tresor_jim Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Η μπαταρία θα φανεί προσεχώς καλά είναι να πάρει κάποια βελτίωση... Εγώ άλλο ήθελα να ρωτήσω.. Ξέρω ότι σαν φάτσα είναι καινούργιο σχέδιο δεύτερη χρονιά σε σειρά s οπότε δεν θα άλλαζε αλλά ούτε έχει περιθώρια για μεγάλη αλλαγή απτή στιγμή που είναι όλο οθόνη αλλά θέλω να ρωτήσω δεν είναι λίγο καπως ξενέρωμα σε καθημερινή χρήση να φαίνεται σαν να κοιτάτε το ιδιο κινητό; απτό s7 edge όταν πήγα σε s8 plus έχει διαφορά μπροστά κ ένιωσα πως έχω κάτι καινούργιο. Εσάς πως σας φαίνεται αυτό; βέβαια αν ήταν έτσι αυτοί με iPhone δεν θα έπρεπε να είχαν ξαναπάρει συσκευή... Προσπαθω ναμην κάνω την ανταλλαγή αλλά με φοβάμαι πολύ... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 5.7 Έτσι μου το αναφέρει το My Phone explorer. Και κάπου εκεί θα είναι χωρίς τα πλαϊνά. Η μπαταρία απ την άλλη να πω την αλήθεια την περίμενα πιο δυνατή απ του νότε8 που είχα. Έχω φάει ήττα σε αυτό το θέμα γιατί έλεγα να την χρησιμοποιήσω σαν βασική και μόνη συσκευή αλλά δε θα μου βγάζει μέρα με τίποτα έτσι όπως το δουλεύω εγώ. Απ την άλλη η κάμερα είναι η κορυφαία σε auto Βράδυ βγάζεις πιο φωτεινές και καθαρές φώτο αβίαστα και εύκολα που αυτό μετράει σε ένα κινητό. Σαφώς πιο φωτεινή απ του S8 plus που έχω δείγματα στις ίδιες συνθήκες στο μπαλκόνι μου βράδυ και σε εσωτερικό χώρο με ελάχιστο φως. Εννοείται και απ του νότε8. Μόνο στο Xiaomi mi note 3 είδα να τραβάει τόσο φως αλλά με το iso στο Θεό και επομένως το θόρυβο ενώ στο S9 plus αυτό γίνεται αβίαστα και με ISO 1250 σε συνθήκεςμόνο με μια λάμπα δρόμου ενώ το mi note 3 έφτανε τα 6400!! Έχω πολύ πράμα να ανεβάσω να δουν και οι υποψήφιοι αγοραστές πως είναι οι κάμερες σε πραγματικές συνθήκες χωρίς φίλτρα και τρίποδα ή κρατάω την ανάσα μου μέχρι να σκάσω για να βγάλω μια τέλεια φώτο να την ανεβάσω να πουν ουάου όλοι. Όχι εγώ πάντα στο auto και βλέπω το θέμα, σηκώνω το κινητό κάνω focus βγάζω. Εκεί έχει νόημα το κινητό για μένα. Το S9 plus αυτό το κάνει καλύτερα απ όλα και ειδικά σε χαμηλό φωτισμό Η καμερα σίγουρα είναι σε κορυφαία επίπεδα ειδικά το βράδυ όπως είναι λογικό λόγω του διαφράγματος... Και το μποκε μαρεσει πολύ της διπλής κάμερας αν κ το καταφέρνω είτε με πρόγραμμα μετά είτε με gcam η με την επιλεκτική εστίαση.. Φυσικά το να το κάνεις live είναι φοβερό όπως κ σε χαμηλό φωτισμό να τις βγάζει φωτεινές αλλά μπορείς να κάνεις το ίδιο με ένα πρόγραμμα στο κινητό έτσι δεν είναι; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Καλημέρα σε όλους. Πρώτη φορά που θυμάμαι τον εαυτό μου χωρίς Samsung συσκευή εδώ και πολλά χρόνια, και όχι μόνο αυτό. Πρώτη επίσης φορά που δεν τόλμησα να αγοράσω ναυαρχίδα day one. Περιμένω όπως και στο s8+ να δούμε τι ψάρια θα πιάνουν και οι συσκευές με τον snap όσον αφορά την μπαταρία. Η εγγύηση εμένα δεν με ενδιαφέρει μπροστά στα αλλα που ζητάω κι κυρίως την μπαταρία. Συσκευή που να την πατάω κάτω και να μην μου βγάζει όλη την ημέρα δύσκολα εγώ θα ξανά δοκιμάσω. (Μάλλον με κακόμαθε η 1+1 με το απίστευτο σε όλα εκτός κάμερας για να είμαστε και ακριβείς 5t ) Αν εκεί λοιπόν τα πράγματα είναι όπως και με το s8plus by snap υα ψαχτω για εισαγωγή. Οποιος δει ή ακούσει κάτι σχετικά με αυτό ας γράψει ή στείλει μήνυμα. Νίκος OnePlus 5t Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Επειδή έχουμε ήδη αρχίσει να μπαίνουμε σε θέματα κάμερας και μπαταρίας νομίζω είναι καιρός να φτιαχτεί το thread του s9, s9+ με υποκατηγοριες γιατί βλέπω σε 1 εβδομάδα να γίνεται χαμός στο συγκεκριμένο θέμα... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Βαγγέλη όλα τα δικαιώματα έχουν δωθεί φίλε. Κανε ένα κόπο και δώστες αύριο μήπως βρούμε άκρη. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μανο δεν εχω κανει καμια special ρυθμιση. Ειμαι σιγουρος ότι εχει να κανει με καμια ρυθμιση για εξοικονομηση ενεργειας, που πιθανως εχετε κανει ή καποιο δικαίωμα που δεν εχει δοθεί. Παραθετω, παντως, τα screenshots από τις ρυθμισεις της εφαρμογης (λιγες, δε νομιζω ότι επηρεαζουν τη λειτουργια), μπας και βγαλετε ακρη - επαναλαμβάνω ότι η εφαρμογή παιζει με 100% επιτυχια σε μενα (κληση από την ιδια τη συσκευή, με ΒΤ ακουστικο, smartwatch κλπ κλπ). Εκδοση 28.0 https://imgur.com/a/1aK8H ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο μονο που διαφωνω ειναι στο παραπανω που γραφτηκε και συγκεκριμενα για το UI. Δεν καταλαβαινω τι ακριβως θελει να πει ο συμφορουμιτης αλλα το touchwiz οσο και αν εχει αλλαξει/βελτιωθει ειναι μακραν απο τα χειροτερα skins σε android που μπορει να βρει καποιος και ο κυριος λογος που ειχαν πιο παλια τα galaxy stuttering,slowdowns και παει λεγοντας. Επισης δεν μπορω με την καμια να ψηφισω σαν καλυτερο skin σε android αυτο της samsung μονο και μονο λογω των 2πλων εφαρμογων και του bloatware που εχει. Τελος το εχω ξαναγραψει και πιο παλια αλλα αν και η οθονη σαν panel και χρωματα ειναι οντως κορυφαια,προσωπικα για μενα ειναι δωρο αδωρο αν ειναι να εχεις τοσο υψηλη αναλυση που δεν συνδιαζεται απο πολυ καλη αυτονομια μπαταριας και φτανεις σε σημειο να γυρνας σε 1080p(οπως κανουν αρκετοι )για να εχεις καλυτερη μπαταρια/αυτονομια. Ειναι κατι που προσωπικα παραδεχομαι πχ την Huawei με την mate σειρα αλλα και την Oneplus που παραμενει σε 1080p αλλα εχει πολυ καλη αυτονομια. Δεν καταλαβα ποτε μου για ποιο λογο η σειρα note ή εστω τα plus μοντελα δεν ειχαν ποτε μπαταρια 4000(ειδικα η σειρα note),αλλα μαλλον το κανει αυτο επιτηδες η Samsung για να εχει καποιος λογο αναβαθμισης οσο αστειο και αν ακουγεται. Δεν ειναι τυχαιο που ορισμενοι κατοχοι note 8 σκεφτονται την αλλαγη σε S9+λογω πιθανως καλυτερης αυτονομιας/μπαταριας και ας ειναι οι διαφορες στα υπολοιπα ελαχιστες εως καθολου. Αναφερθηκα ξεκάθαρα σε UI design, όχι σε αποδοση (bloatware, glitches, microlag κλπ). Με αλλα λογια σχεδιασμος ui elements (εικονογραφια, fonts κλπ κλπ) κι εκει είναι δεκα χρονια μπροστα από emui πχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Παιδιά το ACR PRO παίζει υποδείγματικα στο s9+ μου. Έχετε δώσει τα απαραίτητα δικαιώματα; έχετε επιλέξει εγγραφή στην εσωτερική μνήμη; θα δώσω τις ρυθμίσεις αύριο σε screenshot αν θέλετε... @akizaki Ναι Άκη, πάντα έλεγα ότι η αυτονομία του νοτε 8 ήταν μετριότατη. Σε αυτά τα χνάρια βαδίζει και το s9+ Θα επανέλθω μετά από μερικές φορτισεις... Βαγγέλη "έπαιξες" κάποια ηχογράφηση για να δεις ότι δεν ηχογραφεί το άλλο μέρος, επίσης guys λέει ότι δεν μπορεί να ηχογραφήσει συνομιλίες μέσω WiFi, (για το acr μιλάμε πάντα), τιιιι λέτε και γι αυτό? (ή εγώ έχω λάθος ρυθμίσεις?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Καλημέρα σε όλους. Πρώτη φορά που θυμάμαι τον εαυτό μου χωρίς Samsung συσκευή εδώ και πολλά χρόνια, και όχι μόνο αυτό. Πρώτη επίσης φορά που δεν τόλμησα να αγοράσω ναυαρχίδα day one. Περιμένω όπως και στο s8+ να δούμε τι ψάρια θα πιάνουν και οι συσκευές με τον snap όσον αφορά την μπαταρία. Η εγγύηση εμένα δεν με ενδιαφέρει μπροστά στα αλλα που ζητάω κι κυρίως την μπαταρία. Συσκευή που να την πατάω κάτω και να μην μου βγάζει όλη την ημέρα δύσκολα εγώ θα ξανά δοκιμάσω. (Μάλλον με κακόμαθε η 1+1 με το απίστευτο σε όλα εκτός κάμερας για να είμαστε και ακριβείς 5t ) Αν εκεί λοιπόν τα πράγματα είναι όπως και με το s8plus by snap υα ψαχτω για εισαγωγή. Οποιος δει ή ακούσει κάτι σχετικά με αυτό ας γράψει ή στείλει μήνυμα. Νίκος OnePlus 5t Νίκο μάλλον σε βλέπω με 845 έκδοση:lol: Εγώ πάλι δεν με βλέπω να τιμώ Sammy φέτος διότι δεν με συγκινεί καθόλου.:p Οι εμμονές τις στις στο software δεν τις αντέχω πλέον ειτε σε επιπεδο bloatware ουτε σε έλλειψη customization πχ gestures,navigation bar κ.α Και σε μπαταρία πλέον άρχισε τις εκπτώσεις. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Βλέπω ότι όλοι γκρινιάζετε για τη μπαταρία, το ποστ μου παραπάνω προφανώς πέρασε απαρατήρητο. Θεωρώ τον εαυτό μου heavy user λόγω δουλειάς και περνώντας τη μισή μου μέρα σε χωριό με 0 ή 1 μπάρα σήμα. Η μπαταρία του S9+ είναι ένα κλικ καλύτερη από του S8+ που είχα πριν, ή άντε στη χειρότερη εφάμιλλη. Αδυνατώ να καταλάβω πως βγάλατε το συμπέρασμα ότι πρόκειται για χειρότερη μπαταρία. Λόγω της χρήσης και του σήματος στο S8+ ποτέ δεν έβγαλα πάνω από 5 ώρες μπαταρία. Με την ίδια ακριβώς χρήση χθες έβγαλα σχεδόν 6 ώρες με το S9+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Βαγγέλη "έπαιξες" κάποια ηχογράφηση για να δεις ότι δεν ηχογραφεί το άλλο μέρος, επίσης guys λέει ότι δεν μπορεί να ηχογραφήσει συνομιλίες μέσω WiFi, (για το acr μιλάμε πάντα), τιιιι λέτε και γι αυτό? (ή εγώ έχω λάθος ρυθμίσεις?) Ναι φυσικά, 3 διαφορετικές εγγραφές με όλα τα σενάρια (bt, απευθείας από τη συσκευή, ρολόι) και γίνεται άψογα η εγγραφή και των 2 μερών. Μυστήρια πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Καλημέρα, Την Πέμπτη παρέλαβα από τον Γερμανό το Galaxy S9+ και παρατηρώ πως στο αριστερό μέρος της οθόνης, εκεί που τελείωνει το infinity display και ενώνεται με το μεταλλικό frame της συσκευής, φαίνεται να υπάρχει ένα πολύ μικρό κενό με αποτέλεσμα να περνάει το φως που εμφανίζεται στην οθόνη. Προσπάθησα να το ανεβάσω στο YouTube για να μου πείτε και εσείς αν πρόκειται όντως για πρόβλημα ή είμαι εγώ πολύ περίεργος. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Πάω για DOA στον Γερμανό από όπου το πήρα; Μιλάω με Samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Καλημέρα, Την Πέμπτη παρέλαβα από τον Γερμανό το Galaxy S9+ και παρατηρώ πως στο αριστερό μέρος της οθόνης, εκεί που τελείωνει το infinity display και ενώνεται με το μεταλλικό frame της συσκευής, φαίνεται να υπάρχει ένα πολύ μικρό κενό με αποτέλεσμα να περνάει το φως που εμφανίζεται στην οθόνη. Προσπάθησα να το ανεβάσω στο YouTube για να μου πείτε και εσείς αν πρόκειται όντως για πρόβλημα ή είμαι εγώ πολύ περίεργος. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Πάω για DOA στον Γερμανό από όπου το πήρα; Μιλάω με Samsung; Τα περισσότερα έτσι είναι. Το ίδιο υπήρχε και με το S8+ και πέρα του αισθητικού δεν υπήρχε θέμα με την συσκευή ή με το αδιάβροχο της υπόθεσης. Και άλλο να πάρεις έχεις πολλές πιθανότητες να είναι έτσι. Οπότε, να χαρείς το κινητό σου και μην ασχολείσαι. Και μένα το S9+ έτσι είναι. Το ίδιο και το S8+ που είχα. Η Smartec το θεωρεί φυσιολογικό και όντως δεν επηρεάζει κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Τα περισσότερα έτσι είναι. Το ίδιο υπήρχε και με το S8+ και πέρα του αισθητικού δεν υπήρχε θέμα με την συσκευή ή με το αδιάβροχο της υπόθεσης. Και άλλο να πάρεις έχεις πολλές πιθανότητες να είναι έτσι. Οπότε, να χαρείς το κινητό σου και μην ασχολείσαι. Και μένα το S9+ έτσι είναι. Το ίδιο και το S8+ που είχα. Η Smartec το θεωρεί φυσιολογικό και όντως δεν επηρεάζει κάπου. Όντως;;; Και εσένα είναι έτσι στο ένα πλάι; Ή και στα δύο; Τι να πω... Θα το πάω μια βόλτα στον Γερμανό αύριο το πρωί να κάνω μια προσπάθεια και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Αποκλειστικά και μόνο σε σύγκριση με το Note 8, από θέμα φωτογραφίας που βρίσκεται; Διάβασα παραπάνω ότι είναι καλύτερη του S9+, αλλά θα μπορούσε κάποιος να γίνει πιο συγκεκριμένος και αντικειμενικός σε τι και που; Επίσης στο μέσο χρήστη ( όχι τον άσχετο , όχι το super απαιτητικό ) στη καθημερινότητα και σε συνθήκες auto γρήγορης και μη φωτογράφισης, θα γίνει αντιληπτή η διαφορά και αν ναι σε τι βαθμό και που; Ελπίζω να μη κούρασα και κυρίως να μη βαρεθούν αυτοί που γνωρίζουν και κρίνουν αντικειμενικά να απαντήσουν και να βοηθήσουν και μας τους λιγότερο σχετικούς , που βρισκόμαστε σε δίλλημα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Kαλησπέρα και από εμένα στο φόρουμ. Κάτοχος του S9+ από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του δηλαδή από την Πέμπτη. Οι εντυπώσεις που μου αφήνει η συσκευή είναι ανάμεικτες και πάμε να σας πω για τα επιμέρους. Λειτουργία: Περίμενα πολύ περισσότερα πράγματα στο κομμάτι της λειτουργίας της συσκευής με βάση την δύναμη του επεξεργαστή και της gpu. Δυστυχώς η συσκευή δείχνει να αγκομαχά και σίγουρα η λειτουργία της καθίσταται σε μέτρια για τα χαρακτηριστικά που φέρει. Η ομαλή λειτουργία απέχει αρκετά από άλλες ναυαρχίδες της εποχής (iphone x, pixel 2, oneplus 5t, pixel 2 κτλ) και η samsung μάλλον στο κομμάτι software δεν έκανε απολύτως τίποτα. Μπαταρία: Δυστυχώς εδώ έχουμε κάτι που για να πω την αλήθεια δεν περίμενα. Αυτονομία χειρότερη από του note 8 που κατέχω παράλληλα. Ο επεξεργαστής ή το software ή ο συνδυασμός τους ίσως να παίζουν αρνητικό ρόλο αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Σε σχέση με το s8 plus έχουμε τουλάχιστο 20% χειρότερα νούμερα και σε σχέση με το note 8 της μεγαλύτερης οθόνης και του μικρότερου φορτίου πολύ κοντινά νούμερα κάτι που για εμένα είναι αδικαιολόγητο. Ήχος: Ωραίος καθαρός ήχος αλλά χαμηλής έντασης σε σχέση με το iphone x και το Mate 10 pro. Έχουμε σαφή βελτίωσης σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα αλλά δυστυχώς ούτε εδώ έφτασε κοντά στα κορυφαία. Οθόνη: Ωραία χορταστική οθόνη όπως και οι προκάτοχοι αλλά σε καμία περίπτωση, τουλάχιστον για τα δικά μου μάτια δεν έχουμε βελτίωση σε αυτόν τον τομέα. Ίσα ίσα που πιστεύω ότι σε σχέση με το note 8 είναι ένα βήμα πιο κάτω στο κομμάτι της φωτεινότητας. Κάμερα Δεν έχω ακόμα άποψη διότι δεν έχω προλάβει να κάνω τα συγκριτικά με τις άλλες κορυφαίες συσκευές (iphone x, mate 10 pro, και note 8) Δαχτυλικό: H θέση βελτιώθηκε αλλά δυστυχώς η λειτουργία και η ταχύτητα του όχι. Παραμένει πολύ κάτω από τον ανταγωνισμό (mate 10 , pixel 2, oneplus 5t και αρκετά δεκάδες κινέζικα). Επίσης όποιος έχει παρατηρητικότητα θα διαπιστώσει ότι η θέση του power button ανέβηκε περίπου 5mm με αποτέλεσμα να έχει χαθεί εντελώς η εργονομία. Για όσους έχουν την συσκευή ας δοκιμάσουν να βάλουν τον αντίχειρα στο power button και να δουν που πάει ο δείκτης το δεξιού χεριού. Για όσους δεν το έχουν να πω ότι ο δείκτης πάει στην κάμερα και όχι στο δαχτυλικό. Αν βάλεις λοιπόν τον δείχτη στο δαχτυλικό ο αντίχειρας πάει τουλάχιστον 1cm κάτω από το power button με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κλείσεις την συσκευή. Κατά την γνώμη μου σχεδιαστικό σφάλμα εταιρίας μικρού επιπέδου. Αυτά προς το παρόν. Η γνώμη μου είναι ότι για κάποιον που δεν έχει αγοράσει τη συσκευή να μην προχωρήσει στην αγορά της σε καμία περίπτωση μέχρι ότου η samsung διορθώσει τα κακώς κείμενα (αν τα διορθώσει) και η τιμή πάει στα επίπεδα που πρέπει. Σίγουρα μέχρι να γίνει αυτό υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές στην αγορά που κάποιος μπορεί να επιλέξει τόσο σε τιμή όσο και απόδοση. Κοινώς η samsung μας πάσαρε για αρχή ένα σκουπίδι ολκής σε αντίθεση με όσα έλεγα το αντίστοιχο χρονικό διάστημα για το note 8 Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Kαλησπέρα και από εμένα στο φόρουμ. Κάτοχος του S9+ από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του δηλαδή από την Πέμπτη. Οι εντυπώσεις που μου αφήνει η συσκευή είναι ανάμεικτες και πάμε να σας πω για τα επιμέρους. Λειτουργία: Περίμενα πολύ περισσότερα πράγματα στο κομμάτι της λειτουργίας της συσκευής με βάση την δύναμη του επεξεργαστή και της gpu. Δυστυχώς η συσκευή δείχνει να αγκομαχά και σίγουρα η λειτουργία της καθίσταται σε μέτρια για τα χαρακτηριστικά που φέρει. Η ομαλή λειτουργία απέχει αρκετά από άλλες ναυαρχίδες της εποχής (iphone x, pixel 2, oneplus 5t, pixel 2 κτλ) και η samsung μάλλον στο κομμάτι software δεν έκανε απολύτως τίποτα. Μπαταρία: Δυστυχώς εδώ έχουμε κάτι που για να πω την αλήθεια δεν περίμενα. Αυτονομία χειρότερη από του note 8 που κατέχω παράλληλα. Ο επεξεργαστής ή το software ή ο συνδυασμός τους ίσως να παίζουν αρνητικό ρόλο αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Σε σχέση με το s8 plus έχουμε τουλάχιστο 20% χειρότερα νούμερα και σε σχέση με το note 8 της μεγαλύτερης οθόνης και του μικρότερου φορτίου πολύ κοντινά νούμερα κάτι που για εμένα είναι αδικαιολόγητο. Ήχος: Ωραίος καθαρός ήχος αλλά χαμηλής έντασης σε σχέση με το iphone x και το Mate 10 pro. Έχουμε σαφή βελτίωσης σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα αλλά δυστυχώς ούτε εδώ έφτασε κοντά στα κορυφαία. Οθόνη: Ωραία χορταστική οθόνη όπως και οι προκάτοχοι αλλά σε καμία περίπτωση, τουλάχιστον για τα δικά μου μάτια δεν έχουμε βελτίωση σε αυτόν τον τομέα. Ίσα ίσα που πιστεύω ότι σε σχέση με το note 8 είναι ένα βήμα πιο κάτω στο κομμάτι της φωτεινότητας. Κάμερα Δεν έχω ακόμα άποψη διότι δεν έχω προλάβει να κάνω τα συγκριτικά με τις άλλες κορυφαίες συσκευές (iphone x, mate 10 pro, και note 8) Δαχτυλικό: H θέση βελτιώθηκε αλλά δυστυχώς η λειτουργία και η ταχύτητα του όχι. Παραμένει πολύ κάτω από τον ανταγωνισμό (mate 10 , pixel 2, oneplus 5t και αρκετά δεκάδες κινέζικα). Επίσης όποιος έχει παρατηρητικότητα θα διαπιστώσει ότι η θέση του power button ανέβηκε περίπου 5mm με αποτέλεσμα να έχει χαθεί εντελώς η εργονομία. Για όσους έχουν την συσκευή ας δοκιμάσουν να βάλουν τον αντίχειρα στο power button και να δουν που πάει ο δείκτης το δεξιού χεριού. Για όσους δεν το έχουν να πω ότι ο δείκτης πάει στην κάμερα και όχι στο δαχτυλικό. Αν βάλεις λοιπόν τον δείχτη στο δαχτυλικό ο αντίχειρας πάει τουλάχιστον 1cm κάτω από το power button με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κλείσεις την συσκευή. Κατά την γνώμη μου σχεδιαστικό σφάλμα εταιρίας μικρού επιπέδου. Αυτά προς το παρόν. Η γνώμη μου είναι ότι για κάποιον που δεν έχει αγοράσει τη συσκευή να μην προχωρήσει στην αγορά της σε καμία περίπτωση μέχρι ότου η samsung διορθώσει τα κακώς κείμενα (αν τα διορθώσει) και η τιμή πάει στα επίπεδα που πρέπει. Σίγουρα μέχρι να γίνει αυτό υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές στην αγορά που κάποιος μπορεί να επιλέξει τόσο σε τιμή όσο και απόδοση. Κοινώς η samsung μας πάσαρε για αρχή ένα σκουπίδι ολκής σε αντίθεση με όσα έλεγα το αντίστοιχο χρονικό διάστημα για το note 8Δυστηχως φίλε Γιώργο αυτή είναι η ωμή Αλήθεια. Σε κάποιους δεν θα αρέσουν αλλά είναι η πραγματικότητα. Άνθρακας ο θησαυρός Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 (edited) Χαχαχα α ρε Γιωργο. Η συσκευή είναι ισάξια η οριακά ανώτερη (ηχεία, σπιρτάδα, multitasking, κάμερα, θέση δακτυλικου) από το νότε (με μοναδικό μειονέκτημα η έλλειψη γραφίδας, που εσύ έχεις αναφέρει ότι δεν έχεις βγάλει ποτέ από το slot αποθήκευσης) και κατατάσσεται σε "σκουπίδι ολκής" σε σχέση με το εξαιρετικό note? :lol::lol: Αν βάλεις τον παράγοντα τιμή ή κουβέντα είναι τεράστια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα... ΥΓ κάνε ένα συγκριτικό με το νότε που έχεις. Θα δεις ότι είναι ελάχιστα ταχύτερο και καλύτερο multitasking ;) Κανε ένα βίντεο συγκριτικό όπως το παρακάτω... https://youtu.be/tRWno1RlS9M Edited March 11, 2018 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Το ίδιο συμβαίνει και με τα Note 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Για το θέμα μπαταρίας ρε παιδιά λογικό δεν είναι να είναι χειρότερη σε σχέση με το s8+; Πιο γρήγορος επεξεργαστής με ίδια nm αρχιτεκτονική, 2 giga ram παραπάνω, διπλή κάμερα, στερεοφωνικά ηχεία και ίδιας χωρητικότητας μπαταρία. Ότι και να κάνει η samsung τους νόμους της φυσικής δεν μπορεί να τους νικήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Μη φοβάστε δεν είναι πρόβλημα, είναι λογικό. Το είχε βγάλει και η Erica Griffin στo YouTube πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Όντως;;; Και εσένα είναι έτσι στο ένα πλάι; Ή και στα δύο; Τι να πω... Θα το πάω μια βόλτα στον Γερμανό αύριο το πρωί να κάνω μια προσπάθεια και βλέπουμε. Σε μένα είναι και στις 2 πλευρές. Γι'αυτό σου λέω δεν αξίζει να κάνεις τέτοια διαδικασία. Να έχεις υπόψιν σου ότι παίζει να πέσεις σε συσκευή που να είναι πιο έντονο το "πρόβλημα". Και φυσικά όπως είπα και παραπάνω δεν τίθεται θέμα με την πιστοποίηση IP68 της συσκευής και το λέω με 1000% σιγουριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Για το θέμα μπαταρίας ρε παιδιά λογικό δεν είναι να είναι χειρότερη σε σχέση με το s8+; Πιο γρήγορος επεξεργαστής με ίδια nm αρχιτεκτονική, 2 giga ram παραπάνω, διπλή κάμερα, στερεοφωνικά ηχεία και ίδιας χωρητικότητας μπαταρία. Ότι και να κάνει η samsung τους νόμους της φυσικής δεν μπορεί να τους νικήσει. Υποτίθεται πως ο επεξεργαστής καταναλώνει λιγότερη ενέργεια (μπαταρία) μιας και έχει οριμάσει πλέον η αρχιτεκτονική. Στα επόμενα updates θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι θεωρώ στο θέμα αυτό. :) Προσωπικά η μπαταρία μου είναι στα επίπεδα του S8+ για μένα και το παρατηρώ μέρα με τη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Σε μένα είναι και στις 2 πλευρές. Γι'αυτό σου λέω δεν αξίζει να κάνεις τέτοια διαδικασία. Να έχεις υπόψιν σου ότι παίζει να πέσεις σε συσκευή που να είναι πιο έντονο το "πρόβλημα". Και φυσικά όπως είπα και παραπάνω δεν τίθεται θέμα με την πιστοποίηση IP68 της συσκευής και το λέω με 1000% σιγουριά.Οκ τότε, ομολογώ με καθυσηχάσατε γιατί το είδα και τρελάθηκα. Μόλις βάλω και την θήκη δεν θα φαίνεται καν πιστεύω. Ευχαριστώ παιδιά για την ανταπόκριση! Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1984 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Ερωτηση, που παω να βρω το 1080p 240fps mode γιατι μονο το 720p 960fps βρισκω στο μενου της καμερας? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Δυστηχως φίλε Γιώργο αυτή είναι η ωμή Αλήθεια. Σε κάποιους δεν θα αρέσουν αλλά είναι η πραγματικότητα. Άνθρακας ο θησαυρός Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk θα πω και εγώ τη δικές μου πρώτες εντυπώσεις έχοντας τη συσκευή από τη Παρασκευή σε σχέση κυρίως με το note 8 που έχω. 1. στο τομέα της ταχύτητας και μένα μου φαίνεται πιο αργή η λειτουργία του σε σχεση με το note 8 που έχω. Όταν κλείσεις όλες τις εφαρμογές από το background ορισμένες εφαρμοφές αργεί να τις κάνει reload. Γενικά δεν μου δίνει την εντύπωση να είναι σπιρτόζο όσο θα έπρεπε να είναι με ένα νέο επεξεργαστή. 2. στον τομέα της μπαταρίας εδώ δεν φαινεται να υπάρχει βελτίωση σε σχέση με το note 8 και το s8 plus με 6 ραμ. Αντιθέτως φαίνεται χειρότερη αλλά με την πρώτη φόρτιση δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα. Αλλά δύσκολα το βλέπω να ξεπερνάει την αυτονομία του note 8. 3. Δακτυλικό βελτιώθηκε σημαντικά η λειτουργία του με την νέα θέση όχι όμως η ταχύτητα του η οποία παραμένει η ίδια με το note 8. 4. Οθόνη φανταστική στα ίδια επίπεδα με του note 8. Δεν παρατήρησα κάτι το διαφορετικό. 4. Στα ηχεία είναι ο μόνος τομέας με σαφή βελτίωση ποιοτικά ηχεία αλλά όχι ιδιαίτερα δυνατά. 5. Κάμερα δεν μπορώ να την κρίνω ακόμα καθώς δεν έχω προβεί σε συγκριτικά. Σε γενικές γραμμές η προσωπική μου άποψη είναι ότι η συσκευή έχει τεράστιες δυνατότητες στον τομέα του hardware αλλα η Samsung δεν δούλεψε όσο θα έπρεπε στον τομέα του software και θα πρέπει να το βελτιώσει καθώς είναι πίσω από τον ανταγωνισμό. Πιστεύω ότι με 2-3 αναβαθμίσεις θα η φτιάξει η λειτουργικότητα και η αυτονομία. Μέχρι τότε οι υποψήφιοι νέοι αγοραστές καλό είναι να περιμένουν καθώς δεν βλέπω σημαντικό λόγο μετάβασης από το note 8 ακόμα και από το s8 plus με 6 ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 (edited) Υποτίθεται πως ο επεξεργαστής καταναλώνει λιγότερη ενέργεια (μπαταρία) μιας και έχει οριμάσει πλέον η αρχιτεκτονική. Στα επόμενα updates θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι θεωρώ στο θέμα αυτό. :) Προσωπικά η μπαταρία μου είναι στα επίπεδα του S8+ για μένα και το παρατηρώ μέρα με τη μέρα. Πουθενα δεν υποτίθεται αυτο που γράφεις. Οι cpu δεν είναι αυτοκινητα να τα "στρώσεις" ώστε 1 χρονο μετά το ιδιο αυτοκίνητο να καταναλώνει λιγοτερο. Ο επεξεργαστής του 9, αναμενόταν απο ολο τον σοβαρό κοσμο που καταλαβαίνει τι του γίνεται (προσωπικά εβαζα και στοιχήματα) να καταναλώνει ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ σε σχεση με του 8. Για τον απλούστατο λογο οτι εχει ακριβώς την ιδια αρχιτεκτονική, ακριβώς τα ιδια νανομετρα, και απλα καναν overclocking μερικα mhz και βαλαν μια ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ και εντελώς αυτονοητα ΠΟΙΟ ΕΝΕΡΓΟΒΌΡΑ καρτα γραφικων. Επίσης τα +2 γιγα ραμ καταναλώνουν περισσότερο (λογω κακων εφαρμογών που στο Android όμως είναι το 80%). Σε απλά ελληνικά ειναι σαν να βαλεις στο s8 μια custom rom και να αυξησεις χρονισμους σε cpu και gpu και να περιμένεις να καταλωνει το ιδιο ή λιγότερο. Απλα δε γίνεται. Μόνο με λιγότερα νανομετρα δηλαδή του χρόνου. Γι αυτό και προσωπικά δεν κανω ποτε update σε επεξεργαστή με ιδια νανομετρα. Σε ακομα ποιο απλα ελληνικα ο επεξεργαστής του 9, ειναι σχεδόν ολόιδιος του 8 απλα overclocked. Ναι ειναι σαφεστατα ποιο γρήγορος και σαφεστατα ποιο ενεργοβορος στα ιδια nm. Σε αυτο να προσθέσουμε και το oraio που δεν είναι πληρως βελτιστοποιημενο. Στην ουσία θα το κάνουν με update ελαφρως ποιο αργο αλλα θα καταναλώνει λιγοτερο... Οποτε μάρκετινγκ ειναι ολα. Στα του s9 επίσης προσωπικά απορώ που τοσοι χρήστες δίνουν το 8, για να το πάρουν. Σιγα τη διαφορά που θα δείτε στα πάντα.. Ενω κανείς δε θα καταλάβει οτι αλλάξατε κινητο. Οι βελτιώσεις πλέον είναι τοσο μικρες απο γενιά σε γενιά που καθε 3 χρόνια πρέπει να αλλάζεις κινητο αν θες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ να δεις διαφορά ΚΑΙ ΑΝ. Εχει γεμίσει το φόρουμ με ανακρίβειες και προμοσιον. Ο άλλος εγραφε για το ποσο καλύτερες ειναι οι οθόνες των νεων πχ με το s7edge σε φωτεινότητα κλπ. Φίλος μου με s7 edge που αλλαξε οθονη οπότε ειναι καινούργια, σε σύγκριση με το νοτε 8 το δικό μου, ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΆΦΟΡΕΣ. Ισως κάποιοι βλέπουν διάφορες γιατι οι oled πέφτουν και 2 χρόνια μετα βλέπεις διαφορά οχι επειδή είναι καλύτερη η καινούργια, αλλα επειδη έπεσε η παλαια. Edited March 11, 2018 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Παιδια, καθως πειραματιζομουν με custom overlays, από σημερα το πρωι που ειχα χρονο, πριν καμια ωρα αναγκαστηκα να κανω επαναφορά εργοστασιακών... Εκτοτε και με fresh installation του ACR Recorder, δυστυχως κι εδώ τα ιδια που αναφέρονται παραπανω. Δεν ηχογραφείται ο συνομιλητης. Εχω καμια 25αρια εγγραφες που εκανα από την Πεμπτη που εχω τη συσκευή, που εχουν ολες πραγματοποιηθεί αψογα (και από τα 2 μερη συνομιλιας), οποτε θα επικοινωνήσω με τον δημιουργο, να δουμε αν μπορούμε να απομονώσουμε το πρόβλημα (δεδομενου, ότι -εστω και για λιγο- δουλεψε σωστα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts