Jump to content

Samsung Galaxy S9

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέος κάτοχος so

Τι απίστευτο ηχείο με Dolby atmos;

Επίσης πόσο απαίσιο super slow motion;

Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; πέρα από την δοκιμή. Δεν νομίζω ότι είναι ικανό να βγάλει βίντεο που βλέπεται. Δεν συζητάω το να πιάσει την σώσω στιγμή, ούτε για πλάκα

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης για βελτίωση μπαταρίας τι προτείνετε; Κάτι διάβασα για απενεργοποίηση εφαρμογών

Νέος κάτοχος so

Τι απίστευτο ηχείο με Dolby atmos;

Επίσης πόσο απαίσιο super slow motion;

Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; πέρα από την δοκιμή. Δεν νομίζω ότι είναι ικανό να βγάλει βίντεο που βλέπεται. Δεν συζητάω το να πιάσει την σώσω στιγμή, ούτε για πλάκα

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης για βελτίωση μπαταρίας τι προτείνετε; Κάτι διάβασα για απενεργοποίηση εφαρμογών

Έχει κόλπο για να πιάσει την σωστή στιγμή. Τσέκαρε βιντεάκια στο youtube και θα τα μάθεις όλα τσακ μπαμ.

Συμφωνώ για την άθλια ποιότητα πάντως.

Η μπαταρία είναι μια χαρά μετά το τελευταίο update, ελπίζω να το έκανες.

Σβήσε τα app που δεν χρειάζεσαι και δες τι τρέχει στο backround και απενεργοποίησε αυτά που δεν θες επίσης.

Έβγαλα sot 5ωρο χθες με full 4g και απειρο chat σε fb/instagram/ ενα σωρο φωτο, βιντεο σε 4k 60 fps. Είμαι στην 3η φόρτιση, μετά πιστεύω να στρώσει περισσότερο.

Το battery saver είναι όλα τα λεφτά, τσέκαρε το και επίσης δεν χρειάζεται να έχεις την μαξ ανάλυση της εικόνας.

Θα του δώσω μια ευκαιρία τού μαμά browser τότε, αφού λέτε ότι είναι καλός.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

επιβεβαιώνω κι εγω.. ελαφρύς και με ενσωματωμένο το adguard για να κόβει διαφημίσεις!

aka bill_thes

Τελικά κατέληξα ότι θα πάρω s9 λόγω μεγέθους και ελπίζω η μπαταρία να είναι οκ. Μάλλον θα το αγοράσω από public ξέρει κανείς αν μπαίνει το cosmote volte σε συσκευή που δεν είναι cosmote?
HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Τελικά κατέληξα ότι θα πάρω s9 λόγω μεγέθους και ελπίζω η μπαταρία να είναι οκ. Μάλλον θα το αγοράσω από public ξέρει κανείς αν μπαίνει το cosmote volte σε συσκευή που δεν είναι cosmote?

Η μπαταρία του δεν ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά μετά το τελευταίο update έχει γίνει "άλλος άνθρωπος" έκαναν καλή δουλειά.

Λογικά στα public θα το χουν στον θεό.

Εγώ το πήρα από bestprice, συγκεκριμένα από μαγαζί (GadgetLab) που έχω πάρει άλλα 3 κινητά μέσα σε 2 χρόνια. Είχα χρειαστεί και εγγύηση και πήγαν όλα ρολοι. (Bootloop nexus 5x, αλλαγή πλακέτας και πήρε μαξ 4 μέρες)

Όσο για το cosmote volte δεν νομίζω να χεις πρόβλημα..

Edited by UsualSuspect

Η μπαταρία του δεν ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά μετά το τελευταίο update έχει γίνει "άλλος άνθρωπος" έκαναν καλή δουλειά.

Λογικά στα public θα το χουν στον θεό.

Εγώ το πήρα από bestprice, συγκεκριμένα από μαγαζί (GadgetLab) που έχω πάρει άλλα 3 κινητά μέσα σε 2 χρόνια. Είχα χρειαστεί και εγγύηση και πήγαν όλα ρολοι. (Bootloop nexus 5x, αλλαγή πλακέτας και πήρε μαξ 4 μέρες)

Όσο για το cosmote volte δεν νομίζω να χεις πρόβλημα..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου απλά έχω κάτι δωροεπιταγες και σε συνδυασμό με το ΦΠΑ θα μου βγει φτηνά. Αλλιώς θα κοίταζα σκρουτζ

HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου απλά έχω κάτι δωροεπιταγες και σε συνδυασμό με το ΦΠΑ θα μου βγει φτηνά. Αλλιώς θα κοίταζα σκρουτζ

Ακόμα και στο σκρουτζ ακριβά είναι.

Να κοιτάτε και bestprice.

Πάντως πριν κάνεις την αγορά, πήγαινε τσέκαρε τα και τα 2 από κοντά.

Εγώ είχα ψηθεί για το plus στην αρχή αλλά τελικά το είδα από κοντά και μου φάνηκε μεγάλο και γιαυτό πήγα στο μικρότερο.

Ακόμα και στο σκρουτζ ακριβά είναι.

Να κοιτάτε και bestprice.

Πάντως πριν κάνεις την αγορά, πήγαινε τσέκαρε τα και τα 2 από κοντά.

Εγώ είχα ψηθεί για το plus στην αρχή αλλά τελικά το είδα από κοντά και μου φάνηκε μεγάλο και γιαυτό πήγα στο μικρότερο.

Ακριβώς σαν εσένα έχω ενεργήσει , πήγα τα ειδα και νομίζω ότ τοι μικρό είναι καλύτερο σε μέγεθος. Βέβαια θα ήθελα 6 g ram και 3500 μπαταρία και να σου πω που και που το σκέφτομαι.

Η τάση βέβαια είναι τα κινητά είναι να μεγαλώνουν.,χθες που τα κοίταζα στο Πλαίσιο όλοι κοίταζαν το plus και το μικρό μόνο εγώ...

Ακριβώς σαν εσένα έχω ενεργήσει , πήγα τα ειδα και νομίζω ότ τοι μικρό είναι καλύτερο σε μέγεθος. Βέβαια θα ήθελα 6 g ram και 3500 μπαταρία και να σου πω που και που το σκέφτομαι.

Η τάση βέβαια είναι τα κινητά είναι να μεγαλώνουν.,χθες που τα κοίταζα στο Πλαίσιο όλοι κοίταζαν το plus και το μικρό μόνο εγώ...

Και εγώ θα πήγαινα σε plus αν ήταν λιιιιιιγο μικρότερο. Προς το παρών είμαι υπερ ευχαριστημένος με το απλό και είναι μακράν η καλύτερη αγορά που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια.

Ρε παιδιά πήγα να βάλω το white stone και μου πήγε και λίγη κόλλα στα πλαϊνά λέτε να υπάρξει πρόβλημα? Ότι πρόλαβα καθάρισα με ένα κομμάτι χαρτί που ίσα ίσα έμπαινε μέσα στα κενά

Γνωρίζει κανείς αν τα κινητά της wind είναι unbranded?

http://prntscr.com/k41qlw

Συμβαίνει τώρα.

Το έβγαλα απ την φόρτιστη στις 2 και κάτι χθες το βράδυ, σηκώθηκα στις 10 το πρωί και έκανα αρκετά πραγματάκια, πολύ ινσταγκραμ, messenger, facebook (app) λιγες φωτο, λιγα βίντεο κλπ.

Εμένα κομπλέ μου φαίνεται πάντως.

Δεν έβαλα καν battery saver, θα βάλω αύριο όμως να δω διαφορές με την ίδια χρήση.

Edited by UsualSuspect

Τελικά το πήρα και εγώ σήμερα

Καλοδούλευτο το εργαλείο, plus ή κανονικό ?

Τελικά το 5.8, καλύτερο στο χέρι και γενικά πιο smooth από το plus.

Πρώτες εντυπώσεις, πάρα πολύ καλό σε όλα, κάμερα φανατστική, ήχος όλα τα λεφτά η μπαταρία νομίζω είναι οκ αν και δεν μπορώ να πω με σιγουριά καθώς θέλει στρώσιμο.

Μόλις το εστησα, έκανα και την αναβάθμιση και όλα μια χαρα.

Πήρα θήκη spigen και ψάχνω γυαλι

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλως ήρθες στην παρέα.. τι χρώμα διάλεξες;

Στην αρχή είχασ σκεφτεί το μπλέ αλλα μετά λεω ακόμη και αυτό να πάρω μέσα σε θήκη θα είναι οπότε για σιγουριά μεταπώλησης μετά από 2 χρόνια (S11) πήρα το μαύρο.

Να ρωτήσω όταν το φορτίζεις με εξοικονόμηση και aod ανοιχτό

αργεί να φορτισει παρότι έχω ανοιχτή την ταχεία φόρτιση?

Edited by xroikon_46

Να ρωτήσω το κινητό το φορτίζετε με fast charge ή με κανονική φόρτιση?

Να ρωτήσω το κινητό το φορτίζετε με fast charge ή με κανονική φόρτιση?

Όταν πέφτω για ύπνο και το βάζω για φόρτιση, το βάζω σε κανονική πάντως.

Βλέπω 50/50 οι απαντήσεις για την φόρτιση. Παντως η Samsung αναφέρει ότι η ταχεία ειναι Οκ και δεν δημιουργεί προβλήματα .

Εμένα με νοιάζει να κρατάει η διάρκεια πάντως όπως όλους υποθέτω

παιδια εχει παρατηρησει καποιος άλλος όταν τραβας βιντεο σε χαμηλο φωτισμο στα 60fps πως γινεται μωβ η οθονη δεξια και αριστερα? η εχει θεμα το τηλ μου? Edited by k30taas

παιδια εχει παρατηρησει καποιος άλλος όταν τραβας βιντεο σε χαμηλο φωτισμο στα 60fps πως γινεται μωβ η οθονη δεξια και αριστερα? η εχει θεμα το τηλ μου?

Το τέσταρα τώρα που σου γράφω. Δεν βλέπω κάτι.

https://www.valuewalk.com/2018/03/galaxy-s9-green-screen-purple-slow-camera-pink-line/ έχει σχέση με τίποτα απ αυτά εδώ;

• The title was changed to Samsung Galaxy S9