Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια, καθως πειραματιζομουν με custom overlays, από σημερα το πρωι που ειχα χρονο, πριν καμια ωρα αναγκαστηκα να κανω επαναφορά εργοστασιακών... Εκτοτε και με fresh installation του ACR Recorder, δυστυχως κι εδώ τα ιδια που αναφέρονται παραπανω. Δεν ηχογραφείται ο συνομιλητης. Εχω καμια 25αρια εγγραφες που εκανα από την Πεμπτη που εχω τη συσκευή, που εχουν ολες πραγματοποιηθεί αψογα (και από τα 2 μερη συνομιλιας), οποτε θα επικοινωνήσω με τον δημιουργο, να δουμε αν μπορούμε να απομονώσουμε το πρόβλημα (δεδομενου, ότι -εστω και για λιγο- δουλεψε σωστα).

Βαγγέλη μου έδωσες πάσα τώρα.... Τι βρήκες με τα overlays? Με ενδιαφέρει μεγαλύτερη εικόνα επαφών στις κλήσεις και μείωση της NAV BAR.... Βρήκες κάτι να δουλεύει?

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Πάντως στο pixel 2 xl με 8.1 το acr σε γενικές γραμμές δούλευε αλλά υπήρχαν φορές που δεν Ακουγόταν ο συνομιλητής.Το έκανε μια στις 5 αλλά αυτό και μόνο το καθιστούσε αναξιόπιστο.

Βλέπω ότι όλοι γκρινιάζετε για τη μπαταρία, το ποστ μου παραπάνω προφανώς πέρασε απαρατήρητο. Θεωρώ τον εαυτό μου heavy user λόγω δουλειάς και περνώντας τη μισή μου μέρα σε χωριό με 0 ή 1 μπάρα σήμα. Η μπαταρία του S9+ είναι ένα κλικ καλύτερη από του S8+ που είχα πριν, ή άντε στη χειρότερη εφάμιλλη.

Αδυνατώ να καταλάβω πως βγάλατε το συμπέρασμα ότι πρόκειται για χειρότερη μπαταρία.

Λόγω της χρήσης και του σήματος στο S8+ ποτέ δεν έβγαλα πάνω από 5 ώρες μπαταρία. Με την ίδια ακριβώς χρήση χθες έβγαλα σχεδόν 6 ώρες με το S9+.

Την συσκευή την χρησιμοποιήσες έτσι όπως την πήρες ή έχεις κάνει κάποια επαναφορά εργοστασιακων στην αρχή η στο διάστημα αυτό? Απλά ρωτάω μπας και....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Κάνω ενημέρωση συνεχώς και έχω επιλέξει τα πάντα αλλά ηχογράφηση γιοκ.

Και όπως λένε στο S9 plus υπάρχει θέμα.

Ελπίζω να το λύσουν σύντομα.

Γιαυτό ρωτάω το Βαγγέλη που είπε κάνει κανονικά ηχογράφηση πιο πάνω μήπως έχει βρει καμιά άκρη να μας βοηθήσειa3e089f14f7f41c278e522ff9f36e049.jpg

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω το mate 10 pro android oreo και με αυτό το πρόγραμμα γράφει κανονικά και από ΒΤ.

https://play.google.com/st...beast.recorder

Δοκιμάστε αν λειτουργεί στο S9 και πείτε μου, γιατί σκέφτομαι να το πάρω.

Παιδια, οι μπαταριες ουτε "ξεχειλωνουν" με τις προσθετες φορτισεις, ουτε γεμιζουν περισσοτερο φορτιο οι κυψέλες.

Αυτό που γινεται είναι ότι cachar-ονται εφαρμογες και τα δεδομενα τους, διεργασίες, το android system βελτιστοποιεί τη διαχειριση μνημης (δινοντας ιδιατερη βαση στις συχνοτερα χρησιμοποιούμενες εφαρμογες) - με αλλα λογια το κινητο "μαθαινει" τη χρηση και αυτό το αποδιδει με καλυτερο ram και battery management μετα την παροδο καποιων ημερων. Σε καμια περιπτωση το κινητο δεν αποδιδει "ενεργειακα" χειροτερα από το note 8. Μερα με τη μερα κερδιζει τη θεση του μεταξυ του note 8 και του s8+, το μονο που απομενει είναι να δουμε αν τελικα (και αφου καταφθασουν κανα 2-3 αναβαθμίσεις, που- δεδομενα- θα βελτιωσουν κι άλλο το ram/processes management), αγγιξει ή/και ξεπερασει τον προκατοχο του (s8+).

Δειτε και μερικα βιντεακια, από απλα, μεν, συγκριτικα αυτονομιας (που είναι "μπακαλικα", καθως δεν υπολογιζουν standby battery drain, gsm consumption κλπ κλπ), αλλα δινουν την ταξη μεγέθους. Εκει θα δειτε ξεκάθαρα, ότι το s9+ ηδη αποδιδει καλυτερα από το note 8 στον τομεα μπαταρια:

Samsung S9/ S9+ vs iPhone X vs Galaxy Note 8 Battery Life DRAIN TEST

και

Samsung Galaxy S9 vs S9 Plus vs iPhone X vs OnePlus 5T vs Note 8 vs Galaxy S8 vs Pixel 2 XL vs LG V30 vs S8 Plus Battery drain test

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βαγγέλη μου έδωσες πάσα τώρα.... Τι βρήκες με τα overlays? Με ενδιαφέρει μεγαλύτερη εικόνα επαφών στις κλήσεις και μείωση της NAV BAR.... Βρήκες κάτι να δουλεύει?

Όχι Κωστα , μονο προβλήματα, οποτε επαναφορά και στησιμο από την αρχη. Και δεδομενης της ελλειψης χρονου αυτό τον καιρο, μαλλον πειραματα τελος :lol:

Edited by v@gelis

Παιδια, οι μπαταριες ουτε "ξεχειλωνουν" με τις προσθετες φορτισεις, ουτε γεμιζουν περισσοτερο φορτιο οι κυψέλες.

Αυτό που γινεται είναι ότι cachar-ονται εφαρμογες και τα δεδομενα τους, διεργασίες, το android system βελτιστοποιεί τη διαχειριση μνημης (δινοντας ιδιατερη βαση στις συχνοτερα χρησιμοποιούμενες εφαρμογες) - με αλλα λογια το κινητο "μαθαινει" τη χρηση και αυτό το αποδιδει με καλυτερο ram και battery management μετα την παροδο καποιων ημερων. Σε καμια περιπτωση το κινητο δεν αποδιδει "ενεργειακα" χειροτερα από το note 8. Μερα με τη μερα κερδιζει τη θεση του μεταξυ του note 8 και του s8+, το μονο που απομενει είναι να δουμε αν τελικα (και αφου καταφθασουν κανα 2-3 αναβαθμίσεις, που- δεδομενα- θα βελτιωσουν κι άλλο το ram/processes management), αγγιξει ή/και ξεπερασει τον προκατοχο του (s8+).

Δειτε και μερικα βιντεακια, από απλα, μεν, συγκριτικα αυτονομιας (που είναι "μπακαλικα", καθως δεν υπολογιζουν standby battery drain, gsm consumption κλπ κλπ), αλλα δινουν την ταξη μεγέθους. Εκει θα δειτε ξεκάθαρα, ότι το s9+ ηδη αποδιδει καλυτερα από το note 8 στον τομεα μπαταρια:

και

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι Κωστα , μονο προβλήματα, οποτε επαναφορά και στησιμο από την αρχη. Και δεδομενης της ελλειψης χρονου αυτό τον καιρο, μαλλον πειραματα τελος :lol:

Απο το νοτε 8 μπορεί να αποδόσει καλύτερα γιατι το νοτε 8 εχει μικρότερη μπαταρία , απο το s8plus αποκλείεται..

Μονο στημένα βίντεο στο utube που οπως παντα θα βγουν με το κιλο στα πλαίσια του promotion της νεας συσκευής. Οπου δε θα αναφερουν οτι η μπαταρία του 8 ειναι πεσμένη..

Κανείς ποτε δεν ανεμενε το 9 να έχει καλύτερη αυτονομία απο το 8 επαναλαμβάνω. Δεν υπήρχε ούτε 1 λογος να συμβεί αυτο. Οσοι το περίμεναν απλα δεν καταλαβαίνουν πως δουλεύει ενα κινητο. Και ας εχουν αλλαξει 300 συσκευές.

Επίσης υπάρχουν και άλλοι λόγοι που τις πρώτες μέρες καταναλώνει παραπάνω ενα κινητο. Αν εχεις πχ μια microsd με 20 γιγα φωτο, θα τις καταταξει σε ιστορίες και αλλες λιστες που τις πρώτες 2 μερες θα καταναλώνει παραπάνω το κινητο.

Γενικά πάντως μετα τις 3 πρώτες μέρες χρησης, η αυτονομια σταθεροιηται.

Edited by sosimple2

Την συσκευή την χρησιμοποιήσες έτσι όπως την πήρες ή έχεις κάνει κάποια επαναφορά εργοστασιακων στην αρχή η στο διάστημα αυτό? Απλά ρωτάω μπας και....
Όχι καμία επαναφορά δεν έκανα. Όπως την άνοιξα από τα Public πέρασα όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ και συνεχίζω ακριβώς την ίδια χρήση που έκανα και με το S8+.

Πουθενά και με κανέναν τρόπο δε βλέπω χειρότερη μπαταρία από το S8+ που είχα.

129026.png?1640591734

Απο το νοτε 8 μπορεί να αποδόσει καλύτερα γιατι το νοτε 8 εχει μικρότερη μπαταρία , απο το s8plus αποκλείεται..

Επίσης υπάρχουν και άλλοι λόγοι που τις πρώτες μέρες καταναλώνει παραπάνω ενα κινητο. Αν εχεις πχ μια microsd με 20 γιγα φωτο, θα τις καταταξει σε ιστορίες και αλλες λιστες που τις πρώτες 2 μερες θα καταναλώνει παραπάνω το κινητο.

Γενικά πάντως μετα τις 3 πρώτες μέρες χρησης, η αυτονομια σταθεροιηται.

Το εγραψα παραπανω. Cach-αρονται πραγματα. Αυτό περιλαμβανει φυσικα και τα thumbnails, directories κλπ κλπ. Κοιτα και από το s8+ δυνητικα μπορει να αποδωσει καλυτερα, όχι γιατι θα υπερβει τους νομους της μηχανικης, αλλα γιατι μπορει ευκολα να είναι δακτ.... εεεε, γκουχ γκουχ, ένα απλα "ατυχως κακογραμμενο" oreo update 8.X του S8+ :lol:

Το εγραψα παραπανω. Cach-αρονται πραγματα. Αυτό περιλαμβανει φυσικα και τα thumbnails, directories κλπ κλπ. Κοιτα και από το s8+ δυνητικα μπορει να αποδωσει καλυτερα, όχι γιατι θα υπερβει τους νομους της μηχανικης, αλλα γιατι μπορει ευκολα να είναι δακτ.... εεεε, γκουχ γκουχ, ένα απλα "ατυχως κακογραμμενο" oreo update 8.X του S8+ :lol:

:lol::lol:

Οχι απλώς μπορεί, αλλα ειναι εντελώς αναμενόμενο..

Ξαναπάμε σε αυτο που εγραφα και με τις οθόνες. Οι οθόνες τα τελευταία 3 χρόνια έχουν κανει σχεδον μηδενική βελτίωση. Εχουν ιδιες φωτεινότητες, αναλύσεις κλπ.

Εχουν καταφερει να πισει ομως το 99%, οτι βελτιώνεται πχ η φωτεινότητα 30% απο γενια σε γενια. Ενω αυτο που συμβαίνει ειναι οτι πέφτει η φωτεινότητα με τον καιρο στις προηγούμενες.

Σε ολοκαίνουρια οθονη s7edge ξαναλέω, μη σου πω οτι ηταν και λιγο φωτεινότερη απο note 8.

Παντως χειρότερη δεν την έλεγες.

Οπως και το σενσορα δάκτυλου που τον εβαζε οπου ναναι περισσυ, για να πλασάρει φετος ως βελτιωση (ειναι) οτι τον έβαλε στο αυτονόητο σημειο.

Γενικα η εξέλιξη ειναι μικροτατη, με το σταγονόμετρο, και ειδικά όσοι δεν εχουν λεφτα για πέταμα δε χάνουν απολύτως τίποτα να μείνουν στο s8plus.

Το 9 ειναι μια χαρα για οσους προέρχονται απο αρκετα παλαιότερες συσκευές. Απο s7 edgez τουλάχιστον θα αλλαξεις design. Απο s8plus τι το τοσο σημαντικό θα αλλάξεις?

Πουθενα δεν υποτίθεται αυτο που γράφεις. Οι cpu δεν είναι αυτοκινητα να τα "στρώσεις" ώστε 1 χρονο μετά το ιδιο αυτοκίνητο να καταναλώνει λιγοτερο.

Ο επεξεργαστής του 9, αναμενόταν απο ολο τον σοβαρό κοσμο που καταλαβαίνει τι του γίνεται (προσωπικά εβαζα και στοιχήματα) να καταναλώνει ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ σε σχεση με του 8.

Για τον απλούστατο λογο οτι εχει ακριβώς την ιδια αρχιτεκτονική, ακριβώς τα ιδια νανομετρα, και απλα καναν overclocking μερικα mhz και βαλαν μια ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ και εντελώς αυτονοητα ΠΟΙΟ ΕΝΕΡΓΟΒΌΡΑ καρτα γραφικων. Επίσης τα +2 γιγα ραμ καταναλώνουν περισσότερο (λογω κακων εφαρμογών που στο Android όμως είναι το 80%).

Σε απλά ελληνικά ειναι σαν να βαλεις στο s8 μια custom rom και να αυξησεις χρονισμους σε cpu και gpu και να περιμένεις να καταλωνει το ιδιο ή λιγότερο.

Απλα δε γίνεται. Μόνο με λιγότερα νανομετρα δηλαδή του χρόνου. Γι αυτό και προσωπικά δεν κανω ποτε update σε επεξεργαστή με ιδια νανομετρα.

Σε ακομα ποιο απλα ελληνικα ο επεξεργαστής του 9, ειναι σχεδόν ολόιδιος του 8 απλα overclocked. Ναι ειναι σαφεστατα ποιο γρήγορος και σαφεστατα ποιο ενεργοβορος στα ιδια nm.

Σε αυτο να προσθέσουμε και το oraio που δεν είναι πληρως βελτιστοποιημενο. Στην ουσία θα το κάνουν με update ελαφρως ποιο αργο αλλα θα καταναλώνει λιγοτερο... Οποτε μάρκετινγκ ειναι ολα.

Στα του s9 επίσης προσωπικά απορώ που τοσοι χρήστες δίνουν το 8, για να το πάρουν.

Σιγα τη διαφορά που θα δείτε στα πάντα.. Ενω κανείς δε θα καταλάβει οτι αλλάξατε κινητο.

Οι βελτιώσεις πλέον είναι τοσο μικρες απο γενιά σε γενιά που καθε 3 χρόνια πρέπει να αλλάζεις κινητο αν θες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ να δεις διαφορά ΚΑΙ ΑΝ.

Εχει γεμίσει το φόρουμ με ανακρίβειες και προμοσιον.

Ο άλλος εγραφε για το ποσο καλύτερες ειναι οι οθόνες των νεων πχ με το s7edge σε φωτεινότητα κλπ.

Φίλος μου με s7 edge που αλλαξε οθονη οπότε ειναι καινούργια, σε σύγκριση με το νοτε 8 το δικό μου, ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΆΦΟΡΕΣ. Ισως κάποιοι βλέπουν διάφορες γιατι οι oled πέφτουν και 2 χρόνια μετα βλέπεις διαφορά οχι επειδή είναι καλύτερη η καινούργια, αλλα επειδη έπεσε η παλαια.

Αρχίζω και συμφωνώ ανησυχητικά πολύ μαζί σου..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Επειδή έχουμε ήδη αρχίσει να μπαίνουμε σε θέματα κάμερας και μπαταρίας νομίζω είναι καιρός να φτιαχτεί το thread του s9, s9+ με υποκατηγοριες γιατί βλέπω σε 1 εβδομάδα να γίνεται χαμός στο συγκεκριμένο θέμα...

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν φτιάχνεται απτην αρχή εδώ και 7 μέρες ας πούμε; μήπως δεν ξέρουμε ότι θα έρθει η συσκευη;

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Μετα τα "facts" για μπαταρια και αποδοση, παμε κατι και για τις οθονες. Αυτό που κανεις, ουτε σε φορα, ουτε σε reviews δε θα γραψει είναι ότι η οθονη του s9+ είναι βελτιωμενη σε θεματα uniformity / colour reproduction. Περα από τα ομορφα κι "υποπτα" περι καθολικης ανωτερότητας των οθονών του s9/s9+ από το displaymate, υπαρχει η εξης, πραγματικη, διαπιστωση:

Οι οθονες των s9+ είναι πιο uniform (σε brightness / colour shift) από ποτε. Με αλλα λογια, ένα 30-40% των οθονών του s8+ (βασει ενός δειγματος περιπου 100 τεμαχίων που εχω δει τον τελευταιο χρονο) ειχε από ανεπαίσθητα εως σοβαρα θεματα ομοιομορφίας. Κακη φωτεινοτητα σε τμημα της οθονης, ροζιλες / κοκκινιλες σε τμημα αυτων, ροζιλες στην περιφερεια (που ατυχως αντιμετωπιστηκαν με software updates κλπ κλπ κλπ). Αυτό δεν αλλαξε ακομα και σε "φρεσκα" panels, συσκευών που επιασα στα χερια μου από φιλους και γνωστους μηνες μετα την κυκλοφορια.

Το θεμα αυτό αντιμετωπίστηκε μερικως από τη Samsung στο note 8 (εκει οι ανομοιμορφιες περιοριστηκαν σημαντικα) και φτανουμε στο s9+, που σε δειγμα 15 κομματιων, που εχω ηδη δει, πετυχα μονο ένα να εχει red colour shift στο πανω μερος της οθονης. Μαλιστα η αποδοση του λευκου είναι η καλυτερη αναμεσα στα s8+, note 8...

Ολο αυτό που περιγραφω, ναι, είναι βελτιωση και δε θα το δειτε πουθενα σε specs/ reviews κλπ κλπ κλπ...

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί κάνουν τσιγκουνιά στην χωρητικότητα της μπαταρίας όλα αυτά τα χρόνια.

Θα τους πείραζε να είχε 3700 το S9+ και 3200 το S9;

Πλησιάζουμε στο 2020 και στο θέμα της αυτονομίας έχουμε μείνει πολύ πίσω.Εσκεμμένα;

Ήμουν 50-50 να πήγαινα αύριο το πρωί να κλείσω το S9+ με απόσυρση αλλά μετά τα αρνητικά σχόλια που διαβάζω για τη μπαταρία θα κάτσω στα αυγά μου.

Αρχίζω και συμφωνώ ανησυχητικά πολύ μαζί σου..

Εγώ έχω καιρό που γράφω εδώ μέσα αλλά. Δεν μου έδωσε κανένας σημασία...

Έγραφα για τις οθόνες κ για τις κάμερες πως αν ήθελε η Samsung και η κάθε Samsung με ένα update θα μπορούσε στο s7 edge να έδειχνε το ιδιο με τις καινούργιες συσκευές της.. Κ σε κάμερα έγραφα αφού μπορώ εγώ ελάχιστα σχετικός χρήστης με ένα πρόγραμμα να παίρνω μια φωτογραφία είτε από note 4 είτε από s7 edge κ σήμερα το δοκίμασα σε s8 plus έβγαλα σήμερα το μεσημέρι σε σκιά μόλις το πρόγραμμα μου εδειξε πριν κ μετά... Ήταν λες κ είχα βγάλει με το s10 που δεν έχει βγει ακόμα.. Άρα αφού μπορώ εγώ δεν θα μπορεί με μια ρύθμιση να αλλάξει την οθόνη την φωτογραφία κ τον επεξεργαστή;; θεωρίες συνομοσιολογος που στέκουν...

Ζηλεύω τους δύο φακούς και το ζουμ αλλά ποιος θέλει ας δοκιμάσει την gcam θολώνει με μια κάμερα φοβερά το πίσω μέρος από ένα πορτραίτο..

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί κάνουν τσιγκουνιά στην χωρητικότητα της μπαταρίας όλα αυτά τα χρόνια.

Θα τους πείραζε να είχε 3700 το S9+ και 3200 το S9;

Πλησιάζουμε στο 2020 και στο θέμα της αυτονομίας έχουμε μείνει πολύ πίσω.Εσκεμμένα;

Ήμουν 50-50 να πήγαινα αύριο το πρωί να κλείσω το S9+ με απόσυρση αλλά μετά τα αρνητικά σχόλια που διαβάζω για τη μπαταρία θα κάτσω στα αυγά μου.

Μετά το φιάσκο με το note 7 το φυσάνε και δεν κρυώνει...

Βάλανε σε note 8 μικρότερη μπαταρια ίσως κ λόγω spen και όλοι παραπονιουνται...

S10+ <3

:lol: Galaxy S9+ vs iPhone X από το πασίγνωστο Apple fan YouTube channel Everythingapple pro

Δείτε το. Αξίζει τον κόπο...

Καλούτσικα τα πήγε το αργό και νωχελικο s9+:lol::lol:

Edited by v@gelis

Γιατι υπαρχουν παρα πολλοι που αγοραζουν με κινητρο της αυτονομια/μπαταρια της συσκευης τους.

Ποιο ηταν το σημαντικοτερο selling point του S8+ σε σχεση με το S8?Κυριως η μεγαλυτερη μπαταρια και μετα η λιγο μεγαλυτερη οθονη.

Μια απο τα ιδια και στο S7 edge,αλλα ακομα και στα Plus μοντελα της Apple.

Επισης για ποιο λογο παραπονιεστε για την μπαταρια. Αφου σαν εχει βαλει επιλογη η Samsung να ριξετε την αναλυση μεχρι και 720p lol.

Συσκευες των 1000ευρω να τις εχεις να υπολειτουργουν σε αναλυσεις συσκευων των 100ευρω,αγαπαμε Samsung :)

Ερωτηση, που παω να βρω το 1080p 240fps mode γιατι μονο το 720p 960fps βρισκω στο μενου της καμερας? :confused:
Το έχω γράψει πιο πάνω. Πας κάμερα, πατάς γρανάζι, επιλέγεις επεξεργασία λειτουργιών κάμερας και πίσω κάμερα. Εκεί επιλέγεις την αργή κίνηση.

Όσον αφορά την μπαταρία που βλέπω ένα πανικό. Δεν είχα ούτε s8+, ούτε note 8, αλλά μια χαρά αυτονομία βλέπω.

Πρώτη φόρτιση έβγαλα ακριβώς 6 ώρες οθόνη μέχρι το 15%. Τώρα στη δεύτερη φόρτιση έχω σε 21 ώρες και 10 λεπτά λειτουργίας, 3 ώρες και 15 λεπτά οθόνη με 42% υπόλοιπο.

Η οθόνη δουλεύει default στα 1080p, αλλά έχω κακό σήμα στο σπίτι.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το θεμα με το S9+ δεν ειναι αν ειναι καλη overall συσκευη ή οχι(που ειναι).Το θεμα ειναι κατα ποσο αξιζει τα σχεδον διπλασια χρηματα που εχει σε σχεση με το S8+ .

Νομιζω γιαυτο το λογο και η οποια κριτικη ασκειται ειναι τοσο εντονη.

Φυσικα δεν χρειαζεται καν να αναφερω οτι το διπλα θεμα του S9 ειναι νεκρο για ευνοητους λογους :)

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η οθόνη δουλεύει default στα 1080p

Ανεβασε την αναλυση σε 1440p που ειναι το σωστο και θα καταλαβεις τον πανικο :)

:lol::lol:

Οχι απλώς μπορεί, αλλα ειναι εντελώς αναμενόμενο..

Ξαναπάμε σε αυτο που εγραφα και με τις οθόνες. Οι οθόνες τα τελευταία 3 χρόνια έχουν κανει σχεδον μηδενική βελτίωση. Εχουν ιδιες φωτεινότητες, αναλύσεις κλπ.

Εχουν καταφερει να πισει ομως το 99%, οτι βελτιώνεται πχ η φωτεινότητα 30% απο γενια σε γενια. Ενω αυτο που συμβαίνει ειναι οτι πέφτει η φωτεινότητα με τον καιρο στις προηγούμενες.

Σε ολοκαίνουρια οθονη s7edge ξαναλέω, μη σου πω οτι ηταν και λιγο φωτεινότερη απο note 8.

Παντως χειρότερη δεν την έλεγες.

Οπως και το σενσορα δάκτυλου που τον εβαζε οπου ναναι περισσυ, για να πλασάρει φετος ως βελτιωση (ειναι) οτι τον έβαλε στο αυτονόητο σημειο.

Γενικα η εξέλιξη ειναι μικροτατη, με το σταγονόμετρο, και ειδικά όσοι δεν εχουν λεφτα για πέταμα δε χάνουν απολύτως τίποτα να μείνουν στο s8plus.

Το 9 ειναι μια χαρα για οσους προέρχονται απο αρκετα παλαιότερες συσκευές. Απο s7 edgez τουλάχιστον θα αλλαξεις design. Απο s8plus τι το τοσο σημαντικό θα αλλάξεις?

Καταρχάς όλες οι οθόνες δεν είναι ίδιες. Έχει παρτίδες παρτίδες. Επειδή αναφέρθηκες προηγουμένως σε μένα ούτε ανάγκη εχω να προμοτάρω κάποια συσκευή ούτε δουλεύω στην samsung. Λέω αυτό που βλέπω. Μπορεί να έχει πέσει η φωτεινότητα όπως λες με την πάροδο του χρόνου ή μπορεί να τύχεις σε καλή παρτίδα γιατί έχω δει μεγάλες διαφορές και σε φωτεινότητα αλλά και σε λευκό οθόνης ανάμεσα σε ίδια κινητά αλλά σίγουρα υπάρχει και βελτίωση στα πάνελ των οθονών. Σε εμένα πάντως ανάμεσα στο s7 edge μου και στο note 8 μου οι οθόνες έχουν διαφορά.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ανεβασε την αναλυση σε 1440p που ειναι το σωστο και θα καταλαβεις τον πανικο :)

Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι το 1440p είναι δώρο άδωρο, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ξεχωρίζει pixels το μάτι.

Είχα πριν συσκευή με QHD οθόνη, απλά δεν είχα επιλογή να την κατεβάσω .

Παιδια, καθως πειραματιζομουν με custom overlays, από σημερα το πρωι που ειχα χρονο, πριν καμια ωρα αναγκαστηκα να κανω επαναφορά εργοστασιακών... Εκτοτε και με fresh installation του ACR Recorder, δυστυχως κι εδώ τα ιδια που αναφέρονται παραπανω. Δεν ηχογραφείται ο συνομιλητης. Εχω καμια 25αρια εγγραφες που εκανα από την Πεμπτη που εχω τη συσκευή, που εχουν ολες πραγματοποιηθεί αψογα (και από τα 2 μερη συνομιλιας), οποτε θα επικοινωνήσω με τον δημιουργο, να δουμε αν μπορούμε να απομονώσουμε το πρόβλημα (δεδομενου, ότι -εστω και για λιγο- δουλεψε σωστα).
Βαγγέλη επικοινώνησα με την acr και αυτά μου είπαν.

Οπότε υπάρχει θέμα με το S9 plus δυστυχώς.. 086cf7dbe6811272fd838baac778c05c.jpgea9eaeff3e49efa0e3218fd359277af5.jpg

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Γιατι υπαρχουν παρα πολλοι που αγοραζουν με κινητρο της αυτονομια/μπαταρια της συσκευης τους.

Ποιο ηταν το σημαντικοτερο selling point του S8+ σε σχεση με το S8?Κυριως η μεγαλυτερη μπαταρια και μετα η λιγο μεγαλυτερη οθονη.

Μια απο τα ιδια και στο S7 edge,αλλα ακομα και στα Plus μοντελα της Apple.

Επισης για ποιο λογο παραπονιεστε για την μπαταρια. Αφου σαν εχει βαλει επιλογη η Samsung να ριξετε την αναλυση μεχρι και 720p lol.

Συσκευες των 1000ευρω να τις εχεις να υπολειτουργουν σε αναλυσεις συσκευων των 100ευρω,αγαπαμε Samsung :)

Και γιατί Ναμη δούμε την καλή του πλευρά εσύ που ειρωνεύεσαι τη Samsung ότι σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις κ 2k κ απλά HD? Κ όταν φτάνει στο 20 τις εκατό κ χρειάζεται ακόμα να δουλέψεις με το κινητό το βάζεις εξοικονόμηση κ πάει σε HD και κρατάει μια ώρα ακόμα η οθόνη... . It's so simple

S10+ <3

:lol: Galaxy S9+ vs iPhone X από το πασίγνωστο Apple fan YouTube channel Everythingapple pro

Δείτε το. Αξίζει τον κόπο...

Καλούτσικα τα πήγε το αργό και νωχελικο s9+:lol::lol:

Πάνω απολα αντικειμενικος χα χα :lol:

Να ρωτήσω κάτι τώρα με τα 6 gb ram σε s9 plus και note 8

Κάνει ακόμα reload όταν ανοίξεις πάνω από 6 σελίδες; χρόνια με εκνευρίζει αυτό

S10+ <3

Πάνω απολα αντικειμενικος χα χα :lol:

Να ρωτήσω κάτι τώρα με τα 6 gb ram σε s9 plus και note 8

Κάνει ακόμα reload όταν ανοίξεις πάνω από 6 σελίδες; χρόνια με εκνευρίζει αυτό

Σε S9+ δεν κάνει reload και υπάρχει μεγάλη διαφορά από το S8+ στο multitasking των εφαρμογών.

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+