typakos Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα στα βίντεο, δεν μου βγάζει 4Κ αναλυσει μόνο fhd .. αυτο έγινε απο τότε που έβαλα android 9 Pie. καμιά βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα στα βίντεο, δεν μου βγάζει 4Κ αναλυσει μόνο fhd .. αυτο έγινε απο τότε που έβαλα android 9 Pie. καμιά βοήθεια?Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις προβολής στην ανάλυση και να επιλέξεις QHD Στάλθηκε από το Oneplus 6 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Έτσι πάτησε πάνω στην ανάλυση και θα σου βγάλει τις επιλογές Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typakos Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις προβολής στην ανάλυση και να επιλέξεις QHD Στάλθηκε από το Oneplus 6 Αυτο εξηγώ δεν υπάρχει QHD γράφει μέχρι fhd, και να κατεβάσω την αναλυσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spithas11 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Πήγαινε ρυθμίσεις, εμφάνιση και άλλαξε την ανάλυση της οθονης Στις ρυθμίσεις του κινητού όχι του YouTube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloryudt Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω μετά την αναβάθμιση όταν γίνεται μια εγκατάσταση εφαρμογής δεν μου εμφανίζεται στη μπάρα ειδοποιήσεων ότι κατεβαίνει η εφαρμογή το κάνει μόνο σε μένα η είναι της αναβάθμισης;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 (edited) H να βαλεις το παρακατω Αντι-Youtube που τα κανει ολα και συμφερει εχει ενσωματωμενο adblock , κανει download , παιζει σε οτι αναλυση θες κτλ....:p ------->>>>> https://newpipe.en.uptodown.com/android Edited January 18, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typakos Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Πήγαινε ρυθμίσεις, εμφάνιση και άλλαξε την ανάλυση της οθονης Στις ρυθμίσεις του κινητού όχι του YouTube Το δοκίμασα και αυτό, αλλά και πάλι δεν αλλαζει η αναλυσει σε 4κ. δεν την εχει καθόλου την επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spithas11 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Η μέγιστη ανάλυση του κινητού που μπορεί να παίξει είναι 1440p. Γι'αυτό δεν σου βγάζει 4κ σαν επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typakos Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Εχω πρόβλημα όταν τραβάω βίντεο. δεν υπάρχει η επιλογή 4Κ. πουθενά στης ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spithas11 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Ούτε εμένα μου βγάζει 4k. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Έχετε παρατηρήσει καμία αλλαγή στο πληκτρολόγιο Samsung? Ενώ δούλευε μια χαρά σήμερα μάλλον μετά από κάποια αναβάθμιση μου βγάζει ότι ναναι στις προβλέψεις λέξεων και τονίζει τις λέξεις σε όλα τα φωνήεντα Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Δεν βγάζει uhd δηλαδή; Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 (edited) Έχετε παρατηρήσει καμία αλλαγή στο πληκτρολόγιο Samsung? Ενώ δούλευε μια χαρά σήμερα μάλλον μετά από κάποια αναβάθμιση μου βγάζει ότι ναναι στις προβλέψεις λέξεων και τονίζει τις λέξεις σε όλα τα φωνήεντα Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To κάνει όταν πατήσεις τον τόνο. Με oreo τουλάχιστον που έχω ακόμη. Και γω την πρώτη φορά τα έπαιξα, μέχρι να καταλάβω τι είναι :lol: Edited January 18, 2019 by il_tifosi Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Έχετε παρατηρήσει καμία αλλαγή στο πληκτρολόγιο Samsung? Ενώ δούλευε μια χαρά σήμερα μάλλον μετά από κάποια αναβάθμιση μου βγάζει ότι ναναι στις προβλέψεις λέξεων και τονίζει τις λέξεις σε όλα τα φωνήεντα Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σαν να μπηκε Ο Αρχαιος Ελληνας μεσα του . . .:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typakos Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Ούτε εμένα μου βγάζει 4k. Στο oreo τα έβγαζε κανονικά δεν υπήρχε κάποιο θεμα. το εχουνε κ αλλη αυτο το πρόβλημα? και μετα την αναβαθμίσει πολύ πιο αργό μου φαίνεται το κινητο και 15 20 % χειρότερη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 H να βαλεις το παρακατω Αντι-Youtube που τα κανει ολα και συμφερει εχει ενσωματωμενο adblock , κανει download , παιζει σε οτι αναλυση θες κτλ....:p ------->>>>> https://newpipe.en.uptodown.com/android Τελείως μουφα η εφαρμογή φίλε. Επίσης δεν υπάρχει νόημα ύπαρξης της εφαρμογής αυτής της NewsPipe όταν υπάρχει το YouTube Vanced που ουσιαστικά είναι το κανονικό YouTube αλλά πλήρως παραμετροποιήσιμο. https://www.xda-developers.com/youtube-vanced-apk/ Κάνεις login στο λογαριασμό σου κανονικά για τις συνδρομές σου, έχει να παίζει πάντα σε φουλ ανάλυση τα βίντεο, το κατεβάσεις και δε σταματάει να παίζει και πολλά άλλα.. Disable το. YouTube του κινητού το κανονικό και παίζει μόνο αυτό. Θα με θυμηθείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Τονυ ...Συμφωνω καλο και αυτο θες καπου-καπου ομως και ενα power-bank μαζι σου γιατι του αρεσει το μαμ-μαμ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Τα gestures στη συσκευή μας είναι απλά οι 3 γραμμές στη navigation bar που αντικαθιστουν τα κουμπιά και όχι κάτι αλλά που είχα δει στο YouTube που έβγαιναν οι πρόσφατες εφαρμογές σαν κουρτίνα π.χ. Μονο αυτό, ή και αν ενεργοποιησεις τη χρήση με ένα χέρι πως μικραίνει και μεγαλώνει η οθόνη έτσι δεν είναι? Ευχαριστώ Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Τα gestures στη συσκευή μας είναι απλά οι 3 γραμμές στη navigation bar που αντικαθιστουν τα κουμπιά και όχι κάτι αλλά που είχα δει στο YouTube που έβγαιναν οι πρόσφατες εφαρμογές σαν κουρτίνα π.χ. Μονο αυτό, ή και αν ενεργοποιησεις τη χρήση με ένα χέρι πως μικραίνει και μεγαλώνει η οθόνη έτσι δεν είναι? Ευχαριστώ Sent from my SM-G965F using Tapatalk To πρωτο αριστερα δειχνει οπως λες τις εφαρμογες σαν κουρτινα , το μεσαιο σε επαναφερει στην κεντρικη επιφανεια εργασιας , το πρωτο δεξια σε επαναφερει στο προηγουμενο μενου . 1)Μπορεις να τα ρυθμισεις να ειναι σταθερα. 2)Να ειναι τρεις απλες γραμμες. 3)Να μην ειναι καθολου ,σερνεις την προκαθορισμενη λειτουργια που κανει το καθενα με το δαχτυλο προς τα πανω. Εγω συνηθισα την τριτηεπιλογη και εχω ολη την οθονη ελευθερη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Τονυ ...Συμφωνω καλο και αυτο θες καπου-καπου ομως και ενα power-bank μαζι σου γιατι του αρεσει το μαμ-μαμ:p Ρουφάει μπαταρία το Vanced εννοείς; φαντάζομαι σαν το κανονικό YouTube καταναλώνει. Δεν έχω δει ποτέ τίποτα περίεργο. Επίσης έχω fast charge στο αμάξι και φορτιστή αυτοκινήτου κσι power Bank με fast charge οπότε δε ξεμείνω ποτέ προσωπικά. Έχω σχεδόν πάντα πάνω από 60-70% μπαταρία. Δε μου αρέσει να πέφτει πολύ γιατί σε μια δύσκολη στιγμή που δε θα μπορώ να φορτίσω, να έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 To πρωτο αριστερα δειχνει οπως λες τις εφαρμογες σαν κουρτινα , το μεσαιο σε επαναφερει στην κεντρικη επιφανεια εργασιας , το πρωτο δεξια σε επαναφερει στο προηγουμενο μενου . 1)Μπορεις να τα ρυθμισεις να ειναι σταθερα. 2)Να ειναι τρεις απλες γραμμες. 3)Να μην ειναι καθολου ,σερνεις την προκαθορισμενη λειτουργια που κανει το καθενα με το δαχτυλο προς τα πανω. Εγω συνηθισα την τριτηεπιλογη και εχω ολη την οθονη ελευθερη .Ok εγώ όλα αυτά που έβλεπα-περίμενα από την 9 και τα gestures, ήταν ότι είχα δει σε βίντεο προφανώς από pixel που δεν έχουν καμία σχέση με το δικό μας... Ευχαριστώ Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Ερώτηση όσοι χρησιμοποιείται bt handsfree. Από την beta version το παρατήρησα αλλά περίμενα την τελική. Όταν είναι συνδεδεμένο ο ήχος πλέον ακούγεται μόνο στα ακουστικά, ενώ πριν σε συσκευή και ακουστικά. Το δήλωσα στη Samsung, δεν ξέρουν πουν παν τα τέσσερα. Από μένα έμαθαν ότι η Pie βγήκε για Ελλάδα. Το έχετε και εσείς αυτό το θέμα; Αν κάποιος ειδικά έχει Samsung bt handsfree θα ήθελα την άποψή του γιατί τα δικά μου είναι HONOR και θα ήθελα να δω αν είναι και θέμα συνδεσιμότητας...Και εγω με Bose soundsport free kai plantronics m70 εχω το ιδιο προβλημα το οποιο είναι σπαστικό....ευτυχως εχω τ fenix5 plus και βλεπω τς ειδοποιήσεις οταν δεν εχω το ακουστικο στο αυτί! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Ρε παιδιά όντως στο βίντεο δεν υπάρχει εγράφη σε 4κ? Πως γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Ρε παιδιά όντως στο βίντεο δεν υπάρχει εγράφη σε 4κ? Πως γίνεται αυτό? Υπάρχει, απλά δεν βλέπετε καλά. Εγώ όλη μέρα 4k 60 fps video βγάζω. Ρυθμίσεις - Videos (κάτω το λέει) πατάς rear video size, ΠΑΤΑΣ ΠΑΛΙ στο FHD 1920x1080 και όλες οι αναλύσεις είναι εκεί. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα στα βίντεο, δεν μου βγάζει 4Κ αναλυσει μόνο fhd .. αυτο έγινε απο τότε που έβαλα android 9 Pie. καμιά βοήθεια? Δες αυτό που έγραψα και εσύ. ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η μέγιστη ανάλυση του κινητού που μπορεί να παίξει είναι 1440p. Γι'αυτό δεν σου βγάζει 4κ σαν επιλογή. Τι του λες και εσύ του ανθρώπου; Βαλτοί είστε εδώ μέσα μωρέ; χααχαχαχαχαχαχχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts