PowerZ Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Πραγματι εχει πολυ γελιο!Αλλα δεν παραβλεπω και τους τσακωμους!Εχουμε θεσει τα θεμελια για τον τριτο παγκοσμιο πολεμο! :D Εχω στειλει την αδερφη μου 2 φορες στο νοσοκομειο,ο μικρος αδερφος μου παραλιγο να πνιγει πριν κατι χρονια οταν τον ριξαμε σε μια λιμνη,ενω μετα απο κλωτσια του μεγαλυτερου ειχα παθει εσωτερικη αιμορραγια!!Δηλαδη ειναι θαυμα που ζουμε!!! :X Αλλα μην λετε βλακειες οτι πλακωνεστε για τις γκομενες-ους!!Τα αδερφια μπορουν να συμβαλλουν ΘΕΤΙΚΑ στον τομεα αυτο!Για παραδειγμα,αν εχετε μεγαλυτερο αδερφο (στις κοπελες απευθυνομαι (!)) μπορειτε να τον συστησετε ως ''αγορι'' σας σε καποιον που σας κολλαει και θελετε να τον αποφυγετε παση θυσια ή αντιστοιχα σε καποιον που σας αρεσει,προκειμενου να ζηλεψει!!Δοκιμασμενο και με αποτελεσματα!!! :p :cool: εσεις δεν ειστε αδερφια, θηρια ειστε :lol: για μενα δεν ξερω το καλυτερο μου ειναι να εχεις πολλα αδερφια. δεν ξερεις ποσο σε ζηλευω. καταρχην ειστε μια παρεα απο μονοι σας δεν χρειαζεστε κανεναν αλλον για να πατε μια βολτα.τα κοριτσια εχουν πολλες γνωριμιες λογω μεγαλων αδερφων.. πω πω τελεια. :p :D θελετε να γινουμε 6? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartz Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Αν ήσασταν 5 θα τσακωνόσασταν λιγότερο. Στις πολύτεκνες οικογένειες τα παιδιά είναι πιο κοντά και πιο αγαπημένα κατά κανόνα. Ναι όντως δε θα τσακωνόμουν όλόκληρη τη μέρα με τον αδερφό μου γιατι θα είχα και τους άλλους 3να τσακωθώ οπότε θα έπρεπε να μοιράσω τις ώρες :p :lol: Παράθεση ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ :!: :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 PowerZ του θες???Στους χαριζω!!Και που να δεις οταν σμιγουμε με τα ξαδερφια μου(παιδια του αδερφου του μπαμπα μου) που ειναι 7 συνολικα!!!!ΠΑΝΙΚΟΣ! Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 PowerZ του θες???Στους χαριζω!!Και που να δεις οταν σμιγουμε με τα ξαδερφια μου(παιδια του αδερφου του μπαμπα μου) που ειναι 7 συνολικα!!!!ΠΑΝΙΚΟΣ! Κάνετε ένα χωριό μόνοι σας δηλαδή :lol: Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mysky Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Έχω 2 αδέρφια μεγαλύτερα, έναν αδερφό 26 & μια αδερφή 24.Μένουν στη Σκωτία και στη γκατζολία αντίστοιχα κι έτσι δε βλεπόμαστε και καθημερινά...........Παρ'όλα αυτα, χάρη στη μητέρα μου μεγαλώσαμε πολυ αγαπημένα.Είχαμε κι έχουμε άψογη σχέση.Λόγω της διαφοράς ηλικίας, απο το γυμνάσιο και μετά ζούσα σαν μοναχοπαίδι...Θα ήθελα απίστευτα μικρότερα αδέρφια...Τουλάχιστον ένα...Αχ, σας ζηλεύω μερικούς.... Παράθεση Ποιος καίγεται απόψε και μύρισε η πόλη αγάπη?... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodsuker Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Εγώ τα πάω καλά αλλά μαλώνουμε συνέχεια για τον εξής λόγο : Ρε βλαμένο άσε τα CD μου ήσυχα Όχι ρε λαλάκα :P Παράθεση Ξέρει κανείς πώς βάζω υπογραφή; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 ειναι πολυ σοβαρος αυτος ο λογος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Ε καλά στην ηλικία του bloodsuker ποιους λόγους καβγάδων περιμένεις; Για τα περιουσιακά; :p Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Έχω μια αδερφή στα 28 χρόνια και πρέπει να ομολογήσω πως είμαι πολύ τυχερή γιατί στάθηκε πάντα δίπλα μου σαν πραγματική φίλη,και δεν τσακωθήκαμε ποτέ για κανέναν λόγο είμαστε πάντα αγαπημένες...Βέβαια λυπάμαι ιδιαίτερα,γιατί δεν καταφέρνω πια να την βλέπω τόσο συχνά όσο παλιά,λόγω υποχρεώσεων,αλλά όταν τύχει να μιλήσουμε στο τηλέφωνο παίρνει φωτιά το ακουστικό! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
america Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 εγω δεν εχω κανενα προβλημα...δεν εχω αδερφια...παρολο που το ζητουσα απο τους γονεις μου... ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 1 αδελφό μεγαλύτερο :mad: :D 1 pc :mad: ( αυτό τα λέει όλα :lol: :w00t: :D ) όχι εντάξει ....καλά τα πάμε όταν είμαστε μακρυά :D :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 δηλαδη απο τη μια πρεπει να αισθανομαι τυχερος που δεν εχω αδερφο-η αλλα απο την αλλη ζηλευω και λιγο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Έχω ένα ετεροθαλλές αδελφό, από το δεύτερο γάμο του πατέρα μου. Είναι 5 χρονών και έχει γίνει ήδη άρρωστο ΑΡΕΙΑΝΑΚΙ. Όποτε με πέρνει τηλέφωνο ΑΡΗΣ μου λέει. Ε πως να μην έχουμε άριστη σχέση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ξεθάψα αυτό το θέμα. *9 χρόνια μετά... Με την αδερφή μου 5 χρόνια μεγαλύτερη τη μια βριζόμαστε, την άλλη μια χαρά σαν να μην συμβαίνει τίποτα... Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Πωω, κοίτα θέμα που υπάρχει στο myphone :p Με τον αδερφό μου, 3 χρόνια μικρότερος, είμαστε περίπου σαν τη περίπτωση του @NickTheGreek99. Αν μαλώσουμε θα είναι για λίγο και μετά πάλι όλα κομπλέ! Γενικά ποτέ δεν μαλώναμε πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Επειδή το ξεθάψατε το θέμα, να συνεισφέρω και γω.... Με τον αδελφό μου είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι μικροί είχαμε πολλές φασαρίες, τώρα πλέον απλά τα συζητάμε όταν διαφωνούμε. Κοντινή σχέση δεν μπορώ να πώ ότι είχαμε, ούτε έχουμε. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Έχω έναν αδερφό 1μισι χρόνο μικρότερο με τον οποίο έχω άριστες σχέσεις και έναν 10 χρόνια μικρότερο ο οποίος με βλέπει σαν τον ενοχλητικό αδερφό που δεν τον αφήνει να παίξει στο κινητο,να μπει στον υπολογιστη και ολα αυτα.. :p Παρ ολα αυτά που και που τον βγαζω καμια βόλτα έξω και βελτιωνονται οι σχέσεις μας :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Πφφφ θα τρομαξετε τώρα....έχω μια αδερφή 16 χρόνια μεγαλυτερη από μένα και έναν αδερφό 13 χρόνια μεγαλύτερο. Όπως καταλαβαίνετε είμαι ο μικρότερος με ότι συνεπαγετε αυτό...συνηθος καλά πράγματα!! Έχω πολύ καλές σχέσεις και με τους δυο αλλά μεγαλύτερη αδυναμία στον αδερφό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Εχω εναν αδερφο 2 χρονια μεγαλυτερο! Καθε μερα μαζι μεχρι το λυκειο, μετα χωρισαν οι δρομοι μας λογο σπουδων και δουλειας.. Κατα τα αλλα οκ, δεν εχουμε καποιο θεμα. Μονο που δεν μιλαμε σχεδον καθολου πλεον.. Και αν το καλοσκεφτεις, εχουμε να βρεθουμε παααρα πολλα χρονια.. Βασικα, δεν εχω αδερφια.. :lol::lol::lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Έχω μια δίδυμη αδερφή και τσακωνόμαστε συνέχεια και βριζόμαστε κάθε μέρα. Όμως όταν είμαστε μακριά, τα πάμε πολύ καλά οι δυό μας :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turbogianos Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ξεθαψατε ένα θεμα ακρως ... Τεχνολογικο που δεν μπορω να συνεισφερω ... Όλα τα αδερφια μου ... (5) ... τα .... Τιναξαν ... εγω μονο γλυτωσα κι 7μηνητικο .... Παράθεση ThL W7S, ThL W100S, Elephone P10C, Jiayu S3 advance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkPalios19_96 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ξεθαψατε ένα θεμα ακρως ... Τεχνολογικο που δεν μπορω να συνεισφερω ... Όλα τα αδερφια μου ... (5) ... τα .... Τιναξαν ... εγω μονο γλυτωσα κι 7μηνητικο .... Τι εννοείς ? :worry: Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 εγω με την αδερφη μου μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε......:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Δίδυμη αδερφουλα. Οι σχέσεις μας θυμίζουν την σχέση Ισραήλ Παλαιστίνης. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Ξεθαψατε ένα θεμα ακρως ... Τεχνολογικο που δεν μπορω να συνεισφερω ... Όλα τα αδερφια μου ... (5) ... τα .... Τιναξαν ... εγω μονο γλυτωσα κι 7μηνητικο .... τι εννοεις λεγοντας,τα τιναξαν? Δίδυμη αδερφουλα. Οι σχέσεις μας θυμίζουν την σχέση Ισραήλ Παλαιστίνης. αληθευει τελικα οτι οτι αισθανεται ο ενας,πολλες φορες το νιωθει και ο αλλος? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts