tryf3 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Μπα όχι Νίκο, δεν είναι κάτω από S8+ η αυτονομία. Ακριβώς το ίδιο είναι, ή άντε ένα κλικ καλύτερη του S9+.Με τίποτα δεν παίζει αυτό που λες. Εγώ τουλάχιστον πρώτη φορά το ακούω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Τώρα τελευταία μου πετάει ένα μήνυμα ή εισαγωγή αφής αποκλείστηκε Μήπως γνωρίζει κανεις τι πρέπει να κανω????????? Αν σε ενοχλεί ψαξτο στις ρυθμίσεις και μπορείς να το απενεργοποιησεις για τσέπες κτλ. Κ Ναμη στο ξαναβγάλει Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Αν σε ενοχλεί ψαξτο στις ρυθμίσεις και μπορείς να το απενεργοποιησεις για τσέπες κτλ. Κ Ναμη στο ξαναβγάλειΑυτο με την τσεπη και εμενα με ενοχλεί...εχω βαλει με το που οαταω το κουμπι λιγο παραπάνω να ανοιγει η οθονη όταν ειναι σβηστο... και οτσν τ εχω μεσα στην τσεπη και πάω να το βγάλω ανοιγει η οθονη και μπαινει μέσα στο μενου!!τι να αλλαξω;;;; Να πω ότι το one plus 5τ είχε καλυτερη αυτονομία!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Με τίποτα δεν παίζει αυτό που λες. Εγώ τουλάχιστον πρώτη φορά το ακούω.Τότε δε διαβάζεις τα θέματα του S9+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Μπα όχι Νίκο, δεν είναι κάτω από S8+ η αυτονομία. Ακριβώς το ίδιο είναι, ή άντε ένα κλικ καλύτερη του S9+. Φιλαράκι αυτό που λες δεν ισχύει. Το s8 plus καινούριο είχε πολύ καλύτερη συμπεριφορά από το s9 plus. Δεν το κράτησα βέβαια 2 μήνες να έχω απόλυτα σωστή εικόνα αλλά σε τυπική χρήση λίγων ημερών και κυρίως σε ένα 2ημερο που κινηθηκα σπίτι δουλειά μόνο σε επαρχία με στάνταρ κεραίες και αποστάσεις η απόδοση του ήταν πιο κάτω. Δεν είχα πουθενά καλύτερο χρόνο να πω ότι οκ το έλιωσα σε οθόνη ή ομιλία και γιαυτό βλέπω πεσμένα τα υπόλοιπα. ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τότε δε διαβάζεις τα θέματα του S9+. Αυτό δε λέει κάτι. Θες να σου θυμίσω πόσοι ορκίζονταν στο note 8 για την ανώτερη αυτονομία του σε σχέση με το s8 plus και ήταν όχι απλά κατώτερη αλλά και με διαφορά ??άρα το τι διαβάζουμε εδώ μέσα προσωπικά δε μου λέει τίποτα καθώς οι αναξιοπιστοι έχουν γίνει κανόνας σε αρκετά θέματα δυστυχώς Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Καλημέρα γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή να streamαρω ταινίες με υπότιτλους από το κινητό μέσω wifi σε τηλεόραση? Ότι και αν έψαξα δεν μου βγάζει τους υπότιτλους Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_tar Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Καλημέρα σε όλους. Ρε παιδιά να κάνω μια ίσως ανόητη ερώτηση? Δεν είμαι κάτοχος του κινητού, μαζεύω χρήματα σκοπεύω σε κανα μήνα να το πάρω. Το Gorilla Glass 5, δε προσφέρει καλή προστασία σε καθημερινή χρήση? Γρατζουνίζεται? Γιατί πρέπει να μπει tempered glass? Για τη πτώσή? Και η Gorilla που έφτασε στη 5 προστασία, τι σκατά προσφέρει? Δεν είναι εφάμιλλη ενός απλού tempered glass? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Καλημέρα σε όλους. Ρε παιδιά να κάνω μια ίσως ανόητη ερώτηση? Δεν είμαι κάτοχος του κινητού, μαζεύω χρήματα σκοπεύω σε κανα μήνα να το πάρω. Το Gorilla Glass 5, δε προσφέρει καλή προστασία σε καθημερινή χρήση? Γρατζουνίζεται? Γιατί πρέπει να μπει tempered glass? Για τη πτώσή? Και η Gorilla που έφτασε στη 5 προστασία, τι σκατά προσφέρει? Δεν είναι εφάμιλλη ενός απλού tempered glass? Ευχαριστώ.Το tempered glass είναι extra layer προστασίας. Όταν το service μιας οθόνης παειι πάνω από 300 ευρώ ζυγίζεις τις επιλογές σου. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Φιλαράκι αυτό που λες δεν ισχύει. Το s8 plus καινούριο είχε πολύ καλύτερη συμπεριφορά από το s9 plus. Δεν το κράτησα βέβαια 2 μήνες να έχω απόλυτα σωστή εικόνα αλλά σε τυπική χρήση λίγων ημερών και κυρίως σε ένα 2ημερο που κινηθηκα σπίτι δουλειά μόνο σε επαρχία με στάνταρ κεραίες και αποστάσεις η απόδοση του ήταν πιο κάτω. Δεν είχα πουθενά καλύτερο χρόνο να πω ότι οκ το έλιωσα σε οθόνη ή ομιλία και γιαυτό βλέπω πεσμένα τα υπόλοιπα. ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό δε λέει κάτι. Θες να σου θυμίσω πόσοι ορκίζονταν στο note 8 για την ανώτερη αυτονομία του σε σχέση με το s8 plus και ήταν όχι απλά κατώτερη αλλά και με διαφορά ??άρα το τι διαβάζουμε εδώ μέσα προσωπικά δε μου λέει τίποτα καθώς οι αναξιοπιστοι έχουν γίνει κανόνας σε αρκετά θέματα δυστυχώςΚαλά οι αναξιόπιστοι εδώ μέσα είναι το μόνο σίγουρο. Ωστόσο και τις δύο συσκευές (S8+ & S9+) τις αγόρασα day 1 (μάλιστα το S8+ το έχω παράλληλα). Και τις δύο συσκευές τις φορτίζω κάθε βράδυ με αργό wireless charging. Με τη δικιά μου χρήση (ανοιχτά τα πάντα, όλοι οι συγχρονισμοί, και τη μισή μέρα στη δουλειά σε χωριό με χάλια σήμα) έφτανα μετά από 1 μήνα χρήσης να έχω ~5h sot. Πάντα η σύγκριση γίνεται με την τότε μπαταρία του S8+ και όχι με τη τωρινή που έχει 400 φορτίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Καλά οι αναξιόπιστοι εδώ μέσα είναι το μόνο σίγουρο. Ωστόσο και τις δύο συσκευές (S8+ & S9+) τις αγόρασα day 1 (μάλιστα το S8+ το έχω παράλληλα). Και τις δύο συσκευές τις φορτίζω κάθε βράδυ με αργό wireless charging. Με τη δικιά μου χρήση (ανοιχτά τα πάντα, όλοι οι συγχρονισμοί, και τη μισή μέρα στη δουλειά σε χωριό με χάλια σήμα) έφτανα μετά από 1 μήνα χρήσης να έχω ~5h sot. Πάντα η σύγκριση γίνεται με την τότε μπαταρία του S8+ και όχι με τη τωρινή που έχει 400 φορτίσεις.Εντάξει φίλε μου σε πιστεύουμε. Απλά μάλλον ετυχες σε ελαττωματική μπαταρία στο s8+. Δεν εξηγείται αλλιώς με ακριβώς ίδια χρήση όπως λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Τι είναι αυτά που γράφετε ρε παιδιά; το s9+ έχει καλύτερη μπαταρία από το note κι εφάμιλλη με το s8+ τις διαφορές σε ίδια χρήση δύσκολα θα τις καταλάβει κάποιος. Τι χαλασμένες μπαταρίες γράφετε; Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Παιδιά αποφασίστε γιατί με έχετε μια κρύο, μια ζεστή!!! :p Με το s8+ βγάζω οριακά τη μέρα και δε θα ήθελα να είναι εμφανώς χειρότερη του s9+. Αν είναι να καθίσω στα αυγά μου. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 (edited) Παιδιά αποφασίστε γιατί με έχετε μια κρύο, μια ζεστή!!! :p Με το s8+ βγάζω οριακά τη μέρα και δε θα ήθελα να είναι εμφανώς χειρότερη του s9+. Αν είναι να καθίσω στα αυγά μου. Ηλία αν θες καλύτερες επιδόσεις σε αυτονομία κοιτάς μόνο Huawei η OP μεριά. Το 9 plus ειναι στα ιδια η πολύ ελαφρώς χειροτερα σε σχέση με 8(για την δικιά μου χρήση το βρηκα στα ιδια επίπεδα αλλά δικαιολογώ αν άλλοι το βρήκαν λίγο χειρότερα λόγο διαφορετικό στήσιμο,εφαρμογές,χρήση). Μην ξεχνάς όμως οτι εγώ κάνω ολικό debloat/disable σε Sammy και θυμίζει Sammy μόνο στο όνομα(πάγωμα καμία 100+ εφαρμογές/υπηρεσίες και αντικατάσταση των stock app με third party :lol: ) Πιστεύω με μια φρέσκια μπαταρια αν τους βάλεις σε 8 plus κομπλέ θα είσαι εφόσον σε καλύπτει σε όλα τα άλλα. Το 9 βελτιώθηκε σε αρκετά που πονούσε με 8 σειρά αλλά σε αυτονομία αν περίμενες περαιτέρω βελτίωση όχι. Edited May 26, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Ηλία αν θες καλύτερες επιδόσεις σε αυτονομία κοιτάς μόνο Huawei η OP μεριά. Το 9 plus ειναι στα ιδια η πολύ ελαφρώς χειροτερα σε σχέση με 8(για την δικιά μου χρήση το βρηκα στα ιδια επίπεδα αλλά δικαιολογώ αν άλλοι το βρήκαν λίγο χειρότερα λόγο διαφορετικό στήσιμο,εφαρμογές,χρήση). Μην ξεχνάς όμως οτι εγώ κάνω ολικό debloat/disable σε Sammy και θυμίζει Sammy μόνο στο όνομα(πάγωμα καμία 100+ εφαρμογές/υπηρεσίες και αντικατάσταση των stock app με third party :lol: ) Πιστεύω με μια φρέσκια μπαταρια αν τους βάλεις σε 8 plus κομπλέ θα είσαι εφόσον σε καλύπτει σε όλα τα άλλα. Το 9 βελτιώθηκε σε αρκετά που πονούσε με 8 σειρά αλλά σε αυτονομία αν περίμενες περαιτέρω βελτίωση όχι. Άλεξ τη ξέρω τη χρήση σου και δε διαφέρουμε και πολύ:p Η αλήθεια είναι ότι το οικοσύστημα, η οθόνη και η κάμερα της Samsung με κρατάνε ΔΥΣΤΥΧΏΣ ακόμα εδώ. Σκέφτηκα op6 αλλά δεν είμαι και του πολύ άδειου Android, όπως σκέφτηκα και το p20 αλλά η Huawei μας τα έχει κάνει λίγο περίεργα με το λειτουργικό του... Anyway, η μπαταρία με προβληματίζει μόνο... Αλλά αν είναι στα ίδια όπως λες θα το τιμήσω... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 (edited) Άλεξ τη ξέρω τη χρήση σου και δε διαφέρουμε και πολύ:p Η αλήθεια είναι ότι το οικοσύστημα, η οθόνη και η κάμερα της Samsung με κρατάνε ΔΥΣΤΥΧΏΣ ακόμα εδώ. Σκέφτηκα op6 αλλά δεν είμαι και του πολύ άδειου Android, όπως σκέφτηκα και το p20 αλλά η Huawei μας τα έχει κάνει λίγο περίεργα με το λειτουργικό του... Anyway, η μπαταρία με προβληματίζει μόνο... Αλλά αν είναι στα ίδια όπως λες θα το τιμήσω... Εγώ είμαι σε φάση σε πιο stock android και να εμπλουτίζω με βοήθεια root παρά το αντίθετο και επιτυγχάνω πιο κοντά στα γούστα μου look and feel UI:p Ειδικά κάποιες εμμονές της Sammy δεν τις αντέχω καθολου όπως ελλειψη on screen/off screen gestures/gestures navigation,μη εμφάνιση ποσοστού μπαταρίας bluetooth σε stutus bar,σε lock screen να μην λειτουργεί μενού ήχου με τα volume button οπως και να μην εχω δυνατότητα να βαλω πανω από 2 shortcut εφαρμογών και το φτωχό customization σε navigation bar. Και στο καπακι τα update που βγάζει είναι δίκοπο μαχαίρι. Κουράστηκα με όλα αυτά. Πιστεύω ιδια επίπεδα θα σου βγάλει με 3-4 tips και απενεργοποποιηση άχρηστων η περιττών εφαρμογών η υπηρεσιών διοτι σαν συσκευή είναι πληρέστατη. Edit:Εχω εξάγει σε αρχείο το σεταρισμα με ολες τις απενεργοποιημενες υπηρεσίες/εφαρμογές με bk package disaple pro αν το έχεις και εσύ στο στέλνω σε email αν θες. Εννοείται δουλεύει και bixby remapping με bxaction σε ολες τις διαθέσιμες επιλογες της εφαρμογής με την λίστα πάνω. Επίσης theme store δουλεύει άψογα. Edited May 26, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Το S8 plus με Oreo έχει εξαιρετική διαχείριση μπαταρίας. Αυτό το υπογράφω! Αν με την nougat είχε επίσης πολλή καλή, στην Oreo είναι βράχος το δικό μου τουλάχιστον... ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ τρείς τέσσερις μέρες άντεξα με το Huawei p20 pro... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Καλά οι αναξιόπιστοι εδώ μέσα είναι το μόνο σίγουρο. Ωστόσο και τις δύο συσκευές (S8+ & S9+) τις αγόρασα day 1 (μάλιστα το S8+ το έχω παράλληλα). Και τις δύο συσκευές τις φορτίζω κάθε βράδυ με αργό wireless charging. Με τη δικιά μου χρήση (ανοιχτά τα πάντα, όλοι οι συγχρονισμοί, και τη μισή μέρα στη δουλειά σε χωριό με χάλια σήμα) έφτανα μετά από 1 μήνα χρήσης να έχω ~5h sot. Πάντα η σύγκριση γίνεται με την τότε μπαταρία του S8+ και όχι με τη τωρινή που έχει 400 φορτίσεις. Bill μπορεί να φταίει η χρήση που κάνω. Έχω αρκετή ομιλία σε κάθε χρήση μου και είδα διαφορά. Μπορεί να είναι μικρή αλλά πχ με το v30 βγάζω σταθερά 2 ημέρες χρήσης με περίπου 5 ώρες οθόνη και 3 με 4 ώρες ομιλίας και υπόλοιπο από 10 μέχρι 25%. Τέτοια νούμερα είχα με s7 edge και s8 plus. Με note 8 δεν έβγαλα ποτέ 2η μέρα και με s9 plus πάλι δεν κατάφερα αλλά ήταν λίγο πιο πίσω, και πιο πάνω από note. Από εκεί και πέρα δεν επιμένω γιατί οι διαφορές δεν είναι τρανταχτες όπως στο note 8 που κάποιοι ήθελαν να μας τρελανουν. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι η συσκευή είναι υπέρ πλήρης και αξίζει συνολικά Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Δεν άντεξα και πήγα και το πήρα. Ήμουνα μεταξύ pixel 2 XL , OnePlus 6 και του s9+. Τελικά το op με απογοήτευσε με τον σχεδιασμό του και το pixel δεν υποστηρίζεται με service στην Ελλάδα οπότε ίσως την επόμενη φορά. Πολύ ολοκληρωμένη πρόταση το s9+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Μια χαρά επιλογή για το πιο ολοκληρωμένο κινητό της αγοράς με premium υλικά φοβερή συναρμολόγηση σούπερ κάμερα αδιάβροχο κλπ κλπ... καλοδούλευτο Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Εγώ είμαι σε φάση σε πιο stock android και να εμπλουτίζω με βοήθεια root παρά το αντίθετο και επιτυγχάνω πιο κοντά στα γούστα μου look and feel UI:p Ειδικά κάποιες εμμονές της Sammy δεν τις αντέχω καθολου όπως ελλειψη on screen/off screen gestures/gestures navigation,μη εμφάνιση ποσοστού μπαταρίας bluetooth σε stutus bar,σε lock screen να μην λειτουργεί μενού ήχου με τα volume button οπως και να μην εχω δυνατότητα να βαλω πανω από 2 shortcut εφαρμογών και το φτωχό customization σε navigation bar. Και στο καπακι τα update που βγάζει είναι δίκοπο μαχαίρι. Κουράστηκα με όλα αυτά. Πιστεύω ιδια επίπεδα θα σου βγάλει με 3-4 tips και απενεργοποποιηση άχρηστων η περιττών εφαρμογών η υπηρεσιών διοτι σαν συσκευή είναι πληρέστατη. Edit:Εχω εξάγει σε αρχείο το σεταρισμα με ολες τις απενεργοποιημενες υπηρεσίες/εφαρμογές με bk package disaple pro αν το έχεις και εσύ στο στέλνω σε email αν θες. Εννοείται δουλεύει και bixby remapping με bxaction σε ολες τις διαθέσιμες επιλογες της εφαρμογής με την λίστα πάνω. Επίσης theme store δουλεύει άψογα.Μπορω να εχω εγω αυτο το email για το debloat;;;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Σαν σωστός samsungakias παραμένω εδώ και καιρό στο s9 plus.. Η μπαταρία του είναι ένα κομμάτι που "πονάει" η συσκευή. Δεν είναι άσχημη αλλά αν έχεις μάθει με xiaomi oneplus και huawei υπάρχει πρόβλημα. Συμφωνώ με τον Νίκο ότι είναι λίγο πάνω από το Note 8. Για το s8 plus δεν μπορώ να πω γιατί πάει καιρός που το άφησα. Από ότι θυμάμαι όμως πάνω κάτω ίδιο με το s8 plus. Συνήθως βγάζω μέρα. Μιλάω πολύ δεν κλείνω εύκολα το 4g και δεν δουλεύω τοποθεσία και Bluetooth. 2 μέρες τώρα εκτός σπιτιού δεν άνοιξα καθόλου wifi, έψαξα αρκετές τοποθεσίες, και έβγαλα αρκετές φωτογραφίες. Με τέτοια χρήση δεν βγάζει με τίποτα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Είναι ανάλογα με την χρήση όλα. Σκέφτομαι για αλλαγή και δοκιμή op6 η p20 pro αλλά τελικά μόνο στην σκέψη μένω. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Το pro p20 θα σου αρέσει Νικόλα, όμως αφού έχεις περάσει από 1+ 5Τ νομίζω πως προς τα εκεί θα πρέπει να πας, φαίνεται και πιο ποιοτικό σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο μιας και έχει γυάλινη πίσω επιφάνεια. Αυτό το ρημάδι το notch... χα χα χα Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Μπορω να εχω εγω αυτο το email για το debloat;;;; Αυτό αφορά αυστηρά αν έχεις την Bk package disable pro εφαρμογή. Αν δεν την έχεις και έχεις κάτι άλλο αντίστοιχο δεν συνιστώ να το περάσεις. Επίσης ακόμα και να σε αφήσει μετά πρέπει να αποτσεκαρεις κάποια που έχω απενεργοποιήσει σε εφαρμογές η υπηρεσίες που εσένα να σου χρειάζονται και να τις δουλεύεις. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Αυτό αφορά αυστηρά αν έχεις την Bk package disable pro εφαρμογή. Αν δεν την έχεις και έχεις κάτι άλλο αντίστοιχο δεν συνιστώ να το περάσεις. Επίσης ακόμα και να σε αφήσει μετά πρέπει να αποτσεκαρεις κάποια που έχω απενεργοποιήσει σε εφαρμογές η υπηρεσίες που εσένα να σου χρειάζονται και να τις δουλεύεις. Sent from my iPad using Tapatalk ProΑααα έχεις έτοιμητην λιστα και.απλα την περνας...καλο θα ηταν πριν περασω κΤι να δω τι εχεις βγαλει...το bk package δουλεύει καλα στο s9+;;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Αααα έχεις έτοιμητην λιστα και.απλα την περνας...καλο θα ηταν πριν περασω κΤι να δω τι εχεις βγαλει...το bk package δουλεύει καλα στο s9+;;; Ναι κάνω import το αρχείο μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και τα έχω όλα έτοιμα χωρίς ένα ένα να τα βάζω. Σε εμένα δούλευε άψογα το bk package disable pro. Στείλε email με pm να στο στείλω τότε. Και αν διαπιστώσεις ότι κάτι που σου χρησιμεύει και δεν δουλεύει τότε πας στην λίστα με τα disabled και το ενεργοποιήσεις. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts