kountoura Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Καλημερα παιδια εκανα κι εγω την αλλαγη μετα απο χρονια με HTC. Μεχρι στιγμης ολα καλα, θα ηθελα να ρωτησω αν χρησιμοποιει κανεις το wifi calling της cosmote κι αν αξιζει. Πηρα την συσκευη απο vodafone και δεν βλεπω κατι στο μενου του τηλεφωνου. Ισως να πηγαινα σ ενα γερμανο να μου περασουν το software της cosmote αν ειναι καλη η υπηρεσια Καλημέρα! Δεν χρειάζεται firmware cosmote (cos) για wifi call. Έχω ελληνική ρομ (EUR) και κανονικά wifi call. Είναι στην μπάρα ειδοποιήσεων κοίταξε το λίγο.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Εγώ Sent from my SM-G965F using TapatalkΜπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφορίες;;φωτογραφια;κοστος; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Καλημέρα! Δεν χρειάζεται firmware cosmote (cos) για wifi call. Έχω ελληνική ρομ (EUR) και κανονικά wifi call. Είναι στην μπάρα ειδοποιήσεων κοίταξε το λίγο.. Δεν το εχει στην συσκευη μου καθολου.Κοιταξα στις ρυθμισεις wifi και στο dialer Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Καλημερα παιδια εκανα κι εγω την αλλαγη μετα απο χρονια με HTC. Μεχρι στιγμης ολα καλα, θα ηθελα να ρωτησω αν χρησιμοποιει κανεις το wifi calling της cosmote κι αν αξιζει. Πηρα την συσκευη απο vodafone και δεν βλεπω κατι στο μενου του τηλεφωνου. Ισως να πηγαινα σ ενα γερμανο να μου περασουν το software της cosmote αν ειναι καλη η υπηρεσια Σαφώς και αξίζει. Πλέον ακόμα και σε σημεία που έχω καλό σήμα προτιμώ το wifi calling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Εαν εχεις καρτα της vodafone δεν σου εμφανίζει επιλογή για wifi call μόνο εαν βάλεις κάρτα της cosmote. Το δίκτυο της vodafone δεν υποστηριζει την υπηρεσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Cosmote καρτα εχω, το τηλεφωνο πηρα απο vodafone μονο. Ισως να θελει cosmote firmware για να δουλεψει Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Θυμηστε μου λιγο πως ρυθμιζω το wifi calling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Θυμηστε μου λιγο πως ρυθμιζω το wifi callingΑπό το notifications panel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Από το notifications panel. δεν υπαρχει!γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Μάλλον υπάρχουν συσκευές της Vodafone κτλ που δεν το έχουν. Αν βάλεις άλλο firmware εγγύηση γιοκ λογικά Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Μάλλον υπάρχουν συσκευές της Vodafone κτλ που δεν το έχουν. Αν βάλεις άλλο firmware εγγύηση γιοκ λογικά επισης το dolby atmos τι ειναι? απο ΑΓΓΛΙΑ το πηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 επισης το dolby atmos τι ειναι? απο ΑΓΓΛΙΑ το πηρα Βαλε ένα τραγούδι στο youtube βάλτο να παίζει στο τερμα.. Κατεβάζεις την κουρτίνα κ ενεργοποιείς το dolby atmos... Και γίνεται χαμουλης με την διπλή ένταση ήχου. Είναι τα stereo ηχεία Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Βαλε ένα τραγούδι στο youtube βάλτο να παίζει στο τερμα.. Κατεβάζεις την κουρτίνα κ ενεργοποιείς το dolby atmos... Και γίνεται χαμουλης με την διπλή ένταση ήχου. Είναι τα stereo ηχεία και για τα ακουστικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Μάλλον υπάρχουν συσκευές της Vodafone κτλ που δεν το έχουν. Αν βάλεις άλλο firmware εγγύηση γιοκ λογικάκαι για τα ακουστικα?Yep Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 https://www.androidcentral.com/samsung-launches-sunrise-gold-and-burgundy-red-galaxy-s9s9-theyre-not-coming-us Ε Ρ Ω Τ Α Σ το Burgundy Red!!! :love::love::love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 υπαρχει καποιοσ τροπος να μην σταματαει η μουσικη οταν ακους απο youtube και να χρησιμοποιεις το τηλ. συγχρονως?π.χ viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 υπαρχει καποιοσ τροπος να μην σταματαει η μουσικη οταν ακους απο youtube και να χρησιμοποιεις το τηλ. συγχρονως?π.χ viber? Πρεπει να κατεβασεις το youtube vanced την no root εκδοση μαζι με τα microG vanced new για να μπορεις να κανεις log in στον λογαριασμο σου!! Εχει πολλα καλουδια το vanced.Καταργεις την στοκ εφαρμογη youtube και εχεις αυτο!! :) https://vanced.azurewebsites.net/APKs?type=NONROOT Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Πρεπει να κατεβασεις το youtube vanced την no root εκδοση μαζι με τα microG vanced new για να μπορεις να κανεις log in στον λογαριασμο σου!! Εχει πολλα καλουδια το vanced.Καταργεις την στοκ εφαρμογη youtube και εχεις αυτο!! :) https://vanced.azurewebsites.net/APKs?type=NONROOT ποιο απ ολα κατεβαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 στις επιλογες προγραμματιστη στην επιλογη κωδικοποιητη ηχου bluetooth ειναι επιλεγμενο το sbc...αμα θελω καλυτερη ποιοτητα ηχου στα ακουστικα bluetooth να επιλεξω καποια αλλη επιλογη οπως aptx; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 ποιο απ ολα κατεβαζω?To white/black Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Μάλλον υπάρχουν συσκευές της Vodafone κτλ που δεν το έχουν. Αν βάλεις άλλο firmware εγγύηση γιοκ λογικάΚαμία σχέση. Μια χαρά ισχύει η εγγύηση με firmware άλλης χώρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 επισης το dolby atmos τι ειναι? απο ΑΓΓΛΙΑ το πηραΕνεργοποίηση της υπηρεσίας με SMS στέλνοντας*WIFICALL*στο*1333 δοκίμασες?? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Ενεργοποίηση της υπηρεσίας με SMS στέλνοντας*WIFICALL*στο*1333 δοκίμασες?? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εστειλα και μου απαντησαν οτι δεν ειναι η υπηρεσια συμβατη με την συσκευη μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 https://www.androidcentral.com/samsung-launches-sunrise-gold-and-burgundy-red-galaxy-s9s9-theyre-not-coming-us Ε Ρ Ω Τ Α Σ το Burgundy Red!!! :love::love::love: Πολύ όμορφα τα νέα χρώματα κακώς κ κρίμα που δεν τα έβγαλαν απτην αρχή Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Ενεργοποίηση της υπηρεσίας με SMS στέλνοντας*WIFICALL*στο*1333 δοκίμασες?? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εστειλα στη voda το μυνημα και μου ηρθε απαντηση " η εντολη ειναι ακυρη, το επιπροσθετο πακετο που ζητησατε ειναι ηδη ενεργοποιημενο στη συνδεση σας" αλλα στις επιλογες στην κουρτινα δεν υπαρχει επιλογη wificalling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts