Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα στα βίντεο, δεν μου βγάζει 4Κ αναλυσει μόνο fhd .. αυτο έγινε απο τότε που έβαλα android 9 Pie. καμιά βοήθεια?

Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα στα βίντεο, δεν μου βγάζει 4Κ αναλυσει μόνο fhd .. αυτο έγινε απο τότε που έβαλα android 9 Pie. καμιά βοήθεια?
Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις προβολής στην ανάλυση και να επιλέξεις QHD

Στάλθηκε από το Oneplus 6

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις προβολής στην ανάλυση και να επιλέξεις QHD

Στάλθηκε από το Oneplus 6

Αυτο εξηγώ δεν υπάρχει QHD γράφει μέχρι fhd, και να κατεβάσω την αναλυσει

Πήγαινε ρυθμίσεις, εμφάνιση και άλλαξε την ανάλυση της οθονης

Στις ρυθμίσεις του κινητού όχι του YouTube

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω μετά την αναβάθμιση όταν γίνεται μια εγκατάσταση εφαρμογής δεν μου εμφανίζεται στη μπάρα ειδοποιήσεων ότι κατεβαίνει η εφαρμογή το κάνει μόνο σε μένα η είναι της αναβάθμισης;;;

H να βαλεις το παρακατω Αντι-Youtube που τα κανει ολα και συμφερει εχει ενσωματωμενο adblock , κανει download , παιζει σε οτι αναλυση θες κτλ....:p

------->>>>> https://newpipe.en.uptodown.com/android

Edited by s_wind

Πήγαινε ρυθμίσεις, εμφάνιση και άλλαξε την ανάλυση της οθονης

Στις ρυθμίσεις του κινητού όχι του YouTube

Το δοκίμασα και αυτό, αλλά και πάλι δεν αλλαζει η αναλυσει σε 4κ. δεν την εχει καθόλου την επιλογή

Η μέγιστη ανάλυση του κινητού που μπορεί να παίξει είναι 1440p. Γι'αυτό δεν σου βγάζει 4κ σαν επιλογή.

Έχετε παρατηρήσει καμία αλλαγή στο πληκτρολόγιο Samsung? Ενώ δούλευε μια χαρά σήμερα μάλλον μετά από κάποια αναβάθμιση μου βγάζει ότι ναναι στις προβλέψεις λέξεων και τονίζει τις λέξεις σε όλα τα φωνήεντα

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχετε παρατηρήσει καμία αλλαγή στο πληκτρολόγιο Samsung? Ενώ δούλευε μια χαρά σήμερα μάλλον μετά από κάποια αναβάθμιση μου βγάζει ότι ναναι στις προβλέψεις λέξεων και τονίζει τις λέξεις σε όλα τα φωνήεντα

To κάνει όταν πατήσεις τον τόνο. Με oreo τουλάχιστον που έχω ακόμη. Και γω την πρώτη φορά τα έπαιξα, μέχρι να καταλάβω τι είναι :lol:

Edited by il_tifosi

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν...

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Σαν να μπηκε Ο Αρχαιος Ελληνας μεσα του . . .:lol:

Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Ούτε εμένα μου βγάζει 4k.

Στο oreo τα έβγαζε κανονικά δεν υπήρχε κάποιο θεμα. το εχουνε κ αλλη αυτο το πρόβλημα?

και μετα την αναβαθμίσει πολύ πιο αργό μου φαίνεται το κινητο και 15 20 % χειρότερη μπαταρια

H να βαλεις το παρακατω Αντι-Youtube που τα κανει ολα και συμφερει εχει ενσωματωμενο adblock , κανει download , παιζει σε οτι αναλυση θες κτλ....:p

------->>>>> https://newpipe.en.uptodown.com/android

Τελείως μουφα η εφαρμογή φίλε. Επίσης δεν υπάρχει νόημα ύπαρξης της εφαρμογής αυτής της NewsPipe όταν υπάρχει το YouTube Vanced που ουσιαστικά είναι το κανονικό YouTube αλλά πλήρως παραμετροποιήσιμο.

https://www.xda-developers.com/youtube-vanced-apk/

Κάνεις login στο λογαριασμό σου κανονικά για τις συνδρομές σου, έχει να παίζει πάντα σε φουλ ανάλυση τα βίντεο, το κατεβάσεις και δε σταματάει να παίζει και πολλά άλλα.. Disable το. YouTube του κινητού το κανονικό και παίζει μόνο αυτό. Θα με θυμηθείτε.

Τονυ ...Συμφωνω καλο και αυτο θες καπου-καπου ομως και ενα power-bank μαζι σου γιατι του αρεσει το μαμ-μαμ:p

Τα gestures στη συσκευή μας είναι απλά οι 3 γραμμές στη navigation bar που αντικαθιστουν τα κουμπιά και όχι κάτι αλλά που είχα δει στο YouTube που έβγαιναν οι πρόσφατες εφαρμογές σαν κουρτίνα π.χ.

Μονο αυτό, ή και αν ενεργοποιησεις τη χρήση με ένα χέρι πως μικραίνει και μεγαλώνει η οθόνη έτσι δεν είναι?

Ευχαριστώ

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Τα gestures στη συσκευή μας είναι απλά οι 3 γραμμές στη navigation bar που αντικαθιστουν τα κουμπιά και όχι κάτι αλλά που είχα δει στο YouTube που έβγαιναν οι πρόσφατες εφαρμογές σαν κουρτίνα π.χ.

Μονο αυτό, ή και αν ενεργοποιησεις τη χρήση με ένα χέρι πως μικραίνει και μεγαλώνει η οθόνη έτσι δεν είναι?

Ευχαριστώ

To πρωτο αριστερα δειχνει οπως λες τις εφαρμογες σαν κουρτινα , το μεσαιο σε επαναφερει στην κεντρικη επιφανεια εργασιας , το πρωτο δεξια σε επαναφερει στο προηγουμενο μενου .

1)Μπορεις να τα ρυθμισεις να ειναι σταθερα.

2)Να ειναι τρεις απλες γραμμες.

3)Να μην ειναι καθολου ,σερνεις την προκαθορισμενη λειτουργια που κανει το καθενα με το δαχτυλο προς τα πανω.

Εγω συνηθισα την τριτηεπιλογη και εχω ολη την οθονη ελευθερη .

Τονυ ...Συμφωνω καλο και αυτο θες καπου-καπου ομως και ενα power-bank μαζι σου γιατι του αρεσει το μαμ-μαμ:p

Ρουφάει μπαταρία το Vanced εννοείς; φαντάζομαι σαν το κανονικό YouTube καταναλώνει. Δεν έχω δει ποτέ τίποτα περίεργο. Επίσης έχω fast charge στο αμάξι και φορτιστή αυτοκινήτου κσι power Bank με fast charge οπότε δε ξεμείνω ποτέ προσωπικά. Έχω σχεδόν πάντα πάνω από 60-70% μπαταρία. Δε μου αρέσει να πέφτει πολύ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή που δε θα μπορώ να φορτίσω, να έχω

To πρωτο αριστερα δειχνει οπως λες τις εφαρμογες σαν κουρτινα , το μεσαιο σε επαναφερει στην κεντρικη επιφανεια εργασιας , το πρωτο δεξια σε επαναφερει στο προηγουμενο μενου .

1)Μπορεις να τα ρυθμισεις να ειναι σταθερα.

2)Να ειναι τρεις απλες γραμμες.

3)Να μην ειναι καθολου ,σερνεις την προκαθορισμενη λειτουργια που κανει το καθενα με το δαχτυλο προς τα πανω.

Εγω συνηθισα την τριτηεπιλογη και εχω ολη την οθονη ελευθερη .

Ok εγώ όλα αυτά που έβλεπα-περίμενα από την 9 και τα gestures, ήταν ότι είχα δει σε βίντεο προφανώς από pixel που δεν έχουν καμία σχέση με το δικό μας...

Ευχαριστώ

Ερώτηση όσοι χρησιμοποιείται bt handsfree. Από την beta version το παρατήρησα αλλά περίμενα την τελική. Όταν είναι συνδεδεμένο ο ήχος πλέον ακούγεται μόνο στα ακουστικά, ενώ πριν σε συσκευή και ακουστικά. Το δήλωσα στη Samsung, δεν ξέρουν πουν παν τα τέσσερα. Από μένα έμαθαν ότι η Pie βγήκε για Ελλάδα. Το έχετε και εσείς αυτό το θέμα; Αν κάποιος ειδικά έχει Samsung bt handsfree θα ήθελα την άποψή του γιατί τα δικά μου είναι HONOR και θα ήθελα να δω αν είναι και θέμα συνδεσιμότητας...
Και εγω με Bose soundsport free kai plantronics m70 εχω το ιδιο προβλημα το οποιο είναι σπαστικό....ευτυχως εχω τ fenix5 plus και βλεπω τς ειδοποιήσεις οταν δεν εχω το ακουστικο στο αυτί!

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Ρε παιδιά όντως στο βίντεο δεν υπάρχει εγράφη σε 4κ? Πως γίνεται αυτό?

Υπάρχει, απλά δεν βλέπετε καλά.

Εγώ όλη μέρα 4k 60 fps video βγάζω.

Ρυθμίσεις - Videos (κάτω το λέει) πατάς rear video size, ΠΑΤΑΣ ΠΑΛΙ στο FHD 1920x1080 και όλες οι αναλύσεις είναι εκεί.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες αυτό που έγραψα και εσύ.

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η μέγιστη ανάλυση του κινητού που μπορεί να παίξει είναι 1440p. Γι'αυτό δεν σου βγάζει 4κ σαν επιλογή.

Τι του λες και εσύ του ανθρώπου;

Βαλτοί είστε εδώ μέσα μωρέ; χααχαχαχαχαχαχχα

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+