tresor_jim Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Ελληνικό από κατάστημα Γερμανός τπτ ακόμα.. Δεν υπάρχει κάτι όμως στο κινητό μου για να είναι branded ούτε όταν ανοίγει ούτε πουθενά. Αντε να δούμε θα μείνουμε στο s9 plus η θα κάνουμε οικονομίες για άλλο Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Ελληνικό από κατάστημα Γερμανός τπτ ακόμα.. Δεν υπάρχει κάτι όμως στο κινητό μου για να είναι branded ούτε όταν ανοίγει ούτε πουθενά. Αντε να δούμε θα μείνουμε στο s9 plus η θα κάνουμε οικονομίες για άλλο Υπομονή... θα ανταμειφθείς! Άψογη η πίτα :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros1992 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Με τα full screen gestures ΔΕΝ ανοίγει. Έβαλα άλλα 2 άτομα να δουν και δεν τους ανοίγει. Μόλις τα βγάλεις όμως και βάλεις τα κανονικά, ανοίγει. Αρα bug του game που θα μου σπασει τα νευρα μεχρι να διορθωθει...εστειλα και ticket ingame. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας Παράθεση Nokia 3510-->Sony Ericsson k700-->Sony Ericsson W550i-->Sony Ericsson U1 Sation-->Lg G2-->S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Υπομονή... θα ανταμειφθείς! Άψογη η πίτα :) Μιαμ μιαμ. Για να δούμε τι νέο θα μας φέρει . Εγώ το έχω έτσι στημένο με το nova που είναι σαν το μανισιο. Η βελτίωση στην κάμερα με ενδιαφέρει περισσότερο.. Υπαρχει κάποιος εδώ μέσα που περιμένει το αναδιπλωμενο η το s10 x με τις 4 κάμερες;; αντε και ο ήχος απτις ειδοποιήσεις.. Ερώτησή που είχα ξανακάνει .. όταν ξετικαρω το dolby atmos γιατί συνεχίζει να παίζει η μουσική κ από ακουστικό κ από ηχείο δεν Θα έπρεπε κανονικά να κλείνει απτό ακουστικό τελείως;; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Υπάρχει τρόπος να κρύβονται τα πλήκτρα στην 9 γιατί τα gestures δεν με τρελαίνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Μια ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί ξανα, αλλά θέλω να αποφασίσω αν θα το παραγγείλω. Βρίσκω από το Amazon.it πολύ φθηνότερα τη συσκευή. Υπάρχει κάποιο θέμα είτε αν είναι branded (Σε αναβάθμιση π.χ) είτε με την εδώ αντιπροσωπεία /εγγύηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Μιαμ μιαμ. Για να δούμε τι νέο θα μας φέρει . Εγώ το έχω έτσι στημένο με το nova που είναι σαν το μανισιο. Η βελτίωση στην κάμερα με ενδιαφέρει περισσότερο.. Υπαρχει κάποιος εδώ μέσα που περιμένει το αναδιπλωμενο η το s10 x με τις 4 κάμερες;; αντε και ο ήχος απτις ειδοποιήσεις.. Ερώτησή που είχα ξανακάνει .. όταν ξετικαρω το dolby atmos γιατί συνεχίζει να παίζει η μουσική κ από ακουστικό κ από ηχείο δεν Θα έπρεπε κανονικά να κλείνει απτό ακουστικό τελείως;;Γιατί να σταματήσει?η συσκευή έχει διπλό ηχείο κ απλά με το Dolby επιλέγεις το εφέ του ήχου Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Υπάρχει κάποιος με branded cosmote που να του ήρθε η αναβάθμιση? Είδα σε κάποιον με το s9 του ήρθε. Εμένα με το s9plus τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Υπάρχει κάποιος με branded cosmote που να του ήρθε η αναβάθμιση? Είδα σε κάποιον με το s9 του ήρθε. Εμένα με το s9plus τίποτα. Όχι, δεν του ήρθε, απλά δεν ξέρει την έννοια της branded συσκευής και παραπληροφορεί τον κόσμο άθελα του. Ήθελα να του το πω αλλά κρατήθηκα. Έχει Ελληνική συσκευή, aka EUR και όχι COS. Απλά έχει cosmote κάρτα μέσα και θεώρησε πως είναι αυτό :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Όχι, δεν του ήρθε, απλά δεν ξέρει την έννοια της branded συσκευής και παραπληροφορεί τον κόσμο άθελα του. Ήθελα να του το πω αλλά κρατήθηκα. Έχει Ελληνική συσκευή, aka EUR και όχι COS. Απλά έχει cosmote κάρτα μέσα και θεώρησε πως είναι αυτό :P Και από την ώρα που το διάβασα κάνω συνέχεια αναζήτηση για αναβάθμιση χειροκίνητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Εμένα ήρθε το update με unbranded Ελληνική συσκευή φτιαγμένη λίγο έξω από την Μαγούλα.. :P Εντύπωσης έτσι κ έτσι, Μ αρέσουν τα γραφικά αλλά θέλω χρόνο να το συνηθίσω. Και ένα tip όσοι έχετε μαύρο θέμα πριν το update μα το αλλάξετε στο default γιατί εγώ την πάτησα και το μαύρο θέμα δεν μου έδειχνε πολλές επιλογές, μέχρι να πάρω χαμπάρι ότι εφτεγε το θέμα έσπασαν τα νεύρα μού. Οπότε έβαλα το βασικό θέμα και τώρα έβαλα νυχτερινή λειτουργία και επανήλθαν όλα back to black.. Αυτό για την ώρα.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Ρε παίδες το ποσοστό της μπαταρίας που είναι κρυμμένο κ δε το βρίσκω... Θέλω ν εμφανίζεται πάνω... Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Ρε παίδες το ποσοστό της μπαταρίας που είναι κρυμμένο κ δε το βρίσκω... Θέλω ν εμφανίζεται πάνω...Ρυθμίσεις ειδοποιήσεις γραμμή κατάστασης Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Ρυθμίσεις ειδοποιήσεις γραμμή κατάστασης Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι! Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Ωραια η αναβάθμιση. Προσθεσαν αρκετες ωραιες λειτουργιες με κορυφη για μενα το lift to wake και το tap για την εμφανιση της always on display. Επισης η εξυπνη σαρωση πραγματικα βελτιωθηκε κορυφη μπορω να πω. 3 πραγματα με χαλασανε ομως μέχρι στιγμής : το πλήκτρο με την επιπλέον ενταση που ειχαμε κατά την διάρκεια κλησεων εξαφανίστηκε / οι προσφατες εφαρμογες δεν ρολλαρουν γρηγορα αριστερα δεξια / η τελιτσα για γρηγορη αποκρυψη της γραμμής πλοήγησης με πληκτρα δεν υπάρχει πια. Αν μου διαφευγει κατι σχετικά με αυτα τα 3 παρακαλω ας με διαφωτίσει κάποιος. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Άμα θες τις χειρονομίες αντί για την μπάρα.να ξέρεις ότι άμα κρατήσεις πατημένο την μεσαία και την σύρεις προς τα δεξιά βλέπεις πρόσφατες εφαρμογές και διαλέγεις ποια θες.αν το μάθεις είναι πολύ γρήγορο .για τα άλλα δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Άμα θες τις χειρονομίες αντί για την μπάρα.να ξέρεις ότι άμα κρατήσεις πατημένο την μεσαία και την σύρεις προς τα δεξιά βλέπεις πρόσφατες εφαρμογές και διαλέγεις ποια θες.αν το μάθεις είναι πολύ γρήγορο .για τα άλλα δεν ξερωΩραιος.. Εχω αρκετες ωρες που το ψαχουλευω και αυτο μου διεφυγε. Αντε να την παρουν ολοι την 9αρα και να μαθουμε κιαλλα tips and tricks Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Ωραια η αναβάθμιση. Προσθεσαν αρκετες ωραιες λειτουργιες με κορυφη για μενα το lift to wake και το tap για την εμφανιση της always on display. Επισης η εξυπνη σαρωση πραγματικα βελτιωθηκε κορυφη μπορω να πω. 3 πραγματα με χαλασανε ομως μέχρι στιγμής : το πλήκτρο με την επιπλέον ενταση που ειχαμε κατά την διάρκεια κλησεων εξαφανίστηκε / οι προσφατες εφαρμογες δεν ρολλαρουν γρηγορα αριστερα δεξια / η τελιτσα για γρηγορη αποκρυψη της γραμμής πλοήγησης με πληκτρα δεν υπάρχει πια. Αν μου διαφευγει κατι σχετικά με αυτα τα 3 παρακαλω ας με διαφωτίσει κάποιος. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk +1 για τα 3 προβλήματα που αναφέρεις και ένα 4ο ότι δεν μπορεί να μπει το gps σε ένα battery saving mode Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Τελικά την υποστηρίζει αυτή την λειτουργία στην pie? Δεν μπορώ να το βρω πουθενά... Κάποια ιδέα, βοήθεια ευπρόσδεκτη! Τουλάχιστον πως μπαίνει η λειτουργία- δυνατότητα picture in picture Στο s8 plus κατέβαζα το YouTube στην άκρη κάτω δεξιά στο ακρο και σε όλη την υπόλοιπη οθόνη ουσιαστικά σερφάριζα μέσω Samsung browser. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Τελικά την υποστηρίζει αυτή την λειτουργία στην pie? Δεν μπορώ να το βρω πουθενά... Κάποια ιδέα, βοήθεια ευπρόσδεκτη! Τουλάχιστον πως μπαίνει η λειτουργία- δυνατότητα picture in picture Στο s8 plus κατέβαζα το YouTube στην άκρη κάτω δεξιά στο ακρο και σε όλη την υπόλοιπη οθόνη ουσιαστικά σερφάριζα μέσω Samsung browser. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Και εγώ όσο το πάλεψα, δεν βρήκα την επιλογή στις ρυθμίσεις. Από το μόνο μέρος, που γίνεται πια (χωρίς gesture δηλαδή), είναι εάν πας στα recents και πατώντας στο εικονίδιο της εφαρμογής που θες (όχι στην εικόνα, αλλά στο εικονίδιο πάνω), σου βγάζει επιλογή "Άνοιγμα σε αναδυόμενη προβολή" Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Έγινε φίλος,σε ευχαριστώπολύ για την απάντηση :) ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τουλάχιστον δουλεύει έτσι χωρίς gesture λειτουργία, ωραίος ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Καλημερα σε ολους. Ειχα διαβασει εδω μεσα οτι με την pie το θεμα με την ενταση των ειδοποιήσεων λυθηκε. Σε μενα δεν βλεπω κατι τέτοιο.. Την εγκατάσταση της pie την εκανα αφου προηγήθηκε επαναφορα εργοστασιακων και μετα καπακι αλλη μια.. Επισης την εκφωνηση ταυτοτητας καλούντος την εχω απενεργοποιημενη και αυτο συνεχιζει να εκφωνει.. Κατι δεν παει καλα Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Τελικά την υποστηρίζει αυτή την λειτουργία στην pie? Δεν μπορώ να το βρω πουθενά... Κάποια ιδέα, βοήθεια ευπρόσδεκτη! Τουλάχιστον πως μπαίνει η λειτουργία- δυνατότητα picture in picture Στο s8 plus κατέβαζα το YouTube στην άκρη κάτω δεξιά στο ακρο και σε όλη την υπόλοιπη οθόνη ουσιαστικά σερφάριζα μέσω Samsung browser. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για κάποιο λόγο δεν είναι στις κανονικές ρυθμίσεις. Θα το βρεις στο Developer Options (αν το έχεις ενεργοποιημένο) και στο Night Mode επιλέγεις Αυτόματο. Στο Note 8 το έχουν κανονικά σαν επιλογή από ότι είδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 (edited) Αν μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει παραπάνω κάρτες το Bixby από αυτές που έχω τωρα με την pie.Σορρυ δεν μπορώ να ανεβάσω τις εικόνες οπότε άκυρο το σχόλιο μου. Edited January 17, 2019 by theopanatha Προσθήκη εικόνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Τελικά πήρε κανείς ΟΤΑ γερμανική αναβάθμιση με patch Ιανουαρίου 19? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts