Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα παιδια εκανα κι εγω την αλλαγη μετα απο χρονια με HTC. Μεχρι στιγμης ολα καλα, θα ηθελα να ρωτησω αν χρησιμοποιει κανεις το wifi calling της cosmote κι αν αξιζει. Πηρα την συσκευη απο vodafone και δεν βλεπω κατι στο μενου του τηλεφωνου. Ισως να πηγαινα σ ενα γερμανο να μου περασουν το software της cosmote αν ειναι καλη η υπηρεσια

Καλημέρα!

Δεν χρειάζεται firmware cosmote (cos) για wifi call.

Έχω ελληνική ρομ (EUR) και κανονικά wifi call.

Είναι στην μπάρα ειδοποιήσεων κοίταξε το λίγο..

kountouraN

Εγώ

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφορίες;;φωτογραφια;κοστος;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Καλημέρα!

Δεν χρειάζεται firmware cosmote (cos) για wifi call.

Έχω ελληνική ρομ (EUR) και κανονικά wifi call.

Είναι στην μπάρα ειδοποιήσεων κοίταξε το λίγο..

Δεν το εχει στην συσκευη μου καθολου.Κοιταξα στις ρυθμισεις wifi και στο dialer

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Καλημερα παιδια εκανα κι εγω την αλλαγη μετα απο χρονια με HTC. Μεχρι στιγμης ολα καλα, θα ηθελα να ρωτησω αν χρησιμοποιει κανεις το wifi calling της cosmote κι αν αξιζει. Πηρα την συσκευη απο vodafone και δεν βλεπω κατι στο μενου του τηλεφωνου. Ισως να πηγαινα σ ενα γερμανο να μου περασουν το software της cosmote αν ειναι καλη η υπηρεσια

Σαφώς και αξίζει. Πλέον ακόμα και σε σημεία που έχω καλό σήμα προτιμώ το wifi calling.

129026.png?1640591734

Εαν εχεις καρτα της vodafone δεν σου εμφανίζει επιλογή για wifi call μόνο εαν βάλεις κάρτα της cosmote. Το δίκτυο της vodafone δεν υποστηριζει την υπηρεσία.

Cosmote καρτα εχω, το τηλεφωνο πηρα απο vodafone μονο. Ισως να θελει cosmote firmware για να δουλεψει

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Θυμηστε μου λιγο πως ρυθμιζω το wifi calling
Από το notifications panel.242605d132c8d2c78ea0b4349b669948.jpg

129026.png?1640591734

Μάλλον υπάρχουν συσκευές της Vodafone κτλ που δεν το έχουν. Αν βάλεις άλλο firmware εγγύηση γιοκ λογικά

Microsoft Surface pro 8

Μάλλον υπάρχουν συσκευές της Vodafone κτλ που δεν το έχουν. Αν βάλεις άλλο firmware εγγύηση γιοκ λογικά

επισης το dolby atmos τι ειναι?

απο ΑΓΓΛΙΑ το πηρα

απο ΑΓΓΛΙΑ το πηρα

Βαλε ένα τραγούδι στο youtube βάλτο να παίζει στο τερμα.. Κατεβάζεις την κουρτίνα κ ενεργοποιείς το dolby atmos... Και γίνεται χαμουλης με την διπλή ένταση ήχου. Είναι τα stereo ηχεία

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Βαλε ένα τραγούδι στο youtube βάλτο να παίζει στο τερμα.. Κατεβάζεις την κουρτίνα κ ενεργοποιείς το dolby atmos... Και γίνεται χαμουλης με την διπλή ένταση ήχου. Είναι τα stereo ηχεία

και για τα ακουστικα?

και για τα ακουστικα?
Yep

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

υπαρχει καποιοσ τροπος να μην σταματαει η μουσικη οταν ακους απο youtube και να χρησιμοποιεις το τηλ. συγχρονως?π.χ viber?

υπαρχει καποιοσ τροπος να μην σταματαει η μουσικη οταν ακους απο youtube και να χρησιμοποιεις το τηλ. συγχρονως?π.χ viber?

Πρεπει να κατεβασεις το youtube vanced την no root εκδοση μαζι με τα microG vanced new για να μπορεις να κανεις log in στον λογαριασμο σου!!

Εχει πολλα καλουδια το vanced.Καταργεις την στοκ εφαρμογη youtube και εχεις αυτο!! :)

https://vanced.azurewebsites.net/APKs?type=NONROOT

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Πρεπει να κατεβασεις το youtube vanced την no root εκδοση μαζι με τα microG vanced new για να μπορεις να κανεις log in στον λογαριασμο σου!!

Εχει πολλα καλουδια το vanced.Καταργεις την στοκ εφαρμογη youtube και εχεις αυτο!! :)

https://vanced.azurewebsites.net/APKs?type=NONROOT

ποιο απ ολα κατεβαζω?

στις επιλογες προγραμματιστη στην επιλογη κωδικοποιητη ηχου bluetooth ειναι επιλεγμενο το sbc...αμα θελω καλυτερη ποιοτητα ηχου στα ακουστικα bluetooth να επιλεξω καποια αλλη επιλογη οπως aptx;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

ποιο απ ολα κατεβαζω?
To white/black

Mate the 10 pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καμία σχέση. Μια χαρά ισχύει η εγγύηση με firmware άλλης χώρας.

απο ΑΓΓΛΙΑ το πηρα

Ενεργοποίηση της υπηρεσίας με SMS στέλνοντας*WIFICALL*στο*1333 δοκίμασες??

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εστειλα και μου απαντησαν οτι δεν ειναι η υπηρεσια συμβατη με την συσκευη μου!

Πολύ όμορφα τα νέα χρώματα κακώς κ κρίμα που δεν τα έβγαλαν απτην αρχή

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

εστειλα στη voda το μυνημα και μου ηρθε απαντηση " η εντολη ειναι ακυρη, το επιπροσθετο πακετο που ζητησατε ειναι ηδη ενεργοποιημενο στη συνδεση σας" αλλα στις επιλογες στην κουρτινα δεν υπαρχει επιλογη wificalling

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+