από τις 8 το πρωί χωρίς παύση! :alien: Έκανα ένα διάλειμμα και μετά έως τις 1 το πρωί !!! :cool: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 ......... άκουγα επί 10 ώρες τον ίδιο σταθμό στο σπίτι μου. (έχτρα σπορτ 103 fm) από τις 8 το πρωί χωρίς παύση! :alien: Έκανα ένα διάλειμμα και μετά έως τις 1 το πρωί !!! :cool:8es na peis pos ekanes kai kati allo parallhla h apla ka8osoun kai akouges sugekrimeno radiofoniko sta8mo? pantos to rekor sou to spane xalara ntalikerhdes,taksitzhdes,akoma kai noikokures :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 8es na peis pos ekanes kai kati allo parallhla h apla ka8osoun kai akouges sugekrimeno radiofoniko sta8mo? pantos to rekor sou to spane xalara ntalikerhdes,taksitzhdes,akoma kai noikokures :) Καθόμουν και άκουγα, είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου να δω πόση ώρα θα αντέξω :D Μπορεί να το κάνει κανείς που δεν είναι νταλικέρης ταξιτζής η νοικοκυρά ; :shifty: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 8es na peis pos ekanes kai kati allo parallhla h apla ka8osoun kai akouges sugekrimeno radiofoniko sta8mo? pantos to rekor sou to spane xalara ntalikerhdes,taksitzhdes,akoma kai noikokures :) Και φοιτητες του εξωτερικου που το ραδιο παιζει 24/7 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Ωραίο θέμα, αλλά δεν έχω απάντηση γαμώτο :p Παράθεση http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Ρεκόρ μαλακι*ς. Είχα πιεί αρκετή βότκα -3/4 μπουκαλιού, 40% αλκοόλ- και πήρα το ποδήλατο μες τη νύχτα και έκανα διαδρομή Βάρκιζα-Ομόνοια και ξανά πίσω. Μέχρι να φτάσω Ομόνοια πήγαινα απίστευτα επικύνδινα. Μάλιστα πέρασα ένα κόκκινο με ταχύτητα και ήθελα 5 εκατοστά για να χτυπήσω πλάγια με μηχανάκι. Δεν με θυμάμαι να πηγα κάπου ίσια ή να μην τα έβλεπα όλα σε όλη τη διαδρομή θαμπά! Άλλο τρελό: ώρα 4 το πρωί και πήγα από Βάρκιζα, Αθήνα -Παγκράτι- με το ποδήλατο, γιατί δεν είχα τι να κάνω. Πήγα σε 45 λεπτά και γύρισα σε 39!! Ενώ το κανονικό είναι να πάω σε 1 ωρα και να γυρίσω σε 50 λεπτά.. Αλλά άμα περνάς φανάρια κόκκινα -αφού τα ελέγχεις-.... Φυσικά πάντα φοραγα στολή και κράνος... Παράθεση http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 ρεκόρ: είχα να μπω 1.5 μέρα στο φόρουμ και βρήκα 20+ reports μόνο για το chat & fun. Μετράει; :rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Συμπαθητικό και ενδιαφέρον το θέμα,ας μείνει σε «ανθρώπινα» επίπεδα... Εξυπνάδες αυτού του τύπου όλοι ξέρουμε να λέμε :down: Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 19 οπαδικές εκδρομές σε μία αγωνιστική περίοδο. Πού και να πηγαίναμε για πρωτάθλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 (edited) Exo kataferei na krathso thn anapnoh moy gia 62 deyterolepta. Edited January 27, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Έχω καταφέρει να με θέλουν 5 αλλά εγώ να μην θέλω καμία Υ.Γ. johner η Μαρία εξερείτε, με την Μαρία είναι 6 :up: Muauauahahahahaihihihiohohohohohho :devil: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Έχω καταφέρει να με θέλουν 5 αλλά εγώ να μην θέλω καμία Υ.Γ. johner η Μαρία εξερείτε, με την Μαρία είναι 6 :up: Muauauahahahahaihihihiohohohohohho :devil: Ωραιος!... Κανε καμια πασα απο δω :p και ανοιξε το γ@μωMSN σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 τα πιο τρελα πραγματα ειναι πηδημα απο c130 ελευεθερας και να κοψω το σχοινι στα 50-40 μετρα ωστε να πεσω στο νερο με φορα.... 1 εβδομαδα σχεδον χωρις φαι υπνο και τα συναφη να εχω καψει τρια πλυντηρια μεχρι τωρα διοτι δεν αντεχουν το βαρος... μεσα σε μια εβδομαδα να εχω φαει 10 καρμποναρες να παω να κανω βουτια και να μου φευγει το σορτς.... το τι εγινε δεν μπορειτε να φανταστειτε αφου παραλιγο να πνιγω απο τα γελια ετσι οπως εγινε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts