gthebest Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Πάνω κάτω τα ίδια είναι Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Στην πράξη, σε κάποια σενάρια το s9 είναι καλύτερο και σε κάποια το s8. Έχω το s8plus και στη γυναίκα πήρα το s9. Πέρα από τον ήχο, δεν βλέπεις διαφορά σε πραγματική χρήση. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Έτσι σωστός ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 (edited) Υπάρχει τρόπος να πάρω το update του Οκτωβρίου που δεν έχει έρθει? Επίσης έχει δοκιμάσει κάποιος gestures αλλά να είναι Smooth? Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 11, 2018 by barcelonistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Υπάρχει τρόπος να πάρω το update του Οκτωβρίου που δεν έχει έρθει? Επίσης έχει δοκιμάσει κάποιος gestures αλλά να είναι Smooth? Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε Odin. Για gestures, fluid navigation gestures. Ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέσα στο χαμό από crappy υλοποιήσεις. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Ωραίο φαίνεται! Πως κάνουμε τώρα disable τα navigation Buttons? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Με adb από το pc. Έχει οδηγίες ακόμα και μέσα στην εφαρμογή για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το adb. Πραγματικά όμως, η μόνη άψογη εφαρμογή μέσα στο χαμό! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Φαίνεται να πηγαίνει πολύ Smooth παρόλο που έχει βακομα τα navigation Buttons κ κάμμια φορά τα πατάω. Πολύ μου άρεσε. Μόλις πάω σπίτι θα το κάνω. Μετά πόσο εύκολο είναι να τα ξανά κάνω enable? Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Θα εμφανιστεί ένα διαθέσιμο toggle για την status bar. Το βάζεις πάνω μαζί με τα υπόλοιπα και απλά με ένα κλικ ενεργοποιείς/απενεργοποιείς τα κουμπιά. Εννοείται ότι μπορείς και μέσα από την εφαρμογή να ενεργοποιήσεις τα κουμπιά και μετά να απενεργοποιήσεις τα gestures. Δύο συμβουλές: 1. Απενεργοποιησε την επιλογή απόκρυψης στα εργοστασιακα κουμπιά του κινητού, για να δουλεύει άψογα το fluid navigation 2. Εαν ποτέ θέλεις να το απεγκαταστήσεις, πρώτα ενεργοποιείς τα εργοστασιακα κουμπιά και μετά κανονικά κατάργηση εγκατάστασης. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Άψογα σε ευχαριστώ! Θα το κάνω το απόγευμα και θα ανεβάσω εντύπωσεις Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Μόλις εγκατεστησα και εγώ το fluid gestures.Δουλευει πολύ καλά.Να ρωτήσω η pro έκδοση, τι παραπάνω προσφέρει; Sent from my SM-G960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Χρώμα και μέγεθος στο animation. Μου άρεσε που ο dev δεν έβαλε καμία σημαντική επιλογή στην pro έκδοση, γι'αυτό και την αγόρασα για να στηρίξω την προσπάθεια. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Είσαι ωραίος για μια ακόμη φορά Νικόλα ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 (edited) για καποιο λογο δε μπορω να τρεξω το adb στο λαπτοπ μου !κατι λαθος κανω κα δε ξερω τι ! εχω ενεργοποιηση το usb εντοπισμος σφαλματων ! εχω κατεβασει κ drivers της sammy Επιτέλους. Ωραία φαίνεται ευχαριστώ πολύ. Κ εννοείται πήρα την pro να στηρίξουμε τον dev Edited November 12, 2018 by barcelonistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Χρώμα και μέγεθος στο animation. Μου άρεσε που ο dev δεν έβαλε καμία σημαντική επιλογή στην pro έκδοση, γι'αυτό και την αγόρασα για να στηρίξω την προσπάθεια. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Είχα δοκιμάσει 2-3 εφαρμογές για gestures, δεν με είχαν ικανοποιήσει όμως και δεν είχα καταφέρει να κρύψω τη nav bar. Σε αυτή την έκρυψα, δουλεύει άψογα οπότε την αγόρασα και εγώ. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 δυσκολευει λιγο τα side nav μιας και ειναι κυρτη η οθονη χαχα! κατα τα αλλα ειναι σβελτο ! μετα απο 2 μερες πιστευω δε θα θελει καποιος να γυρισει πισω στα απλα nav buttons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Εγώ έχω απενεργοποιήσει τα side navigation μιας και μου είναι ήδη αρκετά τα bottom. Ωστόσο πραγματικά, αν μετά από μια εβδομάδα εμφανίσεις τα κουμπιά, νιώθεις ότι πήγες χρόνια πίσω :lol: Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Εγώ έχω απενεργοποιήσει τα side navigation μιας και μου είναι ήδη αρκετά τα bottom. Ωστόσο πραγματικά, αν μετά από μια εβδομάδα εμφανίσεις τα κουμπιά, νιώθεις ότι πήγες χρόνια πίσω :lol: Sent from my SM-G955F using TapatalkΠραγματικά όμως, θα συμφωνήσω απόλυτα. Αν και γενικότερα δηλώνω φουλ ευχαριστημένος με την εφαρμογή Edge Gestures, με ενθουσίασε το animation της fluid, οπότε είπα κι εγώ να βοηθήσω τον Dev. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Κι εγώ είχα αγοράσει παλαιότερα το edge gestures, αλλά δυστυχώς δεν με βόλεψε το bottom edge. Επίσης τα πλαϊνά, δεν με βολεύουν στην συσκευή λόγο edge και palm rejection, γιατί χρειάζεται να φέρεις αρκετά μέσα στην οθόνη το δάχτυλο (ειδικά χωρίς θήκη το καταλαβαίνεις έντονα). Ωστόσο στο tablet που η οθόνη είναι flat, δουλεύω εδώ και μήνες το edge gestures και είμαι ευχαριστημένος! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Τελικά πήρα το S9 στα 390 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Ελπίζω να έκανα μια σωστή επιλογή γιατί και με τα ίδια λεφτά θα μπορούσα να πάρω και το oneplus 6. Αύριο έρχεται σε coral blue Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Και ανοίγω σήμερα το κινητό και τι να δω: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Καλή επιλογή έκανες. Εκτός από τη μπαταρία που είναι τραγικη σε όλα τα άλλα είναι κορυφή. Κάμερα σούπερ! Ποιότητα και desing εξαιρετικά. Οθόνη η κορυφαία! Ήχος ότι καλύτερο! Εμένα γιατί ακόμα δεν έχει πάρει ούτε το update pack του Οκτωβρίου? Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Εμένα γιατί ακόμα δεν έχει πάρει ούτε το update pack του Οκτωβρίου? Το δικό μου όταν κάνω factory reset, η πρώτη γλώσσα που μου βγάζει, είναι τα γερμανικά... Μήπως είναι γερμανικής αντιπροσωπείας; Και αν ναι, παίζει γι'αυτό να παίρνει νωρίτερα ενημερώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Το δικό μου όταν κάνω factory reset, η πρώτη γλώσσα που μου βγάζει, είναι τα γερμανικά... Μήπως είναι γερμανικής αντιπροσωπείας; Και αν ναι, παίζει γι'αυτό να παίρνει νωρίτερα ενημερώσεις; Αν είναι Γερμανικής αντιπροσωπείας, θα το δεις μ αυτόν τον τρόπο. Settings - > About Phone - > Software Information και θα κοιτάξεις κάτω που λέει Service Provider SW ver. Αν σου λέει EUR/EUR/EUR/DBT σημαίνει πως είναι Γερμανικό. Πες μου τι λέει και θα σου πω τι να κάνεις μετά μήπως πάρεις την Pie από τώρα εσύ με την Γερμανική συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Εγώ πως θα τις πάρω διαολε? Από που είναι το δικό μου? Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts