Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα - μιάμιση και κάτι θα βγάζεις με το S9+

Όλη μέρα να προσπαθώ να κάνω κλήση μέσα σε πηγάδι, ενώ μου βγάζει no signal, σε απόμακρο χωριό στο πουθενά, με wind πάροχο, θα μου βγάλει σίγουρα πάνω από 1 ώρα...

Οι χρόνοι ΠΟΛΥ χονδρικά είναι περίπου όπως ανάφερε ο συμφορουμητης.

S9, 3-4,5 sot και s9+, 4-5,5 sot.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Γεια σας παιδιά . Ψαχνομαι μεταξύ S9 και S9 +. Απ οτι βλέπω το S9 βγάζει κανα 3ωρο SOT και το S9 + κανα 5ωρο με τα χίλια ζόρια σωστά ;

Νομίζω εχεις λάθος προσέγγιση...μπορώ να σου βγάλω από 2 έως 9 ωρες με το καθένα...

Ατ δε εντ οφ δε ντεϊ, (που λενε και στο χωριο μου) θα κοιτάξεις αν σε ευχαριστεί και αν βγάζεις την ημέρα με τον τρόπο που το χρησιμοποιείς...

1 ώρα - μιάμιση και κάτι θα βγάζεις με το S9+

Δηλ 1 με 1.5 ώρα επιπλέον με το S9+ σε σχέση με το S9

Νομίζω εχεις λάθος προσέγγιση...μπορώ να σου βγάλω από 2 έως 9 ωρες με το καθένα...

Ατ δε εντ οφ δε ντεϊ, (που λενε και στο χωριο μου) θα κοιτάξεις αν σε ευχαριστεί και αν βγάζεις την ημέρα με τον τρόπο που το χρησιμοποιείς...

Με τουλάχιστον τον μισό χρόνο αναμονής με wifi (και λίγο data) ανοιχτά και κάνα δυο ώρες ανοιχτό gps

Edited by gthebest

Εγώ πάντως λέω να το δώσω για note. Η μπαταρία του s9 plus με βγάζει άνετα τη μέρα αλλά σε ημέρες που δουλεύω data με έχει αφήσει κάνα 2 φορές. Μιλάω για 5 ώρες οθόνη 2 ώρες ομιλία και GPS αλλά είναι χρήση που έχω κάνει αρκετές φορές και γύρισα σπίτι οριακά με 5% και οικονομία στο τέλος..

Το S9 plus είναι μια χαρά σε αυτονομία αλλά αν θες το κάτι παραπάνω θες note 9

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εγώ πάντως λέω να το δώσω για note. Η μπαταρία του s9 plus με βγάζει άνετα τη μέρα αλλά σε ημέρες που δουλεύω data με έχει αφήσει κάνα 2 φορές. Μιλάω για 5 ώρες οθόνη 2 ώρες ομιλία και GPS αλλά είναι χρήση που έχω κάνει αρκετές φορές και γύρισα σπίτι οριακά με 5% και οικονομία στο τέλος..

Το S9 plus είναι μια χαρά σε αυτονομία αλλά αν θες το κάτι παραπάνω θες note 9

Αυτός ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο λόγος και της δικής μετάβασης. Βέβαια τα πράγματα ήταν αρκετά χειρότερα (και λογικά) όταν επισκεπτόμουν το χωριό της γυναίκας μου, χωρίς wifi και χωρίς καλό σήμα...

Σίγουρα δεν αναιρεί όμως το γεγονός ότι το s9+ είναι απο τα κορυφαία σε αυτονομία.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αυτός ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο λόγος και της δικής μετάβασης. Βέβαια τα πράγματα ήταν αρκετά χειρότερα (και λογικά) όταν επισκεπτόμουν το χωριό της γυναίκας μου, χωρίς wifi και χωρίς καλό σήμα...

Σίγουρα δεν αναιρεί όμως το γεγονός ότι το s9+ είναι απο τα κορυφαία σε αυτονομία.

Εγώ έχω κάνει χειρουργείο στο πόδι και καθημερινές που δουλεύω από κινητό μαζί με λαπτοπ με έβγαζε άνετα μεν αλλά μέχρι 20%.. Μες το σπίτι όλη μέρα με μέτριο σήμα και wifi.. Με s8 plus και ειδικά με s7 edge ήμουν πολύ πιο πάνω. Δεν είναι κακό αλλά ήθελα αυτό το παραπάνω που δίνει το note..ημέρες που ταξιδευα και ήμουν με data κλπ όντως με έβγαζε οριακά

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εγώ με s9 και data στη δουλειά μου που το λιωνω, δυστυχώς μόνο 3-3.3 ώρες sot. Και τις τελευταίες μέρες συνέχεια στριφογυριζει σε το μυαλό μου να το δώσω κ να (ξανά) κάνω υπέρβαση να πάρω το plus. +2gbραμ, 2πλη κάμερα,( το μέγεθος να πω την αλήθεια μ αρέσει στο απλό) και υποτίθεται καλύτερη μπαταρία. Αν εν τέλει μου βγάζει 5 ώρες sot με data ( άρα άνετα 7+ ώρες με WiFi) τότε θα σταματήσω να ασχολούμαι πια με το θέμα της μπαταρίας κ γενικά του κινητού.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ με s9 και data στη δουλειά μου που το λιωνω, δυστυχώς μόνο 3-3.3 ώρες sot. Και τις τελευταίες μέρες συνέχεια στριφογυριζει σε το μυαλό μου να το δώσω κ να (ξανά) κάνω υπέρβαση να πάρω το plus. +2gbραμ, 2πλη κάμερα,( το μέγεθος να πω την αλήθεια μ αρέσει στο απλό) και υποτίθεται καλύτερη μπαταρία. Αν εν τέλει μου βγάζει 5 ώρες sot με data ( άρα άνετα 7+ ώρες με WiFi) τότε θα σταματήσω να ασχολούμαι πια με το θέμα της μπαταρίας κ γενικά του κινητού.

Πάρα πολύ δυσκολα θα δεις 5+ ωρες sot μόνο με data.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βγήκε καινούργιο update στο smart switch(EUR). Εκτός από το security patch του Νοεμβρίου, υπάρχει κάτι άλλο που βελτιώνει; Γιατί δεν βρήκα κάτι!

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα δεν έχει έρθει ούτε του Οκτωβρίου? Τι παίζει? Γιατί διαολε?

εχεις EUR firmware?

Το συζητάμε σε άλλο thread και του δώσαμε ήδη λύση, άστον μη μπερδευτεί τώρα :lol:

Παίδες ...από χρώματα τι λέει το μπλε η το χρυσό

Μαύρο και μωβ τα είδα...

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

blue coral το ποιο ομορφο αν και θα προτιμουσα το titanium grey αλλα δυστυχως εδω δεν ερχεται!!
I Want To Believe

Ακόμη να φανεί η beta.. ήρθε η ειδοποίηση στα γερμανικά...

Έχεις γερμανική συσκευή με ελληνική sim?

The sky moves on sideways

Όχι βρε..το διάβασα στο xda..και να είχα.. δεν θα δούλευε να πάρει update με ελληνική sim

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να φανεί εννοώ σε zip..για δοκιμές

blue coral το ποιο ομορφο αν και θα προτιμουσα το titanium grey αλλα δυστυχως εδω δεν ερχεται!!

Deep Blue σε όποιον αρέσουν τα σκουρόχρωμα, χωρίς αναγκαστικά να πάρει το μαύρο.

...θεματους ...το χουν πιο ακριβά :p

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Όχι βρε..το διάβασα στο xda..και να είχα.. δεν θα δούλευε να πάρει update με ελληνική sim

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να φανεί εννοώ σε zip..για δοκιμές

Εγώ διάβασα μόνο για 10.000 συμμετέχοντες από τη Γερμανία... Αν ισχύει αυτό θα είναι λίγο πίκρα γι' αυτούς που το περιμένουν πως και πως..

Κάτι άλλο.. Όταν βγει επίσημα η beta για όλες αυτές τις χώρες, υπάρχει πιθανότα να ανέβει στο xda?

Aν ναι, αυτοί που θα το περάσουν μεσω Odin , θα λαμβάνουν τα updates που θα δίνει η Samsung στους beta testers ?

The sky moves on sideways

Ότι θα ανέβει στο xda..είναι σίγουρο, τα update..δύσκολα να τα πάρει..λογικά θα βγάζει καινούριο zip κάθε φορά.

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+