Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπαταρία βλέπω να κινείται στα επίπεδα του νοτε 8. Για την ωρα δε βλέπω να κερδίζει το +15-20% που περίμενα από μεγαλύτερη μπαταρία και μικρότερη οθόνη /νέα cpu...Στις επόμενες φορτίσεις θα δούμε...

Νομίζω η μπαταρία είναι στα επίπεδα του S8+.

Μπαταρία βλέπω να κινείται στα επίπεδα του νοτε 8. Για την ωρα δε βλέπω να κερδίζει το +15-20% που περίμενα από μεγαλύτερη μπαταρία και μικρότερη οθόνη /νέα cpu...Στις επόμενες φορτίσεις θα δούμε...

Πάντα θέλει μερικές φορτίσεις και κάποια αναβάθμιση. Μόλις είδα βγήκε XEU. Υπομονή. Δεν είχα νοτε 8 δεν ξέρω πως είναι. Όμως δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει η πρώτη εντύπωση .

Δεν πρόκειται να δεις καμία διαφορά στις επόμενες φορτίσεις Βαγγέλη . Όταν μια συσκευή έχει καλή αυτονομία φαίνεται από την αρχή .

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εγώ τα ίδια βλέπω με τη μπαταρία. Θυμίζει Note 8 περισσότερο, παρά S8+.

Στη δική μου πρώτη φόρτιση αρχικά κατέβαινε αργά η μπαταρία και άρχισε να πέφτει πιο γρήγορα μετά το 70% περίπου.

Τελικά μέχρι το 15% έβγαλα ακριβώς 6 ώρες οθόνη. Βέβαια η χρήση ήταν με WiFi πλην 2 ωρών που ήταν με 4g.

Αρα όλοι στο Note παλι

Χαχαχα

;)

Greek Android & iOS users (FB group)

Δεν πρόκειται να δεις καμία διαφορά στις επόμενες φορτίσεις Βαγγέλη . Όταν μια συσκευή έχει καλή αυτονομία φαίνεται από την αρχή .

Ναι παίζει Άκη. Πλέον με τη σαμσουνγκ έχω συμβιβαστεί στο θέμα μπαταρία. Πάντως πιστεύω το 15-20% θα το πάρουμε με επερχόμενες αναβαθμίσεις που θα γίνει fine tuning - με 3500 και μικρότερη οθόνη /νέα cpu περιμένω αν μη τι άλλο καλύτερη απόδοση από note 8.

S8+, πάντως, για την ωρα, σε καμία περίπτωση δεν είναι...

Μακαρι Βαγγέλη αν πολύ φοβάμαι ότι πάλι τα ίδια. Σε μπαταρία δεν κάνω εκπτώσεις

. Smartphone κ να τα έχω κλειστά όλα....οχι

Μακαρι Βαγγέλη αν πολύ φοβάμαι ότι πάλι τα ίδια. Σε μπαταρία δεν κάνω εκπτώσεις

. Smartphone κ να τα έχω κλειστά όλα....οχι

Εγώ πάλι συμβιβάζομαι Άκη όταν παίρνω την καλύτερη οθόνη - κάμερα - ui (ναι, ποιος το περίμενε πριν χρόνια οτι το touchwiz θα ήταν το πιο καλοφτιαγμενο σχεδιαστικά ui στο android στερέωμα) της αγοράς... Η Samsung έπαιξε μόνη της με το note 8, μέχρι τον 03/2018. Το ίδιο θα γίνει με το s9+ μέχρι τον 09/2018 που θα έρθει το note 9. Για του χρόνου βλέπουμε ;) Μοναδική εναλλακτική, για τα δικά μου δεδομένα, ένα μήλο Χ 256, αλλά λόγω του οικοσύστηματος Samsung προσωπικά θα μείνω στον αχταρμά του Android...

Αυτό δυστυχώς έχουν δείξει και διαφορά τεστ που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Δεν ήθελα αυτές τις μέρες να μιλήσω για την μπαταρία γιατί δεν πίστευα αυτό που έβλεπα και έλπιζα ότι έχει να κάνει με τα set up που έκανα και την εκτεταμένη χρήση...

Εγώ ήμουν από αυτούς που με την χρήση και το στήσιμο μου εκθειαζα το s8+ και μετά το Note 8....

Εδω τα πράγματα δεν είναι καλά... Και μιας και το αναφέρατε η αυτονομία μου μοιάζει να είναι 5% με 10% κάτω του Note 8.... Εύχομαι να στρώσει ώστε τουλάχιστον να έρθει στα επίπεδα του NOTE 8....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Δεν ήθελα αυτές τις μέρες να μιλήσω για την μπαταρία γιατί δεν πίστευα αυτό που έβλεπα και έλπιζα ότι έχει να κάνει με τα set up που έκανα και την εκτεταμένη χρήση...

Εγώ ήμουν από αυτούς που με την χρήση και το στήσιμο μου εκθειαζα το s8+ και μετά το Note 8....

Εδω τα πράγματα δεν είναι καλά... Και μιας και το αναφέρατε η αυτονομία μου μοιάζει να είναι 5% με 10% κάτω του Note 8.... Εύχομαι να στρώσει ώστε τουλάχιστον να έρθει στα επίπεδα του NOTE 8....

Το note είναι τραγικό σε θέμα αυτονομίας κ μόνο. Μην λέμε τέτοιες ανακρίβειες.

Το note είναι τραγικό σε θέμα αυτονομίας κ μόνο. Μην λέμε τέτοιες ανακρίβειες.

Για ποιες ανακρίβειες αναφέρεσαι... Και ο Βαγγέλης και εγώ και κάποιοι άλλοι είπαμε ότι μοιάζει η αυτονομία του με του Note 8... Τώρα 5% πάνω 5% κάτω το ίδιο μας κάνει...

Δεν βλέπω πουθενά ανακρίβειες σε αυτό που είπαν οι προηγούμενοι και εγώ.

Κανονικά θα έπρεπε η αυτονομία να ήταν 15% πάνω από το s8+ οπότε 25% πάνω από Note 8 αν υπολογίσουμε τον λιγότερο ενεργοβορο Exynos και την νέα android 8....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Όσοι το πήρατε από κοσμοτε dual sim το ζητήσατε ή μόνο τετοια εχουν;
Δεν χρειάζεται να το ζητήσεις, έρχεται dual sim και με csc cosmote. Αυτό τελικά δεν είναι τόσο κακό γιατί ψάχνοντας το λίγο είδα ότι οι αναβαθμίσεις του s8+ έβγαιναν νωρίτερα στα κοσμοτε.

Προσοχή : Όταν κυκλοφορήσει επίσημα η συσκευή δεν ξέρω αν θα συνεχίσει να πουλάει δικαρτα η κοσμοτε. Λογικά θα συνεχίσει, αλλά προς το παρόν μόνο για τις προπαραγγελιες είμαστε σίγουροι.

Αν το παραγγείλεις, πριν παραλάβεις δες αν το κουτί γράφει duos στην αριστερή πλευρά.

Δεν χρειάζεται να το ζητήσεις, έρχεται dual sim και με csc cosmote. Αυτό τελικά δεν είναι τόσο κακό γιατί ψάχνοντας το λίγο είδα ότι οι αναβαθμίσεις του s8+ έβγαιναν νωρίτερα στα κοσμοτε.

Προσοχή : Όταν κυκλοφορήσει επίσημα η συσκευή δεν ξέρω αν θα συνεχίσει να πουλάει δικαρτα η κοσμοτε. Λογικά θα συνεχίσει, αλλά προς το παρόν μόνο για τις προπαραγγελιες είμαστε σίγουροι.

Αν το παραγγείλεις, πριν παραλάβεις δες αν το κουτί γράφει duos στην αριστερή πλευρά.

κακο αυτο. ειμαι περιεργος αλλα δεν μου αρεσει το λογοτυπο duos στο πισω μερος. επισης οι αναβαθμισεις σιγουρα θα αργουν σε σχεση με το μονοκαρτο

Για ποιες ανακρίβειες αναφέρεσαι... Και ο Βαγγέλης και εγώ και κάποιοι άλλοι είπαμε ότι μοιάζει η αυτονομία του με του Note 8... Τώρα 5% πάνω 5% κάτω το ίδιο μας κάνει...

Δεν βλέπω πουθενά ανακρίβειες σε αυτό που είπαν οι προηγούμενοι και εγώ.

Κανονικά θα έπρεπε η αυτονομία να ήταν 15% πάνω από το s8+ οπότε 25% πάνω από Note 8 αν υπολογίσουμε τον λιγότερο ενεργοβορο Exynos και την νέα android 8....

Όταν λέει Βαγγέλης ότι μοιάζει η αυτονομία με το note πιστεύω ότι δεν το λέει για καλό. Το note έχει αστεία αυτονομία κ φαίνεται να έχει κ το s9 plus άντε ίσως λίγο καλύτερη μέχρι τώρα. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο Βαγγέλης. Εσύ μίλησες για καλή αυτονομία του note που είναι ανακρίβεια.

κακο αυτο. ειμαι περιεργος αλλα δεν μου αρεσει το λογοτυπο duos στο πισω μερος. επισης οι αναβαθμισεις σιγουρα θα αργουν σε σχεση με το μονοκαρτο
Το βασικό μοντέλο που κυκλοφορεί στην Ευρώπη είναι το δικαρτο. Μονοκαρτα έχουν κάποιοι πάροχοι.

Κάτι άλλο τώρα. Έψαξα να δω τι γίνεται με το κανονικό slow motion video (1080p 240fps).

Όποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει πρέπει να κάνει το εξής:

Ανοίγουμε την εφαρμογής της κάμερας, πατάμε το γρανάζι, και επιλέγουμε επεξεργασία λειτουργιών κάμερας -> Πίσω κάμερα και εκεί επιλέγουμε την αργή κίνηση. Πλέον θα εμφανίζεται στις βασικές επιλογές!

Το βασικό μοντέλο που κυκλοφορεί στην Ευρώπη είναι το δικαρτο. Μονοκαρτα έχουν κάποιοι πάροχοι.

Κάτι άλλο τώρα. Έψαξα να δω τι γίνεται με το κανονικό slow motion video (1080p 240fps).

Όποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει πρέπει να κάνει το εξής:

Ανοίγουμε την εφαρμογής της κάμερας, πατάμε το γρανάζι, και επιλέγουμε επεξεργασία λειτουργιών κάμερας -> Πίσω κάμερα και εκεί επιλέγουμε την αργή κίνηση. Πλέον θα εμφανίζεται στις βασικές επιλογές!

το βασικο μοντελο ειναι το SM-G965F. το dual sim μοντελο ειναι το SM-G965F/DS. σιγουρα θα εχει διαφορες σε αναβαθμισεις και υποστηριξη απο xda

Φαίνεται ότι η μπαταρία του δεν είναι εφάμιλλη του πολύ καλού s8+ σε αυτόν τον τομέα.

Περισσότερο συγκρίνεται με την μπαταρία του Νote8 και όχι με του s8+!

Το θεωρώ αρνητική έκπληξη αν ισχύει κάτι τέτοιο...είναι όμως αρκετά πιθανό να φτιάξει με μελλοντικό update! ίδωμεν....

Μάγκες με όλο το σεβασμό μήπως σαν καινούργια συσκευή κ στο πλαίσιο των δοκιμών δεν την αφήνετε καθόλου απτό χέρι και γιαυτο φεύγει τις πρώτες μέρες νερό; δυστυχώς σας βλέπω όλους προβληματισμενους με την μπαταρία μακάρι να πάει καλύτερα..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Μάγκες με όλο το σεβασμό μήπως σαν καινούργια συσκευή κ στο πλαίσιο των δοκιμών δεν την αφήνετε καθόλου απτό χέρι και γιαυτο φεύγει τις πρώτες μέρες νερό; δυστυχώς σας βλέπω όλους προβληματισμενους με την μπαταρία μακάρι να πάει καλύτερα..

Καλά ναι θα περιμένουμε να δούμε πως θα πάει τις επόμενες ημέρες και μετά το πρώτο update και τότε θα έχουμε σαφή εικόνα....

Απλά επειδή οι περισσότεροι από εμάς αλλάζουμε συσκευές πιο συχνά από πουκάμισο έχουμε κάποια πείρα σε ότι αφορά την μπαταρία κατά την διάρκεια των πρώτων ημερών που στήνουμε την κάθε συσκευή και σύμφωνα με αυτή την εικόνα εδώ φαίνεται να πηγαινει κοντά στο note 8 λίγο κάτω λίγο πάνω.... Ακόμα όμως είναι νωρίς...

Αυτή είναι η δική μου χρήση σήμερα 2b380cdb5d886ee612f9179649dfa3b5.jpg

Κατά τη ταπεινή μου άποψη, όσο και << άστρωτη >> να είναι η μπαταρία, δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό που βλέπω, μάλλον το αντίθετο , ειδικά σε σχέση με το τι αναμένονταν για αυτή τη μπαταρία αυτής της συσκευής.....

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+