Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ το έβαλα το απόγευμα αγγελία γιατί μου ήρθε χθες ένα μήνυμα απ το πλαίσιο για -100€ δώρο για αγορά S9 plus και το παρήγγειλα σε μπλε που μου άρεσε πιο πολύ μιας και σπάει τη μπουντάδα του μαύρου έστω και εν μέρη και μιας και είχα το S7 Coral blue και μου άρεσε πολύ.

Το είχα στα 820 ευρώ για ελληνική συσκευή βρέθηκε αγοραστής αλλά αν δεν είσαι Αθήνα να γίνει άμεσα υπάρχει μικρό θέμα σε τόσο ακριβές συσκευές.

Τσουπ σκάει αγγελία στα 820 σφραγισμένο λέει ότι χρώμα θες και τσουπ χάθηκε χωρίς ούτε να ενημερώσει ο αγοραστής ενώ το είχαμε κλείσει.

Μάλλον θα είναι με την προσφορά από πλαίσιο που αν έχεις και τιμολόγιο σου βγαίνει περίπου 700€ και το πούλαγε 820 να βγάλει κιόλας ενώ όσοι το έχουν πάρει στα 980€ και χάνουν αρκετά και είναι πιο δύσκολο να το δώσουν.

Τελικά το κατέβασα κι εγώ στα 790€ και αν δε φύγει απλά θα ακυρώσω το μπλε απ το πλαίσιο γιατί δε θα με συμφέρει πλέον με την καμία.

Όσο για το πρωινό update έχω να πω ότι όντως βλέπω βελτίωση στην μπαταρία το ένα απ τα δύο σημεία που είχα θέμα,αν βελτιωθεί και το άλλο με την μη ηχογράφηση κλήσεων θα μείνω με την συσκευή γιατί είναι ότι πιο κορυφαίο έχω πιάσει σε θέμα οθόνης κάμερας (ποιότητα και κυρίως ευκολία λήψης φωτογραφιών) ever.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εγώ το έβαλα το απόγευμα αγγελία γιατί μου ήρθε χθες ένα μήνυμα απ το πλαίσιο για -100€ δώρο για αγορά S9 plus και το παρήγγειλα σε μπλε που μου άρεσε πιο πολύ μιας και σπάει τη μπουντάδα του μαύρου έστω και εν μέρη και μιας και είχα το S7 Coral blue και μου άρεσε

Μου ήρθε κι εμένα το ίδιο μήνυμα από πλαίσιο ενώ παράλληλα έχω προπαραγγειλει το μπλε από το πλαίσιο και περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο. Δεν πρέπει να παίζει ταυτόχρονα με το 100αρικο του πλαισίου και το 100αρικο της Samsung, σωστά; Ένα από τα δυο κουπόνια θα πρέπει να αφαιρέσουν, έτσι;

ΥΓ Επειδή το s7 edge το είχα κι εγώ σε 3 χρώματα (εκτός του λευκού) όντως το coral blue ήταν πολύ όμορφο. Αλλά εδώ μπλε είναι μόνο η πλάτη, μπροστά είναι μαύρο. Όποτε με μια θηκη (μη διαφανή) είναι όλα ίδια!

Edited by xetasa

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Μου ήρθε κι εμένα το ίδιο μήνυμα από πλαίσιο ενώ παράλληλα έχω προπαραγγειλει το μπλε από το πλαίσιο και περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο. Δεν πρέπει να παίζει ταυτόχρονα με το 100αρικο του πλαισίου και το 100αρικο της Samsung, σωστά; Ένα από τα δυο κουπόνια θα πρέπει να αφαιρέσουν, έτσι;

ΥΓ Επειδή το s7 edge το είχα κι εγώ σε 3 χρώματα (εκτός του λευκού) όντως το coral blue ήταν πολύ όμορφο. Αλλά εδώ μπλε είναι μόνο η πλάτη, μπροστά είναι μαύρο. Όποτε με μια θηκη (μη διαφανή) είναι όλα ίδια!

Δεν κατάλαβα για ανταλλαγή με s8 plus θα μπορούσε να κάνει κ ένα κουπόνι εκατό ευρώ δώρο η μόνο αν το αγόραζες ντούκου κ πήγαινε 879; και γω για μπλε θα σκεφτόμουν αλλά όπως είπες πάλι μπροστά στα s8 plus θα έδειχνε με μια θήκη

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Αν κάποιος έχει εγκαταστήσει το Samsung phone info ας μας πει τι του βγάζει στο battery health (είναι στο tab personal)

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν κάποιος έχει εγκαταστήσει το Samsung phone info ας μας πει τι του βγάζει στο battery health (είναι στο tab personal)

95% health

Samsung S21 Ultra

Τα ίδια κι εμένα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο

Κάποιος που έρχεται από s7 edge μπορεί να με βοηθήσει πως μπορώ να συγχρονίσω τις σημειώσεις που έχω εκεί με την στοκ εφαρμογή στο edge?? Δεν ήταν s note η εφαρμογή γιατί αυτή στο 9 δεν τις βρίσκει τις σημειώσεις

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by artant

Σε εμένα 94,09%

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Σε εμένα 94,09%
Πιστεύω ότι δεν είναι πραγματικές μετρήσεις και απλά υπολογίζει και καλά την απώλεια της μπαταρίας ανάλογα με τους κύκλους φόρτισης. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος πως λειτουργεί ας μας πει

Δεν κατάλαβα για ανταλλαγή με s8 plus θα μπορούσε να κάνει κ ένα κουπόνι εκατό ευρώ δώρο η μόνο αν το αγόραζες ντούκου κ πήγαινε 879; και γω για μπλε θα σκεφτόμουν αλλά όπως είπες πάλι μπροστά στα s8 plus θα έδειχνε με μια θήκη
Αυτό ρωτάω, αν θα μπορούσαν να συνδυαστούν και τα 2 κουπόνια (από samsung+πλαίσιο). Αν βρώ χρόνο θα πάω απο εκεί να ρωτήσω, αλλά χλωμό το βλέπω:p

Μάλλον το πλαίσιο τις δωροεπιταγές της samsung μας έστειλε με sms, ως και καλά δικό του κουπόνι:mad:

Ετσι όπως κατρακυλάει όμως το s9 μάλλον θα πρέπει να περιμένω!

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Παιδιά περιμένετε μέχρι την μεγάλη εβδομάδα... Αναμένεται τρελή πτώση!

Μία από τα ίδια, από 1/3 η παραγγελια, εννοείται ότι κανένα νέο. Αν το 500 δεν ισχύει όταν δεήσουν να επικοινωνήσουν, απλά θα πάρουν ... :lol::lol:

Ρώτησα σήμερα στα Public και μου είπαν ότι ισχύει η ημερομηνία της προπαραγγελίας, άρα θα την πάρουμε την έκπτωση. Αναμένουν παραλαβή την επόμενη εβδομάδα μου είπαν. Άντε να δούμε...

Ρώτησα σήμερα στα Public και μου είπαν ότι ισχύει η ημερομηνία της προπαραγγελίας, άρα θα την πάρουμε την έκπτωση. Αναμένουν παραλαβή την επόμενη εβδομάδα μου είπαν. Άντε να δούμε...

Αξίζει όμως να το πάρουμε στα 979 αν υπάρχει στο σκρουτζ η στο best price αν πέσει σε μια βδομάδα 800 - 820 Π. Χ ;;;;

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Στο πρώτο boot μετά την αναβάθμιση λογισμικού μου έβγαλε αυτό το μήνυμα.

https://drive.google.com/file/d/1rYHYWVGcJh1BSYzeep6Uh9qi0QM1u6Rf/view?usp=drivesdk

Το έβγαλε και σε εσάς, ή έχει να κάνει με το ότι η συσκευή μου είναι της κοσμοτε και έχει να κάνει με έξτρα υπηρεσία του παρόχου;

Δεν θα φτιαχτούν ξεχωριστά τοπικς για αξεσουάρ κτλ;

Ναι ρε παιδιά. Κάντε ένα κόπο οι mods να φτιάξουν τα αντίστοιχα νήματα για αξεσουάρ, διαθέσιμοτητα συσκευής (όπου να συζητιέται η εξέλιξη της τιμής, γιατί το 80% των μηνυμάτων αναφέρεται σε αυτό) κλπ;

https://drive.google.com/file/d/1rYHYWVGcJh1BSYzeep6Uh9qi0QM1u6Rf/view?usp=drivesdk

Το έβγαλε και σε εσάς, ή έχει να κάνει με το ότι η συσκευή μου είναι της κοσμοτε και έχει να κάνει με έξτρα υπηρεσία του παρόχου;

Εμένα μου το εμφάνισε αυτό από την πρώτη εκκίνηση, πριν ακόμα την αναβάθμιση και έχω Sim Vodafone.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Απλά αγνόησε το . Δε θα το βγάλει ξανά...

Στην εφαρμογή του Gmail όταν έρχεται mail σας ανάβει το λεντάκι;

Στο S8+ άναβε κανονικά, εδώ τώρα όχι.

Παίδες έχουμε κάποιο feedback;

Μήπως είναι κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει;

129026.png?1640591734

Απλά αγνόησε το . Δε θα το βγάλει ξανά...
Το ξαναεβγαλε και απενεργοποίησα απο τις ρυθμίσεις μηνυμάτων την επιλογή προηγμένες λειτουργίες κλήσεων και μηνυμάτων.

Μου ήρθε σήμερα και η κλασσική Cafele θήκη από το eBay την οποία είχα επί 1 χρόνο και στο S8+. Ότι πιο minimal και λεπτό κυκλοφορεί και με τιμή χώμα. 86c267b463acc824bd82bb1d5b9b5822.jpgdba56416f6ba392b8145183c025ae8a1.jpg73b52458b136ecabe505b32286ade3c7.jpg848bead065f50346c7a11656afcba30c.jpg

Είναι σκληρή θήκη;περιμετρικά;

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μόλις το είδα σε μωβ και πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερο από μαύρο παίδες.. Βέβαια δεν τι είδα στον ήλιο αλλά μου άρεσε το σασί πολύ.. Δεν ήταν έντονο μωβ και έδειχνε ωραίο ματ

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μόλις το είδα σε μωβ και πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερο από μαύρο παίδες.. Βέβαια δεν τι είδα στον ήλιο αλλά μου άρεσε το σασί πολύ.. Δεν ήταν έντονο μωβ και έδειχνε ωραίο ματ
Ωραίο Νικόλα αλλά μου γυναικοφέρνει πολύ ρε φίλε..

129026.png?1640591734

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+