Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υποψήφιος αγοραστής εδώ

Κάποιες ερωτήσεις έχω... Αυτά που κυκλοφορούν σκρουτζ και Ελλάδα είναι με επεξεργαστή snapdragon ή exynos? Ισχύει ότι ο snapdragon έχει καλύτερη αυτονομία?

Από μπαταρία ευχαριστημένοι? Εννοώ ανοιχτό το κινητό με WiFi 4g, τηλέφωνο, ίντερνετ, χωρίς παιχνίδι βγαίνει η μέρα?

Κάμερα στο auto? Από τη εμπειρία σας όλα οκ?

Και είναι κανείς που έχει κάνει μετάβαση από Huawei p20 pro να πει εμπειρία.... Αυτά είναι τα δύο υποψήφια

Όλα τα ευρωπαϊκά είναι με exynos και όντως είναι χειρότερα στην αυτονομία από sd.

Με αυτά που λες η μέρα σου θα βγαίνει.

Στην κάμερα, ότι προτιμάς.. αν την ψάχνεις manual, αν όχι μια χαρά είναι και στο auto.

Όσο αφορά το Huawei. ..Εγώ ήρθα από iPhone.. άλλος θα σου απαντήσει καλύτερα.

Έχει έρθει σε κανέναν ενημέρωση για EUR;

Version Android 8.0.0

Changelist 14479316

Build date Fri, 05 Oct 2018 00:26:33 +0000

Security Patch Level 2018-10-01

Product code EUR

PDA G965FXXU2BRJ3

CSC G965FOXM2BRJ3

Version Android 8.0.0

Changelist 14479316

Build date Fri, 05 Oct 2018 00:26:33 +0000

Security Patch Level 2018-10-01

Product code EUR

PDA G965FXXU2BRJ3

CSC G965FOXM2BRJ3

To ίδιο αναρρωτήθηκα και εγώ. Το sammobile δείχνει το update και δεν το έχουμε λάβει. Το ίδιο έγινε και τον Σεπτέμβρη. Μετά από 3 μέρες που το έδειχναν στο sammobile μου βγήκε το update.

Aν το συνδέσετε με υπολογιστή και smart switch θα σας βγάλει το νέο Update

Βρίσκει νέο update , δείχνει οτι το κατεβάζει , αλλά μετά από αυτό δεν συνεχίζει την εγκατάστασή του στο τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος.

Παράλληλα , κάποιοι από το thread του s9, αναφέρουν οτι ήδη έχουν κατεβάσει το νέο update σε EUR firmware....

Πολύ halloween μας βγήκε αυτό το update :lol:

Βρίσκει νέο update , δείχνει οτι το κατεβάζει , αλλά μετά από αυτό δεν συνεχίζει την εγκατάστασή του στο τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος.

Παράλληλα , κάποιοι από το thread του s9, αναφέρουν οτι ήδη έχουν κατεβάσει το νέο update σε EUR firmware....

Πολύ halloween μας βγήκε αυτό το update :lol:

Εμενα το έκανε εγκατάσταση κανονικα χωρίς κανένα πρόβλημα

Γκρινιάρηδες, δόθηκε και σε EUR η αναβάθμιση Οκτωβρίου ΟΤΑ. :)

Ελέγξτε το.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Γκρινιάρηδες, δόθηκε και σε EUR η αναβάθμιση Οκτωβρίου ΟΤΑ. :)

Ελέγξτε το.

Όταν του Σεπτέμβρη είχε έρθει στις 14..να μην γκρινιάζουμε?

Όταν του Σεπτέμβρη είχε έρθει στις 14..να μην γκρινιάζουμε?

Nαι, οκ....απλά δε χάνουμε και κάτι σημαντικό! Να μου πείς για pie να συμφωνήσω.

Προσωπικά το να πάρω μια ενημέρωση ασφαλειας 20 μέρες μετά δε μου λέει κάτι...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Nαι, οκ....απλά δε χάνουμε και κάτι σημαντικό! Να μου πείς για pie να συμφωνήσω.

Προσωπικά το να πάρω μια ενημέρωση ασφαλειας 20 μέρες μετά δε μου λέει κάτι...

Είπαμε, αν δεν ήταν και στο project treble.. θα τι περνάμε το 2020

Έχει κι άλλες βελτιώσεις λέει...

SM-G965F

Σήμερα μου ήρθε και μένα. 30mb μικρότερη βέβαια, 243,63 :p

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Υποψήφιος αγοραστής εδώ

Κάποιες ερωτήσεις έχω... Αυτά που κυκλοφορούν σκρουτζ και Ελλάδα είναι με επεξεργαστή snapdragon ή exynos? Ισχύει ότι ο snapdragon έχει καλύτερη αυτονομία?

Από μπαταρία ευχαριστημένοι? Εννοώ ανοιχτό το κινητό με WiFi 4g, τηλέφωνο, ίντερνετ, χωρίς παιχνίδι βγαίνει η μέρα?

Κάμερα στο auto? Από τη εμπειρία σας όλα οκ?

Και είναι κανείς που έχει κάνει μετάβαση από Huawei p20 pro να πει εμπειρία.... Αυτά είναι τα δύο υποψήφια

Κοιταξε ειχα s9 plus πηρα το huawei p20 pro για κανενα μηνα και τωρα εχω παλι s9 plus.Και τα δυο για μενα ειναι κορυφη εχουν πληρης πακετο για καποιο που θελει να συνδυασει τα παντα δεν ειναι τελεια για αυτο τον λογο καπου χανει το ενα καπου το αλλο.Π.χ καλυτερη μπαταρια p20 pro καλυτερη οθονη s9 plus καμερα και τα δυο κορυφη την νυχτα λογω night mode το p20 pro αλλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε γιατι καποιες φορες επαιρνες εντυπωσιακο αποτελεσμα και συγχρονως εξωπραγματικο.Δαχρυλικο αποτυπωμα γιατην ταχυτητα και την θεση που εχει το p20 pro.Γενικα πιο pemium κατασκευη s9 plus.Aυτα απο εμενα

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

thnx φιλε.... για s9 + με βλεπω για την ωρα.....ετσι και αλλιως σε οποιο απο τα δυο και να παω μετα το p9 lite θα ειναι τρελη διαφορα

με τα σκρουτζομαγαζα εμπιστευομαστε εκδοσεις και εγγυηση?

Ξεχασα να σε πω οτι το s9 plus ειναι πολυ καλυτερο στο βιντεο και στην selfie

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Ξεχασα να σε πω οτι το s9 plus ειναι πολυ καλυτερο στο βιντεο και στην selfie
Επίσης να σημειώσω(λόγω πρόσφατης εμπειρίας), το S9+ υπερτερεί και λόγω της ύπαρξης στο δίκτυο after sale service της Samsung, της εταιρείας Smartec.

"Δεν υπάρχουν" οι άνθρωποι, πολύ μπροστά στην δουλειά τους!

"Ταν ή επί τας"

100% μέχρι 20% 7 ώρες οθόνη...φυσικά με WiFi calling και flight mode και 4g για κάνα 2ωρο..από ότι φαίνεται το κακό σήμα στο σπίτι μου έτρωγε 1:30-2 ώρες....

100% μέχρι 20% 7 ώρες οθόνη...φυσικά με WiFi calling και flight mode και 4g για κάνα 2ωρο..από ότι φαίνεται το κακό σήμα στο σπίτι μου έτρωγε 1:30-2 ώρες....

Παίζει ρόλο και η φωτεινότητα οθόνης.

Να τα αναφέρετε κ αυτά.

Σωστός.σχεδον πάντα γύρω στο 20-30% ...αλλά η χρήση ήταν ίδια με διάφορα μόνο το flight mode και WiFi calling

Χαίρετε

Εχει βρει κανείς τρόπο να blockαρονται sms που έρχονται *χωρίς* αριθμό.

Τρώω 15 scam/ημερα από Uber και η επιλογή block phrase έχει αφαιρεθεί.

Έχει κι άλλες βελτιώσεις λέει...

0eab7af9ffd367f1fddf54f538235896.jpg

SM-G965F

Στην Cosmote χαρταετό πετάνε;

Συνεχώς καθυστερούν τις ενημερώσεις. Θα γυρίσω σε EUR να τελειώνω με την ανικανότητα.

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Πάντως σε EU ούτε σε εμένα έχει έρθει ...υπάρχει περίπτωση να έγινε κάτι αφού πέρασα την ευ πάνω στην vod ROM?και να μην παίρνει οτα;

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+